En löytönyt omaa ketjua paistinpannuista. Tällä voimme siis keskustella erillaisita paistinpannusta. Jätetään nyt alkuun kasarit ja kattilat omaan ketjuun.
Itselläni on nyt hakusessa uusi paistinpannu. Vanha scanpan on palvellut hyvin kahdeksan vuotta ja nyt on aika siirtää se eläkkeelle. Olen varmaan käyttänyt sitä väärin kun pinnoite alkaa lohkeilla.
Mitäs pannuja suositelette? Lähdetään siitä mitä etsin. 26 tai 28 senttinen. Ei missään nimessä Teflon- tai muu polymeripinnoite. Mä rääkkään jonkinverran niitä pannuja. Silti jokin "non-stick" joka ei tarvitse kauhiasti rasvaa. Tässä vaiheessa valurautapannut jää pois. Hintaa noin 50€ eli se pudottaa Swiss diamondin pois.
Muutaman näin anttilassa eilen. OBH Nordican Eco Kitchen sopii hinnaltaan mutta onko se mistään kotoisin?
Sitten ilmeisesti anttilan omaa brändiä(?) Bon-Appetit pannu. Molemmissa taitaa olla jonkilainen keraaminen pinnoite.
Mitäs muuta osaatte ehdottaa?
Itselläni on nyt hakusessa uusi paistinpannu. Vanha scanpan on palvellut hyvin kahdeksan vuotta ja nyt on aika siirtää se eläkkeelle. Olen varmaan käyttänyt sitä väärin kun pinnoite alkaa lohkeilla.
Mitäs pannuja suositelette? Lähdetään siitä mitä etsin. 26 tai 28 senttinen. Ei missään nimessä Teflon- tai muu polymeripinnoite. Mä rääkkään jonkinverran niitä pannuja. Silti jokin "non-stick" joka ei tarvitse kauhiasti rasvaa. Tässä vaiheessa valurautapannut jää pois. Hintaa noin 50€ eli se pudottaa Swiss diamondin pois.
Muutaman näin anttilassa eilen. OBH Nordican Eco Kitchen sopii hinnaltaan mutta onko se mistään kotoisin?
Sitten ilmeisesti anttilan omaa brändiä(?) Bon-Appetit pannu. Molemmissa taitaa olla jonkilainen keraaminen pinnoite.
Mitäs muuta osaatte ehdottaa?