Paavo Väyrynen tulee taas!

  • 292 016
  • 1 638

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Eikös Simon Elo heittänyt jossain haastattelussa, että ST:n kohdalla voitaisiin tulkita löysemmin sitä puoluevaatimusta ehdokasasettelusäännöissä, jotta heidän ei tarvitsisi kerätä Soinille sitä 20000 kannattajakorttia. Siinä voi olla keräämistä, kun 5000 kortinkin kanssa on hiukan nihkeää. ST:lta puuttuu ne aktiiviset henkilöt, jotka tekevät tätä työtä. Jalonen taisi sanoa viime viikolla, että kansanedustajat ovat ne aktiiviset toimijat, kun kenttäväki puuttuu.

Elo voi sanoa mitä lystää, mutta koska ST ei ole puolue eivätkä sen jäsenet (enää) kuulu mihinkään puolueeseen niin ei lakia voida heidän kohdallaan tulkita eri tavalla (paitsi tietty jos Sipilä yms. niin haluaa). Eli siitä sitten vain keräämään 20 000 korttia kasaan, kansaa varmasti kiinnostaa ns. kympillä kirjoitella nimiään loikkarien listoihin.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Eli siitä sitten vain keräämään 20 000 korttia kasaan, kansaa varmasti kiinnostaa ns. kympillä kirjoitella nimiään loikkarien listoihin.
Enpä usko, että he edes yrittävät kerätä. Korttien kasaan saaminen voi olla ylivoimaisen vaikeaa ja vaikeaa olisi puolueelle myös, jos sen edustaja saisi esim. kaksi prosenttia äänistä Halla-ahon saadessa monta kertaa enemmän ääniä.
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Eikö sille mitävittua-Janitskinille joku porukka kerännyt nimiä? Minkä verran niitä on kasassa? Vai oliko se joku muu homma?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
mv-ryssällä on kytät perässä, sille on turha kerätä mitään, kun se ei uskalla tulla maahan.
Propagandaahan kaikki illun touhut ovat joten toki apupojat ja tytöt laitetaan keräämään (ja keksimään) nimiä. Voivat sitten marttyroitua fasistisuomen toiminnasta kun oppositioaktiivi joutuu elämään maanpaossa. Onkos tuo jo hakenut virallisesti turvapaikkaa Espanjasta poliittisen vainon takia? Venäjältä tai etenkin Donbassin "kansandemokratioista" varmasti paikka löytyisi, mutta illu taitaa välittää liikaa länsimaisesta elintasosta muuttaakseen itädiktatuureihin edes propagandatarkoitusta ajaakseen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Eikö sille mitävittua-Janitskinille joku porukka kerännyt nimiä? Minkä verran niitä on kasassa? Vai oliko se joku muu homma?

Janitskinille kerää siis ääniä tämä Suomi Ensin -porukka. Heidän omilla nettistriimeillään ilmoitetaan, että kannattajakortteja olisi kasassa noin 10 000, mutta tämä sama jargon on jatkunut jo kolmatta kuukautta, eli ilmoitettu määrä on siis pysynyt koko ajan samana. Eli vaikea on mennä sanomaan,koska täytyy muistaa, että äärikansallismielisissä piireissä toiminta perustuu aina muutenkin osin asioiden ja todellisen tilanteen kärjistämiseen ja liioitteluun..

mv-ryssällä on kytät perässä, sille on turha kerätä mitään, kun se ei uskalla tulla maahan.

Tämähän on nyt se kysymys, johon itsekin haluaisin vastauksen: miten edes teoriatasolla henkilö joka ei voi tulla Suomeen, voisi olla presidenttiehdokkaana?? Tätä ei ole kukaan kyennyt selittämään.. varmaan moni tietää, että Janitskin vangittiin tuossa alkukesästä poissaolevana koska uusia syytteitä on tullut niin paljon. Lakiteknisesti vakavinhan niistä on törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan, ja kokonaisuutena paketti on sellainen, että jos hän Suomeen palaa ja tuomio tulee, niin lopputulos lienisi 2-3 vuotta ehdotonta vankeutta. Eli nyt kun joku selittäisi, miten ihmeessä tällainen henkilö edes teknisellä tasolla voisi olla presidenttiehdokkaana, niin olisin kiitollinen. Siihen asti katson, että koko tämä kannattajakorttien keräämiskampanja on pelkkä julkisuudenhaku temppu ja itse asiassa Janitskin tässä vedettää eittämättä aivan tietoisesti SE-porukkaa ihan kuusi-nolla, jotka ovat hänelle vain hyödyllisiä idiootteja.. @Wiljami tuossa edellä jo samansuuntaista sanoikin

Onko Janitskin edes syntyperäinen Suomen kansalainen?

On syntyperäinen suomalainen, isänsä vain taitaa olla venäläinen..

Ja sen verran myös topicin omasta aiheesta, että nyt jos Paavosta tosiaan tulee presidenttiehdokas, niin hänen luulisi nykytilanteessa kelpaavan myös äärikansallismielisille, onhan hän näiden kanssa jopa ihan julkisesti hengaillutkin..
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olen aina luullut, että Suomessa ei ole enää kenenkään mahdollista toimia presidenttinä yli kahta kautta, mutta selvästikin siis on.
 

Japi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
Olen aina luullut, että Suomessa ei ole enää kenenkään mahdollista toimia presidenttinä yli kahta kautta, mutta selvästikin siis on.

Rajoitus joka säädettiin jo Koiviston aikana koskee peräkkäisiä kausia. Koivisto katsoi rajoituksen sitovan myös itseään, vaikka ei sitä juridisesti tehnytkään, kun oli säädetty Koiviston toisella kaudella. Venäjällähän tuo on toteutettukin ja kai USA:ssakin mahdollista. Siellä on ollutkin yksi presidentti kahdesti, toki vain kauden kerrallaan. Grover Cleveland 1885-89 ja 1893-97. Toki silloin siellä ei ollut rajoitusta. Ainut yli kaksi kautta USA:n presidenttinä ollut on tietenkin Franklin D. Roosevelt 1932-45. Suomessa ja ilmeisesti myös USA:ssa on siis mahdollista palata presidentiksi yhden välikauden jälkeen (kuten Putin teki Venäjällä).
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Väyrynen on näemmä löytänyt oikein järkevän miehen puolueensa johtoon. KaPun puheenjohtaja Sami Kilpeläinen nimittäin ajattelee punavihreiden ja uusliberaalien rapauttavan Suomen kristillistä perinnettä, eikä hyväksy evoluutioteorian opettamista ellei kristillisyyttä huomioida myös.

No niin Sami. Suomessa vallitsee uskonnonvapaus, eli täällä ei tule kouluissa propagoida uskontojen puolesta. Kaikista kouluista ja päiväkodeista ei myöskään olla karsittu "kristillisiä perinteitä" (vaikka syytä olisikin), vaan yhä edelleen seurakuntien edustajat pitävät päivänavauksia ja oppilaita viedään joulukirkkoon.

Evoluution kieltämisestä en jaksa edes aloittaa.

http://m.iltalehti.fi/politiikka/201708122200322970_pi.shtml (Linkki Kilpeläisen kommentteihin Iltalehdessä)
 

Tuamas

Jäsen
Väyrynen haukkana paikalla post-truth meiningeissä, seurannut tarkkaan Trumpin ja Brexitin äänestysmenestystä ja pyrkii kotikutoisesti kopioimaan ilmiön.

Valitettavasti vain Väykän oman uskottavuuden täydellinen puute romahduttaa unelmat edes nelostilasta.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
"Minä olen opettanut, että jos joku opettaa koulussa, että ihminen periytyy apinasta, niin vastaa "no en minä sinun suvusta toki tiedä, mutta minun suku ei ainakaan", Kilpeläinen kirjoittaa."

Priceless!!

Kilpeläinen vetää "vastoin uskontoa"-ässän hihasta:
"- Jos kristillinen kasvatus ei ole mukana koulussa, emme voi hyväksyä nykyistä biologiankaan opetusta evoluutioteorioineen kouluihimme. Se on vastoin uskontoani!"

Minun uskontoani (uskonnottomuutta) vastaan on se, että tuollaiset kilpeläiset asettavat tieteelliset teoriat ja perusluonnontieteiden opetuksen vastakkain oman hölynpölyuskomuksensa kanssa. Lisäksi uskontoani vastaan on, että koulun ruokaloissa ei tarjota Dr Pepperiä aidoissa jenkkitölkeissä.

Nämä uskonnolliset hörhöt pitäisi pistää kaikki kuriin, olivat he muslimeita tai samikilpeläisiä. Ei halal-lihaa tai kosher-lihaa Suomeen, ei ympärileikkauksia, ei säkkikaavuissa uimahalleihin omilla vuoroilla, ei lestadiolaisten anteeksiantomenetelmiä rikostutkinnan sijasta mm. hyväksikäyttötapauksissa, ei mitään rukoustaukoja kenellekään, ei uskonnonopetusta kouluihin vaan kaikille yleistä elämänkatsomustietoa.Eikä abortti-, eutanasia- tai terveydenhoitopoliittisia päätöksiä minkään uskonnon, lahkoperinteen tai kansanperinteen mukaisen uskomuksen mukaan.

Täytyy sanoa, että olen sikäli Väyryseen pettynyt, että hän on niin nopeasti vajonnut pätevästä poliittisesta pelurista ja keinottelijasta jonkinlaiseksi Bizarro-Väyryseksi, joka ympäröi itsensä aivan pöpipäisillä surullisen hahmon ritareilla, olivat nämä sitten kiihkouskovaisia, venäjämielisiä pyrkyreitä tai ties mitä. Ennen Väykkään saattoi sentään luottaa eli hän pelasi isommassa sarjassa, asettui aina ehdolle ja oli Kepun sisällä eräänlainen piikki lihassa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Paavo Väyrynen aikoo palata eduskuntaan - Kotimaa - Ilta-Sanomat
Hetken jo luulin, että Paavo olisi väsähtänyt, mutta onneksi itseluottamus on vanhoissa kantimissa. Positiivisena asiana olisi lisäpaine Sipilän suuntaan ja Kärnän putoaminen pois eduskunnasta. Hyvä Paavo!

Paavo on kyllä siitä mainio mies, että kaikkeen mitä hän tekee sisältyy yleensä aina myös Suomen kansalle osoitettu uhkavaatimus: "valitkaa minut presidentiksi, tai.." :D

Paavo on kyllä ikoninen ja ikuinen hahmo, tokkopa tuo on vielä kuolemassakaan seuraavaan pariinkymmeneen vuoteen..
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tähän Paavon uuteen tulemiseen kotimaan politiikkaan tuo lisämaustetta nuo vapautuvat edustajapaikat. Kepulla taitaa olla seuraavalla varasijalla Elsi Katainen. Hän on nykyinen kansanedustaja, joten hänen tilalle nousisi Savo-Karjalan vaalipiiristä Eero Reijonen. Hannu Takkulan siirtyminen EU-virkaan kierrättää taas lisää meppejä ja vuorolistalla taitaa olla Mikael Pentikäinen. Nämä muutokset saattavat olla kepulle hankala paikka tulevia 2019 eurovaaleja ajatellen, koska kyseiset henkilöt eivät välttämättä kuulu siihen ykköskenttään puolueessa ja näkyvyys jää pitkälti Jäätteenmäen varaan. Tämä saattaa myös olla yksi Paavon motiiveista, lisää ongelmia Sipilälle.
 

scholl

Jäsen
Tämä saattaa myös olla yksi Paavon motiiveista, lisää ongelmia Sipilälle.

Yksi motiiveista voi olla se, että hän on haistanut mahdollisuuden napata ex-persuilta vapautuneet äänestäjät kansalaispuolueeseen ja se ei onnistu Brysselistä käsin. Hän tulee tänne ja laittaa pystyyn puolueen, joka pyrkii nousemaan hallitukseen ja Paavo pääsee taas ministeriksi.

Onnea @JHag:lle tästäkin uutisesta. Legendaarisia miehen kepuketjuja on myös Eero Lankia -ketju, joten kysynkin tässä.:Mitäs Eerolle kuuluu? Onko näkynyt Espoossa esimerkiksi marketeissa ostoksilla?
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sipilä lienee jo menneen talven lumia, siitä ei voi etsiä motiivia.
Josko Paavo sitten haluaa vain vauhdittaa lumien lakaisua? Eipä siitä selkoa ota, mutta hyvää pöhinää luo ympärilleen. Kyllä Paavolla taitaa hieman olla hampaankolossa tuo ilman ministeripaikkaa jääminen, eli voi vittuilla koko puolueelle. Tätä mielestäni on tuon oman puolueen perustaminen, mutta pysyy kuitenkin Keskustan riveissä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Henkilökohtaisestihan olen sitä mieltä että kaikki Väyrysen kannattajakortin allekirjoittajat tulisi tuomita maanpetoksesta.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hannu Takkulan siirtyminen EU-virkaan kierrättää taas lisää meppejä ja vuorolistalla taitaa olla Mikael Pentikäinen.
Niin on, jos Pentikäinen vaan ottaa paikan vastaan. Pentikäinen työskentelee tätä nykyä SY:n toimitusjohtajana, joten mahtaako mepin homma kiinnostaa?

Putosin totaalisesti Väyrysen ilmoitukselle. Vain Väyrynen voi olla sekä hallitusta että oppositiota vastaan.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin on, jos Pentikäinen vaan ottaa paikan vastaan. Pentikäinen työskentelee tätä nykyä SY:n toimitusjohtajana, joten mahtaako mepin homma kiinnostaa?

Putosin totaalisesti Väyrysen ilmoitukselle. Vain Väyrynen voi olla sekä hallitusta että oppositiota vastaan.
Jossain oli, että Pentikäinen ei voi kieltäytyä mepin paikasta, se oikeus on varattu vain kansanedustajille. Luonnollisesti Pentikäinen ottaa paikan vastaan ja hakee siitä heti eroa, näin pystytään kiertämään tuo pykälä. Pentikäisen jälkeen seuraava varalla on Mirja Vehkaperä. Siinä tilanteessa muuttuu taas eduskuntaryhmän kokoonpano.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Aiaiai miten röyhkeästi Maikkarin uutistoimittaja kävi presidentinvaalit etukäteen. Jutun lopuksi totesi Väyrysen palaavan kevätkaudella eduskuntaan ja muodostavan oman eduskuntaryhmän.

Mediapeliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös