Paavo Väyrynen tulee taas!

  • 292 149
  • 1 638

Top Gun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
paavo the great on kuin se eräs hakin tosi fani.
tv-haastattelija kysy:
-mitä joukkuetta sinä oikein todella kannustat?
-oota, mä näytän!
sitte kaveri repi päältään liiga-paidan toisensa jälkeen kunnes ruudussa näky enää maajoukkuepaita =;0)!

eli ota siitä koko euroopan tukijaisten nyhtäjästä selvää - täys kameleontti koko elävä korkkiruuvi. pitää naureskellen pilkkanaan koko suomen kansaa - paitsi tietysti lahkolaisiaan ;)

ps.heillehän hän tiettävästi viljelee jopa omat viinit, vai miten se on siffa ?
 

Top Gun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
"Itse asiassa herra e väitti niinkuin monet muutkin täällä, että Paavo on valtansa saanut maajusseilta ja sehän ei Uudenmaan tapauksessa voi pitää paikkaansa."

anteeksi siffa, että en aikaisemmin huomannut tätä sun pientä "heittoa" !

no, kuten varmaan juuri kuulit/luit, joka viides meikäläinen juntti asuu suur-hesassa ( onneksi en itse enää !) !!! ei siis suinkaa "navetan nurkalla nurmossa", uneksien kaukaisesta esplanaadista. joten "korkeasti koulutettuina", kuten sinä mainitsit, he tuskin sinne ovat ainakaan kaikki asettuneet...

joten mietippä nyt sitten vaikka ees tunti, kuinka monta maalta muuttanutta ns.maatalouden jonkin elinkeinohaaran tekijää/ ex-tekijää - tai tekijän jälkeläistä, jolla yhä tekijän= isän/äidin ajatusmaailma - on nykyään uudellamaalla... eli antaa sen vaaditun äänen "kekkosen siunaamalle messiaalle" !

hyvä. ja eikös se ollut silloin aikanaan jopa niin, että se teidän "povattu Paavi väyrynen" asui... niin tosiaan... missä???

no, pahat kielet sanovat, että hän otti juuri tuon tilastollisen tosiasian takia sen hyvinkin kiistellyn asuinpaikansa hesan naapurista...

eli : koko perhe asui silloin (100-0) uudellamaalla, mutta se "äänimökki" olikin sitten siellä napapiirin lähellä - missä kuulema "punaviinin" viljelemienen takaa hänelle nykyään ikuisen eu-tukiaisen!! miehelle, joka vastusti eu-elämää niin kauan, kunnes tajusi omat loistavat "italialaiset" tukiaismahdollisuutensa!

no, ees "perukki-pekkarinen" ei ole kehdannut yrittää moista "sekoilua" varmistaakseen piilokorkojensa kopinanan hesan jazzclubien kierreportaissa.

joten, koska itselläni on vain nämä "tiedot", niin ei liene sullekaan mikään yllätys, että minulle berlusconi on vai aivan oikea italialainen käännös nimestä väyrynen... tai päinvastoin, miten vaan halutaan!

mutta mulle "hieman saamatonkin" kansanedustaja on parempi kuin paavon kaltainen egoisti. esim. eli jos hän ei olisi saanut vaatimaansa ministerin postia, hän olisi palannut brüsseliin? BRAVO! sillä vaatimuksella liippalettihän osoittaa vallan maniota "aitoa" huolta maamme asioista !

ok. mutta mietippä, mihin me kansana annoimmekaan vaaliuurnilla hänelle itseasiassa sen "litteran" ? kuten kaikille muillekin ehdolle asettuneille...
ministeriksikö...Never eli ei ikinä, vai mitä?
vain yhdeksi 200:sta? ... aivan oikein.
MUTTA SEHÄN EI "lapin FARMER-keisarille" KELVANNUT!!!!

käytännön tosiasiahan on, että paavon poliittineN peli on vain iät ja ajat ollut sikamaista kähmimistä. meidän rehellisten äänestäjien voima/valta muuttaa moista on valitettavasti vasta vuosien päästä... jos mekin kuulumme silloin jo "lahkoon" =;0). - muuten paavon kaltaista kulttijussia ei poista maamme päättävästä politiikasta kukaan meistä- johtuen vanhan maalaisliiton äänestysperinteistä.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
herra e kirjoitti:
hyvä. ja eikös se ollut silloin aikanaan jopa niin, että se teidän "povattu Paavi väyrynen" asui... niin tosiaan... missä???

mutta mulle "hieman saamatonkin" kansanedustaja on parempi kuin paavon kaltainen egoisti. esim. eli jos hän ei olisi saanut vaatimaansa ministerin postia, hän olisi palannut brüsseliin? BRAVO! sillä vaatimuksella liippalettihän osoittaa vallan maniota "aitoa" huolta maamme asioista !

Hyvää settiä herra e:ltä! Siihen ei ole kuin pari kommenttia. Mikäli tarkoitat sanonnallasi "teidän "povattu Paavi väyrynen" asui... myös minua, niin sehän olisi pitänyt tulla jo sinulle selväksi, että minä en ole äänestänyt Keskustapuoluetta, Paavo Väyrysestä puhumattakaan, koskaan.

Tuo on aivan oikein ilmoittaa, että sinulle "hieman saamatonkin" kansanedustaja on parempi kuin paavon kaltainen egoisti. Sehän on tullut jo selväksi. Vapaassa maassa voimme sanoa Väyrysestä omat mielipiteemme reilusti.

Minä olen omalta osaltani pohtinut ilmiötä nimeltä Paavo Väyrynen. Minä olen demokratian vankkumaton kannattaja. Paavo Väyrynen ei ole vielä kertaakaan ottanut ainuttakaan valtiollista tehtävää röyhkeästi omin voiminsa turvin. Hän on saanut aina valtuutuksen noihin tehtäviinsä kansalta. Minä kunnioitan kansan tahtoa yli kaiken. Demokratia on minun mielestäni paras järjestelmä, jossa kansan ääni ratkaisee.
Älä nosta herra e Paavo Väyrystä jumalan asemaan. Ei hän ole sitä ansainnut.

Virolaisen Jussi jo aikoinaan tajusi sen, että maajussien äänillä Maalaisliitto hiipuu puolueena ja sen takia puolueen nimi muutettiin. Nykyisin sen nimi on Keskustapuolue. Paavo Väyrynen jatkoi Virolaisen linjoilla ja teki Keskustapuolueesta koko kansan puolueen. Miten on sitten tilanne tänä päivänä? Keskustapuolue on maan suurin puolue jo toista kertaa peräkkäin. Sen kannatus oli jo reilusti yli 600 000 äänestäjää. Maajussien ääniä noista on maksimissaan hieman yli 100 000. Loput 500 000 ääntä Keskustapuolue on saanut työväestöltä, toimihenkilöiltä, yrittäjiltä, opiskelijoilta, eläkeläisiltä, työttömiltä, hyvin koulutetuilta johtotehtävissä työskenteleviltä ja kaikilta muiltakin kansanosilta.
Mieti sitä, herra e. Keskustapuolue on Suomen suurin puolue koko kansan valtuutuksella ja Paavo Väyrynen Valtioneuvoston jäsenenä suurimman puolueen äänestäjien valtuuttamana/vastuuttamana. Näin on päässyt käymään, vaikka me kumpikaan emme (en ainakaan minä) ole äänestäneet Keskustapuoluetta ikinään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
siffa kirjoitti:
Maajussien ääniä noista on maksimissaan hieman yli 100 000. Loput 500 000 ääntä Keskustapuolue on saanut työväestöltä, toimihenkilöiltä, yrittäjiltä, opiskelijoilta, eläkeläisiltä, työttömiltä, hyvin koulutetuilta johtotehtävissä työskenteleviltä ja kaikilta muiltakin kansanosilta.
Mieti sitä, herra e. Keskustapuolue on Suomen suurin puolue koko kansan valtuutuksella ja Paavo Väyrynen Valtioneuvoston jäsenenä suurimman puolueen äänestäjien valtuuttamana/vastuuttamana. Näin on päässyt käymään, vaikka me kumpikaan emme (en ainakaan minä) ole äänestäneet Keskustapuoluetta ikinään.
Tässä kohdassa on hyvä huomioida että koko Suomesta löytyy vajaat 70 000 maatilaa joilla on hallussaan peltoa. Kyllä noista varmaan kertyy vielä runsaat 100 000 äänestysikäistä henkilöä, joskaan he kaikki eivät missään nimessä äänestä Kepua. Myös Kokoomusta äänestäviä viljelijöitä on olemassa, vieläpä merkittävissä määrin, ja lisäksi tulevat vennamolaiset ja korpikommunistit marginaalijoukkoina. Pelkkien metsätilojen määrä on sitten huomattavasti maatilalukua pienempi ja näiden haltijoista on yhä enenevä osuus nk. kaupunkilaismetsäomistajia. Epäilen vahvasti etteivät Kepun äänestäjät ole heidän joukossaan enemmistö.

Muistan kuulleeni tilastojipon jo 80-90 -lukujen vaihteessa että Keskustan jäsenten joukossa oli enemmän SAK:n kuin MTK:n jäseniä jo tuolloin. Tuskin tämä suhde on noista ajoista ainakaan MTK:n suuntaan kallistunut.

Toteaisin tässä siffan lailla että Suomen poliittinen järjestelmä perustuu kansanvaltaiseen demokratiaan ja kansan antamalla mandaatilla Paavokin hommiaan hoitaa. Kansanedustajan mandaatin arvoa tai oikeutusta ei lisää tai vähennä mitenkään se kuinka suuri osuus edustajan äänistä tulee miltäkin viiteryhmältä, kuten maanviljelijöiltä, duunareilta tai toimihenkilöiltä.

Taisi Paavokin kiukuissaan kerran lausua että "kansa äänesti väärin" joka ei tietystikään ole ihan loppuun asti mietitty lausunto. Mielipidevaikuttajat ja median edustajat pyrkivät kyllä tarkoitushaluisesti muodostamaan halutun kaltaisia kuvia poliittisista vaikuttajistamme. Tästä huolimatta äänestäjä päättää aina viime kädessä ketä uskoa ja siksi valta on meillä jotka lippuihin numeroita piirrämme. Suomalaisessa järjestelmässä vastuu on äänestäjillä ja sitä vastuuta käyttämällä me olemme Paavon valinneet hoitamaan julkisia tehtäviä puolestamme.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six

scholl

Jäsen
Pate on 5000. päivää ministerinä tänään kertoi Pisin kääpiö 186cm eräässä toisessa ketjussa. Melkoista mediapeliä noin pitkä ura. Juhlan kunniaksi Pate voisi nousta junaan ja lähteä taas allekirjoittamaan YYA-sopimusta.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Juhlan kunniaksi Pate voisi nousta junaan ja lähteä taas allekirjoittamaan YYA-sopimusta.
Hyvä ajatus, joskin Paavon mandaatti tarvitsisi hieman upgradea. Väyrysen olisi hyvä lähteä allekirjoittamaan YYA-sopimusta osoitteeseen Blvd Leopold III, 1110 Bryssel, vaikkei sinne ihan suoralla junayhteydellä kai pääsekään.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ei Pate mitään mandaattia tarvitse. Lähtihän mies silloinkin kun Neuvostoliitto lakkasi. Perillä huomasi, ettei ole sopimusosapuolta olemassakaan.
Lähdin minäkin kerran clousaamaan bisnestä asiakkaalle aamulla, mutta sillä välillä kun ajelin asiakkaan officelle niin kyseinen firma myytiin. Tai siis yrityskauppa julkistettiin globaalisti. Täysin taputeltu diilini meni ikuisesti jäihin. Fiilikset oli kuin Paavolla paluujunassa.

Näin ruiskukka-jäsenkirjan takaa voin antaa tunnustusta Väyryselle siitä, että mies on ehdoton karaktäärien ja karikatyyrien kurko kotimaan politiikan vakinaamojen joukossa. Täysin omanlaisensa superlatiivi hyvässä ja pahassa ja tarvittaessa missä tahansa.
 

scholl

Jäsen
Pate on sitä mieltä, että joulupukki äänestää häntä:
http://www.hs.fi/nyt/artikkeli/1135249392765

Sen lisäksi Tervon kirjassa sanotaan, että Patea vituttaa se kun Stubbiin ei paska tartu. Tässä haastattelussa Pate sanoo, että tunteet Stubbiin ovat ristiriitaiset ja myöskin valehtelee kun väittää, ettei ole aina oikeassa. Neuvostoliiton piiloihailuakin on havaittavissa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Tässä haastattelussa Pate sanoo, että tunteet Stubbiin ovat ristiriitaiset ja myöskin valehtelee kun väittää, ettei ole aina oikeassa. Neuvostoliiton piiloihailuakin on havaittavissa.
Joku oli kysynyt Väykältä kerran oliko tämä koskaan ollut jossakin asiassa väärässä. Paavo muisteli, että yhden kerran hän oli tullut myöntäneeksi olleensa selkeästi väärässä. Tämä oli sitten kovasti vaivannut Paavoa. Tosin jälkeenpäin asiaan oli kuulemma saatu uutta valaistusta. Lopulta siis osoittautui, että Pate oli kumminkin ollut oikeassa.

Kävin minäkin nuorena miehenä Neuvostoliitossa. Kyllä siellä kieltämättä vallitsi jonkinlainen olotila jota voi kutsua järjestykseksi, vaikka kaikki olikin helvetillisessä epäjärjestyksessä.
 

kovalev

Jäsen
Paavo antoi tänään aika väyrysmäisellä tavalla ymmärtää, että kun isänmaan hätä on suurin, Paavo on käytettävissä:
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2...puoltaa_johtoon_yli_55-vuotiasta_1349011.html

Toisi kyllä rutkasti lisää mielenkiintoa keskustan puheenjohtajavaaliin, jos Väykkä, vanha kettu, olisi mukana.
Puhumattakaan, jos tulisi vielä valituksi, mitä en pidä ollenkaan mahdottomana ajatuksena sitäkään. Väyrynen saa maakunnat liikkeelle.
Jäädään odottelemaan. Uskon, että Väyrynen lähtee mukaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ennemmin Väyrynen Suomen pääministeriksi vetämään reilusti kotiinpäin Suomea koskevissa asioissa ja pitämään ns. jöötä kuin pääministeriksi joku nuori kokematon nainen fantasioimaan jostain globaalista maailmankylästä tai unelmahötöstä.

Nyt on lama, nyt tarvitaan kirjaimellisesti kaiken kokenutta kehäkettua, joka on jo siinä iässä ja legendan asemassa, ettei hänen tarvitse välittää pätkääkään mistään imagojutuista tai maineesta.

"We are the world, we are the children" -hymistelyt, anteeksipyytelyt ja muut saavat riittää. Väyrysellä on sentään ollut pokkaa kysyä julkisesti "voiko vitutukseen kuolla", kun vaaleissa tuli päihin. Vähän toista kuin vaikka jonkun Urpilaisen vaalitappiohymistely "ensiksi haluaisin kiittää..." jne jne. Kyllähän se kirpaisee kun vaalit häviää, ja kuuluukin kirpaista.

Ikinä en tosin ole Kepua äänestänyt, mutta Väyrysessä, tuossa vanhassa Batman-fanissa, on vanhan liiton setämiehenä potentiaalia toimimaan pääministerinä puoluejohdon vaihdon jälkeen ja ajamaan terveen itsekkäällä tavallaan maan asioita. Väyrynen pulpahtaa aina pinnalle, vaikka nilkassa olisi minkälainen poliittinen myllynkivi kiinni, joten sama sinnikkyys ja teflonpintaisuus auttaisi lama-Suomeakin.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Paavo antoi tänään aika väyrysmäisellä tavalla ymmärtää, että kun isänmaan hätä on suurin, Paavo on käytettävissä:
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2...puoltaa_johtoon_yli_55-vuotiasta_1349011.html

Toisi kyllä rutkasti lisää mielenkiintoa keskustan puheenjohtajavaaliin, jos Väykkä, vanha kettu, olisi mukana.
Puhumattakaan, jos tulisi vielä valituksi, mitä en pidä ollenkaan mahdottomana ajatuksena sitäkään. Väyrynen saa maakunnat liikkeelle.
Jäädään odottelemaan. Uskon, että Väyrynen lähtee mukaan.

Jos Jumala on olemassa niin Paavosta tulee viimein Suomen reaalinen Johtaja - presidenttihän on Viljurin-Sasin perustuslaissa lähinnä kumileimasin, eikä Kekkonen kasvattanut nuorta Paavoa kumileimasimeksi. Please, let it happen!
 

Nenna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lopen Uupuneet Sohvaperunaurheilijat.
Jos Jumala on olemassa niin Paavosta tulee viimein Suomen reaalinen Johtaja - presidenttihän on Viljurin-Sasin perustuslaissa lähinnä kumileimasin, eikä Kekkonen kasvattanut nuorta Paavoa kumileimasimeksi. Please, let it happen!

Elä hyvä immeinen manaa pirua seinälle! Saadaan vielä Mooseskin takaisin kehään kiukuttelemaan leinikivuillaan. Taidanpa vetää peiton pään ylitse ja ottaa sadan vuoden kauneusunet, sillä kylmää niin maan perusteellisesti. Toisaalta tämä poliittinen näytelmä vaatii toteutuessaan Karin henkiinherättämisen ja sehän vasta hienoa olisikin!

Mikä ihme siinä on, että kepun suurimmat miehet nykyään ovat niitä pituudeltaan lyhyimpiä. Poliittinen silmä sijaitsee matalalla?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Elä hyvä immeinen manaa pirua seinälle! Saadaan vielä Mooseskin takaisin kehään kiukuttelemaan leinikivuillaan. Taidanpa vetää peiton pään ylitse ja ottaa sadan vuoden kauneusunet, sillä kylmää niin maan perusteellisesti. Toisaalta tämä poliittinen näytelmä vaatii toteutuessaan Karin henkiinherättämisen ja sehän vasta hienoa olisikin!

Mikä ihme siinä on, että kepun suurimmat miehet nykyään ovat niitä pituudeltaan lyhyimpiä. Poliittinen silmä sijaitsee matalalla?

Se olisi niin komiaa... Ja olisi toki nautinnollista keskustella täällä JA:ssa niin runsaslukuisten kykypuolueen fanittajien kanssa Suuren Johtajan vetämän hallituksen suurista ansioista. Mutta kyllähän etelän media tämän pelaa pois pohjoisen suurelta mieheltä, jää paljon viljurilaista verbaaliakrobatiaa todistamatta. Sääli!
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilman muuta täältä nousee kolme kättä Väykän puolesta, sillä kyllähän porvarillinen eduskunta ansaitsee porvarillisen tiedemiehen johtoonsa. Väykän ansiohin pitää lukea mm. väitöskirjassaan todettu luonnonlaki, jonka mukaan YYA-sopimus on ikuinen, yksityisen junavälipysäkin saaminen Oulu-Rovaniemi-radalle aina kun Väykkä itse on kyydissä, sekä ikioman paanukirkon rakentaminen EU-tuella. Tosin kirkkoa rakennettaessa on vielä hieman epäselvä rakennetaanko se puuseppäikonin kunniaksi vai jollekin muulle väkevälle mielikuvitusolennolle. Lisäksi omaa vakaumustani tukee hyvin tuntemani Väykän entinen liikunnanopettaja, jonka mukaan poikanen oli jo poikasena melko sutki. Ja sellaistahan tarvitaan istumaan Putinin kanssa samaan kaffepöytään juttelemaan kaasuputkista.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Voisin liittyä Kepun jäseneksi jotta voisin äänestää Väyrystä puheenjohtajaksi. Väyrynen lukee viikossa Dostojevskin tuotannon, kun Lehtomäki ei saa edes Me Naisia tavattua yli puoleenväliin samassa ajassa.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Väykän nouseminen puheenjohtajaksi ja pääministeriksi on taas yhden askeleen lähempänä kuin eilen. Lehtomäki skippaa pj-skabat eli kisa käytäneen akselilla Väyrynen - Pekkarinen.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Väykän nouseminen puheenjohtajaksi ja pääministeriksi on taas yhden askeleen lähempänä kuin eilen. Lehtomäki skippaa pj-skabat eli kisa käytäneen akselilla Väyrynen - Pekkarinen.

Eiköhän tuo Jäätteenmäkikin keksi tulla pakkaa sekoittamaan.

Mari Kiviniemi kenties neljäs mahdollinen, joka nuorimpana joukosta saattaisi saada aika hyvätkin kannatuslukemat. Ja on vieläpä Pohjanmaalta lähtöisin, joten ydinalueiden haaliminen taakse ei ole mahdotonta.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Alkaa Kepulla olemaan pikku hiljaa hätä näiden ehdokkaiden tai niiden puutteen takia. Vaikka Väyrynen ja Pekkarinen omaavat ehkä omiensa keskuudessa vakaan kannatuksen ja varsinkin Pekkarinen on mainettaan parempi poliitikko, niin kyllä nämä molemmat ovat niille tärkeimmille eli liikkuville äänestäjille sellaisia mörköjä, että näiden johdolla tulee eduskuntavaaleissa lunta tupaan ihan kunnolla, ja sitten ollaankin taas etsimässä uutta puheenjohtajaa.
 
Väykän nouseminen puheenjohtajaksi ja pääministeriksi on taas yhden askeleen lähempänä kuin eilen. Lehtomäki skippaa pj-skabat eli kisa käytäneen akselilla Väyrynen - Pekkarinen.

Eipäs hoppuilla vielä sen pääministeriyden kanssa, tosin mikäli pääministerikisa tullaan käymään troikalla Väyrynen-Katainen-Urpilainen, niin eipä noista riittävän osaavaa ole muita kuin Paavo.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Vaikka Väyrynen ja Pekkarinen omaavat ehkä omiensa keskuudessa vakaan kannatuksen ja varsinkin Pekkarinen on mainettaan parempi poliitikko, niin kyllä nämä molemmat ovat niille tärkeimmille eli liikkuville äänestäjille sellaisia mörköjä, että näiden johdolla tulee eduskuntavaaleissa lunta tupaan ihan kunnolla, ja sitten ollaankin taas etsimässä uutta puheenjohtajaa.

Eiköhän Lehtomäenkin vetäytymisen taustalla ole yhtenä asiana se, että aika puoluekokouksen ja vaalien välillä on kovin lyhyt. Eikä Lehtomäellä 37-vuotiaana ole mikään kiire. Hätäilyllä vaan pilaa herkästi oman poliittisen uransa.

Nyt saumansa saa joku kokeilukortti, josta tulee poliittinen ruumis, kun lumi tuiskuaa tupaan kunnolla, ja keskusta ei olekaan vaalien jälkeen suurin puolue.

Pikapuoliin vaalien jälkeen, viimeistään 2013 puoluekokouksessa, Lehtomäen elämäntilanne onkin muuttunut riittävästi lapsien kasvettua. 2011 jälkeisestä hallituksesta riippuen Lehtomäki pääsee joko huutelemaan oppositiosta tai keräämään kokemusta kenties nykyistä painavamman ministerinsalkun kanssa. 2014 EU-vaaleihin ja 2015 eduskuntavaaleihin sitten keskustan veturina.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Voisin liittyä Kepun jäseneksi jotta voisin äänestää Väyrystä puheenjohtajaksi. Väyrynen lukee viikossa Dostojevskin tuotannon, kun Lehtomäki ei saa edes Me Naisia tavattua yli puoleenväliin samassa ajassa.

Joo. Väyrynen oli eilen Rubenin pressiklubissa. Jos hän nyt menestyy niin se johtuu kyllä siitä, ettei sosiaalidemokraattinen hegemonia ole enää lehdissä vallalla. Jos taas menee huonosti niin toimittajat, jotka tänä päivänä sympatiseeraavat perussuomalaisia, vihreitä ja kokoomusta, eivät pysty olemaan neutraaleita ja sotkeutuvat Kepun asioihin. Pate sanoi olevansa mm. nykyaikainen ja jopa radikaali. Joo, Pate ehdottomasti Kepun johtoon.

Hyvä, että Lehtomäki saatiin veke kuvioista. Niin landeakkaa ei Suomessa ole toista. Pahimpia kusetuksia, mitä Suomessa on ikinä tehty, on väittää, että Lehtomäki olisi joku citykepulainen. Tai sitten kepusanastossa city tarkoittaa pahinta saatavilla olevaa landea. No ihan sama, otus on nyt pois kuvioista. Pate johtoon ja Katainen ensi vaaleissa pääministeriksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös