Paavo Väyrynen tulee taas!

  • 292 016
  • 1 638

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Jokohan Paavo ymmärtää tosiseikan että aika on ajanut lopullisesti ohi. Se olisi sitten yhden aikakauden loppu.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei riittänyt tällä kertaaa, kun tulostimet olivat jumissa. Kuuden vuoden päästä uusiksi.

Paavo Väyrynen menee taas.

Mutta seuraavien vaalien aikaan Paavo on vasta 83-vuotias. Se ei ole ikä eikä mikään. Mugabekin voitti vaalit 89-vuotiaana.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Eiköhän Paavo lähipäivinä ilmoita olevansa käytettävissä Euroopan parlamenttiin.
Takuulla on käytettävissä mihin vaan. Tiukassa taitaa vaan olla ehdokkuus niihinkin vaaleihin. Mikään puolue ei aseta ehdokkaaksi ja valitsijayhdistys tarvitsee 2000 kannattajaa asettaakseen ehdokkaan. Voi olla tekemätön paikka. Riippuu siitä saako maakuntien isännät tulostimensa toimimaan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Suomen presidentinvaalit tosiaan Paavo nyt harmittavasti missasi, mutta itänaapurissamme olisi itse asiassa sama vakanssi vapautumassa vaaleihin ja siellä taitaa edelleen ehdokasasettelu olla käynnissä kun paskakasalla istuva pieni tsaarikin vasta viikon sisään ilmoitti mielenkiinnosta virassa jatkamiseen. Että nyt Väykkä voisi pistää oikein kunnolla isoa vaihdetta silmään ja ilmoittautuisi suoraan kremlin päällimmäiselle pallille kun ei niiden alaiseksi kernaalikuvernööriksi olla Suomessa valitsemassa kuitenkaan.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Jokohan Paavo ymmärtää tosiseikan että aika on ajanut lopullisesti ohi. Se olisi sitten yhden aikakauden loppu.
Seuraavaksi Väyrynen julistaa Lapin itsenäiseksi ja toimii sen kuvitellun tasavallan presidenttinä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Se on ilmoittanut vaalipiirilautakunnalle olevansa käytettävissä, vaikka ei kortteja kasaan saanutkaan. Toivoo pääsevänsä presidentiksi täydennysmenettelyssä, kun muut ehdokkaat hylätään tai jäävät pois tms. Vähän niin kuin Gnistan on pääsemässä Veikkausliigaan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Nerokas veto. Paavo sai näin viikon lisäaikaa!


Suomen kansalla on siis vielä viikko aikaa tajuta, että se haluaa sittenkin Paavon presidentiksi.

Saara Huhtasaaren kaltaiset huumoriehdokkaat on nyt siivottu kisasta ja nyt vasta mitataan poliittisen kokemuksen tuomaa kylmäpäisyyttä. On täysi selviö, että heti tämän päivän ja huomisen aikana Paavon kampanjatoimistolle alkaa satelemaan kannattajakortteja niiltä, jotka ovat aiemmin allekirjoittaneet huumoriehdokkaiden kortteja ja tänään joutuneet pettymään. Tuolta ulosmitataan ensi vaiheen potentiaali.

Tämän jälkeen kampanjatiimi tiedottaa mediaa vahvasta, nopeasti tapahtuneesta kannatusnoususta. Media syö kädestä ja alkaa hehkuttamaan otsikoilla "Väyrynen sittenkin presidenttikisaan?". Tämä julkisuus paitsi siivittää kannattajakorttimäärän valtavaan nousuun, myös vie muilta presidenttiehdokkailta mediatilan täysin.

Kannattajakortit tulee heittämällä kasaan ja Paavo saa flying startin kampanjan tärkeimpään vaiheeseen.

Gallupnousu tulee kaikille yllätyksenä ja media hehkuttaa tuhkimotarinaa. Tietenkään Paavolle tämä ei tule yllätyksenä, vaan tämä on täysin laskelmoitu kuvio. Paavon nousu saa muiden ehdokkaiden touhun nopeasti näyttämään amatöörien puuhastelulta (koska Paavoon verrattuna se on juuri sitä) ja he ovat kaikki yhtäkkiä kuin peura ajovaloissa. Tässä vaiheessa Tami vetää tukensa Mika Aaltolalta ja alkaa julkisesti tukemaan Paavoa. Tuossa vaiheessa se on enää forehand-backhand-boom-boom-boom.

Se on nyt siis tapahtumassa. Kun on Jumalan valittu johtamaan Suomen kansaa, niin silloin on Jumalan valittu.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Saara Huhtasaaren kaltaiset huumoriehdokkaat on nyt siivottu kisasta ja nyt vasta mitataan poliittisen kokemuksen tuomaa kylmäpäisyyttä.

Paavollahan on kokemusta kassakaappisopimuksista. Olisikohan taas solmittu sellainen joidenkin huumoriehdokkaiden kanssa? Jos yksikään ei saa tarvittavaa määrää kannattajakortteja kasaan, kannattajakortit siirretään parhaiten niitä keränneelle, eli Paavolle?
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Nyt jäi Paten viimeinen veto niin sanotusti tuppeen. Jokohan ymmärtäisi luovuttaa ja jättää politiikka nuoremmille.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Itselläkin lävähti Paavon pop-up-mainos kännykän näytölle. Mielenkiintoista, nähdäänkö vielä loppukiri. Monihan varmasti "läpällä" kannattajakortin on allekirjoittanut.
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei saakeli. Enhän minä miestä missään nimessä presidentiksi halua, mutta näin hullunrohkeaa sinnikkyyttä ei voi kuin omalla tavallaan ihailla. Jos lähetät Paavo mulle kannattajakortin, niin saatan allekirjoittaa. Ääntäni vaaleissa et silti kuuna päivänä saa, sori.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Ei saakeli. Enhän minä miestä missään nimessä presidentiksi halua, mutta näin hullunrohkeaa sinnikkyyttä ei voi kuin omalla tavallaan ihailla. Jos lähetät Paavo mulle kannattajakortin, niin saatan allekirjoittaa. Ääntäni vaaleissa et silti kuuna päivänä saa, sori.
Samoilla linjoilla. Paavo on ehdottomasti saatava ehdokkaaksi. Kannan myös korteni kekoon ja allekirjoitan kannattajakortin. Lisäksi lupaan tulostaa kortin kaikille joilla on edelleen tulostusongelmia.
 

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
Itse en oikein ymmärrä, miten tässä Paavon sokealle narsistisuudelle naureskelussa jotenkin tuntuu jäävän taustalle hänen kantansa Venäjän suhteen. Paavo jos kuka on mitä suurimmassa määrin ns. hyödyllinen idiootti, joka edistää oman etunsa tavoittelussaan samalla suoraan kaikenlaisia Kremlin suosittelemia näkökantoja ja vaihtoehtotodellisuuksia olematta kuitenkaan yhtä läpinäkyvä kuin vaikkapa desantti tai Anus Turtana.

Paavon blogista nuo historiankirjan havinat voi lukea, jos haluaa disinformaatiolla aivosolujaan tuhota. Pari tiivistystä.

Georgian sota Paavon tiivistämänä:
Tosiasiassa sota syttyi jo 7. päivänä elokuuta, ja sen aloitti Georgia. Presidentti Mihail Saakashvili lähetti maansa joukot Etelä-Ossetian rajan yli venäläisten rauhanturvaajien kimppuun. Venäläisjoukot puolustautuivat, aloittivat seuraavana päivänä vastahyökkäyksen ja valloittivat osan Georgiaa. Myöhemmin ne syntyneen sopimuksen nojalla vetäytyivät takaisin.

Presidentti Saakashviliä ilmeisesti rohkaisi Naton huippukokouksen päätös tulevasta jäsenyydestä. Georgia oli saanut Yhdysvalloilta aseita. Amerikkalaisten kauhuksi Saakashvili käytti niitä yritykseen valloittaa takaisin alueen, jonka Georgia oli aikaisemmassa sisällissodassa menettänyt.

Ukrainan sota:
"Osana Itäisen kumppanuuden ohjelmaa neuvoteltiin EU:n ja Ukrainan välinen assosiaatiosopimus. Se oli ensimmäinen askel kohti jäsenyyttä. Sopimuksen voimaansaattamisessa syntyi ongelmia sen vuoksi, että presidentti Viktor Janukovitsh alkoi epäröidä sen allekirjoittamista lähinnä sen vuoksi, että itäisen Ukrainan ja Krimin niemimaan venäläisenemmistö sitä vastusti. Kiovaan Maidanin aukiolle kokoontui mielenosoittajia, jotka vaativat sopimuksen allekirjoittamista. Lopulta presidentti Janukovitsh suostui allekirjoittamaan sopimuksen. Hän hyväksyi kaikki muutkin mielenosoittajien vaatimukset. Tästä huolimatta Kiovassa toteutettiin länsimaiden tuella vallankaappaus, jolla presidentti Janukovits syrjäytettiin. Hän joutui lähtemään maanpakoon.

Ensi töikseen uudet vallanpitäjät tekivät kaksi kohtalokasta päätöstä: venäjän kieleltä poistettiin virallisen vähemmistökielen asema ja päätettiin liittyä Natoon. Nämä päätökset johtivat siihen, että Venäjä valtasi Krimin niemimaan ja Donbasin alueelle syttyi sisällissota. Tämä raskas sisällissota johti siihen, että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24.2.2022
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös