Paavo Väyrynen tulee taas!

  • 292 046
  • 1 638

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Surullinen karikatyyri itsestään Paavo nykyään. Arvokas vetäytyminen olisi vielä 2012 vaalin jälkeen ollut mahdollinen, mutta kierroksia on otettu vain koko ajan.
Hyvä vaan että pysyy pinnalla niin ihmiset eivät häntä ja hänen tekojaan unohda. Itsekäs pyrkyri jo vuosia.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Onkohan Paavo kysynyt ChatGPT 3.5 vai 4 versiolta?

Ennen Paavon ajattelua määritteli Neuvostoliitto, nyt ChatGPT. Kai voidaan sanoa, että eteenpäin on menty. Kai.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tiivistelmä:
  • Paavo ei saanut kutsua linnan juhliin
  • Erityisesti Vuokkoa harmittaa
  • Paavon mielestä Vuokko on poliittisen taistelun siviiliuhri
  • Paavo meinasi palauttaa Suomen Leijonan ritarikunnan suurristin
  • Keinoäly kannusti Paavoa olemaan palauttamatta suurristiä
  • Paavo ei palauttanut suurristiä

Paavon seuraavan kirjan nimi voisi olla "Vallan portailta vilttiketjuun - kuinka lakkasin olemasta kiinnostava ja milloin tajusin sen ise (jos tajusin)". Vaalejahan Suomessa onneksi piisaa ja voi taas uskotella itselleen olevansa tekijä päivän politiikassa niin kunta kuin Euroopankin tasolla.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Paavo on meille samaa kuin Trump vaikkapa Colbertille. Ilman häntä ei synny komediaa. Toisaalta, Paavoa on pidettävä edistyksellisenä, kun käyttää tekoälyä omien ongelmiensa ratkaisuun. Seuraavaksi voisi kysyä, "kannattaako hänen enää koskaan osallistua/yrittää osallistua presidentinvaaleihin?"

Noin mutulla voisi todeta, että Linnan juhliin kutsutaan suomalaisista etiketin mukaan kansanedustajat ja hallituksen jäsenet ja ylintä virkamieskuntaa ml. armeija. Ex-pressat ja PM:t kuulunevat myös kutsuttavien joukkoon. Sen sijaan, ex-ministerit yms. eivät saa automaattisesti kutsua.

Auttaisiko asiaa, jos joku hakisi Paavolle merkittävän arvonimen? Luettelo Suomessa itsenäisyyden aikana myönnetyistä arvonimistä – Wikipedia

Valtioneuvos taitaa olla saavuttamattomissa, mutta ehkä ministeri voisi käydä. Tai valtiopäiväneuvos. Toisaalta, voitaisiin lanseerata ´puolueneuvos´ ihan Paavoa varten. Tai vähän ironisemmin: ´venäjäneuvos´. Viimeksi mainitun Saulikin vielä voisi myöntää.

Suosikkini arvonimistä on totta kai "ylisosiaalineuvos". Joka sen omaa, ei voi välttyä siltä, että ihmiset kuullessaan arvonimen purevat hammasta, nipistävät itseään, kääntyvät muualle, nostavat kauluksen suun eteen tai muulla tavoin kunnioittavat kohteliaasti arvonimen haltijaa.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Vuonna 2007 Väyrynenhän taisi viivytellä valtakirjansa kanssa, kun hän oli sitä mieltä, että hän vaihtaa europarlamentaarikon paikan kansanedustajan paikkaan vain siinä tapauksessa, että hän saisi ministerin salkun tai paikan puhemiehistössä.

Eduskuntavaalien jälkeen mutta ennen uuden hallituksen muodostamista suurimman puolueen edustaja on puhemiehenä. Normaalisti toki tuleva pääministeri (kuten Orpo tänä vuonna), mutta tuolloin Vanhanen oli jo eroavan hallituksen johdossa, joten paikka täytyi siten antaa jollekin muulle keskustalaiselle, ja valinta osui sitten Timo Kalliin.

Jos Väyrynen olisi liittynyt muiden mukana eduskuntaan heti, ja olisi saanut em. väliaikaisen puhemiehen paikan, olisiko hän saanut loppuelämänsä ajaksi kutsun linnan juhliin?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kun Paavo ei saanut kutsua Linnan juhliin, hän järjestää oman vastaanottonsa. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy.

Saa nähdä, että onko Saulilla tänä vuonna ketään käteltävää, vai ovatko kaikki kutsutut Paavon bileissä?

 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kun Paavo ei saanut kutsua Linnan juhliin, hän järjestää oman vastaanottonsa. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy.

Saa nähdä, että onko Saulilla tänä vuonna ketään käteltävää, vai ovatko kaikki kutsutut Paavon bileissä?

Onkohan siellä open bar? Voisin käydä piipahtamassa, jos tarjoomiset on vähintään kuin Linnan juhlissa.

*open
 
Viimeksi muokattu:

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
"Te voiton saitte. Teill on valta nyt,
siis minun tehkää, miten miellyttää.
Mut laki, ennen mua syntynyt,
myös jälkeheni jää."


Vakaumuksellisena YYA-miehenä Paavon maailmankuva lienee järkkynyt viimeisen vajaan kahden vuoden aikana, vaikkei hän sitä myöntäisikään. Lapsellisen räksyttämisen sijaan, olisi suuruutta referoida viisasta maaherra Olof Wibeliusta, olettaen Paavon maamme hienoa perustuslakia pitävän arvossaan. Taisi hän Heinolan maalaiskunnassa taannoin samat värssyt liikenneministeri Reino Reenpään läsnä ollessa lausua.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Varmasti oli hieno ja todella isänmaallinen tuo Paavon itsenäisyyspäivän tilaisuus. Posi-TV kuvasi ja paikalla olivat Leveli-podcastin älykkäät veijarit Slim Mill ja Nico Giansanti. Mutta yhtään putinisteja ei olla, ei.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Paavolla on taas vaikeaa. Presidenttitiellä ei tällä kertaa ole esteenä mediapeli, vaan tulostimet, tai oikeastaan niiden puute.

Väyrysen mukaan ”Kortteja kertyi kuitenkin tuskastuttavan hitaasti”, ja suurimmaksi ongelmaksi hän kertoo sen, ettei monilla kannattajilla ole tulostinta. Väyrynen on kritisoinut sitä, ettei kannattajakortteja voi allekirjoittaa sähköisesti.

– Suurin ongelma on ollut, että hyvin harvoilla on ollut enää käytettävissään tulostimia, joilla kannattajakortteja voisi tulostaa, Väyrynen kirjoittaa.

Paavollahan oli joskus se valekannattaja Börje Börgelsson, jota luonnehdittiin lähes Putouksen sketsihahmon tyyliin: "Kannattaa Paavo Väyrystä, mutta ei muista puhelinnumeroaan". Börjen rinnalle ovat nyt tulleet ne, jotka "kannattavat Paavo Väyrystä, mutteivät omista tulostinta".

 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

Paavolla on taas vaikeaa. Presidenttitiellä ei tällä kertaa ole esteenä mediapeli, vaan tulostimet, tai oikeastaan niiden puute.



Paavollahan oli joskus se valekannattaja Börje Börgelsson, jota luonnehdittiin lähes Putouksen sketsihahmon tyyliin: "Kannattaa Paavo Väyrystä, mutta ei muista puhelinnumeroaan". Börjen rinnalle ovat nyt tulleet ne, jotka "kannattavat Paavo Väyrystä, mutteivät omista tulostinta".

Paavoa kampitetaan taas. Kirjastoissa on tulostusmahdollisuus, muttei Paavon kannattajilla ole varmastikaan kirjastokorttia. Sähköinen allekirjoitus arveluttaa myös tässä tapauksessa, Paavon ydinkannattajat ei ole nykypäivän lapsia.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitä olisi presidentinvaalit ilman Paavoa ja Vuokkoa?

Nyt alkaa olla epätoivon merkit ilmassa, kun on jouduttu ostamaan ihan etelän mediasta mainos, jossa usutetaan ihmisiä täyttämään kannattajakortteja... Kouvolan Sanomista bongasin itse pienen ilmoituksen tänään, mutta olettaisin että sama mainos on ollut monessa muussakin lehdessä.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Väyrysen kyvyttömyys ymmärtää realiteetteja ja/tai hyväksyä niitä on hämmästyttävää. Jos pelkästään kannattajakorttien keräämisessä on nähdyn kaltaisia ongelmia niin voisi kuvitella henkilön samalla sisäistävän mihin raameihin hänen todellinen kannatuksensa asettuu.

Itselleni on se ja sama vaikka saisikin korttinsa kasaan, toisaalta jopa toivon sitä. Vaalitilaisuuksissa Paavo paasaisi Naton, EU:n ja Euron epäpyhästä liitosta ja vieraannuttaisi itseään - jos mahdollista - yhä enemmän kansasta. Nykyään kannattajien yhä harveneva ydin koostunee elämänsä auringonlaskua tuijottavista maalaisliiton, markan, Kekkosen ja YYA sopimuksesta lämmöllä ja kaiholla muistelevien kesken. Oman osansa muodostavat russofiilit, äärikoikeistolaiset, puritaaninationalistit ja syvälle salaliittoteorihin sukeltaneiden ja sinne hukkuneiden porukka. Heille Paavo on vastarintamies, kirkasotsainen totuudentorvi ja mies jonka ympärille tuolit tuodaan.

Todellisuudessa Paavo on omakuvaansa syvästi rakastunut kolmen v:n yhdistelmä. Vahva, viisas ja virheetön.

Niin vahva, että kaulassaan roikkuvat lukemattomat hopeamitalit eivät vedä päätä kumaraan.
Niin viisas, että kykenee näkemään - kirjaimellisesti - länteen ja itään samanaikaisesti.
Niin virheetön, ettei Suomen kansa koskaan ymmärtänyt äänestää Paavosta presidenttiä.

Suomen kansa ristiinnaulitsi vapahtajansa jättämällä äänestämättä tämän presidentiksi. Siitäkin huolimatta, että Paavon vaalikampanjassa se totuus kerrotaan: Paavo koko Suomen presidentti.

Jotta Paavo saisi edes hieman ansaitsemaansa arvostusta, ehdotan yleiseksi liputuspäiväksi 25.1. Tuo päivämäärä on Paavon nimipäivä. Kyseinen päivä on kansanperinteessä ollut tärkeä: talvi on silloin puolessa välissä. Päivän säästä on ennustettu tulevan kevään ilmat ja myös kesän sadot.

Ihan kuten Paavokin on aina ennustanut asiat muita ennen. Ja aina oikein.
 

Analyzer

Jäsen
Pakko ihmetellä miksi Paavo jätti tämän ”kirivaiheen” näin loppuun. Nythän kannattajakortteja on laitettu lehtien väliin ja siten, että lähettäminen onnistuu vastauslähetyksenä ilman lähettäjälle tulevia kustannuksia.

Koko projekti on näyttänyt aivan toivottomalta alusta lähtien ja siten myöskään kannattajia on vaikea aktivoida keräämään kannattajakortteja. Ajanhukkaa. Jos keruu olisi lähtenyt uskottavasti käyntiin ja media ikään kuin lähtenyt seuraamaan ker(j)uun onnistumista niin homma olisi voinut mennä maaliin.

Hyvä kuitenkin näin että ei pääse tentteihin toimittamaan propagandaansa. Valitettavasti tulee vielä sekin päivä, kun maaperä on otollinen väyrysmäiselle maailmankatsomukselle. Onneksi sen aika ei ole vielä.
 
Viimeksi muokattu:

hege

Jäsen
Ei korteilla ole Paavolle väliä, jos niitä ei tule riittävästi niin järjestetään vain omat vaalit missä vain yksi oikea ehdokas ja näin saadaan todellinen presidentti selville ja meidän muiden varjovaalit osoitettua vääristellyiksi propaganda tuotokseksi.
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Noh? Tulikohan kortteja tarvittava määrä vai siirretäänkö tähtäin suoraan vuoteen 2030?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös