Päivän positiivinen

  • 1 841 198
  • 8 796
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rauman Lukolla oli kaudella 2018-2019 kahdeksan pelin jälkeen kaksi 3p voittoa, yksi jatkoaika voitto ja yksi jatkoaika tappio. Eli 9pistettä. Vain yksi piste enemmän kuin SaiPalla on nyt. Ja olivat sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Tätä tietoa voi siis pitää positiivisena
 

redpecka

Jäsen
Sekasta kokonaisuus, ei voi mitään. Mutta onhan tuo Petman aika hyvä ja yritteliäisyytensä tuo silloin tällöin tulostakin. Riikolalle annan myös pienen posin poskelle kun ajattelee mistä roskakorista hänkin on yhdeksi luotettavimmaksi vahvaksi pakkipojaksi nyttemmin jalostunutkuoriutunutponnahtanut: erityylinen ku Harri Tikkanen profiililtaan, mutta suattaapi vielä tehdä yhtä jämäkän uran kuin Haba (kaikki muistaa tuon Tikkas-sylkykupin aikoinaan).

Ja Westerholm... En ole niitä persoonia, jotka sanoo 8-0-tappion jälkeen että muut voi kävellä kotiin paitsi veskari kun se jätettiin yksin. Mielestäni maalivahtikin voi tehdä osuutensa. Mutta nyt poikkeuksellisesti sanon Westiksen osalta, että hän on toistaiseksi antanut joka pelissä mahdollisuuden voittoon vaikka tänään ponput olivatkin hänelle epäsuotuisia.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Taas tuli maali. Varmaan menee posiin kun ei niitä enepää tule. Vuosia sitten kävin kattoo Sport-SaiPa ja Kärpät-SaiPa.Ei tullu yhtää maalia, nyt tuli 1.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno kiekkoilta Raksilassa. Karvisen eka liigamaali. SaiPan peliesityksestä ei jäänyt kiinni. Hienoa kiekkoa. Kun näin hyvin pystyttiin haastamaan Kärpät Raksilassa niin ei tuo nyt ihan suurta huolta tällä hetkellä aiheuta. Maalinteko on vain niin hankalaa. Ohipelejä toki tulee kuten eilen mutta jos SaiPa pystyy jatkossakin pelaamaan tällä tasolla niin ei ole syytä huoleen.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
SaiPan cheerleadereiden somepäivityksen perusteella he pääsevät tänään tanssimaan 1,5v tauon jälkeen.
 

Butcher

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Ketterä
Kai tämän nyt voi tähän ketjuun sanoa, että jumalauta mie tykkään noista Pekka Virran puheenvuoroista. Kannattaa jokaisen käydä katsomassa tämänkin pelin jälkeinen lehdistötilaisuus, oli sitten positiivari tai negailija. Pelkkää faktaa, jokainen sana ja lause. Siellä tuli niin monta hyvää pointtia virheistä, kokoonpanosta, yleisöstä ja koko prosessista että tuskin kukaan muu pystyy noita asioita yhtä hyvin täällä palstallakaan sanoiksi pukemaan. Monesti hävityn pelin jälkeen sitä itse miettii, että tuleekohan tästä touhusta kuitenkaan lopulta yhtään mitään. Mutta kun sen jälkeen kuuntelee Virran lehdistötilaisuuden, niin seuraava ajatus on, että voiko tuohon mieheen olla luottamatta. Kova luotto on siihen, että tämä vielä iloksi muuttuu.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
++Petman. On kyllä huikea pelaaja tuo Petman. Tätä tahtia kun jatkaa, niin veikkaan että kohta mies on EHT:lla. Komea maali, hienolla tavalla hankittu rankkari ja hienosti hankittu jäähy. Pelaa molempiin suuntiin erittäin tunnollisesti. Taitava pelaaja, inhottava pelaaja vastustajalle, tekee kovaa duunia molempiin suuntiin tunnollisesti. Kyllä on mahtavaa katsoa Petmanin otteita. Vielä kun saataisiin ensi kaudeksi velipoika kotiutettua, niin ensi kaudella olisi aika kova veljespari SaiPassa.
 

ahal

Jäsen
Westerholm.
Kolme TEHTYÄ maalia.
Pelirohkeus ja asenne.

Edit.
Lisätään vielä Karvinen
Lisäisin vielä Pyrochtan listalle: luisteltu matka 6 390 m ! Seuraavana Lantta 5 090 m. Muut kolme tai neljä ja rapiat. Urakkamies, kuten Grman viime kaudella tai Denisov aiemmin..
 

emz1

Jäsen
++Petman. On kyllä huikea pelaaja tuo Petman. Tätä tahtia kun jatkaa, niin veikkaan että kohta mies on EHT:lla. Komea maali, hienolla tavalla hankittu rankkari ja hienosti hankittu jäähy. Pelaa molempiin suuntiin erittäin tunnollisesti. Taitava pelaaja, inhottava pelaaja vastustajalle, tekee kovaa duunia molempiin suuntiin tunnollisesti. Kyllä on mahtavaa katsoa Petmanin otteita.
Samaa mieltä. Esimerkillisiä otteita ja nuoresta iästä huolimatta on noussut isoksi vastuunkantajaksi hyökkäyksessä jo pelkästään sillä että johtaa joukkuetta esimerkillä ja ennakkoluulottomalla pelillä.

Tämän päivän esitystä katsoessa tuli mieleen, että Monakhovin hankinta alkaa tuntumaan kokoajan järkevämmältä ja loogisemmalta. Hyökkäyksessä ollaan johtajuudessa vähän liikaa Petmanin varassa.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tappio tuli, mutta luottoa löytyy.
Mie oon hallil seuraavaskii pelis!

Miekii tuun peliin heti kun pääsee tuopin kanssa katsomoon!! Hei muuten paikalla olleet, miten niistä käytävien varrella olevista anniskelupisteistä saa tällä hetkellä juomista? Ja mitä niitä pubeja siellä nyt onkaan. Ku pitäs olla ”pöytäpaikkoja” juttujen mukaan niin mites se on järjestetty? Kyllä me alkomaholisoituneet kannattajat (meitä rittää) tullaan sinne heti ku rajoitukset antavat myöten.

Edit: ei näitä pelejä pysty selvänä katselemaan, se on selvä juttu!

Edit2: tarttis voittaa kotipelejä että kansa löytää hallille. Juttu selvä. Minä en.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös