Päivän positiivinen

  • 1 841 780
  • 8 796

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ha Raulle maalipörssin voitto. Muustahan tuossa ei oikeasti pelatukkaan.

PIdetään pieni varaus, että eiköhän HIFK käy itkemässä, että tuo Zabon maali pitäisi jälkikäteen hyväksyä.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
+ Ei tainnut kukaan loukkaantua?
+ Hattu tais pelata hyvin?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hattu oli kyllä hyvä. Pelasti paljon. Itseluottamusta tullut takaisin taannoisen epäonnistuman jälkeen. Hyvä näin. Luottamus maalivahtikaksikkoon on ainakin minulla.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+Saatiin maali, niin kotipelissä ei liikaa mailaa puristeta.
+Liikettä löytyi riittävästi
+Maalipaikoille päästiin
+Fyysisyyttä alkoi löytyä
+Nieminen pelasi hyvää varmaa peliä. Ekan erän kolme maalia oli enemmän tai vähemmän tapaturmamaaleja. Ei suuremmin kenenkään virheitä. Jäi vähän sellainen tunne, että pomppi kaverille.
+Parannuskohteita vähän. Tarkkuutta maalipaikoissa. Helpoksi tehtiin peli Tarkille, kun lauottiin logoon tai ilman maskia.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihmettelen kyllä tavallisena penkkiurheilijana, että mistä löysit sitä fyysisyyttä ja vaikka maalipakkoja sekä laukauksia oli riittävästi, niin nekin oli aika näennäisiä. Hattukaan ei tehnyt mitään paraatipelastuksia, vaikka maaleista ei voi syyttää. Lasit on joko ku...n keltaiset tai olet huomattavasti parempi näköinen kun minä.
Jengi esitti enemmän taklauksia kuin runkosarjan aikana yhteensä. Kohokin taklasi jonkun alas. Olihan sitä nyt ihan eritavalla kuin missään aikaisemmassa pelissä. Oltiin fyysisessä pelissä toki kakkosia, mutta niitä taklauksia edes oli. Ja kun Pihlman ajeli Backmanin selkään, niin Pärre otti heti kiinni. On siinä iso ero.

Maalit oli sellaisia, että pahempi pelastaa. Yhden ohjasi oma(olisi mennyt ohi). Toinen ohjattiin molarin tasalta maaliin(oli menossa suoraan kohti tai ohi) ja kolmas oli liki täydellinen laukaus suoraan syötöstä. Ei Tarkkikaan mitään vastaavia ottanut. Läheltä kohti ja kaukaa ilman maskia.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Yksikään SaiPan pelaajista ei käynyt hörppäämässä ryyppyä ainokaisen tehdyn maalin jälkeen Tarkin juomapullosta! Siinä on se ero että joukkueesta ei kuvannollisesti löydy yhtään sen tason kaveria joka pystyisi kovuudeltaan siihen. Jypistä löytyy jokunen joka uskaltaisi käydä hörpyllä Hatun pullolla. Nämä vaan on niin pienestä kiinni, kun pelataan siitä lähdetkö rantapallojen saatteleman kesälomalle vai autosaattueessa torille.
Hörpynottajat ovat jo tässä vaiheessa kesälomilla. Eka peli ja kaikki vielä auki. Huomenna vastustajalle närhenmunat...
 

ahal

Jäsen
Palaan asiaan sitten kun tämä ottelusarja on käyty läpi. Toivon toki että olen väärässä, mutta siitä tosiasiasta ei päästä mihinkään että pelkällä neitikiekolla tämä ottelusarja voitettaisiin..... Tai sit olen todella väärässä......
Liigakorsto harmittelee - vastustajat eivät halua tapella!
Tuskin monikaan on kanssasi eri mieltä neitikiekon mahdollisuuksista kotoisessa liigassamme. Niin taitavia joukkueita ei juuri löydy, että pökerryksiin ilman kontaktia vastustajan kieputtavat. Edes KalPa ei siihen pysty.

Nyt käynnistyneessä pleijarisarjassa mennään näillä, keitä on rosteriin merkitty. Osa sputnikeista on pieniä, jokunen on suurempi. Tuskin SaiPassa on taklaamista kielletty keneltäkään, mutta kuluttavuutensa vuoksi pelaajien pitää käyttää myös ajatustaan, palveleeko taklaus joukkuetta vai ei. Suinpäin ryntäily ei auta mitään, päinvastoin. On sulaa hulluutta ajaa Yonkmania päin jollain 75 kilon volyymilla ja päätä lyhyempänä. Siinä voi sattua omaan kupoliin vaikkapa Nolanin kyynärpää. Yonkman toimii parhaiten pelotteena ja luutijana maalinedustalla, mutta väsyy kovassa luistelurallissa. Katsotaan sarjan edetessä, miten hänen peliaikansa kehittyvät.

Sitä en toki kiistä, etteikö SaiPankin puolustus kaipaisi lisää jykeviä pakkeja, mutta tähän hätään niitä ei ole saatavilla. Ensi kaudella asia on eri.
 

viivamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Greenbay Packers
Ritari selostajana. Kyllä meitä nyt hemmotellaan.
 

Bacon

Jäsen
SaiPa nappaa muuten ensi viikolla ainakin kaksi voittoa. Ehkä jopa kolme. Meidän jengi ei pasko näin pahasti housuun. Pakko uskoa, että tää kevät on edelleen meidän. Hope dies last.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös