Päivän positiivinen

  • 1 839 853
  • 8 796

ahal

Jäsen
Lisätään vielä, että
- lopulta ehtii tehdä muutakin kuin seurata kiekkoa
- ja jos nyt finaaleja seuraa, ei tartte jännittää yhtään
- sputnikit pääsee ansaitulle lomalle
- joukkue hajoaa, onneksi, kun "tämän parempaan" ei nyt yltänyt :)
- uusi joukkue kiinnostaa kovasti ja uusin voimin tulevaan kauteen
- CHL starttaa jo elokuussa
- pääsemme taas lähtemään moniin liigamatseihin haastajina - mitalisti olisi auttamatta ollut ennakkosuosikki, mikä ei sputnikeille sovi
- Tirkkonen, Markkanen, ykkösketju ja muutama muu jatkaa varmasti
- kassassa on aiempaa enemmän pelivaraa
- ...

Kiitos SaiPa!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tämä on kaikkien aikojen SaiPa, tähän asti. Enemmän kuin täysin olisin halunnut tälle joukkueelle sallia edes pronssin, kun on syksystä saakka taisteltu, usein varmasti omilla äärirajoillakin. Raivattu tie välieriin ja siellä haastettu liigan kenties suvereenein seura miehekkäin ottein. Joku palkkio olisi suonut tulla, mutta kun ei niin ei.

Joka tapauksessa tänäänkin taisteltiin uljaasti ja ei ole syytä hävetä. Paljon mahtavia pelaajia.

Ja tietty iso kööri keltamustia Raumalla pauhaamassa omien puolella. Toivottavasti tämä ei tyrehdy lähivuosina.

Päivän positiivinen: SaiPa ja kaikki siihen liittyvä
 

Barney

Jäsen
Tirkkonen taisi pelin jälkeisessä haastattelussa varmistaa, että SaiPa pelaa ensi kaudella CHL:ssä. Sanoi SaiPan lunastaneen ensi kaudeksi paikan CHL:ään, kun puhui kauden positiivisista asioista, joten sinne ollaan nyt lähdössä. Hieno homma, joka tuo lisää kiinnostavuutta ensi kauteen, ja voi auttaa myös pelaajien houkuttelussa saimaan rannoille.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
- joukkueen ei tarvitse kärsiä mitalikrapulasta
- ensi vuonna ei tarvitse kuunnella kuittailua pleijarikokemuksesta
- jatkavilla pelaajilla tulee olemaan ensi kaudella rietas menestyksen himo
 

ahal

Jäsen
Sputnikit suuntaavat välittömästi lomamatkalle Prahaan. Koho sanoi, ettei kiekkoa mietitä vähään aikaan.. Mutta kun siellä jatkuvat KHL:n finaalit 22.4, niin mitenkähän käy? Voi olla, että kaupunkiloma saattaa olla ohi jo silloin. Niin ja Lappeessa alkavat nuorten mm-kisat...Jotta seurattavaa vielä riittää ihan kotikulmilla.
 

ahal

Jäsen
Todella hienoa urheiluhenkeä: SaiPa-fani maksoi omasta pussistaan JYP-faneilta varastetun matkakassan! (linkki MTV-uutiseen)
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Hakametsässä pelattiin hieno matsi, mutta vielä joudutaan pelaamaan yksi loppuumyyty finaaliottelu Raksilassa. Ja jokaisesta myydystä tiketistä kilahtaa kymmenykset SaiPan kassaan!
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Molemmat palkinnot täysin ansaittuja, onnittelut kummallekin. Kyseiset herrat olivat varmaankin kaksi suurinta tekijää mitalipeleihin pääsyn takana.

Markkanen näytti kauden aikana epäilijöille, joiden mielestä "ikämiessarjasta tulleella papalla" ei ole enää liigassa käyttöä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Upea juttu. Tirkkosesta osasin odottaakin, että saisi tuon palkinnon. Markkanen oli hiukan yllätys. Jotenkin odotin, että voittaja olisi finaalijoukkueesta jompi kumpi.

Harvinaista herkkua saada tälläisi palkintoja SaiPaan ja vielä kaksin kappalein. Eli rajoja ollaan rikottu vielä kauden päätyttyä jo! Mahtavaa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Hieno uutinen nuo palkinnot. Ja saatiinpa lopullinen naula siihen keskusteluun, jonka muutama Kärppäfani aloitti ennen Kärpät-SaiPa ottelusarjaa, kun he ilmoittivat, että HPK:n Saros on Markkasta parempi maalivahti. Ehkä joskus tulee olemaan, mutta ei vielä tällä kaudella - ja ei luultavasti vielä seuraavallakaan.
 

Bacon

Jäsen
Tuleehan tämä nyt pari päivää myöhässä, mutta meidän Bernard pelaa Italian MM-joukkueessa. Mitäs veikkaatte saako olla montakin peliä maalissa? Tässä olisi hyvä tilaisuus kasata vähän itseluottamusta takaisin.
 

ahal

Jäsen
Nyt se kaukalo sitten joustaa... YLEn uutisen mukaan valmista alkaa olla. Ja hyvältä näyttää. Keltamusta värityskin sopii joukkueen ilmeeseen, kuten jo toisaalla oli kerrottukin. Uudistuksiin kuuluu myös siniviivojen siirto keskemmälle, jää hyökkäyspäähän enemmän tilaa hieroa kuvioita. Ja päinvastoin. Pakeille tulee tietysti lisää paineita saada vedot kantamaan maalille asti ;).
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Päivän positiivinen on ehdottomasti SaiPan kannattajat ja heidän käytös täällä jatkoajan keskusteluforumilla. Aikani kuluksi luin noita eri aiheita ja kyllä ne on niin helvetin naiiveja ja järjettömiä: "Voimasuhteet...", "Liigan vihatuin...", "Sympatiat..." jne.

Mahtavaa että meidän riveistä ei juuri kukaan osallistu noihin imbesilleihin debaatteihin. Hyvä me!
 

ahal

Jäsen
Päivän positiivinen on ehdottomasti SaiPan kannattajat ja heidän käytös täällä jatkoajan keskusteluforumilla. Aikani kuluksi luin noita eri aiheita ja kyllä ne on niin helvetin naiiveja ja järjettömiä: "Voimasuhteet...", "Liigan vihatuin...", "Sympatiat..." jne.

Mahtavaa että meidän riveistä ei juuri kukaan osallistu noihin imbesilleihin debaatteihin. Hyvä me!
Menin just rikkomaan illuusiosi, mutta yritin tehdä sen tyylillä :). Ymmärrän kyllä kirjoittajia, jotka kuumeissaan odottavat jo kauden alkua, eikä kesähelteillä lätkän ja oman joukkueen ympärillä ole paljoa uutisoitavaa. Odottavan aika on pitkä. Ketjuista esim. "voimasuhteet..." on tässä vaiheessa aika lailla lottoamista ja vain massiseurat ovat likipitäen valmiita, muut vasta varustautuvat.

Sympatiaketjua voi lukea sikäli helpottuneena, ettei SaiPa-kannattajana tarvitse pelätä saavansa heti turpaan vieraspaikkakunnalle saapuessaan :).

Mutta itsekin pidän keltapaitojen (myös fanien) maltillisesta linjasta.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siniviivan siirtoa rupesin miettimään. Tarkoittaa mm. että on entistä vaarallisempaa antaa vastustajalle yv. Viime kauden tilastojen perusteella 5 SaiPan kymmenestä jäähyherkimmästä pelaajasta ei jatka joukkueessa tulevalla kaudella:
Pärre, Gili, Glenn, Davis ja Taipalus.

Flinck ja McIntyre: pitäkää pojat järki päässä! :)
 

Wolves

Jäsen
SaiPa-faneilla ei ole ainakaan pelkoa, että Lofquist törttöilisi Scott Barney tyyliin kaupungilla, sillä mies ilmoitti eilen, kun haastoin miehen kanssa muutaman sanan paikallisessa ravintolassa olevansa raivoraitis ja jos oikein ymmärsin, niin ei mitenkään liity uskontoon tai mihinkään vastaavaan. Pointsit Lofquistille.

En kyllä muista viime vuosikymmeniltä toista samanlaista jääkiekkoilijaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös