Päivän positiivinen

  • 1 843 764
  • 8 796

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suunnilleen 15 vuotta sitten meikäläisen kipinä syttyi todenteolla lätkään ja SaiPaan kun allekirjoittanut oli 6-vuotiaana pikkupoikana seisomokatsomossa katsomassa Jokereiden kaatamista.

Mitään muuta en muista, kun sen, että seisomokatsomosta en nähnyt yhtään mitään, mutta se tunnelma ja se yhteisöllisyys se välittyi.

Se 15 vuotta on aika pitkä aika.

Tippa linssissä katsoin äsken Ruudun välityksellä tuota Kisapuiston meininkiä. Uskomaton peli, uskomaton joukkue.

Huh huh.
 

Bacon

Jäsen
Hienoin sarja ikinä missään mitä olen nähnyt. Varmasti yksi hienoimpia otteluja ellei hienoin mitä olen nähnyt. Niin uskomaton tunne ettei voi edes sanoiksi pukea. Tää on jotain niin hienoa! Uskomaton meno hallissa johtomaalin jälkeen,ei tuollaista koe todellakaan joka päivä. Kiitos SaiPa ja kiitos yleisölle unohtumattomasta illasta. Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin.
 

ahal

Jäsen
Ei ole vaikeaa yhtyä iloonne. Me olemme saaneet kultaa ja kunniaa niin paljon, että olen suorastaan iloinen puolestanne ja hei, mahtavan sarjan vasta päätyttyä.

KalPalla oli saumansa nousta kestomenestyjien luokkaan. He epäonnistuivat siinä. Pystyykö SaiPa tähän?

Jupa
En tiedä pystyykö, mutta se ei välttämättä ole edes tarpeen. Jatkuva menestys turruttaa, samoin toistuvat tappiot. Parasta on, että urheilu tarjoaa elämyksiä. Tappion jälkeen voittoa arvostaa enemmän ja tappion hetkellä voi toivoa aina parempaa. Ei ihme, että Jyskälässä on kiinnostuksen puutetta, jos kaikki on saavutettu jo moneen kertaan.

Lisäksi menestyksen tekee makeammaksi, kun sen saavuttaa pienin resurssein.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Ikinä en ole nähnyt tällaista jääkiekko-ottelua. Täysin käsittämätöntä. Uskomatonta. Ihmeellinen joukkue meillä.

Näin!!

On tullut katsottua monenmonta tiukkaa vääntöä lätkässä, mutta kyllä tämä oli yksi eeppisimmistä. Muistan istuneeni toisessa erässä sanattomana ja tylsästi tuijottavani jäälle kun JYP siirtyi 1-3 johtoon...ajatukset kävivät niin nollissa kuin vaan voi..eikä vähiten jäänyt huomiolle JYPpi-fanien raju kannustus..

Sitten ympäriltä joku sanoi, että "onhan tässä vielä puolet peliaikaa jäljellä, nyt pitää alkaa hyökätä maalia kohti"...ja olisin ollut niin tyytyväinen jo 2-3 kavennukseen erätilanteeksi, mutta mutta...

Kyllä tunteet ja tilanteet muuttuvat lajissa nimeltä jääkiekko todella nopeasti ja ennen 5-4 Napanderin voittolaukausta jotenkin vain tunsin, että pojat hoitaa :)

Tässä näitä syvimpiä tuntoja ja nyt SaiPa-unia näkemään ..

SaiPa!!!
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
.
Jumalauta mitä juuri tapahtui!? Käsittämättömän uskomatonta, jos sitä huomenna heräisi todellisuuteen.
Todellakin. Nyt on ihan pyörällä, ettei meinaa uskoa, ja huomenna kun avaa sanomalehden ja huomaa uutisen, jossa kerrotaan SaiPan edenneen mitalipeleihin, sen voi todeta vain puhtaaksi aprillipäivän pilaksi.

Kannattaa vasta keskiviikkona katsoa ketkä siellä Oulussa pelaa.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Meidän Pojat.

Se, mitä Kisapuistossa tänään tapahtui, oli jotain... se oli jotain... se oli...

En tajuu. Keskiviikkona jatketaan.
 

atsku

Jäsen
Positiiviseksi voitaneen lukea myös se, miten ylimielisesti Oulun pojat ja tytöt suhtautuvat tulevaan sarjaan. Jotenkin hellyyttävää lukea noita juttuja.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Oli lopussa tasatilanteessa fiilis, että kaikkien välillä parjaama Savilahti sen tekee ja viimeisillä sekunneilla. Noh eipä mennykään ihan niin pitkälle ratkaisu..
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Kaiken jo aikaisemman lisäksi haluan korostaa kuinka väärässä olinkaan Spangin suhteen. Olen pahoillani. Lisäksi olen erityisen iloinen että raakkuvat varikset eivät päässeet SaiPan haudalle todistamaan sen sulamista toisena joukkueena historiassa, joka menettää 3-0 johdon. Hyvä SaiPa!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Onneksi olkoon välieräpaikasta!! Tämän synkän jääkiekkokevään ainoa ilonaihe on Saipan menestyminen. Nyt tsemppiä Kärppien kaatoon!
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ Tunne Kapteenin maalin jälkeen kun tajusi sarjan olevan ohi. En tule ehkä koskaan unohtamaan.

+ Kisapuisto laittaa katsojat tunnustamaan väriä. Seisomapäädystä irtoaa maalit ja ihmisten noustua erätauolta kaikkien perseet ovat keltaiset.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+Spina: On se pelimies, rauhallista ratkaisutaitoa. Tätä SaiPa tarvitsee!
++ Dan Spang: Vaivatonta ylöstuontityöskentelyä, nopea jaloistaan. Mitä ihmettä tälle kaverille on kauden aikana tapahtunut?
+++ SaiPan kannattajaporukka Capoineen. Enpä ole tuollaisessa mekkalassa aivan hetkeen ollut. Upeaa työtä, lakki päästä.

Eipä tule eilisen kaltaista urheilutapahtumaa aivan heti mieleen. Upea tunnelma!
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+Tämä on totta aivan oikeasti, ei saatana. Tätä olisi harva uskonut vuosi sitten, vielä harvempi 2 vuotta sitten, saati sitten kaudella 2010-11... Kärppien kaatoon välierissä. IS THIS REALLY FUCKIN HAPPENING!?

-Eilisen jäljeltä olen aikalailla henkisesti, osittain fyysisesti myös ns. nollassa.
Tässä on kyllä nyt aika paljon sulateltavaa... Onneksi Meidän Pojat ei tätä jää pitkäksi aikaan sulattelemaan sillä huomenna pitää olla jo skarppina jyräämässä kohti finaaleja

+Ja tässä sarjassa ei sitten vedetä ranteita auki ennen kuin lihava leidi on laulanut, jookos? Tosin sen jälkeen siihen ei ole enää tarvetta ;)
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Onhan tää ihan käsittämättömän hieno porukka tällä kaudella. Jälleen kerran nousivat suosta ja tekivät sen kun ehkä vähiten osasi odottaa. Mankinen noussut huimaksi ratkaisupelaajaksi ottelusarjan lopulta. Hyvä, että ratkaisijoita löytyy nyt muistakin kuin ulkkariketjuista. Olisi kyllä nannaa lyödä ylimieliset Oululaiset jäänrakoon.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Palatakseni vielä eiliseen...

+ voitto ja jatkoon game sevenistä!
+ Kisapuiston huikea tunnelma (tosin tämän matsin katsoin telkusta, mutta se välittyi kotisohvallekin...kaksi puolivälierämatsia tuli nähtyä paikan päältä
+ Savilahti ja Spang!
+ Yhteensä 10 maalia noin tärkeässä pelissä, kyl mie maaleista tykkään :-)

+ tämän päivän positiivinen asia on se, että sain liput perjantain matsiin
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ Vielä ainakin kaksi pudotuspelimatsia tälle keväälle Kisapuistoon.
 

redpecka

Jäsen
-Eilisen jäljeltä olen aikalailla henkisesti, osittain fyysisesti myös ns. nollassa.
Tässä on kyllä nyt aika paljon sulateltavaa... Onneksi Meidän Pojat ei tätä jää pitkäksi aikaan sulattelemaan sillä huomenna pitää olla jo skarppina jyräämässä kohti finaaleja
Itselläni vähän samaa tuntemusta. Miten tässä olisi jo täydessä valmiudessa huomenna Oulussa? No en olekaan näiltä fyysisiltä sekä henkisiltä ominaisuuksilta huippu-urheilija ja positiivista onkin etten ole Meidän Poikien jengin sopimuspelaaja.

Tulikin tuosta MEIDÄN POJAT -sanaparista mieleen, että onko tuota keksittäessä ollut myös ajatuksena pieni sanaleikki eli MeIdän Pojat?
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulikin tuosta MEIDÄN POJAT -sanaparista mieleen, että onko tuota keksittäessä ollut myös ajatuksena pieni sanaleikki eli MeIdän Pojat?

Jumatszuikka toveri Redpecka, tuo voisi olla käyttistä SaiPan markkinointi hommissa kenties. Nyt kyllä kasvatit virtuaalipippeliäsi minun silmissäni vähintään 20 centtimeetriä! Ja ei piilovittuilua luonnolisesti vaikka kunnianosoitus olikin muotoiltu provosoivasti. Hyminki tähän.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hah-hah naurattaa..

Otsikko Iltalehden verkkosivuilla:

Karjala sekaisin - Saipa jatkoon! Näin kaatuu kärpät!

On se vaikiaa. On.
 

Jacold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Meinaako tämä fiilis loppua koskaan? Uskomaton -sekä hieman epätodellinen olo vieläkin. (Maalikoostetta veivattu ties kuinka monesti, vaikka paikanpäällä olinkin)

Kyllä keltamusta yhteisö on tämän välieräpaikan ansainnutkin.
Loistavaa työtä joukkueelta ja faneilta!

Kiitos näistä fiiliksistä!

+ Liput tuleviin kotipeleihin taskussa.
 

Stigu

Jäsen
Onnea täältä Nordenskjöldinkadun suunnalta SaiPalle, on teillä hieno joukkue! Väitän että eilinen peli- ja tuo voitto- tulee näkymään tulevinakin vuosina joukkueenne peli-ilmeessä.

Ottakaa mestaruus, olen täysillä bandwagonissanne! Prkl kun täältä Helsingistä ei saa vetyjä ja atomeita...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös