Päivän positiivinen

  • 1 847 399
  • 8 796

Spin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
-Poukkula tottakai,hienoa että mies sai kiekkoa häkkiin.Kova yritys on ollut aina.
-Jokinen on pakko mainita,varmasti oli helpottava maali.
-Pukalta vaihteeksi ihan mallikelpoinen peli.
-Giliatin hermo piti hyvin,varmaan tullut selväksi että ei pidä kuumentua.
 

Jacold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Loistavaa SaiPa! Todella mahtava voitto, jännitystä riitti koko pelin ajan!
Todella mahtava fiilis, tämän takia tätä hunajaa ollaan odotettu.

Pari tippaa tuli housuun, kun Poukkula pamautti voittomaalin! Euforia!
Samoilla boksereilla mennään huomenna kisapuistossa, voitto kotiin Meidän ÄIJÄT ;)
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Tän illan E1-katsomo. Sinnikkäästi hyvällä käytöksellä ja intohimoisella kannustamisella loppuun asti. Ei jäyttäny järkkärilläkään olevan valittamista.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Poukkulan lisäksi täytyy kyllä nostaa esille koko kolmonen eli Poukkula-Hämäläinen-Koivisto. Loistava ketju! Taisi tämä ketju olla tässä koostumuksessa koko kauden ajan. Ja Backman, jos tosiaan tiistaina ollut vielä vatsataudissa, niin uskomattoman hieno peli äijältä!

Toimivalla kolmosella mennään pitkälle pleijareissa. Kysykää vaikka Anaheim Ducksilta.
 

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
Iso kiitos kaikille paikallaolijoille..oli hienoa, vaikka nyt ei ääntä olekkaan..EI HAITTAA!!!!
Erityis kiitos joukkueelle,Keltamusta SaiPa, Meijän Pojat...ihanaa, kiitos.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Markus matöfakin Poukkula!
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olin paikalla matsissa, ja pakko kiitellä SaiPan faniryhmän hienoa kannustusta. Positiivista tietenkin oli hyvän peli-ilmeen lisäksi voitto. Tänään tulee toinen.
 

Finzko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Giliatista täytyy vielä nostaa positiiviseksi sen, että kaveri puolusti jopa ihan hyvin muutamassa tilanteessa ja teki kaikkensa pelissä. Lukuunottamatta läpiajossa tullutta aivopierua kaveri pelasi todella hyvin ja maalipaikkoja riitti.
Uskon, että kaveri kääntää meille vielä pelejä jos Poffit jatkuvat pidempään. Tahtoa tehdä maaleja riittää ja eilenkin Gili näpäytti sillä nopeudellaan monta kertaa ja oli kokoajan vaarallinen. Tätä miestä tarvitaan.

Aloitukset tuntuivat jäävän hyvin SaiPalle ja hyökkäyspäässä voitettiin ne lähes poikkeuksetta. Tämä on tärkeä kulmakivi jatkossakin.

Lisäksi faniryhmästä lähti hyvin ääntä ja joukkueen esitys oli kaikesta huolimatta tasapainoinen avausmaalin jälkeen. Tärkeä voitto ja tänään sitten uusiksi.
 

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lappeenrannan SaiPalle iso hatunnosto täältä toisesta keltamustasta porukasta. Upea runkosarjakausi, kunniakkaat pleijarit ja hyvä 9. sija lopputuloksissa.
Kaikki tämä huomattavasti pienemmillä panostuksilla ja budjeteilla kuin monella muulla, arvostukseni siitäkin.
Erityisen iloinen on vanha siitä että vanha tuttu Peksi Tirkkonen teki loistavan kauden uutena valkkuna ja nosti sputnikit lentoon pitkästä aikaa.
 

löfmaister

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos joukkueelle hienosta kaudesta. Tällä kertaa jäätiin sääleihin, mutta ensi kaudella mennään pidemmälle! Harmittaa ja vituttaa, mutta kokonaisuutena hieno kausi SaiPalta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Hieno kausi Saipalta!

Hyvä ja piristävä väriläiskä tämän kauden liigassa.

Ikävää, että maalivahtipelissä hävittiin pudotuspeleissä --> kesälomalle.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Päivän positiivisin asia on se, että nyt pystyy ottamaan vähäksi aikaa kunnolla etäisyyttä SM-liigaan. Jatkakoot muut jengit tätä ringettenypläilyä, meikää ei kiinnosta. Palataan asiaan ensi syksynä.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Plusmerkkinen tulos tästä kaudesta monellakin tasolla. Paikat oli hoitaa tämäkin sarja, mutta HIFK oli kokeneempana porukkana vain valmiimpi. Erinomaista kokemusta monellekin tulevia kausia ajatellen.
Toivomuslistalle muuten samanlaista menoa kuin tälläkin kaudella, mutta erikoiskentälliset kuntoon.
 

atsku

Jäsen
Paikat oli hoitaa tämäkin sarja, mutta HIFK oli kokeneempana porukkana vain valmiimpi.

Tarkoitat kai, että Ortio oli maaginen varsinkin, jos verrataan Wiikmaniin, muuta hyväähän HIFKissä ei juuri ollut. Sarja olisi ollut taysin SaiPalle ilman Ortion maagisia pelastamisia. SaiPa kaatui vain ja ainoastaan Ortioon, ei mihinkään muuhun.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Tarkoitat kai, että Ortio oli maaginen varsinkin, jos verrataan Wiikmaniin, muuta hyväähän HIFKissä ei juuri ollut. Sarja olisi ollut taysin SaiPalle ilman Ortion maagisia pelastamisia. SaiPa kaatui vain ja ainoastaan Ortioon, ei mihinkään muuhun.

Turhan usein SaiPa kaatuu juuri näin. Taisi olla muistaakseni 7 vuotta sitten sama juttu. SaiPa oli parempi, mutta hävisi IFK:lle mm. maalivahtipeliin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
SaiPa oli IFK:ta parempi kenttäpelissä koko sarjan ajan. Ei paljon, mutta riittävästi että sarja olisi pitänyt voittaa. Nyt se ratkesi erikoiseen kolmanteen erään kotipelissänne ja Kuhdan tämän päivän helpohkoon maaliin.
Veikkasin teitä ennen kauden alkua toiseksi viimeiseksi runkosarjassa, mutta hienosti meni kausi ja olin hölmö arviossani...
Tsemppiä faneille vitutukseen.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
29 ottelua pudotuspelejä pelattu ja ainoa loppuunmyyty peli on pelattu lappeenrannassa. Saa nähdä tuleeko jäämään ainoaksi.

Tietysti koko liigan kannalta äärimmäisen masentavaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hiekkaparkki asfaltoidaan ainakin osittain, tämä on ehdottoman positiivinen asia. Tersa sai tarpeekseen, kun Audi paskaantui toimistolle ajaessa.
 

Ferris

Jäsen
Toimiston väki Tuomenoksan ja Kallioniemen johdolla jatkavat hyvää pelaajahankintalinjaansa myös keväällä. Tavin hankinnasta iso käsi toimistolle!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei ollut Pexi Tirkkonen joka täyttää tänään 50 vuotta, vaan Matti Nykänen. Ihan ymmärrettävä sekaannus, mullakiin menee Pekka Tirkkonen ja Matti Nykänen sekasin alvariinsa.

Juuri Ilta-Pulun Matti Nykäsen 50-vuotis taivalta käsittelevässä jutussa mainittiin, että samana päivänä Nykäsen kanssa on syntynyt mm. SaiPan valmentaja Pekka Tirkkonen... Oishan siitä pitänyt heti päätellä että henkilöillä on sama syntymäpäivä eivätkä ole syntyneet samana päivänä. No sama asia Pexillä ja Matilla on varmaan mielessä, mutta bailaavat varmaan tänään ensin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös