Päivän positiivinen

  • 1 840 184
  • 8 796

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Käviköhän perinteiset, että pääsi loistamaan surkeassa joukkueessa eikä pelaajan taso oikeasti ollutkaan ihan niin kova. Veti se SaiPassakin monta peliä ihan unten mailla eikä erottunut kentällä yhtään.
Ei sen luistelun nyt pitäisi sen parempaa olla siksi että jengi on huono. Mutta sai varmaan pelata aika vapaasti omalla tyylillä ja nyt ei ole löytänyt paikkaansa kun on pelitapa.
 

HUMPPAJUGEND

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uus-Lavolan Peli-Pojat
Ei nyt vielä käydä nakkelemaan hattua ilmaan, mutta...

Jos lopuista 11 ottelustaan SaiPa saa raavittua 10 pistettä, jää Ässien viiden vuoden takainen paskuusennätys SaiPan tämänkautisen rekordin taakse, ja vielä omalle pisteluvulleen. Pari lisää, niin se jää omalle kymmenluvulleen.

Voisi sanoa, että elossa on vielä tämä loppukauden päätavoite.
 

Veleho

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Jos ottelun numero 60 jälkeen tämän kauden SaiPa ei ole edes lähihistorian huonoimmat pisteet kerännyt joukkue, niin käsittämättömältä tuntuu. Kyllähän tämä posin puolelle menee, että loppukaudeksi on vielä joku merkityksellinen tavoite.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Ja jos lisää jotain positiivista tässä haetaan niin Kerho tulee alaspäin yhtä kovaa mitä Mika Aaltolan kannatus presidentinvaaleissa. Sehän olisikin hieno panos viimeiseen kotipeliin tiputtaa Kerho jumboksi. Ero taitaa tällä hetkellä olla 15 pistettä. Henkinen merkitys silläkin on ollaanko jumboja vai ei, mutta ei mitenkään mahdoton tehtävä tuo kiri ole ottaen huomioon Kerhon vapaapudotuksen.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Henkinen merkitys silläkin on ollaanko jumboja vai ei, mutta ei mitenkään mahdoton tehtävä tuo kiri ole ottaen huomioon Kerhon vapaapudotuksen.

Valitettavasti se on mahdoton tehtävä ottaen huomioon SaiPan valmennuksen. Jos meillä olisi valmennus joka pystyisi herättämään joukkueessa taistelutahtoa jonkinlaiseen kasvojen pesuun tai ilkkujien näpäyttämiseen, olisi siihen ollut tällä kaudella useita mahdollisuuksia. Vaikka kerho häviäisi suoraan kaikki kauden loput pelinsä, pitäisi SaiPan voittaa käytännössä puolet jäljellä olevista peleistä varsinaisella peliajalla tai päästä jokaisessa pelissä jatkoajalle ja voittaa niistä pari, että päästäisiin edes tasapisteisiin. Anteeksi offtopic, mutta ei nyt innostuta liikaa kiillottamaan tätä pökälettä.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Valitettavasti se on mahdoton tehtävä ottaen huomioon SaiPan valmennuksen. Jos meillä olisi valmennus joka pystyisi herättämään joukkueessa taistelutahtoa jonkinlaiseen kasvojen pesuun tai ilkkujien näpäyttämiseen, olisi siihen ollut tällä kaudella useita mahdollisuuksia. ... Anteeksi offtopic, mutta ei nyt innostuta liikaa kiillottamaan tätä pökälettä.
Kun ollaan posiketjussa, niin kiillotan kuitenkin pökälettä. Paskasti valmennettu, ammattitaidottomasti koottu ja tyhjennysmyyntien jäljiltä muutenkin henkitoreissaan oleva joukkue on viimeisistä 12 ottelustaan voittanut puolet, hävinnyt jatkoajalla kaksi ja kaksi on ollut maalin pelejä. Kahdesti on tullut turpaan kunnolla.

Negailijat painottavat, että ilman paineita on niin paljon helpompi pelata. Samalla muistutetaan, että Ville Hämäläisen joukkue pelaa huonoa ylivoimaa, hölmöä alivoimaa, eikä saa tasakentällisinkään mitään järkevää aikaiseksi. Joukkue myös pelkää voittamista. Koska Ville Hämäläinen.

Posipetterin näkökulmasta tilanne on toisenlainen. Suuri osa tämän päivän SaiPan pelaajista jatkaa myös ensi kaudella, mitä ilmeisimmin uuden päävalmentajan alaisuudessa. Jos kauden 2023-24 ensimmäisten 37 ottelun rypeminen laitetaan ensisijaisesti valmennuksen ja aika paljon myös edellisen urheilujohdon piikkiin, niin mikä voisi mennä pieleen kaudella 2024-24? Urheilujohtaja on nyt pätevä, ja tuleva päävalmentaja on väkisinkin parempi kuin nykyinen, koska (palstatotuuden mukaan) Hämäläistä huonompaa ei ole.

Tälle positiiviselle skenaariolle löytyy tietysti myös uhkakuvia. Ehkä Harri Ahokin sössii valmentajavalinnan. Täytyy nimittäin olla huonoja Liiga-valmentajia muitakin kuin Vili. Tämä havainto perustuu siihen, että oikeasti kriittisen tärkeitä pelejä pelaavat joukkueet kompuroivat jatkuvasti umpisurkeaa SaiPaa vastaan.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Tälle positiiviselle skenaariolle löytyy tietysti myös uhkakuvia. Ehkä Harri Ahokin sössii valmentajavalinnan. Täytyy nimittäin olla huonoja Liiga-valmentajia muitakin kuin Vili. Tämä havainto perustuu siihen, että oikeasti kriittisen tärkeitä pelejä pelaavat joukkueet kompuroivat jatkuvasti umpisurkeaa SaiPaa vastaan.
Miten sen nyt ottaa. SaiPalla on viimeisestä 15 kotipelistä saaliina kunnioitettavat 5 pistettä. Vieraissa SaiPalla ei ole mitään hävittävää ja vastustajalla ei ole kuin hävittävää, jolloin pelissä on samanlaisia elementtejä kuin harkkapeleissä Mestis-seuroja vastaan. Toinen voi vapautuneesti lähteä haastamaan ilman tappion pelkoa. Vilin SaiPa on mentaalisesti häviävä joukkue.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Lee Lapid teki taas maalin. Tuolla maalivaudilla hän on kokonaisella 60 ottelun kaudella 20 maalin mies.
 
Viimeksi muokattu:

PoNppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Näyttävät sulamiset
Lee Lapid teki taas maalin. Tuolla maalivahdilla hän on kokonaisella 60 ottelun kaudella 20 maalin mies.
Tämä tukee ajatusta, että SaiPan kannattaa panostaa hyvään maalivahtiin. Olisi mielenkiintoista nähdä miten paljon maaleja tulisi, jos maalissa olisi huippukuntoinen Tuohimaa.

(sori, oli pakko)

Edit: Vai tarkoitettiinko tässä Randelinia
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Koho käveli vastaan hallin käytävällä ja morjestettiin. Pieni fanipoika sisälläni koki pitkästä aikaa pientä jännitystä.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Ensimmäinen voitto nähty paikanpäältä neljään vuoteen!

(En ole ulkopaikkakuntalaisena päässyt kovin moneen peliin paikanpäälle viime vuosina. Pandemiakin vaikutti.)

Edit: Ja Lämsä hävisi tuolle SaiPalle! Voi että.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös