Päävalmentaja Karri Kivi

  • 312 150
  • 1 608

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Varsin odotettu ja oikea päätös jonka avulla Ässien valmennus saa kaivattua jatkuvuutta. Toki apuvalmentajien merkitys on iso, sillä kuten näissä yhteyksissä on monesti todettu, valmennus on nykyään tiimityötä.

Se harmittaa ettei Rautakallio jatka seurassa missään roolissa. Hän on kuitenkin tuonut seuraan aidon muutoksen.
 

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Ensisijaisesti olisin toivonut Rockyn aikakauden jatkuvan vielä pidempään, sillä hänen ansiostaan ässäpakassa vaikuttavat tällä hetkellä oikeat arvot ja aito työnteon kulttuuri. Itse näin Rautakalliossa valmentajan, jonka komennossa olisi voitu edetä jopa vuosia(3-4) eteenpäin. Olisi ollut selvää että valmennus ajaa oikeita asioita ja pystyy vielä realisoimaan ne käytäntöön. Tämä stabilointi olisi rauhoittanut seurajohdon keskittymään muun organisaation ja toiminnan kehittämiseen.

No, Rocky ei tähän pystynyt sitoutumaan, joten Kiven valinta oli itsestään selvä jatkumo, johon faninkin on helppo yhtyä. Toivotaan että Kivestä löytyy Ässille pitkäaikainen selkäranka, jonka varassa seura jatkaa vakiintumista keskikastin yllätysvalmiiksi liigajoukkueeksi.
 

IkuinenPata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Williams, Mogilny, Afinogenov.
Kun ei Rautakalliota saatu pidettyä, tämä oli luonnollisin ja paras vaihtoehto. Toivottavasti Karrin pelitapa on yhtä agressiivisen aktiivinen kuin Rockyllä. Niitä kilpikonnavalmentajia en halua enää ässissä nähdä ikinä. Onnea Karrille, ansaittu mahdollisuus.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Kun ei Rautakalliota saatu pidettyä, tämä oli luonnollisin ja paras vaihtoehto.

Juuri näin! Kun Rocky ei ollut enää käytettävissä valmennushommissa niin muita vaihtoehtoja ei ollut. Oma luotto Kiveen on todella kova. Häntä arvostetaan myös jääkiekkopiireissä ja onhan hänet valittu alle 20 maajoukkueen 2. valmentajaksikin. Sehän tässä on hienoa, että pelitapakin on kaikilla aika lailla selvillä ja se ei tule rajusti muuttumaan. Odotan mielenkiinnolla ensi kautta.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Minä veikkaan ettei kyse ollut siitä etteikö Rockya oltaisi saatu jäämään, vaan siitä että Kivi ei välttämättä kuitenkaan olisi jäänyt taas kakkoseksi jos Rocky olisi jatkanut.. näin ollen oli siis järkevämpää(?) että Kivi on ensi kaudella ykkönen. Ja paljonko tähän kuvioon vaikutti tämä Toivolan palkkaamiskuvio?

Toisaalta olin jo osittain minäkin orientoitunut siihen, että josko Rocky kuitenkin vielä jatkaa. Rocky on kuitenkin tuonut joukkueeseen sen viimeisen hehkun, joka siitä nyt huokuu työntekona ja itseluottamuksena. Ei voi kuin toivoa että tuo luontainen kehitysjatkumo siirtyy myös ensi kauteen Kiven mukana..

Noh, tähän ei pitäisi vielä liikaa keskittyä, niin kauan kuin tämän kauden menestymisen mahdollisuudet näyttävät näin hyviltä kuin ne nyt näyttävät. Katsotaan rauhassa millaisen viimeisen työnäytteen Rocky pystyy antamaan..
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Rocky ei jatka, niin Karri on mielestäni oikea henkilö jatkamaan työtä päävalmentajana. Karri on kuitenkin noviisi päävalmentajana liigatasolla, eivätkä viimevuosien kokemukset kakkosen nostamisesta ykköseksi liigassa ole olleet kovin positiivissävytteisiä. Tästä johtuen tulevan kakkosen olisi ehdottomasti oltava roolissaan jo kokenut ja näkemystä omaava. Ei siis missään nimessä kahta noviisia penkin taakse, tämä olisi lähes varma tie katastrofiin. Korpisalot, Peltoset tai muuten vaan ex-pelikaverit pysykööt etäällä Ässien valmennuskuvioista. Toki valinta on viimekädessä Karrin, tai ainakin niin pitäisi olla.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kelvannut? Mitä hittoa? Rocky on se palanen miksi Ässien sijoitus on 2/14.. En usko että kukaan muu saa tälläistä sekalaista ja nuorta porukkaa samanlaisiin liekkeihin, mitä Rocky on saanut..

Jaahas no onneksi palataan taas pohjamutiin kun sopivasti vaihtuukin juuri vuosikymmen, joten samalla tapaa voidaan jatkaa kuin tälläkin vuosikymmenellä! :))))

Kenen pelisysteemillä joukkue pelaa, mikä rooli tässä on Kivellä? Kuka on harjoittanut joukkueen fysiikkapuolen (mikä katkeaa minä hetkenä hyvänsä...)?

Rautakallio on tehnyt hyvää työtä, mutta ilman Kiveä Ässät ei olisi tällä hetkellä liigassa toisena. Valmentaminen ei ole tänä päivänä yhden miehen show vaan siinä on useampi osallinen. Mielestäni looginen jatkumo Kiven ja Ässien yhteistyössä, nyt pitäisi hankkia vaan hyvä ja vaativa valmentaja ryhmään, epäilisin Kotkaniemeä.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Radio Pori haastatteli myös Karri Kiveä.

E: Karri haastettelun perusteella melko valmis pestiin, 9.vuotta odotellut SM-liigan päävalmentaja-pestiä. Mutta vieläkin vaikuttaa siltä että karismaa ei löydy..
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Rautakallio on tehnyt hyvää työtä, mutta ilman Kiveä Ässät ei olisi tällä hetkellä liigassa toisena. Valmentaminen ei ole tänä päivänä yhden miehen show vaan siinä on useampi osallinen. Mielestäni looginen jatkumo Kiven ja Ässien yhteistyössä, nyt pitäisi hankkia vaan hyvä ja vaativa valmentaja ryhmään, epäilisin Kotkaniemeä.

Näkisin myöskin niin, että iso asia on ollut Pietniemen korvaaminen Kivellä. Nyt sitten vihdoin nähdään, miten Curry Stonen kivespussit riittää ykkösenä toimiseen pääsarjatasolla.

Kotkala-HammasLärvänen tuli myös mieleen ensimmäisenä Korpin ohella kakkoskoutsiksi. Mutta eiköhän Karri osaa itselleen sopivan tiimin muodostaa.
 

Pata_1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Tämän päivän molemmista isoista Ässä-uutisista ihan positiiviset fiilikset. Rautakallion lähtö tietysti hiukan harmittaa, mutta Kiven nuosu päävalmentajaksi on oikeastaan luonnollista jatkumoa hänen pitkälle työlleen organisaatiossa - kyllä hän on näytönpaikkansa ansainnut! Rockyn jälkeen Kiven karisman ja kivespussien koon riittämistä tietysti epäillään, mutta toisaalta Ässillä on tälläkin hetkellä kasassa nuorekas joukkue, joka ei pullistele isoja egoja ja Curry varmasti tuntee Porin nuoret lahjakkuudet paremmin kuin kukaan muu. Ainakin päävalkun nimen tietäminen helpottaa ensi kauden sopimusneuvotteluja.

Urheilu(toimen)johtajan hankkiminenkin on askel eteenpäin. Toivolan sopimista tähän tehtävään on vielä vaikea arvioida. Kokemusta pelaajatarkkailusta hänellä on vähänlaisesti, mutta muuten kokemusta kiekkoiluun liittyvistä tehtävistä on ikään nähden varsin runsaasti. Tuskin Ässät ainakaan kauheasti kärsii U(T)J:n hankkimisesta.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin kuin moni muukin tällä palstalla, niin myös minä olisin halunnut vielä yhden ylimääräisen kauden Rockyhokia Ässissä katsella, mutta kun ei, niin ei. Karri nyt on luonteva valinta uudeksi päävalmentajaksi, sillä oli vahvoilla päävalmentajan paikkaan jo silloin, kun Ape laivan hylkäsi.

Herää kuitenkin yksi kysymys. Onko Karrilla riittävät eväät ykköskoutsina menestyksellä vetämiseen? Varmasti tulee saamaan sellaisen pelaajiston kuin haluaa, enkä usko hänen muuttavan Ässien peliä ensi kaudeksi kovinkaan paljoa. Mutta nyt on useassakin seurassa kokeiltu muutaman vuoden sisällä kakkoskoutsia ykkösenä, eikä se aina toimi. Surullisimpina esimerkkeinä toimikoon Waltteri Immonen Jokereissa sekä Haapakoski Kärpissä.

Joka tapauksessa onnittelut Karrille uudesta pestistä. Ikävä jää kuitenkin Rockya kohtaan kauden päätyttyä.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Mutta nyt on useassakin seurassa kokeiltu muutaman vuoden sisällä kakkoskoutsia ykkösenä, eikä se aina toimi. Surullisimpina esimerkkeinä toimikoon Waltteri Immonen Jokereissa sekä Haapakoski Kärpissä.

Näissä esimerkeissä olennaista on se, oliko kakkosvalmentaja luonnollinen jatkumo menneelle? Ässissä näin on ihan selvästikin, samaa en esimerkeistä sanoisi.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Puhuiko Korppi 3-4 viikkoa sitten Veikkauksen lätkästudiossa ohi suunsa vai onko mies osa ensi kauden valmennustiimiä? Selkeästihän hän ilmaisi, että on palaamassa Ässiin ja ainakin itse sain siitä sen kuvan, että homma oli jo selvä. UTJ:n paikka meni, ykköskoutsin paikka meni, joten olisiko Korpista kakkoseksi tai Kaukorannan tilalle "kolmoseksi"?

Entä meneeko Matikainen Bluesista HIFKiin? Maistuisikohan Bluesille toinen yritys Rockyn kanssa?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Herää kuitenkin yksi kysymys. Onko Karrilla riittävät eväät ykköskoutsina menestyksellä vetämiseen?

Viimesen yhdeksän kauden aikana yhtä kautta lukuunottamatta organisaation miehiä ja näistä kuutena edustuksen kakkosvalmentajana. Ihan miehen urakehitystä ja pitkää Ässäsuhdetta ajatellen looginen valinta. Miten tarina jatkuu, sen seuraavat pari kautta kertoo.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Puhuiko Korppi 3-4 viikkoa sitten Veikkauksen lätkästudiossa ohi suunsa vai onko mies osa ensi kauden valmennustiimiä? Selkeästihän hän ilmaisi, että on palaamassa Ässiin ja ainakin itse sain siitä sen kuvan, että homma oli jo selvä.

No me saatiin kyllä sitten erillaiset kuvat tuosta haastattelusta. Muistaakseni Korppi puhui että joitain keskusteluja on käyty ja olisi itse halukas Poriin mahdollisesti palaamaan.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Entä meneeko Matikainen Bluesista HIFKiin? Maistuisikohan Bluesille toinen yritys Rockyn kanssa?

Bluesin ensi kauden päävalmentajahan on ollut tiedossa jo kauan, eli nykyinen kakkonen Marjamäki. En tiedä oliko se ihan vitsi, kun kuulin Rautakallion olevan ensi kaudella HIFK:n kakkosvalmentaja, mutta lienee ihan hatusta vedetty juttu.
 

kessukka

Jäsen
Rocky olisi voitu saada jatkamaan, mutta todnäk. ainoastaan vuosi kerrallaan ja isolla rahalla. Kivi tuskin olisi jäänyt kakkoseksi, joten tilanne on selkeä. Ainoa oikea vaihtoehto on nostaa Kivi vihdoin ja viimein ykköseksi. Itsellä on 100% luotto Karriin ja olen tilanteeseen tyytyväinen.

Karri pärjää varmasti. Rockyn kohdalla on tullut sellainen tunne, että ehkei se perhe halunnut kuitenkaan muuttaa Helsingistä Poriin? Ei se ehkä ollut rahastakaan kiinni.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ihan hyvät fiilikset tästä uutisesta tuli. Eikö Valtakunnan Johtavakin ole useaan otteeseen kehunut Kiven pelikirjaa? Sen on siis oltava maailman huippuluokkaa.
Toiseksi tuli mieleen U20-maajoukkue. Olisiko Ässien vuoro vaihteeksi (Komarov, Kemppainen) kupata joku junnulupaus muista joukkueista valmentajan avulla?
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rockyn kohdalla on tullut sellainen tunne, että ehkei se perhe halunnut kuitenkaan muuttaa Helsingistä Poriin? Ei se ehkä ollut rahastakaan kiinni.

Valitettavasti ei se mennyt näin. Rocky oli halukas tulemaan, ja vaimon kanssa asiat oli sovittu niin, että Poriin muutetaan tarvittaessa. Avaimet olivat Ässillä, Rautakallio oli käytettävissä. Valmennuksessa jatkaminen olikin varsin epätodennäköistä, mutta UTJ:n paikka olisi ollut aika nappipesti Rockylle. Siitä lisää toisaalla.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olihan tämä nyt varsin odotettu tieto. Rockyn hyvä työ loppuu harmittavan lyhyeen, mutta minkäs teet. Kiitos tullee myöhemmin paidan nostona. Karri ansaitsisi nyt hyvän tiimin ympärilleen ja Korppi olisi mieluinen valinta, mutta ei Pele. Toivotaan, ettei päätökset vaikuta Rockyn työmoraaliin negatiivisesti vaan päinvastoin niin että painetaan täysillä tappiin asti.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vaikka olen onnellinen Karrin puolesta ja tämä on on ansaittu päätös, niin Rocky vie kyllä ison palan karismaa pois aitiosta, joten kyllä kakkoseksi tarvitaan jotain muuta, kuin joku Pietniemi tai vastaava. Korpisalo olisi harkinnan arvoinen ja Pele joukkueenjohtajaksi/kolmoskoutsiksi. Ei hassumpi troikka olisi tässä kohtaa.

Näin on että karismaa ja kokemusta lähtee Rockyn myötä. Mutta tulisiko sitä Korpin tai Pelen mukana vaihtoaitioon? Epäilen. Korpilla ei ole mitään näyttöjä siitä että voisi toimia pääsarjatason joukkueen valmennusportaassa. Vaikuttaa vähän epävarmalta kaverilta. Ja Pele, mitä hän toisi vaihtoaitioon? Porilaisen hulluuden? Korpisalo on porilaisempi kiekkoilija kuin kukaan porilainen. Minun kaikkien aikojen ylivoimainen Ässä, suuresti kunnioitan myös Peleä, mutta mitä annettavaa heillä olisi Ässien vaihtoaitiossa? Huutaa porilaisen hulluuden peräänkö?

Nämä kakkoskoutsi valinnat tuntuu aina vaikeilta, koska ketään nobody tyyppiä ei viitsisi ottaa, ja pääsajatasolla kokeneita valmentajia voipi olla hankala kosiskella kakkoskoutsin hommiin. Olisiko kenties jouku nouseva mestis-kyky, jolla uudet raikkaat ajatukset kiekosta, joku rohkea ja itseluottamusta omaava persoona?
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nämä kakkoskoutsi valinnat tuntuu aina vaikeilta, koska ketään nobody tyyppiä ei viitsisi ottaa, ja pääsajatasolla kokeneita valmentajia voipi olla hankala kosiskella kakkoskoutsin hommiin. Olisiko kenties jouku nouseva mestis-kyky, jolla uudet raikkaat ajatukset kiekosta, joku rohkea ja itseluottamusta omaava persoona?

Jarno Pikkarainen Jukureista olisi kova veto. Tosin kaverilla sopparia vielä vuosi tämän kauden jälkeen jäljellä ja jälki tällä hetkellä, niin kovaa, että en ihmettelisi yhtään, vaikka hoitaisi pestinsä Mikkelissä loppuun saakka..liigaan tai ei?!
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olisiko kenties jouku nouseva mestis-kyky, jolla uudet raikkaat ajatukset kiekosta, joku rohkea ja itseluottamusta omaava persoona?

TF sen tuossa aiemmin sanoi, Mikael Kotkaniemi sopii tähän tilanteeseen paremmin kuin hyvin. Tuskin rasittaa kassaa, omaa historiaa KK:n kanssa niin jäältä kuin vaihtoaitiostakin ja on Anttitörmäsmäinen kaveri valmennushommissa. Täältä peukku Kotkaniemelle.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jarno Pikkarainen Jukureista olisi kova veto. Tosin kaverilla sopparia vielä vuosi tämän kauden jälkeen jäljellä ja jälki tällä hetkellä, niin kovaa, että en ihmettelisi yhtään, vaikka hoitaisi pestinsä Mikkelissä loppuun saakka..liigaan tai ei?!
Pikkarainen oli jo Toivolan aikana kakkosvalmentajana Lukossa ja muistaakseni J.P sanoi Jukureihin siirryttyään, että urakehityksen kannalta selkeä tavoite on lähivuosina nousta liigaan ykköskoutsiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
TF sen tuossa aiemmin sanoi, Mikael Kotkaniemi sopii tähän tilanteeseen paremmin kuin hyvin. Tuskin rasittaa kassaa, omaa historiaa KK:n kanssa niin jäältä kuin vaihtoaitiostakin ja on Anttitörmäsmäinen kaveri valmennushommissa. Täältä peukku Kotkaniemelle.

Täällä huudellaan sen kokemuksen perään. Kotkaniemellä nyt ei ole mitään näyttöjä vielä mistään (auktoriteettiongelma on siis olemassa todellisena). Muutama kausi B:n valmentajana ei ole näytöiksi juuri mitään. Tämä vuosi on sitä koulunkäyntiä, kun on itse valinnut suurelta osin joukkueen kaikkein lahjakkaimpien jatkaessa viime vuoden joukkuesta eteenpäin. Tällä hetkellä ei näytä kovin hyvältä ainakaan menestyksen valossa. Ei ole B-junnut matkalla edes pudotuspeleihin tällä hetkellä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös