Oulun Kärpät kaudella 2021–2022

  • 758 604
  • 3 574

Preeriakoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ilmeisen hyvä tietämys palstalaisilla pelaajasta ja Luulajan mies kun on nii varmasti toimistonki scouttaus ollut tarkimmasta päästä. Summa summarum: välkommen! Mutta se pakki? Tuolla virheiden määrällä ei kauaa enää napsita voittoja. Stani seisonu päällään alkukauden ja monen ukon virheet paikannu omalla osaamisellaan. Nyt kaivattais asennetta alakertaan, joku joka Oden kanssa näyttää Miselle ja kumppaneille että miten ne makuupaikat tarjoillaan maalin eessä.
 

Micol

Jäsen
Kerrassaan merkillinen värväys Aholta siinä mielessä, että rightin laiturivahvistus oli se, mitä tarvittaisiin kaikkein vähiten joukkueeseen. Ehkä tää Petteri on niitä kovin himottuja laituri-senttereitä, joihin Haballa on suuri perversio? Onko pelannut joskus jonkun pelin keskellä? No joo, ehkä tässä ollaan nyt siirtämässä Wellmania takaisin sentterin paikalle (+Aatu rosteriin), Saku haluamalleen paikalle vasempaan laitaan ja näin ollen Mustonen / Koblizek surutta lihoiksi?

Jokuhan tässä on väistämättä nyt lähdössä hyökkääjistä ja toivon hartaasti, ettei se ole jokin "ei pelillinen" syy ja kolahda meidän kärkiosastolle. Sellainenkin skenaario on nimittäin mahdollinen.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jokuhan tässä on väistämättä nyt lähdössä hyökkääjistä ja toivon hartaasti, ettei se ole jokin "ei pelillinen" syy ja kolahda meidän kärkiosastolle. Sellainenkin skenaario on nimittäin mahdollinen.

Tai yhtenä vaihtoehtona jonkun kärkihepan pitkä loukki, mistä Kärpät ei puhu mitään. Toivottavasti ei kuitenkaan ole mistään tämmöisestä kysymys. Ei nimittäin hirveästi naurattaisi, jos tuosta joku Leskinen tipahtaisi loppukauden saikulle.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kenen mielestä peli on ollut niin täydellistä ja tehokasta, ettei tarvetta parannukseen ole lainkaan? Kilpailu pelipaikoista voi tuoda ihan uutta värinää ja halua pelata se toinenkin erä. Toivottavasti kaveri laukoo ja yrittää enemmän kuin nämä edellä luetellut rightin laiturit, jotka eivät sitä tosiaankaan ole tehneet.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ei nimittäin hirveästi naurattaisi, jos tuosta joku Leskinen tipahtaisi loppukauden saikulle.
No jaa.. saisi Lese parantaa otteitaan ja asennetta. Saku tai Spede loppukaudeksi pois olisi äärimmäisen pelottava tilanne joukkueen identiteetin kannalta (ja tietenkin tulosten).
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nicklas Lasu tosiaan tulee mieleen. Toisaalta myös tuo sitä kokoa ja kovuutta mitä esimerkiksi Karvisen myötä joukkueesta lähti. Varmasti kyse on jonkun lähtevän pelaajan paikkaamisesta, ei niinkään joukkueen vahvistamisesta tai leveyden lisäämisestä. Leveyttähän meillä tosiaan on laituriosastolla jo aivan liikaakin.

Mutta jos on hyvä ja kova laukaus, miksi nuo pisteet ovat niin vaatimattomat? Eikö ole Luulajassa päässyt kovin suureen rooliin?

Emanuelsson tulee varmasti olemaan kakkos-yv:n maskimies. Sitä Aho tuolla tulosyksiköllä tarkoitti. Tasakentällisin varmasti yritetään ainakin aluksi istuttaa ulkomaalaisketjuun kolmanneksi, kun siinä on mies aika tiuhaan vaihtunut. Näin saadaan melkoisen kova kolmonenkin kasaan, jos mietitään vaikkapa Tieksolaa, Aaltosta, Rätyä, Koivusta jne..

Kovia ukkoja meillä on kyllä rotaatiossa, ei yllättäisi jos sieltä jotkut haluavat vaihtaa maisemaa. Moni olisi muissa liigaseuroissa ihan kakkosketjun kamaa ja meillä ei mahdu edes pelaavaan kokoonpanoon.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärppien taktiikka on jatkossa se että ketjussa on sentteri ja kaksi oikeaa laitaa menevät peräkkäin kuin tandemilla konsanaan. Haba on nero.

Vakavasti, ihan hyvä hankinta sinänsä mutta enemmän olisi vasemman kaistan laiturille tai sentterille tarvetta. Tai sitten Aatu ottaa ison stepin ja Saku takaisin vasemmalle, siinähän ne olisi molemmat kuitattu.

Löytyy sieltä muutamalta kaudelta ihan hyviä maalimääriäkin ja jonkun verran maajoukkuepelejä joten ei tämä ihan turhake voi olla.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tai sitten Aatu ottaa ison stepin ja Saku takaisin vasemmalle, siinähän ne olisi molemmat kuitattu.
Eiköhän Kärpät juuri tätä hae. Toivottavasti Aatulle annettaisiin nyt ainakin se kolme-viisi peliä siinä ykkösen keskellä, ja jos homma ei toimi, sentterimarkkinoille. Itse uskon Aatun kykyyn ykkössentterinä, mutta aika näyttää. Joka tapauksessa melko kutkuttava tilanne on ja jään mielenkiinnolla seuraamaan :)
 

Tapsa11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Epäilen 1-2 pelaajan poistuvan ja tämä lienee jo päätetty/tiedossa.
Kobli, Mustonen vai joku yllätysnimi...

Itse toivoisi tasaisimmalle ketjulemme, eli Koskenkorvan porukalle lisää minuutteja ja tämä tilanne ei ainakaan auta asiassa.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Aika mielenkiintoinen hankinta on. Tuntuu, että nimenomaan hyökkäyksessä olisi riittävästi pelaajia, mutta mikäli Emanuelsson osoittautuu vahvistukseksi niin mikäpä siinä. Ihmettelen kyllä kovin, ellei joku hyökkääjistä suuntaa nyt toiseen suuntaan.

Nuorempi osasto on mielestäni aloittanut kauden mallikkaasti, joten toivottavasti tämä hankinta ei osoittaudu pyllistykseksi siihen suuntaan.
 

Finnstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jospa toimistolla ajatellaan, että hyökkäys on paras puolustus. Elämme kyllä erittäin mielenkiintoisia aikoja, minkälaiset ketjut valmennusjohto näistä palikoista rakentaa.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Kobli on minulle hankala rasti. Radek on oma poika, omaa kärppäsydämen ja varmasti pelaa logolle ja antaa kaikkensa. Toisaalta, lähestyy jo 25:n ikävuoden mittaria ja ei ole pystynyt ottamaan sitä sementoitua paikkaa kärkiketjuista, kun samaan aikaan rosteriin on tulossa jo 4-6 vuotta nuorempia oman putken läpi käyneitä.

Mutta sille, että Radek lähtisi ennen Mustosta, ei minun mielestäni ole perusteita. Muse ei vain tuo joukkueeseen kentälle oikeastaan yhtään mitään. Ilmaantuu kustannuspaikalle ja that's it.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Kunhan tämä ei Haba sitten tarkoita sitä, että kun kysellään pakin (tai sentterin perään), niin todetaan että no money no more players.
 

Justus76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä minä näkisin, että Mustosen on aika kerätä kamppeet ja siirtyä kohti uusia haasteita. Mustonen ei missään vaiheessa ole pystynyt täyttämään häneen luotuja odotuksia. Ura polkee niin sanotusti paikallaan. Potentiaalia voi olla, mutta tarvitsee erillaisen roolin, ehkä sellaiseen joukkueeseen, missä saa enempi vastuuta sekä peliaikaa ja sitä kautta enemmän tehoja ja onnistumisia
 

Tsuhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Jos PPO-saraketta pelkästään katsoo niin mitään huutavaa tarvetta tälle hankinnalle ei just nyt kyllä ole... Tosin jos meinaa pitkään kevään pelata niin vahvistettava on kuitenkin, miksei sitten nyt. Statseiltaan hyvän olonen ukko tämä kyllä Emanuelssoni kyllä viime kautta lukuunottamatta, liekö joku loukki ollut miehellä kun ei kesällä ole vielä sopparia minnekään tehnyt.

Vanhana kyynikkona tuli itselle tosin hetken makustelun jälkeen mieleen että yritetäänköhän tällä liikkeellä saada aikaan positiivista pöhinää joukkueen ympärille ensi lauantaita varten, kun se paidan jäädytyskin kaksijakoisia tunteita kannattajissa on herättänyt. Eikai nyt sentään?
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Kuulostaapa tutulta. Sama homma oli IFK:ssa. Tuntui, että vaikka pelaa kuinka paskasti, niin pisteitä tulee silti. Suuren osan pelistä oli aina hyvin flegmaattisen ja haluttoman oloinen.
Joo ei Leskisen pelistä tosiaan enää välity samanlaista paloa mitä 18-19 kun oli liigan top 3 paras pelaaja.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itse odottelin ennemmin sentteriä, joskin Mäenalanen on sen tontin hyvin täyttänyt, mutta tuonut esiin olevansa parhaimmillaan laidassa. Muuten hyvän tuntuinen Kärppien näköinen hankinta. Kahden eka ketjun jälkeen hyökkäys on kapea ja siellä on Koblin ja Mustosen kokoinen monttu jota tämä hankinta toivottavasti täyttää. Mustonen on mielestäni nähty, kelpaa varmaan johonkin muuhun joukkueeseen jossa toivottavasti menestyy. Mustonen ei ole Kärppien näköinen pelaaja, esim. Jukureissa saisi jopa vastuuta enemmän ja myös paikan kehittyä.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Vanhana kyynikkona tuli itselle tosin hetken makustelun jälkeen mieleen että yritetäänköhän tällä liikkeellä saada aikaan positiivista pöhinää joukkueen ympärille ensi lauantaita varten, kun se paidan jäädytyskin kaksijakoisia tunteita kannattajissa on herättänyt. Eikai nyt sentään?
Piti tähän ottaa aiemminkin kantaa mutta otetaan nyt. Ymmärrän ihmisten reaktiot Ilun paidan jäädytyksestä, enkä voi sanoa että itsekään siitä täysin riemastuin. Mutta Mikkolalla on kuitenkin kolmanneksi eniten pelejä Kärppä-paidassa, heti Speden ja Lassen jälkeen. Oli kapteeni ja takuumies mestaruuksissa. Myös neljänneksi eniten pisteitä Kärpissä pelanneista pakeista. Jos nuo ansiot ei riitä paidan jäädyttämiseen, niin aika hiljaista tulee olemaan Speden ja Lassen jälkeen. Toki Kukkonen siellä pitäisi ennen Mikkolaa olla mutta jospa Lasse odottelee Spedeä asian suhteen.

Toki itse pidin erittäin paljon Kärppien linjasta jossa paitaa sinne kattoon ei ihan helpoilla meriiteillä saa, mutta jos Ilkka Mikkolan meriitit ei riitä, niin silloin ei tahdo riittää kovin monella muullakaan. Mikkola kuitenkin palasi Kärppiin liiganousun jälkeen kohtuu nopeasti ja lähti vasta kun oli pakko. Itse ainakin huomannut että paljon Mikkolaan kohdistuvasta inhosta (en parempaakaan termiä keksinyt) tulee nimenomaan toimiston puolelta, sekä siitä että mies oli kapteenin roolissa kun seura oli tuuliajolla vuosikymmenen vaihteessa, saaden sekä ansaitusti että epäansaitusti pienen sylkikupin aseman.

Summa summarum: en pahastu vaikka Mikkolan paita nouseekin kattoon, mutta en olisi pahastunut vaikka olisi jätetty nostamatta. Jos Ilun paita ei sinne kuulu, niin rima on käsittämättömän korkealla.
 

Redimor

Jäsen
Ruotsalaisvahvistus on hyvä hankinta jos pelaa kuten koko edellyttää. Joukkueessa on jo riittämiin niitä kulmissapyörijöitä, jospa nyt tulisi se joka uskaltaa mennä maalia kohdenkin...
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Hyvin erikoinen hankinta, laitaan on Kärpillä nimenomaan nyt jo variaatiota, ja nuoret ovat pelaneet lupaavasti. Kai tässä nyt joku isompi suunnitelma (toivottavasti) on, ovi käynee nyt myös ulospäin. Muuten jonkin asteinen pyllistys nuorille.

No toivotaan miehelle onnistumista Kärpissä.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Toistan varmaan montaa muuta, mutta erittäin yllättänyt itsekin juuri rightin oikean laiturin saapumisesta. Elite Prospectsin kuvaus kuitenkin kertoo kyseessä olevan unelmien joukkuepelaaja, josta varsinkin aina luotettava karvauspelaaminen istuu täydellisesti Kärppiin. Petter tulee pelaajatyyppinä eri muotista kuin Leskinen, Aaltonen, Tieksola ja Koblizek, joista lyhyellä matikalla viimeisenä mainitulle en näkisi käyttöä. Tässä voi olla enemmän Rädyn tyylinen laituri. Tehot ja varsinkin maalimäärät SHL:ssä ovat myös kelvolliset, kun ottaa huomioon liigan tason vs kotoinen Liiga, jossa tehoja voi odottaa tuosta reilusti enemmän.

Monet Kärppien seuraajat ovat nähneet veljekset usean kerran Luulajan paidassa harjoituskohtaamisissa, mutta itse en ole suuremmin rekisteröinyt näiden peliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös