Oulun Kärpät kaudella 2021–2022

  • 758 398
  • 3 574

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vastuuvalmentaja ei kävellyt seurajohdon yli. Hän vastasi itse omasta joukkueestaan, kuten pitääkin.
Juurikin näin. Virhearvio oli tässä tapauksessa Mannerin. Aho toimi oikein, kun ei lähtenyt Mustosta potkimaan pois väkisin.

Urheilutoimenjohtajan ja päävalmentajan yhteistyö on oltava saumatonta. Kalle Sahlstedt ja Pekka Virta ovat tästä hyvä esimerkki. Ovat nostaneet Lukon urheilullisuuden kautta liigan huipulle.

Mannerin ja seurajohdon näkemyksissä on aivan varmasti ollut eriäväisyyksiä menneellä kaudella. Tähän Virkkunenkin epäsuorasti viittaa tuossa Kalevan jutussa. Yksi iso tekijä tässä sukelluksessa.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Tässä nyt ei ole mitään järkeä, että UTJ potkisi porukkaa pois pelillisistä syistä, jos päävalmentaja pelaajan haluaisi pitää. Ymmärrän, jos ulkourheilullisia seikkoja pelaajasta tulee esiin tms., että UTJ;llä on siinä paikka toimia.

Tottakai yleensä näin. Silti seurajohdolla pitää säilyä se mahdollisuus puuttua jos tarve vaatii.

Edelleenkin Mannerin posiposipusipusi-puheet ja ikuisen luoton vakuuttaminen meni jo siinä määrin normaalin ylitse, että olisin toivonut seurajohdon puuttuvan asiaan.

Edelleenkin olen sitä mieltä että Musen joutais heittää mäkeen tuolta, siitäkin huolimatta, että Mikkola uskoo Mustosen olevan tärkeä pelaaja seuralle jne.
 
Minusta Virkkunen on ihan asian ytimessä, että pelaajat pitävät tulla seurajohdon hyväksymänä ja joukkueet ( pelaajat) valitaan yhdessä. Toki valmentajalla edelleen sanavalta on suurin et minkälaisia pelaajia haluaa..

Mielestäni Junnon aikana toimittiin niin, että Juha ja valmennus katsoivat tarpeet ja Junno neuvotteli sopimukset niiden kanssa sit. Nyt tuntuu että valmennus saanu huseerata miten tahtoo ja voi olla että eivät ole tyytyväisiä osaan hankinnoista.

Hyvä, että vaatimustasoa nostetaan sen suhteen.

En oikein tiedä, mistä tämä palstatotuus Junnosta jonain pelaajatarkkailijana on lähtenyt liikkeelle, mutta kyllä hankinnat ovat Harri Aholle kuuluneet siitä asti, kun hänet on urheilutoimenjohtajaksi Kärppiin palkattu. Totta kai Aho on esimiestään konsultoinut, ja Junnolla on epäilemättä veto-oikeus tietyissä tilanteissa ollut, mutta ei Junno bisnespuolen pyörittämiseltä ole ehtinyt pelaajahankintoihin keskittyä pintaraapaisua enempää. Näin ainakin 2010-luvun Kärpissä siis.

Virkkunen on varmaankin puikkoihin tultuaan jättäytynyt korostetun taka-alalle urheilupuolella, ja nyt hän sitten pyrkii täyttämään edeltäjänsä virkaa myös tässä järjestelyssä. Harmi vain, että siinä missä Junnolla oli kaupantekotaidon lisäksi kykyä ymmärtää urheilupuoltakin, ei Virkkunen taida oppi-isänsä tasolle tällä(kään) saralla yltää.
E: Otin vahingossa kaksi lainausta yhden hinnalla mukaan. Toinen napattu veks.
 

Micol

Jäsen
Mikko Mannerhan on tunnetusti periaatteiden mies viimeisen päälle henkeen ja vereen. Jos/kun Mamba on ollut haluamassa esim. Aleksi Mustosta (ja Kristofia?) hänen jengiinsä, niin silloin ei tule kyllä kysymykseen, että kyseinen pelaaja potkittaisiin (ainakaan) kesken kauden menemään. Mamba koittaa vaikka täysin epämukavuusalueen roolissa, jos niikseen vaatii, mutta hylkää hän ei. Jääräpäisyyttä ja itsepäisyyttähän se kieltämättä on, jos ei suostu missään tilanteessa tunnustamaan jonkin pelaajan selkeää floppaamista, vaan peluuttaa aivan väkisin pelistä toiseen, kun voisi joskus vaikka laittaa hukassa olevan pelaajan pienelle huili- ja treenitauolle.

Syyskaudella teki jo aika pahaa katsoa, kun yksi smurffi pörrää missä sattuu jäällä tietämättä oikein, että mitä hänen kuuluisi edes tehdä (osasyy tässä toki pelitavan puutteessa). Silti toinen luottaa 110%:sti ja peluuttaa sua kovalla vastuulla joka ilta. Tällainen ei vaan käy järkeen. Tällaisesta jääräpäisyydestä ja järkkymättömästä periaatteisiin takertumisesta päästään nyt kuitenkin vihdoin ja viimein eroon, mikä on kyllä helvetin helpottava asia. Large & Havu ei tule toimimaan samoin eli Mamban tavoin (olen siitä täysin varma).

Kyllä noissa Virkkusen jutuissa kieltämättä paistaa hieman läpi, ettei ollut aivan tyytyväinen kaikkiin Mamban valintoihin ja haluaisi ottaa ilmeisesti Ahon kanssa jatkossa hieman enemmän roolia joukkueen rakennuksesta eli pelaajavalinnoista. Herää kysymys, että miksi Mikkolaan ja hänen tuleviin pelaajatarpeisiin ja -valintoihin ei nyt sitten luoteta jostain syystä aivan täydellä luottamuksella(?) ja pitää alkaa ottaan jatkossa laajemmin roolia? Ei kai Latella nyt sentään ole kiintymystä liukkaisiin ja hentoihin kääpiöihin, kuten Mamballa? Entä kuka on vastuussa Ronkaisen jatkosta? Minä kyllä kyseenalaistaisin sellaisen henkilön ammattiosaamisen heti ensimmäisenä...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällaisesta jääräpäisyydestä ja järkkymättömästä periaatteisiin takertumisesta päästään nyt kuitenkin vihdoin ja viimein eroon, mikä on kyllä helvetin helpottava asia. Large & Havu ei tule toimimaan samoin eli Mamban tavoin (olen siitä täysin varma).
Valmennuksen osalta arvelisin itsekin, että uusiutunut Mambaton valmennustiimi ei tule yhtä jääräpäisesti ja järkähtämättömästi takertumaan tuollaisiin pelaajille annettaviin rajattomiin mahdollisuuksiin ja luottamukseen peliesityksistä huolimatta, silloin kun pelaaja on ahkera ja käyttäytyy seuran arvojen mukaisesti.

Sen sijaan seurajohdolle tuntuu menneisyyden potkuista jääneen niin vahvat traumat, että valmentajapotkut päättyneellä kaudella olivat täysin poissuljettu ajatus. Ja tuota samaa "pitkäjänteisyyden arvoa" Virkkunen tuntuu kovasti korostavan myös tulevaisuuteen liittyen Kärpissä.

Kaleva kirjoitti:
Paniikkipotkut onnistuvat harvoin. Vaakakupissa painoivat myös Kärppien kokemukset vastaavasta tilanteesta takavuosilta sekä Mannerin pitkä ja menestyksekäs aika Oulussa.

Loppukevääksi valmennusryhmän avuksi tuli ensi kauden apuvalmentaja Ville Mäntymaa. Kärpissä päätettiin hoitaa homma maaliin omalla orkesterilla.

– Meidänkin arvoissamme yksi kohta on pitkäjänteisyys. Olisimme sotineet hirveästi omia arvojamme vastaan vaihtamalla valmentajaa, Virkkunen perustelee.

Sinänsähän tuollainen ajatus siitä, että potkuja pyritään välttämään viimeiseen asti on tietyllä tapaa jalo ja ihmisläheinen, ja itsekin vierastan sellaista menettelyä, joissa potkut annetaan aidosti hätiköiden. Mutta sitten taas toisaalta tässä puhutaan nyt tulosurheilusta ja siihen kuuluu perinteisesti se, että hyvillekin valmentajille joudutaan joissain tilanteissa antamaan potkut kun tilanne ajautuu tarpeeksi vaikeaan umpisolmuun, josta kyllä Kärppien kohdalla oli selkeitä merkkejä ilmassa jo pidemmän aikaa pelisuorituksissa. Se, että potkuista on joskus menneisyydessä jäänyt huonoja kokemuksia ei tarkoita, että ne pitäisi poistaa keinovalikoimasta kokonaan.

Lisäksi potkutkin voi antaa tyylikkäästi. Vähän veikkailisin, että mikäli Kärpät olisi mahdollisimman sopuisassa ja rakentavassa hengessä eronnut Mannerin kanssa omille teilleen tarpeeksi ajoissa kesken kauden, niin runkosarjasijoitus olisi voinut olla hieman parempi ja kaudesta olisi jäänyt CHL-paikka käteen. Ja kyllä, vetoan tässä nyt siihen pieneen tasaisempaan ajanjaksoon koko vuoristoratakaudella eli Mikkolan valmennusjaksoon (luonnollisesti tiedostaen, ettei se Mannerkaan nyt kokonaan kuvioista kadonnut siksi aikaa). Noh, toisin meneteltiin, kuten Kalevan jutussakin kuvaillaan:

Kaleva kirjoitti:
Kärppien toimistolla hikikarpalot valuivat ohimolla, sillä oululaisseuran johtoporras pelkäsi talvella vaasalaisen vetävän vaikeassa tilanteessa omat johtopäätöksensä ja eroavan itse. Olihan Manner flirttaillut asialla jo muutamien tappiopelien jälkimainingeissa. – Soitin silloin Mikolle monta kertaa ja sanoin suoraan, ettemme tule antamaan potkuja, Virkkunen paljastaa.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Virkkuseen en ole missään vaiheessa luottanut sataprosenttisesti, eikä tällaiset lausunnot kyllä yhtään vahvista luottamustani. Virkkunen ajaa Kärpät vielä syvälle suohon jos kurssi ei muutu.

Päävalmentajalla pitää olla sananvaltaa pelaajavalintoihin. Tämän pitäisi olla itsestään selvää. Ainakin Kärppien kaltaisessa menestystä tavoittelevassa organisaatiossa. Päävalmentaja laatii pelitaktiikat ja hänen tulee myöskin osata kertoa urheilutoimenjohtajalle, millaisia pelaajia joukkueeseensa haluaa. Ei kertakaikkiaan voi olla niin, että Aho vain heittää nipun pelaajia valkulle ja sanoo että siinä on sulle jengi, alahan valmentaa.

Päävalmentaja on myös pelaajien lähin esimies, näin niinkuin normaalin työelämän näkökulmasta, ja vastaa puolestaan itse tekemisistään urheilutoimenjohtajalle, joka on valmentajan esimies. Joukkueeseen ei pitäisi tulla ainuttakaan pelaajaa ilman päävalmentajan hyväksyntää. Virkkunen on täysi idiootti, jos kuvittelee homman toimivan niin.
Aika hyvin tiivistettynä tässä omatkin ajatukseni. Yleensäkään Virkkusen viime aikaiset ulostulot eivät ole ainakaan meikäläistä vakuuttaneet, päinvastoin - jotenkin tuntuu, että sellainen palava voittamisen ja menestyksen himo tuosta organisaatiosta tällä hetkellä puuttuu, ja toimitaan enemmänkin virkamiesmäisesti. Menestyminen vaatii kovaa, intohimoista, päämäärätietoista työtä, mutta Kärpissä on lähdetty ikään kuin lavealle tielle, jolla ihan joka mutkaa, kuoppaa, murikkaa ja lätäkköä ei tarvitse noteerata. Tehdään hommia suurpiirteisesti, vähän sinne päin; luullaan, että ollaan taitavia kuskeja, kun kortti on ollut taskussa kauan. Tähän erehtymättömän erinomaisuuden harhaan on "puolen Suomen organisaatio" karahtanut ennenkin, ja se tuntuu nostavan päätään aina muutaman menestysvuoden jälkeen. Sokea, suorastaan palvova luotto Manneriin silloinkin, kun nähtiin, että nyt mennään huolella metsään, kieli siitä, että jälleen körötellään samoja uria lepikköä kohti.

Mielenkiintoista erityisesti tuossa Virkkusen uusimmassa lausunnossa on, mikä merkitys sillä on Lauri Mikkolan ja muun valmennustiimin työlle. Mikkolan ideologiassa on selkeästi nähtävillä se, että nuorissa on tulevaisuus, ja Mannerin ollessa karanteenissa Late selkeästi lisäsi nuorten pelaajien vastuuta (mm. Tieksola ykköskentään), ja vähensi Mikon luottoratsujen peliaikaa (mm. Mustosen). Silti on päivänselvää, että Mikkola myös edellyttää joukkueessa olevan sopivasti kokemusta, ikää, voimaa ja johtajuutta. On fiilis, että hän tajusi täysin tämän kauden Kärppien pelaajiston heikkoudet, ja parhaansa mukaan oman päävalmentajapätkänsä aikana sorvaili, muokkaili ja muovaili tuota massaa sellaiseksi, että siitä alkoi löytyä kiiltoa, kimmoisuutta ja jämäkkyyttä. Nyt kun miettii vaikka tätä paljon puhuttanutta (ja tietyllä tavalla kärjistynyttä) Ronkainen - Heshka -keissiä, voisiko siinä olla jonkinlainen esimaku tulevasta, eli seurajohdon vallasta? Kysyttiinköhän Mikkolalta ikinä, halusiko hän Heshkan jatkavan, tai olisiko Ronkaiselle roolia tuleville kausille? Käveltiinkö tässä JO hänen ylitseen, sillä aika vaikea kuvitella, että nämä mielenkiintoiset valinnat olisivat tulleet puhtaasti tulevan päävalmentajan puolelta.
 
Viimeksi muokattu:

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Minusta Virkkunen on ihan asian ytimessä, että pelaajat pitävät tulla seurajohdon hyväksymänä ja joukkueet ( pelaajat) valitaan yhdessä. Toki valmentajalla edelleen sanavalta on suurin et minkälaisia pelaajia haluaa..

Mielestäni Junnon aikana toimittiin niin, että Juha ja valmennus katsoivat tarpeet ja Junno neuvotteli sopimukset niiden kanssa sit. Nyt tuntuu että valmennus saanu huseerata miten tahtoo ja voi olla että eivät ole tyytyväisiä osaan hankinnoista.

Hyvä, että vaatimustasoa nostetaan sen suhteen.

Henkilökohtaisesti olen hyvin skeptinen näiden Virkkusen lausuntojen jälkeen. Kun Virkkusesta tuli Junnon manttelinperijä niin oletin, että vihdoin Kärpät on valmis uusiutumaan sekä tekemään tarvittavat muutokset pärjätäkseen muuttuvassa toimintaympäristössä. Osaako joku kertoa yhden asian, joka on muuttunut positiivisempaan suuntaan?

Päävalmentaja on ainoa, jonka mielipiteellä on mitään väliä, mitä tulee joukkueen rakentamiseen ja pelaajien hankkimiseen. Seurajohto antaa taloudelliset raamit ja urheilutoimenjohtaja etsii sopivan hintaluokan pelaajat toteuttamaan päävalmentajan visiota voittavasta lätkästä. Kuinka helvetin vaikeaksi tämäkin asia halutaan tehdä? Ei kukaan itseään kunnioittava ja laadukas valmentaja lähde tälläiseen sillisalaattiin mukaan. Jos seurajohtoa ei miellytä valmentajan pelitapa ja sen toteuttamiseen vaadittavat pelaajat niin sellaista valmentajaa ei kannata palkata/pitää. Tämä ei ole mikään uskovaisten piknikki, jossa jokainen työntää käsiään vuorotellen toisten karkkipussiin. Laadukkaissa organisaatioissa ja laadukkaissa jääkiekkojoukkueissa on hyvin paljon yhtäläisyyksiä. Kaikki tiedostavat oman roolinsa, ovat siihen tyytyväisiä SEKÄ kykenevät operoimaan siinä roolissa korkealla tasolla.

Toivon kovasti, että Mikkola on saanut vapaat kädet pelaajahankintoihin sekä kilpailukykyisen budjetin, jolla menestyminen olisi realistista. Hyvät vibat miehestä on kyllä jäänyt ja tykästyin miehen elehtimiseen penkin takana, kun Mamba oli poissa. Jos muuten organisaatio aiheuttaa suuren suurta vitutusta, niin uudesta päävalmentajasta voi jakaa kiitosta. Täysi usko löytyy ainakin siihen ettei kukaan pelaajista saa mitään ilmaiseksi vaan peliaika on ansaittava kentällä. Nuoria eteenpäin pyrkiviä lupauksia, tasonsa osoittaneita laadukkaita huippupelaajia sekä ripaus vanhempaa koulukuntaan tuomaan voittamisen kulttuuria pukukoppiin. Tällä reseptillä on ennenkin pidetty muut liigajoukkueet nelinkontin ja eiköhän sitä nytkin yritetä.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Rankaista ja Heshkaa ei kannattane laittaa samalle viivalle. Toinen on max. 80k€:n mies ja toinen sitten 250k€:n. Vaikka itsekin näistä kahdesta ottaisin joka kerta Shaunin, niin ei näitä silti kannata samalla viivalla pitää. Heshkan tilalle tulee Ohtamaa tai vastaava mies.

Sen sijaan laittaisin Tanelin ja Puution sopimukset rinnakkain ja miettisin, kumpi olisi ollut järkevämpi. Sen jälkeen kun Ronkainen sainattiin, sekä Huttula että Puutio lähti muualle.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Rankaista ja Heshkaa ei kannattane laittaa samalle viivalle. Toinen on max. 80k€:n mies ja toinen sitten 250k€:n. Vaikka itsekin näistä kahdesta ottaisin joka kerta Shaunin, niin ei näitä silti kannata samalla viivalla pitää. Heshkan tilalle tulee Ohtamaa tai vastaava mies.

Sen sijaan laittaisin Tanelin ja Puution sopimukset rinnakkain ja miettisin, kumpi olisi ollut järkevämpi. Sen jälkeen kun Ronkainen sainattiin, sekä Huttula että Puutio lähti muualle.

Tämä on totta, uskon että Ronki on vielä aika kaukanakin tuosta 80k€ miehestä.

Milloin Ronkaisen jatko tehtiin? Voiko olla, että se tehtiin sen jälkeen, kun Huttula/Puutio oli jo päätöksensä tehneet?

Vaikka täällä monelle tuo Ronkaisen jatko on se suurin virhe Kärppien seurahistoriassa (tämä on sarkasmia), ensi kauden joukkuetta määrittänee kuitenkin muut sopimukset. Ehkä Mikkola + muu valmennusjohto näkee Ronkaisessa vielä potentiaalia, ja varmastihan sitä miehessä onkin. Eikä tosiaan ole kallis pelaaja.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Jos ennen pelaajahankinnat menivät niin, että päävalmentaja kertoi Junnolle/Aholle, että minkätyyppisiä pelaajia tarvitaan, niin minä luulen, että viime vuosina ollaan menty sille linjalle, että päävalmentaja nimeää ne pelaajat, jotka joukkueeseen haluaa?

Tässähän Mannerilla on ollut näyttää mestaruutta ja runkosarjan voittoja tuloksena. Siinä olisi vaadittu melkoisia peliliikkeitä Aholta ja Virkkuselta, että viimeiselle kaudelle olisikin rysäytetty eri malli pelaajarekryihin. Jos Manner on aiemmin saanut itse valita pelaajat ja niillä pelaajilla menestystä niittänyt, niin vaikeassa välikädessä on UTJ ja TJ.

Jos muistain tarinan oikein niin pari kesää sitten Manner rekrysi Lammikon MM-kisoista, jossa olivat yhtä aikaa. Ihan hyvin kuitenkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Micol

Jäsen
Tämä on totta, uskon että Ronki on vielä aika kaukanakin tuosta 80k€ miehestä.

Milloin Ronkaisen jatko tehtiin? Voiko olla, että se tehtiin sen jälkeen, kun Huttula/Puutio oli jo päätöksensä tehneet?

Vaikka täällä monelle tuo Ronkaisen jatko on se suurin virhe Kärppien seurahistoriassa (tämä on sarkasmia), ensi kauden joukkuetta määrittänee kuitenkin muut sopimukset. Ehkä Mikkola + muu valmennusjohto näkee Ronkaisessa vielä potentiaalia, ja varmastihan sitä miehessä onkin. Eikä tosiaan ole kallis pelaaja.
Sillä nyt ei ole lopulta oikein merkitystä, että minkä hintainen Ronkeli on (esim. onko 60ke vai 80ke). Hänen tasoaan ja ylinpäänsä paikkaa liigan kärkiresurssin joukkueen pakistossa kyseenalaistaa puolestaan moni ja täysin syystä. Ei tämän tason "saattaa ehkä vielä kehittyä 26-vuotiaanakin TOP-6 pakiksi" puolustajia tarvitse roikottaa Oulun Kärpissä kausitolkulla, kun hän vie väistämättä kuitenkin yhden potentiaalisemman ja nuoremman paikan pelaavasta rosterista tai rotaatiosta - ja täysin turhaa.

"Milloin Ronkaisen jatko tehtiin? Voiko olla, että se tehtiin sen jälkeen, kun Huttula/Puutio oli jo päätöksensä tehneet?". Ja mikähän vitun pointti tässä olikaan? Rotaatio-Ronkaisen pitkähkö jatkosopimus on jotenkin hyväksyttävämpi ja perustellumpi sen jälkeen, kun ollaan ensin kustu pari parempaa pakkia muualle? Loppuu pian pakit kesken ensi kaudelle, niin pakko kai sille on sitten tehdä sopimus? Olisi voinut vaan odottaa rauhassa kauden päätökseen ja katsoa sitten, että onko rotaatiopakille kenties jotain käyttöä jatkossa. Kuten toisesssa ketjussa kirjoitinkin, niin yksikään liigaseura ei olisi "napannut" häntä sopimuksen muodossa ennen kuin kausi loppuu, mutta Harrilla oli kuitenkin jostain kummallisesta syystä paniikkinappula päällä asian suhteen.

Loppuun vielä aito huolenaihe eli ei kai Kärpissä olla sentään niin sokeita joukkueenrakennuksen suhteen, että nykyään aletaan jo sovittelemaan Ronkaisen tasoisia pelaajia TOP-6 pakistoon ennen tulevan kauden alkua? Onhan se jo kohtalaisen pahaa ajattelukyvyn puutetta, jos tarkoitus on korvata edes esim. Huttula Ronkaisella.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tämmöistä huhua kuulin, toki ei velä suoraan tarkoita mitään, mutta:
Mäenalainen ostanut/ostamassa kämppää Oulusta..
Onkohan tämä "Mäenalainen" kovakin seppä? Mietin vaan jos Saku Mäenalanen saapuu vielä tuon lisäksi niin lähes-sukunimikaima Mäenalainen voisi olla oiva kaveri samaan ketjuun.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Tämmöistä huhua kuulin, toki ei velä suoraan tarkoita mitään, mutta:
Mäenalainen ostanut/ostamassa kämppää Oulusta..
Kelpaa! Voisitteko ohjata myös Krejcikin ja Junttilan asunto-ostoksille? Oulussa on paljon nättejä taloja ja raikas pohjoisen ilmasto.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onko tää nyt sitä boomer-huumoria parhaimmillaan? Peukun arvoinen suoritus.
Ei tämä nyt mitään sen ihmeempää huumoria ollut, korkeintaan pikku kuitti siitä että nähtävästi tiedä minkä nimisiä pelaajia suosikkijoukkueessasi pelaa... ;)
 

-Hnö-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ei tämä nyt mitään sen ihmeempää huumoria ollut, korkeintaan pikku kuitti siitä että nähtävästi tiedä minkä nimisiä pelaajia suosikkijoukkueessasi pelaa... ;)
Sen verran saamaton pelaaja, että ei ihme jos nimi unohtuu. Ehkä heikommassa sarjassa pääsee takaisin parrasvaloihin :)
 

Micol

Jäsen
Ei tämä nyt mitään sen ihmeempää huumoria ollut, korkeintaan pikku kuitti siitä että nähtävästi tiedä minkä nimisiä pelaajia suosikkijoukkueessasi pelaa... ;)
Mäenalasen nimi on ollut muuten täysin vastustamatton vaikea kirjoittaa oikein etenkin Kärppäyhteisön ulkopuolella. Kyllähän toki täällä Kärppien osiossakin joku tietty kirjoittaa sata kertaa sadasta legendaarisen #26 nimen muotoon Heschka (etunimikin varmaan muodossa Shawn). Ne on nää nimet niin vaikeita juttuja muistaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mäenalasen nimi on ollut muuten täysin vastustamatton vaikea kirjoittaa oikein etenkin Kärppäyhteisön ulkopuolella. Kyllähän toki täällä Kärppien osiossakin joku tietty kirjoittaa sata kertaa sadasta legendaarisen #26 nimen muotoon Heschka (etunimikin varmaan muodossa Shawn). Ne on nää nimet niin vaikeita juttuja muistaa.
Huomattu on. Sinänsä jännä ilmiö kun kuitenkin nykyajan teknologia mahdollistaa sen, että mikäli on jonkun nimen kirjoitusasusta epävarma niin sen pystyy vaikkapa Google-haun kautta varmistamaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Sen verran saamaton pelaaja, että ei ihme jos nimi unohtuu. Ehkä heikommassa sarjassa pääsee takaisin parrasvaloihin :)
No heikompi ja heikompi. Eipä tuo eka kerta ole kun Jokereiden kaltaisessa hengettömässä palkkasoturiarmeijassa jopa NHL:ssä meritoituneet pelaajat hyytyvät, oli sarja sitten mikä tahansa. :)
 

-Hnö-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
No heikompi ja heikompi. Eipä tuo eka kerta ole kun Jokereiden kaltaisessa hengettömässä palkkasoturiarmeijassa jopa NHL:ssä meritoituneet pelaajat hyytyvät, oli sarja sitten mikä tahansa. :)
Joo, kyllähän Sakun 43 ottelun saldoa NHL:ssä, voidaan jo tosiaan luonnehtia ”meritoitumiseksi”.
Melkeen harmittaa kun ei voi tulla hyvässä hengessä kirjoittelemaan huhuja tälle palstalle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joo, kyllähän Sakun 43 ottelun saldoa NHL:ssä, voidaan jo tosiaan luonnehtia ”meritoitumiseksi”.
Melkeen harmittaa kun ei voi tulla hyvässä hengessä kirjoittelemaan huhuja tälle palstalle.
No eläs nyt, vähän aurinkoa harmauteen.

Tuosta Mäenalasesta on toki ollut huhua jo aiemminkin, mutta nyt sitä on alkanut vähän useammasta suunnasta tulla. Jospa tuo toteutuisi.
 

JPL

Jäsen
Tämmöistä huhua kuulin, toki ei velä suoraan tarkoita mitään, mutta:
Mäenalainen ostanut/ostamassa kämppää Oulusta..

Tämä kertoo juuri yhtä paljon kuin se, että Kepu osti talon Oulusta jotain 3-4v sitten. Ei ole silti paljon talvia täällä viettänyt.

Mutta ei tuo toki huono merkki ole, jos näin on tehnyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös