Oulun Kärpät kaudella 2019–2020

  • 784 028
  • 3 023

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielestäni Viuhkola on kyllä ollut melko kultainen vasikka ja häntä kohtaan ei pahemmin ole kyllä kritiikkiä esitetty. Ainoastaan loukkaantumisherkkyydestä on keskusteltu, mutta aika asialliseen sävyyn kuitenkin.
Loppua kohti Viuhkolan loukkaantumisherkkyys /hitaus kirvoitti palstan lyhytkatseiset nimimerkit yhteen jos toiseenkin ala-arvoiseen kirjoitukseen. Viuhkolakin on osansa saanut, kuten tällä palstalla asiaan kuuluu.
 
H

Hidas_ja_kankea

Häh, tulet tilastoniilona pätemään kahden ottelun otannalla? Kaikenlaista.

Jokista, Mikkolaa, Viuhkolaa ja Kukkosta on vuorollaan suolattu tällä palstalla. Kukaan ei saa olla joukkuetta saati seuraa suurempi, sanotaan. He, jotka näkevät kokonaisuuden, ymmärtävät paradoksin.

Älkää unohtako, että meillä on huippujoukkue ja hieno seura kannustettavana!

Arvosteluni perustuu koko kauden esityksiin ja onneksi tuo ykköskentän kokeilu jäi oikeutetusti kahteen otteluun. Tässä on nyt useampi perustellut sinulle pala kerrallaan ja ei tunnu kelpaavan. Uppoat siinä sivussa yhä syvemmälle suohon.

Kukkosta en ole koskaan suolannut. Tosiaan, Viuhkolasta meillä oli aikoinaan vääntöä pelikuntoon liittyen. Sinä vaadit kärppäsopimusta Viuhkolalle ja minä vuorostaan en. Käytit perusteluna pelaajahaastattelua, jossa Piku sanoi jalan olevan kunnossa. Meni sitten kokeilemaan Hokkiin ja se reissu jäi siihen. Sinänsä tyylikäs lopetus, koska yritti loppuun asti kuten myös Pitkänen.

Osoitit lapsenomaista hyväuskoisuutta tuossa tapauksessa. Muuten lapsenomainen hyväuskoisuus ja paradoksaalisuudesta puhuminen eivät sovi samaan persoonaan, ainakin on kovin paradoksaalista.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Loppua kohti Viuhkolan loukkaantumisherkkyys /hitaus kirvoitti palstan lyhytkatseiset nimimerkit yhteen jos toiseenkin ala-arvoiseen kirjoitukseen. Viuhkolakin on osansa saanut, kuten tällä palstalla asiaan kuuluu.
Viuhkolasta tulikin mieleen, että Marjamäkihän teki oikeanlaisen peliliikkeen pudottamalla Viuhkolan pudotuspeleissä katsomon puolelle, kun peli ei loukkaantuneena kulkenut. Jos muistan oikein, niin olisi kuitenkin pystynyt pelaamaan(?).

Viime kaudella oli sama dilemma Jokisen kanssa. Mamballa ei pokka tähän riittänyt.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Älkää unohtako, että meillä on huippujoukkue ja hieno seura kannustettavana!
Kukaan ei unohda tätä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pitäisi ummistaa silmänsä epäonnistumisten/virheiden edessä. Vaikka olisi kyseessä seuralegenda.

Ilkka Mikkola = jätti seuran silloin, kun olisi pitänyt sitoutua. Valitsi oman uransa seuran sijaan. On pyytänyt tätä myöhemmin anteeksi. Uran viisi viimeistä kautta -28.

Jari Viuhkola= elää koko sielultaan Kärpille. Vieläkin. Loukkaantumiset varjostivat Pikun elämää. Siltikin loppuun asti Kärppien mies. Pitkäikäisimmät kannattajat muistavat vielä Hokki-vuoden? Kaikkien selkävaivojen keskellä suostui antamaan näyttöjä Mestiksessä. Ja ihan tasapuolisuuden nimissä plusmiinus Pikulta viiden viimeisen Kärppäkauden aikana +4.

Lasse Kukkonen= Missä suolaus? Varmasti löytyy yksittäinen viesti tai jopa kymmenen tai jopa sata? Siltikin noin tuhat tai enemmänkin viestiä kehuu Lassen periksiantamattomuutta, kapteenina oloa, jäämistä pienemmälle peliajalle tms? Kaikkien aikojen kapteeni. +57

Jussi Jokinen= on aina ollut Kärppien mies. Loistava pelaaja... aikoinaan. Tuli Kärppiin jäähdyttelemään, kun paikkaa ei rapakon takaa löytynyt. Tekee tarpeeksi pisteitä rapajoukkueita vastaan, että pysyy otsikoissa. Sanoi alkukauden haastattelussa, ettei kukaan pelaaja ole joukkueen edellä? Viime kauden playoffeissa oli Jokinen itse. Sama meininki jatkuu tällä kaudella. Kaksi kaudenpuolikasta Kärpissä. Hyvät tehot +21 tähän asti, mutta pitää muistaa, että tehot ovat muodostuneet jämäjoukkueita vastaan.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onnela kirjoittaa Kalevassa, että Kärppien kannattaisi vielä kerran suunnata katseet Lahteen ennen siirtorajan umpeutumista ja aikaistaa Mustosen siirtoa Kärppiin.

Hieman on oltava eri mieltä. Vaikka sentterin hankinta onkin ihan perusteltua Kristofin vaisujen otteiden myötä, niin onko tuo (175cm/75kg) Mustonen oikeasti minkäänlainen ratkaisu tälle kaudelle? Meillä kyllä löytyy omastakin takaa näitä kulmassa pörrääjiä. Vaikka alkaa mennä jo vanhan kertaamiseksi niin jos ja mielellään kun hyökkäyspäähän vahvistusta vielä hankitaan niin sen on oltava kiistaton kärkiketjujen jätkä. Ei mitään välimallin kaveria kiitos.

Onnela kirjoittaa myös, että vaikka meidän fanien katseet on käännetty Aaltoseen niin 2014 mestaruusmaali jäänee viimeiseksi kultaiseksi muistoksi Juhista Kärppäpaidassa. Olisi mielenkiintoista kuulla, onko tämä toimittajan omaa mutua vai onko siellä oikeasti tietoa, että Juhis tuskin tulee enään Kärppäpaitaa päälleensä pukemaan. Harmittaa, jos näin on.

Laitetaan vielä loppuun linkki Kalevan sivuille kyseiseen juttuun:
Kommentti: Kärppien pitäisi kääntää katseet Lahteen vielä kerran ennen Liigan siirtotakarajaa
 
Kyllä Mustosen tulo olisi perusteltua sillä perusteella että hän tulee olemaan myös osa ensi kauden joukkuetta. Ihan ulkopuolelta en loppukaudeksi hänen tyyppistä pelaajaa tässä vaiheessa joukkueeseen ottaisi. Mustosta tunnutaan aliarvostavan täällä vaikka kyse on hyvästä sentteristä Liigaan ja miehestä ollaan kiinnostuneita länsinaapurissakin. Mustonen olisi ihan hyvä palanen joukkueeseen jossa on läpisuolatun Jokisen lisäksi muitakin odotuksiin ja palkkaan nähden alisuorittajia, pahimpana Kristof. Jokista ehdotetaan ulos joukkueesta tämän kauden jälkeen, itse tekisin saman Kristofille, hänkään ei ole halpa pelaaja, joskaan ei ihan Jokisen hintainen.

Kahlasin ketjua läpi, raskasta luettavaahan se on. Energia mikä käytetään yhden pelaajan tason huonouden tai hyvyyden todistamiseen on melkoinen. Kuitenkin tilanne on se että näillä mennään kausi loppuun, todennäköisesti Mustosen kera. Saadaanko vielä yksi suolattava joukkueeseen, aika näyttää.

Edit. Luin vasta nyt Onnelan jutun Kalevasta, hyvää tekstiä.
 
Viimeksi muokattu:

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Lähtökohtaisesti ajatuksenjuoksu on väärä tai ainakin tarkoitushakuinen, jos perin tasaisesta joukosta nostetaan yksi piinapenkkiin. Esittämiesi YV-tilastojen valossa kaikki Kärppien kärkihyökkääjät joutavat jalkapuuhun, ensimmäisenä Mika Pyörälä. Jokaiselta heistä odotetaan tulosta. Miksi piinapenkissä on siis vain Jokinen? Jälleen kerran kokonaisuus! Yksi vaihtoehto on toki se, että sinulla on ollut liian suuret kuvitelmat Miljoona Jussista.
Tämä on kyllä käynyt viesteissäni toistuvasti ilmi, mutta et sitä jostain syystä ole ymmärtänyt. Jokisen ylivoimapeli on otettu "tikun nokkaan", koska JOKISEN VAHVUUDET OVAT SIELLÄ. Jokisen annettava kovia joukkueita vastaan 5vs5 pelissä, kun vauhtia ja kamppailua on enemmän, on vähäistä. Jokisen pitäisi pystyä olemaan hyödyksi ylivoimalla. Nostit esille tuon Pyörälän varmaan kolmatta kertaa jo. Vastaan jo kolmatta kertaa, älä enää palaa tähän huonoon argumenttiin: Pyörälän vahvuudet ovat muualla (myös ylivoimassa), hänen antinsa 5vs5 pelissä on kultaakin tärkeämpi.

Tietenkin ylivoima on kokonaisuus, eikä Jokinen ainakaan minulta ole saanut raippaa siitä että Kärppien ylivoima ei ole liigan paras. Ei Jokinen ole siitä vastuusta. Mutta jälleen suhteessa: Jokisen PITÄISI OLLA Kärppien keskinkertaisessa ylivoimassa selkeä kärkiukko. Sitä hän ei ole (tilastot osoittavat), vaikka hänen historiansa, potentiaali ja taidot huomioiden hänen pitäisi olla.

Lue nämä yllä olevat nyt erittäin tarkkaan.

Miten esittämäsi tilastot osoittavat Jokisen 5vs.5 -pelin heikoksi? Minä en oikeasti näe perusteluja termeihin ala-arvoinen ja surkea. Oletko huomioinut Jokisen ketjukaverit, peliajan ja kenties suhteuttanut sitä muiden joukkueiden pelaajiin.
Edistynyt Corsi kertoo Jokisen olevan Kärppien neljänneksi paras hyökkääjä tasakentällisin.
Corsitilastosi on siitä huono, että siinä on mukana kaikki nämä bottom-joukkueet. Missään välissä ei ole ollut kysymys siitä, etteikö Jussi pärjäisi jopa hyvin pohjasakkeja vastaan. Jokisen saldo Bottom7-joukkueita vastaan: 19 ottelua tehoilla 4+12 = 16, PPG on HYVÄ 0.84!

Selvää on, että PPG tippuu kun vastustajat paranevat, tämä pätee käytännössä kaikkien kohdalla. Jokisen kohdalla ero on aika dramaattinen, kun kyseessä on 1.kentän lisäksi kuitenkin mies, joka pelaa ylivoimista isoimmat minuutit.

Nyt taitaa olla enää makukysymys voiko tästä heikohkosta / keskinkertaisesta ylivoimapelistä + epäonnistumisesta top.8 jengejä vastaan kokonaisvaltaisesti käyttää termejä "surkea" / "ala-arvoinen". Minun mielestäni nämä on perusteltuja.

- Kolmannesta erimieltä. On tarpeellista esittää laajempia tilastoja väitteen tueksi.
- Jokisen saldo top.8 joukkueita vastaan on 0.42 PPG.
- Jokisen saldo ylivoimalla TOP.6 joukkueita vastaan suurella vastuulla ylivoimapelissä on 0+0=0.

Noita tilastoja löytyisi varmasti lisääkin ja mielelläni niitä etsisin, mutta minulla ei ole siihen nyt aikaa ennen seuraavaa viikonloppua. Jos nuo tilastot eivät riitä vakuuttamaan, että Jokinen on pelannut "ala-arvoisesti / surkeasti" top.8 jengejä vastaan, niin aika ihmeellistä tilastojen tulkintaa sinulta. Kyllä Jokisen tasoisen ylivoimapelaajan pitäisi saada edes joku vahinkosyöttö ylivoimalla myös näitä kärkijengejä vastaan. Etenkin kun sinun mukaan tulee "paljon hyviä ja puhkovia syöttöjä".
Tämä on kyllä taas sinun subjektiivinen näkemyksesi asiasta.
Niin kuin myös sinun subjektiivinen näkemys, että nuo eivät tukisi väitteitäni. Kuitenkaan sinulla ei ole tuota corsitilastoa lukuun ottamatta (ja se sisältää bottom7-joukkueet --> ei ole validi keskustelussa Jokisen tasosta top.8 joukkueita vastaan) yhtään mitään mielipiteesi tueksi.

Minusta tuntuu, että isoin ero tässä keskustelussa tulee siitä, että sinun määritelmäsi esimerkiksi termille "ala-arvoinen" on ihan erilainen mitä valtaosalla ihmisistä. Sinulle ei riitä 0+0=0 tehot ylivoimalla top.6 jengejä vastaan tai alhainen 0.42 PPG top.8 jengejä vastaan. Minulle ja monelle muulle riittää.

Hyvää viikonlopun jatkoa! Itse en kerkeä tosiaan enää vastaavalla tavalla keskusteluun osallistumaan.
 

Ränse

Jäsen
Jokisen ongelma on mielestäni että kun pelinopeus kasvaa kovimpia joukkueita vastaan, Jussin jalka ei enää yksinkertaisesti riitä. Tällöin ainoa toivo olisi hyvä YV-pelaaminen mutta siinäkin Jussi on ollut heikko kovia vastaan niin aika vähissä on avut. AV:lla sentään käyttökelpoinen.

Pesonen sen sijaan esitti ihan lupaavia otteita Tapparaa vastaan. Uskon että Pessi on iskussa keväällä, jos nyt terveenä pysyy. Se on jännä juttu että Pyörälä saman ikäluokan pelaajista on huomattavasti parempi kuin Jokinen ja Pesonen, vaikka jälkimmäisillä meriitit ovatkin kovemmat kuin Spedellä. Mielestäni JYP:illä on vähän samoja ongelmia kuin Kärpillä näiden luokkakokouspelaajiensa kanssa mutta hieman pahemmin vain.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
- Jokisen saldo top.8 joukkueita vastaan on 0.42 PPG

En halua millää tapaa osallistua tähän Jokis-keskusteluun, mutta minua kiinnostaisi nähdä Kärppien TOP-10 -tilasto samaisia kärkijoukkueita vastaan. Onko joku tämän tilaston tehdyt?
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Ok. Sitä muistelin että istumaan alkoi olla nykyisellään kohtuu suolanen kun joka peliin ei ehdi kuitenkaan.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hieman on oltava eri mieltä. Vaikka sentterin hankinta onkin ihan perusteltua Kristofin vaisujen otteiden myötä, niin onko tuo (175cm/75kg) Mustonen oikeasti minkäänlainen ratkaisu tälle kaudelle? Meillä kyllä löytyy omastakin takaa näitä kulmassa pörrääjiä. Vaikka alkaa mennä jo vanhan kertaamiseksi niin jos ja mielellään kun hyökkäyspäähän vahvistusta vielä hankitaan niin sen on oltava kiistaton kärkiketjujen jätkä. Ei mitään välimallin kaveria kiitos.

Täysin samaa mieltä. Ei mitään Mustoselta pois, mutta hän ei tuo sitä mitä Kärpät tarvitsee tällä hetkellä. Kärpät tarvitsee hyvän maalintekijän tai voimahyökkääjän, joka menee sinne maalille.

Tällä hetkellä Kärppien rosterissa on hieman liikaa pienikokoisia hyökkääjiä, jotka siivotaan maalinedustalta nopeasti pois.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kahlasin ketjua läpi, raskasta luettavaahan se on. Energia mikä käytetään yhden pelaajan tason huonouden tai hyvyyden todistamiseen on melkoinen.
Totta, erikoinen keskustelu kerrassaan. Pikkaisen itsekin hämmästyin, että lähdin moisella energialla keskusteluun mukaan. Varmastikin taustalla oli tuntemus siitä, että Jokista suolataan heikoin perustein, lähinnä, koska muutkin niin tekevät. Halu puolustaa omia syttyi. Kärppien kannattamisen merkitys ei tule minulle pelkästään yksittäisen ottelun tai edes yksittäisen kauden tuloksesta. Toki voittaminen on mukavaa, mutta taustalla on vielä syvempiä arvoja. Minulle Kärppien kannattamisen keskiössä on kannustaminen. Sitä pyrin myös tällä keskustelupalstalla tekemään. Nyt sen kohteena oli Jussi Jokinen.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Totta, erikoinen keskustelu kerrassaan. Pikkaisen itsekin hämmästyin, että lähdin moisella energialla keskusteluun mukaan. Varmastikin taustalla oli tuntemus siitä, että Jokista suolataan heikoin perustein, lähinnä, koska muutkin niin tekevät. Halu puolustaa omia syttyi. Kärppien kannattamisen merkitys ei tule minulle pelkästään yksittäisen ottelun tai edes yksittäisen kauden tuloksesta. Toki voittaminen on mukavaa, mutta taustalla on vielä syvempiä arvoja. Minulle Kärppien kannattamisen keskiössä on kannustaminen. Sitä pyrin myös tällä keskustelupalstalla tekemään. Nyt sen kohteena oli Jussi Jokinen.

Alat kuulostamaan jo ihan Mannerilta. "Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt."

Mutta ei siinä mitään. Hienoahan se vaan on, että omia puolustetaan viimeiseen asti.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alat kuulostamaan jo ihan Mannerilta. "Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt."
Mitäs tämä nyt tarkoittaa? Väittäkö, että työskentelen Kärpille? Olen erityisluokanopettaja, eikä työnantajani ole todellakaan Oulun Kärpät.
 

Micol

Jäsen
Totta, erikoinen keskustelu kerrassaan. Pikkaisen itsekin hämmästyin, että lähdin moisella energialla keskusteluun mukaan. Varmastikin taustalla oli tuntemus siitä, että Jokista suolataan heikoin perustein, lähinnä, koska muutkin niin tekevät. Halu puolustaa omia syttyi. Kärppien kannattamisen merkitys ei tule minulle pelkästään yksittäisen ottelun tai edes yksittäisen kauden tuloksesta. Toki voittaminen on mukavaa, mutta taustalla on vielä syvempiä arvoja. Minulle Kärppien kannattamisen keskiössä on kannustaminen. Sitä pyrin myös tällä keskustelupalstalla tekemään. Nyt sen kohteena oli Jussi Jokinen.
Mitä erikoista viime päivien keskustelussa on ollut ja mitkä ovat olleet ne heikot perusteet? Ainakin Epätietoinen on latonut sulle täällä faktoja useamman viestin verran. Tuntuu vain olevan teille muutamille kyseinen seuralegenda kuin pyhä profeetta, josta ei ole sallittua esittää mitään negatiivista kritiikkiä. Aika nopeasti ollaan "nyrkit pystyssä" puolustamassa. Itse olen kyllä sitä mieltä, että kritiikki on ollut aivan paikallaankin tällä kaudella, mutta rajansa tietysti siinäkin. Ei Jokinen kuitenkaan minkään arvostelun yläpuolella ole, vaikka kuinka hänestä tykkäisikin.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sinä olet oukka ihan ihana! Tarjoan sinulle lonkeron hallilla pettymykseesi. On tämä touhua. Kärpät johtaa sarja seitsemällä pisteellä ja on menossa vastustamattomasti kohti runkosarjan voittoa. Siitä huolimatta kausi on jo nyt mahalasku. Sinulla on oukka maha täynnä! Pitää varmaan paastota kera Aravirran ja Suikkasen.
Runkosarjan voitolla ei ole muuta merkitystä kuin varma CHL-paikka.

Jokinen on kyllä ollut tällä kaudella karmaiseva pettymys. Miten voi vuodessa peli mennä noin alaspäin jos mietitään missä iskussa Jokinen oli vielä kun palasi Kärppiin about vuosi sitten?
Sitten loukkaantui ja kevät meni heikommin kun pelasi käsittääkseni loukkaantuneena.
Nyt ei ainakaan pitäisi olla mitään vammoja tai jos on niin ei todellakaan pitäisi sitten pelata.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Runkosarjan voitolla ei ole muuta merkitystä kuin varma CHL-paikka.
En minä mitenkään pysty näkemään runkosarjan voittoa mahalaskuna, en mitenkään. Runkosarjan voittaminen on merkityksellinen asia. Huomaan, että monella on masut täynnä.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En minä mitenkään pysty näkemään runkosarjan voittoa mahalaskuna, en mitenkään. Runkosarjan voittaminen on merkityksellinen asia. Huomaan, että monella on masut täynnä.
Ei se mahalasku ole, mutta muutamien pelaajien ottet kentällä ovat olleet. Kristoff, Jokinen etunenässä.

Runkosarjan voitto on toki kivaa, mutta voittajalla on yleensä myös ne kovimmat paineet voittaa se mestaruus. Tosin tällä kaudella nostaisin kyllä Tapparan suurimmaksi mestarisuosikiksi vaikka Kärpät runkkarin viekin. Ihan vain noiden kauden keskinäisten pelien perusteella.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tosin tällä kaudella nostaisin kyllä Tapparan suurimmaksi mestarisuosikiksi vaikka Kärpät runkkarin viekin. Ihan vain noiden kauden keskinäisten pelien perusteella.
Pelaako ne Kärpät ja Tappara heti pudotuspeleissä vastakkain? Voihan se olla että Tappara kohtaa heti alkuun vaikkapa HPK:n ja putoavat heille kuten viime vuonna, tälläkin kaudella HPK on tähän saakka vienyt keskinäiset voitoin 2-1. Tai vaikka välierissä KooKoolle tai Ilvekselle. Tai tai tai...

Mannerin ekalla kaudella Kärpät muuten hävisi Tapparalle kolme peliä neljästä runkosarjassa. Finaaleissa kaikki kääntyikin sitten päälaelleen ja varsinkin sarjan alkupelit Kärpät oli paikoittain jopa suvereeni. Hakanpään loukkaantuminen tasoitti puntteja, mutta ei kuitenkaan riittävästi.

Pointtina nyt siis se että runkosarjan keskinäiset kohtaamiset on usein heittäneet häränpyllyä pudotuspeleissä. Viime kaudellakin Kärpät taisi HPK:ta vastaan viedä suht selvästikin runkosarjan pelit, mutta finaaleissa hävittiin sitten pienellä marginaalilla. Perstuntumalla heittäisin myös että 2010-luvun mestaruuskausina Kärppien ja Tapparan keskinäiset runkosarjapelit on jokseenkin Tapparan eduksi, mutta keskinäiset finaalisarjat sitten 3-0 Kärpille.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Runkosarjan voitto on toki kivaa, mutta voittajalla on yleensä myös ne kovimmat paineet voittaa se mestaruus.
Tämä selvä. Mielestäsi runkosarjan voittaminen ei ole mahalasku. Runkosarjan voittaminen on kivaa, mutta tuo paineita.

Minusta runkosarjan voittaminen on merkityksellinen asia. Se kertoo paljon joukkueen iskukyvystä ja seuratasolla laadukkaasti tehdystä työstä. On myös syytä muistaa, että runkosarjan voitto antaa parhaan mahdollisen lähtökohdan pudotuspeleihin.

Niin hyvin Kärpillä menee, ettei kannattajia paljon runkosarjan johtoasema hetkauta.
 
Ovatko oululaiset joutuneet Real Madrid -syndrooman valtaan:
sarjan kärkipaikka on tukevasti hallussa mutta kun tulee yksi tappio niin kaikki on pielessä, johto tekee vääriä valintoja ja pelaajat ovat surkeita. Sitten kun palataan jälleen voittoputkeen niin kukaan ei uskalla kirjoittaa mitään.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sitten kun palataan jälleen voittoputkeen niin kukaan ei uskalla kirjoittaa mitään.
Ei pidä paikkaansa. Kotiotteluiden peliesityksiä olen kritisoinut voitoista huolimatta.

Mutta samalla kärsin voimakkaista hyperventiloinneista joka kirjoituksen kohdalla, joten ei se helppoa ole.
 

Micol

Jäsen
Ovatko oululaiset joutuneet Real Madrid -syndrooman valtaan:
sarjan kärkipaikka on tukevasti hallussa mutta kun tulee yksi tappio niin kaikki on pielessä, johto tekee vääriä valintoja ja pelaajat ovat surkeita. Sitten kun palataan jälleen voittoputkeen niin kukaan ei uskalla kirjoittaa mitään.
Missä on valitettu, että kaikki on pielessä? Tällä palstalla on muotia nykyään vetää aina "mutkat suoriksi" kommentoinnissa...

Hommahan on ihan hyvin hanskassa, kun katsotaan asioita isommassa kuvassa. Ainoastaan umpipaska ylivoima on sellainen asia, mistä sietää antaa kritiikkiä valmennusjohdolle ja lujaa. Sitä on koitettu saada nyt pari vuotta kuntoon ilman tulosta. Muuten Kärpillä pyyhkii kyllä hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös