Oulun Kärpät kaudella 2019–2020

  • 783 528
  • 3 023

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Itse kyllä melkein sanoisin että nuoren pelaajan on helpompi tehdä debyytti vieraspelissä kuin kotona. Ihan puhdasta mutua, mutta jos miettii että kotipelissä on suurella todennäköisyydellä sukulaisia, kavereita yms. tuttuja katsomossa niin varmaan se tuo omanlaisensa paineen myös. Toki ei se vieraspelikään helppo ole, mutta kuitenkin.

Arvaapas kahdesti millaisen vastaanoton Blomqvist saa Jyskylässä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS

Liitteet

  • vyceoztb.jpg
    vyceoztb.jpg
    36,5 KB · kertaa luettu: 448

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ostoslistalle:
-Kärkiketjuihin hyökkääjä, mielellään right. (Koblizek ei vaan edelleenkään kuulu kärkiketjuihin, eikä ylivoimille.)
-Luotettava omanpään luuta. Kutos- tai seiskapakiksi kaikkien ollessa terveenä.

Mitä pikemmin, sen parempi.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Lindstenin kohdalla itseasiassa sama laulu. Palkka on huhupuheiden mukaan aivan liian suuri suhteutettuna siihen, mitä ollaan miehestä irti saatu.
Siirretään keskustelu tähän ketjuun, ettei otteluseuranta mene aivan tukkoon välipäivänä.

Joku 150-200k tienoilla se palkka on aivan varmasti. Silloin kun se TPS:tä hankittiin, niin odotukset olivat jopa maajoukkuetasolle murtautumisessa. Ei ole oikein putkeen mennyt.
 
H

Hidas_ja_kankea

Yritystä saada vääntöä pois otteluseurannasta ...

Pulju pelasi erittäin energisen ja hyvän pelin, maalit jäi vaan puuttumaan. Lammikon trendi tuntuu olevan laskeva, ei ole ollut lähelläkään alkukauden tasoa kauden ekan EHT-höntsän jälkeen.

Voisko nyt Pyörälän poissaollessa koittaa Junttilaa siinä laidassa, Jokisen liike ei vaan riitä Puljun ja Lammikon kanssa samassa kentässä.

Pulju pelasi todella hyvin eilen ja on saanut ripauksen enemmän aggressivisuutta otteisiin (posia) verrattuna alkukauteen, mutta jäi täysin yksin ketjussaan. Muutoinkin olen ykköskentän onnistumisen "syyllisenä" pitänyt Puljua ja siinä Lammikko on saanut osittain perusteetonta arvonnousua. Jokinen on täysin väärässä paikassa nyt ykkösessä ja onnistuu tuhoamaan ketjun liikkuvuuden. Siinä on höntsäliigan kurko vahingossa nostettu liian kovaan sarjaan.

En mielellään laittaisi Junttilaa ykköseen, koska sitten olisi tosiaan kaikki munat yhdessä korissa. Tällä hetkellä on kova uupelo ratkaisijoista.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän tuo Speden poissaolo näkyy selkeästi ykkösketjussa. Toivottovasti pysyy ehjänä loppukauden. Jokinen on pelannut paremmin sentterinä kuin laiturina, joten laittaisin Jokista 3.ketjuun, kun Spede palaa. Pesonen sitten laituriksi Jokiselle, mikäli vielä fysiikka kestää
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän tuo Speden poissaolo näkyy selkeästi ykkösketjussa. Toivottovasti pysyy ehjänä loppukauden. Jokinen on pelannut paremmin sentterinä kuin laiturina, joten laittaisin Jokista 3.ketjuun, kun Spede palaa. Pesonen sitten laituriksi Jokiselle, mikäli vielä fysiikka kestää

Nimenomaan näin. Kakkoseen Jullelle ja Kristofille oikeaan laitaan voitas hankkia vahvistusta ulkopuolelta. Esimerkiksi vaikka Pelsuista eräs Iin taiteilija. Kolmosessa voisi sitten kaikkien ollessa terveenä käyttää Koblia ja Rätyjä. Aika tiukassa tosin taitaa tällä kaudella olla ne kerrat, kun kaikki olisi terveenä ja käytettävissä..
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Mielestäni on hieman surullista, että Kukkosen ja Pyörälän poissaolot vaikuttavat näin paljon joukkueen peliotteisiin. Ykkösketjussa ei osaa pelata, kun Pulju ja oman maalin edessä on välillä vaaratilanteita, kun ei ole Lasse luutimassa. Varsinkin av oli IFK:ta vastaan aika kusessa, kun Pyörälä ja Kukkonen olivat poissa.

En kuitenkaan ole huolissani kärkijengeille koetuista tappioista, sillä on mielestäni joka pelissä ollut paikat voittaa, mutta aina jokin pieni asia on sen estänyt. Tapparaa vastaan oltiin varsinkin Raksilassa selvästi parempi joukkue, mutta homma kaatui ylivoiman tehottomuuteen ja pariin pieneen virheeseen. Lokakuussa HIFK:ta vastaan sama homma, paitsi että siinä pelissä muistaakseni Rybar ei ollut parhaimmillaan ja kilisteltiin tolppia. Marraskuussa HIFK:ta vastaan oltiin jälleen pelillisesti mielestäni edellä ja esim. Pulju laukoi ainakin kaksi kertaa ylärimaan. Silloinkin hävittiin käytännössä yhden pelaajan mokaan, joka johti läpiajon kautta 1-0 maaliin. Edellinen peli HIFK:ta vastaan olikin sitten täyttä paskaa, varsinkin av. Olen silti miettinyt, että miksi nimenomaan näissä kärkipeleissä tulee aina se vähintään yksi junnumainen moka, joka johtaa vastustajan ratkaisevaan maaliin? Olen myös hieman sitä mieltä, että hallinta on ollut näitä kärkijengejä vastaan näennäistä, kuten tällä on sanottu, mutta mielestäni meillä on ollut yhtä paljon laadukaita maalipaikkoja vastustajien kanssa, mutta niitä ei vaan saada maalin asti samalla tehokkuudella.

Yhtäkaikki mielestäni nämä tappiot ovat pohjautuneet puolustuksen typeriin virheisiin, epäonneen (mm. Pyörälän loukkaantuminen ekassa vaihdossa.) ja hyökkäyksen tehottomuuteen.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uuden vuoden puhe:

Tässä kohtaa on hyvä katsella syyskautta taaksepäin. Mikä onnistui, missä mentiin metsään oikein ryminällä?

Jos pelkästään sarjataulukkoa tuijottaa, niin eihän tässä ole huolen häivääkään. Kahdeksan pisteen kaula sarjakakkoseen ja vielä ottelu vähemmän pelattuna. Maaleja on tehty Liigan neljänneksi eniten ja puolustus... niinpä, puolustus on ollut tänäkin vuonna silkkaa timanttia. Noin 1,65 maalia per ottelu on vain niin helvetin kova luku. Ja kyllä, viime kaudella oltiin päästetty vieläkin vähemmän maaleja omiin, kuin nyt, mutta mitä sitten?

Tämän kauden yksi erikoisuus on todella laaja pelaajamateriaali. Yhteen väliin oltiin joitakin pelaajia kauppaamassa liikatarjonnan vuoksi muualle, sitten tuli pienimuotoinen (11 pelaajaa) loukkaantumissuma ja huomattiinkin, että olipa hyvä, että meillä näitä pelaajia on. Eihän ne tosin vieläkään riittäneet, vaan välillä piti vielä junnuistakin hakea pelaajia, kun vemppaosastolla ja eri kisoissa riitti Kärppä-pelaajilla kysyntää. Jälkiviisaana voi sanoa, että onneksi oli mistä ottaa. Ei tarvinnut Jalosta kummempaa lainailla muualta.

Maalivahtikaksikolle täysi kymppi arvosanaksi. Jatkoajan oma poika nosti artikkelissaan meidän maalivahtien hyvien otteiden syyksi Kärppien puolustuksen, mutta kaikki me, jotka oikeasti katsomme noita pelejä, tiedämme, että sekä Annunen että Rybar ovat monena iltana pitäneet joukkuetta pystyssä, kun viisikkopuolustus ei ihan parhaimmillaan ole ollut. Ja toisin kuin sarjataulukkoa katsomalla voisi ymmärtää, niin ei Kärppien meno ole mitään ylivoimaista dominointia koko ajan ollut. Tiukkoja vääntöjä on ollut todella paljon ja useimmiten ne on kääntyneet meidän voitoksi.

Puolustukselle arvosanaksi vaikka 9. Tuloksellisesti täyden kympin pakka, mutta taas kun kurkistetaan tuloksen taakse, niin petrattavaa löytyy. Yritän epätoivoisesti ajatella isoa kuvaa, mutta väkisinkin nousee mieleen muutamien yksilöiden pelilliset otteet, joka korostui viimeistään siinä vaiheessa kun kapteeni-Kukkonen loukkaantui ja maajoukkueet veivät pari kaveria edustushommiin. Playoffeja ajatellen ei taso riitä, jos kärkiviisikosta yksi tai enemmän on poissa kuvioista pitemmän aikaa. Yksi ottelu sinne tänne menee heittämällä vaikka junnuilla, mutta pitkässä juoksussa homma menee vähän rimpuiluksi. Kun pelit kovenevat, niin sitä nuorille pelaajille tyypillistä tason ailahtelua soisi tapahtuvan vähemmän. Toisaalta, on siellä parilla pelaajalla oikeasti aihiota nousta ihan uudelle tasolle, kunhan saadaan kaikki puolustajat takaisin omille paikoilleen.

Hyökkäys on paras puolustus. Vanha sanonta, joka ei pidä Kärppien kohdalla paikkaansa. Kaikki varmaan ovat samaa mieltä siitä, että ykkösketjulle Pyörälä-Lammikko-Puljujärvi annetaan arvosanaksi täysi kymppi. Tämä ketju käänsi monena iltana tiukat väännöt voitoiksi ja on hieman loppukauden väsähtämisestä huolimatta ollut Kärppien parasta A-ryhmää. Lammikko ja Puljujärvi kävivät vielä kaksi kertaa Maajoukkueen turnauksissa, joten kova on ollut kuorma pojilla. Speden loukkaantuminen näkyi loppukauden tuloksenteossakin. Silti, paras A-ryhmä.

Ykkösketjun takana on ollut hiljaisempaa. Rotaatio pyörii niinkuin tornado haielokuvissa. Tottakai loukkaantumiset vaikuttavat asioihin, mutta hieman ihmettelen, että miksi hyvän pelin jälkeen joku pelaaja vaihdetaan huonompaan? Miksi jotkut saavat luottoa illasta toiseen, vaikka peliesitykset eivät sitä tue? Kirjoitin tuossa taannoin, että Junttilan saapuminen oli Kärpille oikea onnenpotku. Olen vieläkin samaa mieltä. Ainoa pelaaja ykkösketjun takana, joka on illasta toiseen tuloksentekoon kykenevä. Otto Karviselle tässä vaiheessa isot posihalit. Hieno taistelija ja bonuksena 8 maalia. Ei siltikään ole kärkiketjun miehiä. Junttilan takana on hiljaista. Kuvaavaa on, että Pyörälä on edelleen sisäisen pistepörssin kolmonen, vaikka on ollut jo neljä peliä poissa ja lähin uhkaaja (Junttilan jälkeen) on Koblizek, joka on 8 pistettä Spedeä jäljessä, vaikka peliaikaa on varmasti tullut niin tasakentällisin kuin ylivoimallakin. Jos mestaruudesta aiotaan taistella, niin toinen sylinteri pitäisi vähintään saada kuntoon. Pelatkoot kolmonen ja nelonen vaikka sitten nollanollaa, mutta kyllä Kärpät kaksi tulosyksikköä tarvitsee.

Oulussa on pimeää ja kylmää, se vaikuttaa mielialoihin. Lisäksi, jos tiedät olevasi parempi kuin toinen, niin usein se valmistautuminen ja pelaaminen on vähän sellaista löysällä kullilla törkkimistä. Maajoukkuekomennukset lisärasitteena. Ei ihme, että peli on välillä melko sekavan näköistä. Ja niinkuin Mamba sanoi, Kukkosen ja Pyörälän poissaolot on kiepauttaneet vähän johtamisen kulttuuria pukukopissakin. Toivottavasti miehet on takaisin kaukalossa mahdollisimman pian, että saadaan joku roti koppiinkin.

Lähden kaikesta huolimatta positiivisin mielin kohti vuotta 2020 ja uskon, että joukkueemme pelaa huhtikuun loppupuolella finaaleissa. Olen sanonut tämän aiemminkin, mutta sanon taas: Kaikki palikat mestaruutta varten on jo olemassa. Niille pitää vain löytyä jokaiselle se oikea paikka (ja toivoa, että ne pysyvät ehjinä).

Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille Kärppien kannattajille.
 

Zinetula

Jäsen
Täällähän näyttää vähän jo panikoinnilta, miten mennyt muita kärkipään joukkueita vastaan. En ole itse yhtään huolissani vaikka eihän se häviäminen koskaan, etenkään päävastustajille tunnu hyvältä.

Esim. se Hifk:ta vastaan pelattu peli. Oli loukkaantumisia, toki molemmilla. Mutta Kärpiltä tippui eka vaihdossa Pyörälä. Syömähammasketju oli ulkona ja kun Kukkonen ja Pyörälä olivat poissa, Hifk sai ladottua tarvittavan ylivoimalla. Av ei osannut reagoida kun kulmapalaset puuttuivat.

Hyvin on Kärpät ollut mukana kaikissa kärkikamppailuissa, vaikka ei se aina ole helppoa latautua joka peliin selvässä sarjan johtoasemassa. Esim. Hifk:lla pitää ladata taas joka matsiin kaikki välttääkseen säälit. Erityisesti Kärpät sytyttää viime vuosien syistä.

Välillä on hyvä ottaa karvaiseva tappio - se kasvattaa luonnetta ja selkärankaa. Varmasti Kärpät kehittää peliä ollakseen parhaimmillaan keväällä. Viime kaudestakin on opittavaa. Luulisimpa, että Kärpät ei edellenkään ole yhdenkään toisen joukkueen mielivastus pudotuspeleissä.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärkijoukkueiden kohtaamisista voisi sisäinen pistepörssi olla mielenkiintoista luettavaa. Tuollainen pörssi nimittäin kertoisi, kenellä kulkee ja kenellä ei. Ei maalit ole samanarvoisia ja useat joukkueet tarjoilevat pisteitä alennuksella.
No täältä pesee. Tähän pienimuotoiseen tutkimukseen olen rajannut kärkijoukkueet siten, että sijoilla 2-8 olevat joukkueet taistelevat pääsystä kuuden sakkiin niin lähellä toisiaan, että olisi mielestäni ollut tyhmää vain tuijottaa sijoitusta, joka saattaa yhdellä voitolla/tappiolla muuttua monta pykälää. Tästä tulee taas pitkä sepustus, joten kuppi kahvia tai teetä kannattaa varata viereen, jos aihe kiinnostaa. Käyn tilastoja läpi lyhyesti jokaisen joukkueen kohdalla erikseen ja loppuun sitten laitan sen sisäisen pistepörssin. Voin jo nyt kertoa, että tilastot tukivat näkemystäni siitä, ettei ykköskentän takaa tule tulitukea tarpeeksi. Varsinkaan kärkijoukkueita vastaan.

vs. Lukko (8.) --> 2GP/6pts, maaliero 6-2 --> Tehomiehet Puljujärvi 1+1, Junttila 1+1, Pyörälä 1+1, Lammikko 0+2, Jokinen 0+2. Yhden tehopisteen miehiä ovat Byström, Sailio, Kukkonen, Krejcik, M.Niemelä sekä Hermonen.

vs. HIFK (7.) --> 4GP/4pts, maaliero 6-10 --> Tehomiehet Puljujärvi 1+2, Lammikko 1+2, Pyörälä 1+2, Heshka 0+2. Yhden tehopisteen miehiä: Kukkonen, Rybar, Kristof, Krejcik, Karvinen, Humaloja, Jokinen

vs. HPK (6.) --> 3GP/8pts, maaliero 8-7 (vl. Koblizek +1 maali) --> Tehomiehet Jokinen 1+1, Karvinen 0+2. Yhden tehopisteen saalistajat: Heshka, Koblizek, Lammikko, Anttila, Krejcik, T.Niemelä, Pyörälä ja Byström.

vs. JYP (5.) --> 3GP/5pts, maaliero 9-9 --> Tehomiehet Koskenkorva 1+3, Karvinen 3+0, Krejcik 3+0, Hermonen 0+3, M.Niemelä 1+1, Byström 0+2 ja yhden tehopisteen saaneet Heshka, Lammikko, Puljujärvi, Junttila, Sailio, Kristof, Anttila ja Rybar.

vs. KooKoo (4.) 2GP/6pts, maaliero 7-3 --> Tehomiehet Puljujärvi 2+2, Lammikko 0+3, Pyörälä 2+0, Junttila 1+1, Koblizek 0+2. Yhden tehopisteen miehet: Heshka, M.Niemelä, Byström, Jokinen

vs. Ilves (3.) 3GP/7pts, maaliero 9-3 --> Tehomiehet Pyörälä 2+2, Puljujärvi 2+1, Krejcik 0+3, Aatu Räty 1+1, Lammikko 0+2, Hermonen 0+2, Sailio 0+2. Yhden pinnan miehet: Koblizek, Karvinen, Koskenkorva, Heshka, Aku Räty, Byström,, T.Niemelä

vs. Tappara (2.) 2GP/1pts, maaliero 4-5 --> tehomiehenä Lammikko 1+1 ja yhden pojon miehet Puljujärvi, Karvinen, Aku Räty, Aatu Räty, Krejcik ja Heshka

Siinäpä ne tilastot. Jokainen vetäkööt omat johtopäätöksensä. Jos tilastojen ohi hieman katsotaan, niin kyllähän Kärpät on välillä pyöritellyt kuin märkää rukkasta ihan jokaista joukkuetta tässä Liigassa. Ja tarkoitan tässä siis yksittäisten otteluiden "sisällä", en koko ottelua. Kärppien pelitavan vuoksi myös henkilökohtaisten virheitten osuus on korostunut monessa pelissä. Viimeksi eilen Ilvestä vastaan ja toissapäivänä TPSa vastaan. Ja mun vankka mielipide on edelleen, että Kärpät on ollut aivan liikaa ykköskentän varassa. Näissä kärkijoukkuepeleissä se juurikin korostuu, kun siellä on toisilla joukkueilla toinen tai kolmaskin sylinteri, joka rankaisee. Toinen juttu, jolla annetaan tasoitusta on tuo (varsinkin vieraissa) ylivoima, jonka pitäisi olla tällä materiaalilla aivan eri lukemilla, mitä se nyt on.

Sisäinen pistepörssi "kärkijoukkueita" vastaan on seuraavanlainen:

Juho Lammikko 4+12=16
Jesse Puljujärvi 7+7=14
MikaPyörälä 7+7=14
Jakub Krejcik 4+6=10
Otto Karvinen 6+2=8
Shaun Heshka 1+6=7
Jussi Jokinen 2+5=7
Ludwig Byström 1+6=7
Julius Junttila 3+3=6
Julius Hermonen 0+6=6
Mikko Niemelä 3+2=5
Jesse Koskenkorva 2+3=5
Radek Koblizek 0+4=4
Jari Sailio 0+4=4
muut sitten vähän vähemmän.


Tilastot voivat sisältää virheitä. Olen kuitenkin vain ihminen.
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Tähän pienimuotoiseen tutkimukseen olen rajannut kärkijoukkueet siten, että sijoilla 2-8 olevat joukkueet taistelevat pääsystä kuuden sakkiin niin lähellä toisiaan, että olisi mielestäni ollut tyhmää vain tuijottaa sijoitusta, joka saattaa yhdellä voitolla/tappiolla muuttua monta pykälää.

Tätä meinasin jo jossain aiemmin kirjoittaa, kun joku laski Kärppien pisteitä TOP6-joukkueita vastaan. Eihän siinä ole mitään järkeä, kun TOP8(Kärppien takana) on niin tasainen, että yhdestä illasta kiinni, mikä siellä on kuudes, seitsemäs jne. Esim. tällä hetkellä HIFK ei ole TOP6, kun taas HPK on, ja siinä tulee jo melkoinen ero Kärppien osalta pistelaskussa.

TOP8 taas erottuu muusta sakista niin selvästi, että kaikki tällaiset laskut kannattaa ehdottomasti tehdä siihen pohjaten.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971
H

Hidas_ja_kankea

@1971

Luotan tilastoihisi kuin vuoreen. Itse luokittelen kärkijoukkueiksi (Kärpät, HIFK, JYP, Ilves, Tappara). Noiden jälkeen voittokertoimet puoliintuvat ollen alle 5%.

Eli neljää joukkuetta vastaan Kärppien sisäinen pistepörssi:

Puljujärvi 7
Pyörälä 7
Krejick 7
Lammikko 6
Hermonen 6 !!!
Koskenkorva 5 !!!
Karvinen 4 !!!
Heshka 4
M.Niemelä 3
Sailio 3
Byström 3
Kristof 2
Aku Räty 2
Aatu Räty 2
Rybar 2

Mitäpä noista voisi päätellä muuta kuin Rybarin olleen tehokkaampi kuin valtaosan hyökkääjistä.

Puljujärvi on oikealla paikalla. Eilen sai osakseen aiheetonta dissausta. Tärkeässä pelissä oli jälleen kentän hahmo ja pikkuista vajaa, että olisi voittomaalin myötä ollut tilastot 2+0 kärkiottelussa.

Ykköskentän asema korostuu listauksessa. Tulitukea ovat antaneet yllätysnimet ja listalta puuttuu pelaajia, joilta odotettiin paljon. Merkittävää tuossa on ketkä ovat jääneet yhteen tai nollaan pisteeseen.

Tehotilasto ei tee oikeutta Junttilalle, joka on leventänyt oleellisesti kapeaksi jäävää ratkaisijaosastoa.
 

Micol

Jäsen
Sisäinen pistepörssi "kärkijoukkueita" vastaan on seuraavanlainen:

Juho Lammikko 4+12=16
Jesse Puljujärvi 7+7=14
MikaPyörälä 7+7=14
Jakub Krejcik 4+6=10
Otto Karvinen 6+2=8
Shaun Heshka 1+6=7
Jussi Jokinen 2+5=7
Ludwig Byström 1+6=7
Julius Junttila 3+3=6
Julius Hermonen 0+6=6
Mikko Niemelä 3+2=5
Jesse Koskenkorva 2+3=5
Radek Koblizek 0+4=4
Jari Sailio 0+4=4
muut sitten vähän vähemmän.


Tilastot voivat sisältää virheitä. Olen kuitenkin vain ihminen.
Listaa kun katsoo, niin kaksi nimeä täytyy nostaa ensimmäisenä esille eli Kristof ja Koblizek. Kristof ei mahdu edes koko listalle, mikä on täysin käsittämätön ja luokaton suoritus 2. ketjun sentterille! 2-3. ketjun laituri ja ns. "second scoring" Koblizek ei ole puolestaan tehnyt yhtään ainutta maalia TOP-8:a vastaan (oli toki välillä saikulla, mikä vaikuttaa varmasti kokonaispisteisiin). Jokinen ollut myös joitain pelejä pois, mutta siltikin pistesarake pitäisi olla selvästi kovempi tässä vaiheessa. Pesosen pelimäärät puolestaan ovat sen verran pienet, että ei voi oikein ottaa häntä mukaan vertailuun.

Positiivisella puolella näkisin (1. ketjun lisäksi) Karvisen, Hermosen ja Koskenkorvan komeat pisteet kovissa peleissä. Kaikki pelanneet kärkijätkiä selvästi vähemmän, mikä nostaa listalla olevien pisteiden arvoa entisestään. Junttila puolestaan olisi varmasti tuolla lähellä terävintä kärkeä, jos pelejä olisi yhtä paljon muiden kanssa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei vitsi, minä luulin, että Kärpät johtaa sarjaa ylivoimaisesti ja voi iskeä toista kautta putkeen runkosarjan piste-ennätyksen uusiksi. No, Jatkoaika.comin Kärppäosiota lukiessani huomaan, että huonostihan se suosikkijoukkueellani menee. Joukkueessa on paljon alisuorittajia, eivätkä kaikki neljä ketjua pysty tasaiseen tuloksen tekoon. Ajoittain joukkue jopa häviää ottelun. Huonolta vaikuttaa ja jollekin kärkijoukkueelle pudotaan varmasti pudotuspeleissä. Tuttu juttu.
 
H

Hidas_ja_kankea

@McTorso

Viestisi on tahallista väärinymmärtämistä ja tarkoituksellista vastakkainasettelua. Tyypillistä nuoremmille sukupolville nykyaikana.

Kärppien asema piikkipaikalla ennakkosuosikkina on perusteltua, mutta se ei mitätöi heikkouksia, tehtyjä virhearvioita eikä yksittäisten pelaajien suoranaisia floppaamisia.

Kerätty tilasto oikeastaan pelkästään vahvisti itse huomaamani asian joukkueesta. Osa pelaajista häviää täysin kuvasta kovemmissa otteluissa. Ovat menossa, kun pitäisi olla tulossa.

Tilastollisesti tässä vaiheessa kautta aineisto alkaa olla jo merkittävä johtopäätöksiin, joten sattumaan vetoaminen ei ole enää validia.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@McTorso

Viestisi on tahallista väärinymmärtämistä ja tarkoituksellista vastakkainasettelua. Tyypillistä nuoremmille sukupolville nykyaikana.
Sinä olet ilmeisesti aika vanha? Ihmettelen, jos et ole huomannut Kärppien osiossa tapahtuvaa joukkueen ja varsinkin yksittäisten pelaajien haukkumista. Niitä kommentteja lukiessa ei kyllä hevillä uskoisi, että joukkue pelaa huikeaa kautta. Ei siinä, perustellulle kritiikille ja ongelmakohtien esiin nostamiselle on tottakai aina tilausta. Sellaistakin onneksi esiintyy. Kaikki ei ole paskaa, ei edes Kärppien kritisointi.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Ei vitsi, minä luulin, että Kärpät johtaa sarjaa ylivoimaisesti ja voi iskeä toista kautta putkeen runkosarjan piste-ennätyksen uusiksi. No, Jatkoaika.comin Kärppäosiota lukiessani huomaan, että huonostihan se suosikkijoukkueellani menee. Joukkueessa on paljon alisuorittajia, eivätkä kaikki neljä ketjua pysty tasaiseen tuloksen tekoon. Ajoittain joukkue jopa häviää ottelun. Huonolta vaikuttaa ja jollekin kärkijoukkueelle pudotaan varmasti pudotuspeleissä. Tuttu juttu.

Teksti-tv -kausikortti taitaa olla halvempi kuin se millä näkee itse pelin?
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös