Otteluseuranta (Kärpät)

  • 517 720
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mäkelälle lienee haluttiin pitkän tauon jälkeen pelituntumaa, oli kyllä todella huono (edelleen). Puolustus on kapea ja siellä on se laadukkaan peruspakin mentävä aukko. Viimeistään Lassen poissa olo toivottavasti herättää joukkueen johdon huomaamaan tämän. Koblizekistä ajatuksemme eroavat aikalailla niin ehkä on paras että emme kinaa siitä tässä nyt. Todella surkea oli eilen eikä ylivoimaan pitäisi olla mitään asiaa. Hykkäyksessä olisi ollut Leskisen mentävä aukko mutta kassa on kiinni niin se on kiinni. Jääkiekkoromantikko sisälläni luottaa edelleen Pesoseen, siitäkin olemme eri mieltä mutta aika näyttää miten käy. Toki epävarmuus hänen suhteen on itselläkin laskenut.
Jokaisesta lauseesta olen kanssasi samaa mieltä. Näin ne ääripäätkin voivat kohdata.

Pesosella on tosiaan iso paikka näyttää, jos/kun palaa, että on oikeasti hyödyksikin tälle joukkueelle. Kuten on noin tuhat kertaa tullut mainittua, niin palkkarasite on erittäin huomattava. Lindstenin kohdalla itseasiassa sama laulu. Palkka on huhupuheiden mukaan aivan liian suuri suhteutettuna siihen, mitä ollaan miehestä irti saatu.

Nämä kaksi esimerkkitapausta huomioiden on erittäin sääli, että pelaajabudjetti on ainakin näennäisesti käytetty. Venytysvaraa toivottavasti vielä löytyy.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Koblizek eilen aivan täysi turisti liigan huippujoukkuetta vastaan, kuten oli toki muutkin kärkiketjujen ukot.

Tähän on pakko tarttua. Koblizek oli nyt täysin turhake jälleen kerran mutta varsinkin Pulju pelasi erittäin energisen ja hyvän pelin, maalit jäi vaan puuttumaan. Lammikon trendi tuntuu olevan laskeva, ei ole ollut lähelläkään alkukauden tasoa kauden ekan EHT-höntsän jälkeen.

Voisko nyt Pyörälän poissaollessa koittaa Junttilaa siinä laidassa, Jokisen liike ei vaan riitä Puljun ja Lammikon kanssa samassa kentässä.

Mutta mutta, kyllähän tuo joukkue yhtä maalintekijää huutaa ja kovaa. Tällä hetkellä ei taida olla kuin Junttila ja Pulju joilla sitä potentiaalia on tehdä maaleja playoffeissa. Näistä Puljukin tarvitsee useamman paikan yhteen maaliin ja keväällä niitä ei ole enää jaossa samalla tavalla. Voin myöntää että vaikka luottoa löytyy Kärppiin edelleen niin pieni pelko on takaraivossa. En halua viime kevään uusintaa missä 6 & 7:ttä peliä viedää mennen, tullen ja palatessa mutta saldona on 1 maali.
 
Itse en uskaltaisi edes ajatella häviämistä kun Tami on rakennuksessa. Tänään kairataan voitto vaikka kuinka olisi kaikki paskaa ja perseestä.
Kaukana on ne ajat kun Raksila oli nousuhuumalla paineistettu helvettiin verrattava hornankattila johon oli kapasiteetin 7600 mukainen yleisömäärä sullottu, todellisuudessa siellä oli varmasti 10000 ihmistä.

Meteli menisi nykymittapuun mukaan jonkinsortin haitalliseksi saasteeksi. Se oli Tamin aikaan.

Toivotaan tänään joukkueelta selkeää tasonnostoa edelliseen.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Teemalla "kuinka puolustaa laadukkaammin" voitaisiin harjoitella seuraavat kuukauden päivät.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt siellä on JMA läpi.

Valmennuksen reagointia odotellessa. Kauheaa katsottavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös