Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Oulun Kärpät kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Petofani, 04.08.2018 klo 13.22.

 1. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Joo, hyvä kahdensuunnan sentteri ja kun tuohon nyt tarpeeksi kädelliset laiturit pistää niin eiköhän sieltä tehoja tule. Tämän hankinnan myötä pistäisin kyllä Pesosen laitaan, vaikka siitä sentterinä pelaamisestakin on puhuttu. Jos nyt saisi itse ketjuja pyöritellä niin voisiko olla vaikkapa:

  Jokinen-Kristof-Koblizek
  Pesonen-Lammikko-Lindsten
  Pyörälä-Metsävainio-Tieksola
  Sailio-Humaloja-Karvinen
  Anttila

  Pyörälän ja Lindstenin ja miksei myös Jokisen ja Pesosenkin paikkoja voisi vaihdella päittäin, mutta pääpiirteittäin näkisin nyt näin että Pesonen on tämän myötä laidassa. Nyt siellä olisi kuitenkin ihan määrällisestikin se neljä aloittavaa sentteriä ja sitten poissaolojen tullessa on näitä sentterilaitureita eli Pyörälä, Jokinen ja Pesonen jotka voi tarvittaessa stuntata keskellä.

  Lainaus:
  Jotenkin sellainen kutina että Tieksola olisi näistä junnuista tuossa hierarkiassa ensimmäisenä. Toki kesäkauden aikana voi tapahtua paljon ja preseason kaiken muuttaa voi. Ja onhan se mahdollista että sen enempää Tieksola kuin Rätykään ei ole vielä liigatasolle riittävän kypsä. Sitä varten Kärpillä on THE SALAINEN ASE!

  Jos tuohon nyt vielä Junttila oikeasti tulee niin kyllä pääsee touhutippa jos toinenkin housuun.

  Lammikosta vielä niin tämän tyylistä hankintaa olen keskikaistalle pitkään toivonutkin. Eiköhän tuo sen 30 pistettä tee ja arvoa ei tosiaan mitata pelkissä tehopisteissä.
   
  1971 tykkää tästä.
 2. Zeic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Palstalla on kyllä heti väki kartalla mitä saatiin eikä mitään kultaleijona-änäri hehkutuksia näy, eikä odotuksia pistepörssin voitosta. Sopivan ikäinen ja kehityspotentiaalinen. Veteraaniosasto on jo täynnä. Joukkue ei ole tarpeeksi energinen jos se on liian vanha. Tosiaan taitaa olla saman tyylinen mitä Lasu, Jani Lajunen ja Joonas Kemppainen. Kolmen edellämainitun merkityksestä joukkueelle kertoo se että kaikki ovat nostaneet Kanada-maljaa. Toivottavasti näin tekee myös Lammikko. Vahvoja senttereitä aina tarvitaan.
   
  Olbertson tykkää tästä.
 3. Zinetula Jäsen

  Hahmotelmaa kauden hyökkäysketjuihin:

  Jokinen - Pesonen - X

  Lindsten - Kristof - Koblizek

  Pyörälä - Lammikko - Tieksola/Rädyt

  Sailio - Metsävainio/Humaloja - Karvinen

  Anttila


  X:ään toiveissa mieluusti Junttila tai jos Julle jatkaa kierrostaan, niin Pulju seuraava haave.

  Kolmosen oikeaan laitaan budjetoin junnupaikan. Kovia talentteja kun on, niin parasvireisin rohkeasti isoon rooliin.

  Liekö Metsävainio ajanut viimeistään kesän myötä vammoista kärsineen Humalojan ohi. Särkymävaraa tarvitaan kun kausi on jälleen pitkä, on CHL:ää jne.

  On tuossa vielä pieniä kysymysmerkkejä etenkin jos herra X:ää ei saada, mutta Lammikon tulo vähensi niitä merkittävästi. Muistelen Lammikon ottaneen mm-kisoissakin tärkeimpiä aloituksia, joten eivätköhän ne hoidu. Varmasti kiekollisen pelin parantamista lähtenyt hakemaan Kärpistä ja sitten takaisin rapakon taa.
   
  Matala tykkää tästä.
 4. Miekkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Jos Lammikko on vetänyt NHL:ssä 4-ketjun roolia suhkot mallikkaasti, niin mikä pointti on tulla liigaan vetään alaketjuihin? 1-2 ketjun kiekollista roolia pojalle tarjotaan reilusti ja katotaan miten Juho vastaa huutoon. Laadukkaan kahdensuunnan pelaamisen ohella uskon, että Lammikko painaa sen ainakin 30 pistettä runkosarjassa.
   
  Goner, Lieversin kädet & kop tykkäävät tästä.
 5. Zinetula Jäsen

  Lainaus:
  Ei Kärpissä ketjujen numerointi merkkaa välttämättä mitään vaan jääaika ratkaisee. Kaikki muistaa Kemppaisen kolmosketjun ja muitakin esimerkkejä löytyy. Lammikko tulee pelaamaan joka tapauksessa sen 20+ minuuttia pelin vastatessa odotuksia. On varmasti erikoistilanteissa mukana sekä ottelun ratkaisuhetkissä kun tiivistetään pakkaa.
   
  Olbertson, Speller, aurora borealis ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Haiskahtaa flopilta, mutta onnea Oulu!!
   
 7. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tarkoitatko nyt ketjun aiheen mukaisesti Kärppien kautta 2019-2020? Jos näin, millä perustein päädyit floppiin?

  Vai, tarkoitatko kenties uutta NHL-hankintaamme, porilaista Juho Lammikkoa? Jos näin, niin millä perustein päädyit floppiin?

  Tähän jälkimmäiseen vaihtoehtoon ohjeistan sen verran, että pelkästään raumalaisuutesi ei riitä perusteeksi. Tai no, miksi ei riittäisi, koska se lienee totuus.
   
  Goner, korkki, Forest ja yksi muu tykkäävät tästä.
 8. Speller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja HIFK
  Aakkosissa nyt olevat hyökkääjät joilta odotetaan pojoja ja vastuunkantoa.
  Myös peliaikaa av yv tulee.
  Loput stuntteja tai roolitettuja. Jos vielä signataan huhuissa pyöriviä tulijoita niin jäätävä rosteri on hyökkäyksessä.
  Näistä joku breikkaa läpi ja joku floppaa.

  1. Jokinen
  2. Koblizek
  3. Kristof
  4. Lammikko
  5. Lindsten
  6. Pesonen
  7. Pyörälä
   
  Matala tykkää tästä.
 9. kop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Lasu tuli SHL:stä nelossentterin paikalta Kärppiin ykköseksi, niin miksi ei sitten Lammikko NHL:stä? Kyllähän se hyppy takaisin liigaan johtuu nimenomaan halusta hakea kehitystä kiekoliiseen peliin ja se ei onnistu nelossentterin roolissa, eikä sillä roolilla saada joukkuetta pelaajalle myytyä.
   
  Vaihtomies ja Pardus tykkäävät tästä.
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Juurikin näin. Lammikon maalit/pisteet NHL:ssä eivät korreloi millään tavalla pistepotentiaaliin Liigassa. Janne Kuokkanen on pelannut tähän mennessä 11 NHL-ottelua tehoin 0+0 ja olisi silti satavarmasti 40-50 pisteen mies Liigassa.
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  No huono vertaus siinä mielessä että Kuokkanen on pelannut paljon tehokkaammin AHL:ssä kuin mitä Lammikko. Jos nyt ihan väärässä en ole niin Lammikko on aikalailla rouhijaosastoa edustanut tuolla AHL:n puolellakin, vaikka nyt jonkin verran on pisteitä tehnytkin.
   
  Brother Whisper, sakkr & Zinetula tykkäävät tästä.
 12. Zinetula Jäsen

  Lainaus:
  Taisi Lasu tulla kuitenkin kakkossentteriksi Ruohomaan jälkeen. Ei kai Lammikkoa ole kukaan ollutkaan nelosen keskelle sysäämässä. Kärpissä on yleensä kolme tasokasta pisteidentekoon pystyvää ketjua. Viime kaudellakin Kristof oli kolmanneksi tehokkain pelaaja Lesen ja Heponiemen jälkeen, vaikka pelasi kolmosketjussa.

  Kuten sanoin, ei ole tavatonta, että kolmonen on ollut Kärppien tehokkain. Itse laitoin Speden Lammikon rinnalle ja Speden ketju on ollut usein Kärppien tehokkain tai heti seuraava.

  Kyllä Lammikko saa Kärpissä mahdollisuuden kiekollisen pelinsä kehittymiseen, oli ketjun numero 1, 2 tai 3. Peliaika ja rooli sen ratkaisee.
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Juuri näin. Kärpissä on oikeastaan aina ollut menestysvuosina niin että tehomiehiä on ollut kolmessa ketjussa. Ja sitten on vielä sellainen nelosketju joka pääasiassa aiheutta erittäin harmaita hiuksia vastustajille, mutta on kuitenkin sen verran tasokkaista pelaajista kasattu että tuovat kuitenkin sen mahdollisuuden että verkko voi heilua oikeastaan koska tahansa.
   
  Zinetula tykkää tästä.
 14. Zinetula Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä just näin, Kuokkanen tunnetaan kiekollisesta pelistään ja oli viime kaudella mukana Canesin ykösyv:ssä kun katsoin peliä.

  21-vuotias Kuokkanen on tehnyt 108 AHL-pelissä 78 pistettä, reilut pari vuotta vanhempi Lammikko 143 peliin 57 pojoa.

  Aika erityyppisistä pelaajista puhutaan. Lammikon kokonaisvaltainen peli on hyvällä tasolla kansainvälisiin peleihin, kun taas Kuokkanen on hionut sitä vielä pääosin farmissa. Lammikko pelasi taas 40 peliä ylhäällä nelosvitjassa viime kaudella ja haluaa hioa kiekollista peliään Kärpissä ensi kaudella.
   
 15. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  En ole kyllä missään vaiheessa verrannut Lammikkoa ja Kuokkasta keskenään. Puhuin siitä, ettei kannata tuijottaa hankinnan NHL-pisteitä. Valoja päälle.
   
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  No ööh, miten se Kuokkanen nyt tähän liittyy sitten mitenkään? Ihan samat valot vaan sinnekin.
   
 17. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Täällä on ollu valot koko ajan päällä.

  Kuten jo aiemmin kirjoitin: Kuokkanen NHL:ssä 11 ottelua tehoin 0+0. Tästä joku voisi tehdä vääriä johtopäätöksiä.

  Miten tuo liittyy Lammikon ja Kuokkasen tehokkuuden vertailuun AHL:ssä? Ei mitenkään.
   
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  No hieman hankala tuosta on päätellä että tarkoituksesi ei ole vertailla pelaajia. Ensin kirjoitat Lammikosta ja heti perään jatkat samassa kappaleessa että Janne Kuokkanen ei ole tehnyt yhtään pistettä NHL:ssä. Tuskin olen ainoa joka tuon ymmärsi siten että lähdit vertailemaan näitä pelaajia, koska siltä tuo ihan tosissaan kirjoitettuna tekstinä näyttää.
   
  Brother Whisper tykkää tästä.
 19. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Ei kirjoituksessani pitäisi olla mitään epäselvää.

  Joku teilasi Lammikon NHL-tehojen perusteella. Sitten annoin esimerkiksi Janne Kuokkasen, jonka myös saa väärään valoon, jos tuijottaa hänen NHL-tehojaan. Miten saat tästä vertailun Lammikon ja Kuokkasen taitojen/AHL-tehojen välille?
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Mitä tämä nyt siis mielestäsi on jos ei pelaajien vertailua? Kerro toki mitä haet tässä takaa.

  EDIT:

  Tai siis sen toki tajusin että ei pidä tuijottaa tehopisteitä, mutta en ymmärrä miten se Kuokkanen tähän nyt liittyy.
   
 21. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  @Roger Moore Antaa olla, kun et tajua. Lue viestini päivällä uudelleen.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Joo en todellakaan tajua miten Janne Kuokkanen liittyy Oulun Kärppiin kaudella 2019-20. Tuskin olen ainoa joka ei tätä tajua.
   
  Brother Whisper tykkää tästä.
 23. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Pelaajasta voi tehdä väärän arvion, jos katsoo vain NHL-pisteitä.

  Tämä oli nimimerkille @aurinkolahna joka on sijoittamassa Lammikkoa siksi alaketjuihin, koska Lammikko ei ole tehnyt maaleja NHL:ssä. Pointti oli se, että hän varmaankin sijoittaisi myös Kuokkasen tasoisen pelaajan alempiin ketjuihin, koska Kuokkanen ei ole vielä avannut pistetiliään NHL:ssä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2019 klo 00.40
 24. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  @Pardus

  Joo, kiitos. Ei ollut tarkoitus riidellä, mutta tosissaan tuskin olin ainoa joka tuon ymmärsi väärin. Hyvä kun jaksoit korjata.
   
  Pardus tykkää tästä.
 25. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Nou hätä ja sori. Aivan hyvä, että tuli avattua tarkemmin. Eihän ne viestit aina tosiaan samalta kuulosta toisen päässä, kun ei tiedä ajatuksia niiden taustalla.

  Varmaan mun ois pitäny kirjottaa heti aluksi, että "esimerkiksi Janne Kuokkanen..."

  Siinä olisi siis voinut lukea joku muukin nimi, mutta Kuokkanen tuli ensimmäisenä mieleen. Ja jos nyt vertaillaan häntä ja Lammikkoa niin tokihan Janne saapuisi aivan eri profiililla. Hän olisi suorilta ykkösketjun mies. Mutta kuten jo aiemmin joku kirjoitti niin Lammikko vertautunee hyvin Lasuun ja ansaitsee siksi näyttöpaikan kärkiketjuissa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2019 klo 00.48
  Roger Moore tykkää tästä.