Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 254 823
  • 6 355

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kylläpä vituttaa ja masentaa tämä häviö niin paljon ettei löydy sanoja. Viime kevään välierätappio ei ollut tähän verrattuna mitään.

Ja tolle vitun Sportille. Saatanan rantaruotsalaisten paska divarijengi, menkää takasin Mestikseen. Pthyi.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Nyt oli kyllä loppuun jäätävää paskaa salomonintuomarit..... ei prkle
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Voittihan Kärpät tänäänkin laukaukset. Tätä joku tänne tulee vielä selittelemään.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei kestänyt jänne, ei. Aika paljon ketutti tämä tappio. Ylivoimalla turha hyökkäyspään jäähy ja siitä kohta pelin viimeisellä minuutilla Sport leipoi ylivoimamaalin! Ilmeisesti tämä tsekkivärväys Tlusty ei ole vielä saanut riittävästi Kärppien konttaamisesta, kun meni tuon typerän jäähyn hemmetti ottamaan. Varmaan ketutti joukkuettakin tämä tappio.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Koko päivä tuli odoteltua matsia ja erittäin vahva usko oli et homma kääntyy ja voitto otetaan. Pitkävetoonkin löin ykköstä lapulle. Vielä 5min ennen pelin loppua löin kärpille livevetoa saatana.

Sit se Tlustyn jäähy ja tuli tunne et tää kausi on tässä. Sporan voittomaali ei tuntunut enää missään, tuli vaan tyhjä olo. Eväkään ei värähtänyt. Kaikki se usko ja toivo paremmasta valui vittu kankkulan kaivoon. Mä en jaksa enää. Pakko pitää muutaman viikon tauko jääkiekosta. Katsotaan joulun jälkeen onko tahti muuttunut.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pakko pitää muutaman viikon tauko jääkiekosta. Katsotaan joulun jälkeen onko tahti muuttunut.
Seuraa NHL:ää. Viaplaysta näkee tänä viikonloppuna urheilua ilmaiseksi kunhan sinne rekisteröityy, huomenna tulee parikin matsia hyvään katseluaikaan.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Onko McTorso vielä joukkueen kanssa pukukopissa vai missä, kun ei ole vielä puolustelemassa Kärppien tekemistä?
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakko pitää muutaman viikon tauko jääkiekosta. Katsotaan joulun jälkeen onko tahti muuttunut.
Kerro sitä ennen miten tuo onnistuu, millä tasolla ja kuinka totaalisesti taukoa? Mulla se ei ole onnistunut koskaan, ei vähimmässäkään määrin. Sydänmessä kun virtaa Kärpän veri, niin todella vaikea tuo tauon pitäminen on ollut. Jos kuitenkin jollain olisi hyviä vinkkejä, niin mielelläni niistä lukisin...
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taas katseita kyllä kääntyy myös hankintapolitiikkaan. Joukkueeseen on hankittu maalintekijöitä, joiden pienenpieninä haittapuolina on kuitenkin se, että he eivät osaa tehdä maaleja. Joo varmasti Hagman, Tlusty ja Albertkin ovat ruosteessa pitkän pelitauon jälkeen, mutta ehkäpä joukkueeseen olisi kannattanut hankkia pelaajia, joilla tuollaisia pitkiä taukoja ei olisi alla, sillä tarvetta maalintekijöille olisi ollut kyllä jo heti alkuun.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sen verran uin vastavirtaan, että mielestäni sekä Tlusty että Albert pelasivat hyvän pelin. Tlusty liikkui kentällä oivaltavasti ja antoi hyviä syöttöjä. Hän kärsii kyllä siitä, ettei ketjussa ole ammattisentteriä ja sen takia joutuu itse tekemään peliä. Se kuitenkin ihmetyttää, että Tlusty muistaakseni paukutti NHL:ssä maaleja enimäkseen maalin läheltä sota-alueelta. Liekö vamman tuomaa arkuutta, mutta nyt ei Tlusty kyllä paljon ole ollut irtokiekkoja hakkaamassa.
Albert parantaa koko ajan, ja kiskaisi tänään kovan ranteen tolppaan. Pelaa yritteliäästi ja on koko ajan tekemässä hyvää maskia. Totta kai hänenkin pelaamiseensa vaikuttaa se, että sentterinä on viime kaudesta pahasti taantunut Kalis ja toisessa laidassa noviisi-Hermonen, joka tosin on pelannut ihan pirtsakasti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voittihan Kärpät tänäänkin laukaukset. Tätä joku tänne tulee vielä selittelemään.

Sinänsä laukauksille on ihan se ja sama, mutta sektorilta saadut laukaukset kertovat jo enemmän. Kärpät hävisi tämän tilaston tänään 9-15, eli peli oli täysin perseestä, kuten oli myös Porin peli. Porissa tehtiin sentään se hyvin, että puolustettiin pakkana hyvin eikä höntyilty, mutta samanlainen peli kun pelataan kymmenen kertaa niin varmaan yhdeksän kertaa tulee turpaan. Myös tänään ansaitusti.
 
Viimeksi muokattu:

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tuo peli nyt kehittynyt aivan helvetisti alkukaudesta. Lähtötaso oli vaan niin kaukana muista, että eihän tuo riitä millään. Mutta jopa Lehtonen ja Mikkola ovat alkaneet näyttää pelimiehiltä viime peleissä, ja se on paljon sanottu se!
 

Jupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Napoli
Hajatelmia päivän 0-1 tappion jälkeen.

Kärpät 2016-17 on oppikirjan esimerkki siitä mikä on joukkueen ja yksilöiden välinen ero. Nimilista on riittävä, kovia nimiä piisaa, mutta eihän nuo osaa pelata yhteen vielä ollenkaan. Miten ne voisikaan? Kentälliset ovat eläneet alkukauden aivan hirvittävän paljon. Itseasiassa nyt mielestäni kannattaisi lukita tuloskentälliset mahdollisimman stabiileiksi, mutta näin ei valitettavasti tule tapahtumaan kun sairaslistalta alkaa uutta ukkoa puskemaan.
Ykkönen pelasi tänään mielestäni hyvän pelin maaleja lukuunottamatta. Varsinkin Tlusty oli hyvä. Huolestuttavinta on että Pyörälä ei ole sentteri ja häviää aloitukset pystyyn, kuten koko joukkue muutenkin.
Sairastuvalta odottelisinkin lähinnä Ruohomaata ja Hakanpäätä takaisin.

Mietin tässä että kenen vika on joukkueemme romahdus ja en keksi ketään ketä syyttää. Ei ole Suikkasen vika että rosteri on elänyt näin paljon, vaikka virheetön ei ole varmasti Kaitsukaan. Mun Kärpät ei tee paniikkiratkaisuja ja hae syntipukkia. Ei se oikein ole johdonkaan vika että puoli joukkueellista päätti lähteä kovempiin sarjoihin. Toki joukkueen olisi voinut aiemmin kasata.
Eli ei voi mittään. Eniten harmittaa että menee loistavia yksilöitä hukkaan. Harmittaa Heshkan, Rynnäksen, Tlustyn, Pyörälän, Ruohomaan, Kukkosen ja Hakanpään potentiaalin menetyksestä. Hyvässä joukkueessa olisi pidempään yhdessä ollut, mielellään Kärppien junnuputken läpikäynyt runko, johon sitten hankittaisiin vahvistukset päälle. Nyt ollaan muugalaislegioona ilman pelillistä identiteettiä ja kemiaa. Ei auta ku rakentaa uusi dynastia pohjalta käsin.

Jos tuohon jotain vielä ostetaan, niin kiekollinen pakki. Avaukset ovat huonoja. Yhtään hyökkääjää ei enää lisää kiitos ylläolevista syistä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko McTorso vielä joukkueen kanssa pukukopissa vai missä, kun ei ole vielä puolustelemassa Kärppien tekemistä?
Älä huoli, tässähän minä. Piti halllilta palattuani vielä saunoa perheen kanssa, joten siksi on pikkaisen viivettä puolustelussa.

Erittäin raastava ja raskas tappio tuli tänään puhdasverisessä kuuden pisteen -kamppailussa. Voitolla ero Sportiin olisi ollut enää kolme pistettä, nyt se on yhdeksän. Ei soljunut Kärppien hyökääyspeli samoin kuin Porissa, mutta mielestäni Kärpät oli tänäänkin vastustajaansa aktiivisempi. Varsinkin ensimmäinen erä oli loistava, jossa Sport oli aikalailla jaloissa. Harmillista kyllä, tuomarit eivät olleet tuolloin vielä heränneet peliin ja päästivät Sportin kuin koiran veräjästä jäähyjen suhteen. Nolla tehtyä maalia kotikentällä on jokatapauksessa valtaisa pettymys, eikä hyökkäyspelaamiseen voi olla kokonaisuudessaan tyytyväinen. Tosin ei se hyökkäyspelaaminen Sportillakaan häikäisevää ollut. Sport sai minun laskujeni mukaan ottelussa kaksi erinomaista maalipaikkaa. Mielestäni Kärppien puolustuspelaaminen oli loistavaa. No, ei auta itku markkinoilla, nyt sydän ruvella kohti tiistaita, jolloin on uudet kolme pistettä jaossa. Tsemppiä!
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Jan Hruska 8 peliä 0+1=1
John Albert 10 peliä 1+2=3
Jiri Tlusty 8 peliä 0+2=2

KENKÄÄ, kiitos! Kaikille. Äkkiä. Mulla ei kestä pää katsoa näin paskoja vahvistuksia.

Olausson pystyisi vaikka pyörätuolissa parempiin tehoihin, kuin nämä sankarit. Harmi että näistä kesken kauden tehdyistä hankinnoista hän on se, jolla ei paikat kestä.

Hruska on muutaman hyvän syötön tainnut laittaa, siinäpä ne tämän jätkän saavutukset. Eihän tältä mieheltä toki juuri ihmeitä voinutkaan odottaa. Eka kertaa ulkomaille kesken kauden. Aivan typerä paniikkihankinta. Vai pitikö tuolle Tlustylle saada kaveri? No nyt voi heittää molemmat pihalle, niin ei ole sitäkään tarvetta enää. Tlusty näyttää ulkoisestikin siltä, että treenin sijaan on maistunut viina.

Albert yllätti minut ihan positiivisesti muutamassa eka pelissä, sillä en odottanut juuri mitään. AHL-tasolla ollut ihan keskitason jätkä, jolla ei ole sen suurempia offensiivisiä taitoja. Nythän sen huomaa, ettei niitä ole, vaikka aluksi muutaman väläytyksen näinkin. Ja sit ku pitäis saada pelaa laidassa, ku ei osaa sentterinä täällä Euroopassa. Olisi nyt edes puolustava sentteri tästä saatu, mutta ei perkele sitäkään.

Katson sata kertaa sadasta vaikka Kestilöitä tai muita epäonnistumassa tuolla, kun näitä turhakkeita. Saisivatpahan myös ensi kautta ajatellen tärkeää kokemusta.

Mikä huvittavinta, nämä jätkäthän ovat vain jäävuoren huippu. Hagman oli hyvin kyseenalainen, joskin siinä tilanteessa jollain tavalla ymmärrettävä hankinta. Jesse Saarisilla ei voiteta mitään. Kähkönen on jo kertaalleen nähty, joskin alakentissä menettelee.

On tuo joukkue niin päin helvettiä kyllä kasattu, ettei ole edes tosikaan. Marjamäki ilmeisesti sai Ahon hetkeksi jonkinlaiseen ruotuun, mutta nyt hänen poistuttua, sama vanha meno jatkuu. Harri Ahon pitäisi oikeasti saada kenkää.

On se huonosti toki valmennettukin. Kaikki kohtalaisen potentiaaliset jätkätkin on tässä saatu taantumaan tai menemään jopa taaksepäin.

Mun ehdotus olisi siis joko potkia tai myydä nämä "vahvistukset" pois ja hankkia noille nuorille jokin sopivampi koutsi rakentamaan tulevia kausia. On aivan se ja sama päästäänkö tällä kaudella sääleihin vai ei. Siellä tulee turpaan kuitenkin, viimeistään puolivälierissä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Sinänsä laukauksille on ihan se ja sama, mutta sektorilta saadut laukaukset kertovat jo enemmän. Kärpät hävisi tämän tilaston tänään 9-15, eli peli oli täysin perseestä, kuten oli myös Porin peli. Porissa tehtiin sentään se hyvin, että puolustettiin pakkana hyvin eikä höntyilty, mutta samanlainen peli kun pelataan kymmenen kertaa niin varmaan yhdeksän kertaa tulee turpaan. Myös tänään ansaitusti.

Väärä hetki tällaisen vitutuksen pohjalta ja jälleen surkean esityksen jälkeen tulla sanomaan, mutta Porin pelissä Ässät pääsi laukomaan sektorista vasta pelin lopussa, kun se oli käytännössä selvä. Kärpät oli torstaina moninverroin parempi kuin Ässät ja voitti täysin ansaitusti, toisin kuin erehtymättömät tilastosi kertovat.

Tänään Kärpät oli todella paljon huonompi kuin torstaina, mutta laatupaikkoja näin kyllä olleen enemmän Kärpillä. Turpaan tuli silti ja vitutus on valtava. Jotenkin tästä lajista pitäisi päästä eroon kun vaikuttaa jo elämänlaatuun negatiivisesti Suikkasen Kärppien seuraaminen.
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Keskitaso kaikilla osa-alueilla ei riitä, pelkkä ostosmatkailu ei riitä eikä luo joukkuetta. Välivuosi joko opettaa johtoa tai ei opeta, veikkaan jälkimmäistä. Mutta tietenkin toivon olevani väärässä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Väärä hetki tällaisen vitutuksen pohjalta ja jälleen surkean esityksen jälkeen tulla sanomaan, mutta Porin pelissä Ässät pääsi laukomaan sektorista vasta pelin lopussa, kun se oli käytännössä selvä.

Ei pidä paikkaansa. Ainoastaan ensimmäinen erä meni Kärpille 3-7. Toisesta erästä ehkä alku meni Kärpille, mutta sen jälkeen oltiin täysin mankelissa koko peli. Toki pelin kulku ja Kärppien johtoasema vaikuttaa pelaamiseen, mutta ei se niin paljon saisi vaikutaa että päästetään vastustaja parhaalle sektorille. Mutta kevennyksenä, että Lukko-peli oli hyvä, mutta kun ne virheet.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ei pidä paikkaansa. Ainoastaan ensimmäinen erä meni Kärpille 3-7. Toisesta erästä ehkä alku meni Kärpille, mutta sen jälkeen oltiin täysin mankelissa koko peli. Toki pelin kulku ja Kärppien johtoasema vaikuttaa pelaamiseen, mutta ei se niin paljon saisi vaikutaa että päästetään vastustaja parhaalle sektorille. Mutta kevennyksenä, että Lukko-peli oli hyvä, mutta kun ne virheet.

No mulla on täysin eri mielipide Ässät-matsista. Se ei ollut Kärppien osalta pelinä lähelläkään perseestä niinkuin sanoit, eikä Kärpät ollut toisesta erästä alkaen missään mankelissa vaan se matsi oli hallussa aikalailla loppuun saakka. Edes porilaiset eivät olleet toista mieltä.

Tietysti pelitkin voi kohta jättää katsomatta kun on sektorilaukaukset ja corsit ja mitä vielä, mutta mä ajattelin jatkaa entiseen malliin ja arvioida peliä katsomani perusteella ja ilman ruutuvihkoa. Tosin Suikkasen Kärppien kanssa alkaa olla vaikeaa kuten aiemmin totesin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
No mulla on täysin eri mielipide Ässät-matsista. Se ei ollut Kärppien osalta pelinä lähelläkään perseestä niinkuin sanoit, eikä Kärpät ollut toisesta erästä alkaen missään mankelissa vaan se matsi oli hallussa aikalailla loppuun saakka. Edes porilaiset eivät olleet toista mieltä.

Tietysti pelitkin voi kohta jättää katsomatta kun on sektorilaukaukset ja corsit ja mitä vielä, mutta mä ajattelin jatkaa entiseen malliin ja arvioida peliä katsomani perusteella ja ilman ruutuvihkoa. Tosin Suikkasen Kärppien kanssa alkaa olla vaikeaa kuten aiemmin totesin.

En ole sanonut, että Ässät-peli mielestäni olisi ollut perseestä, vaan sanoin että noiden sektorivetojen puolesta se oli perseestä ja olen sitä mieltä, että sen pelin olisi voinut pelata paljon paremminkin. Parastahan siinä oli se, miten Kärpät pelasi tiiviinä viisikoina ja oikeastaan ilman näkyviä virheitä, mihin peli kaksi päivää aikaisemmin Lukkoa vastaan ratkesi.

Ei kannata jättää pelejä katsomatta, mutta nämä Corsit tuo lisäarvoa seuraamiseen. Ainakin minusta tällainen tilastollinen seuraaminen on mielenkiintoista ja yllättävän usein itse asiassa tukee silmämääräistä havaintoa. Mutta me kaikki nautitaan tavallaan, joka tapauksessa toivotaan että Kärpät vielä tällä kaudella nousee!
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan mm. Rynnäksen puolesta. Jos päästät yli 1 maalin, voit olla varma että pelistä ei 3p voittoa tule.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös