Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 256 467
  • 6 355
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Suikkasen tapauksessa, tai asiaa miettiessä, luulisi jo jonkun tarttuneen olennaiseen, eli siihen ketkä saivat Kärpät menestymään, eli Kari Heikkilä, Kari Jalonen ja Lauri Marjamäki. Kaikki vaativat itseltään ja organisaatiolta paljon. Ja näille vielä on toivoa hessuille lainaan itseäni toukokuulta kun joulukin jo kovaa vauhtia lähestyy, ja liigan paras maalivahtiosasto ja etenkin puolustus on näyttänyt tasonsa.

Kannattaa muistaa Alatalo, Haapakoski ja Aravirra-era, silloinkin joukkue oli ihan hyvä, ja hankinnat olivat tasoa ihan hyvä, ja tuloskin oli tosiaan ihan hyvä. Joukkue maksaa 2.8Me, ja siitä puuttuu 2-3 pelaajaa, ja on tuota tasoa, ja jengi on tyytyväinen. Kaikki ymmärretään, ja ei omata minkäänlaista vaatimustasoa.

Ja tätä voi sitten lainata koko kauden, ensin odotetaan ja uskotaan koko kesä, että tulee huippuhankintoja, sitten uskotaan harjoituspelit, että kyllä se peli siitä tulee kuntoon = nämä on vaan harjoituspelejä, ja sitten odotellaan jouluun kun annetaan aikaa, ja lopulta ollaan tyytyväisiä kun oltiin ihan hyviä 3 peliä runkosarjan lopusta, ja ollaan sijalla 9.

Joukkue ei ole edes potentiaalinen tällä hetkellä, eikä siltä voi odottaa mitään. Onhan tuo nähty, että jos taso on liigajyrä, ja potentiaalia ei ole huipulle, niin ei silloin päästä huipulle.

En näe mitään järkeä toivoa ja oletella sellaista mitä ei ole olemassa, sillä jos tiedostat puutteet ja heikkoudet, osaat niihin puuttua ja ne korjata. Sitä kutsutaan johtamiseksi.
 
Janne Pesosen kyselyt Oulun suuntaan loppuivat mystisesti kesken talven. Jossakin vaiheessa talvea hän itse oli Kärppiin päin aktiivinen, tietävät kertoa. Kaikki tyynni, kotimaisista vain Ruohomaa voidaan laskea ns. korkeamman profiilin hankinnaksi tälle kaudelle. Muut olivatkin syystä tai toisesta jämämiehiä.

Vihasi Suikkasta niin paljon, että ei tullut ollenkaan Suomeen. Ja kuten tiedetään, niin Pesosellehan ainoa seura on Kärpät :)

Kuten kirjoitin, ei kuulemani puheet Suikkasen vetovoimasta tai sen puutteesta liity pelkästään Kärppiin. Pidän kuitenkin erittäin ihmeellisenä, syystä tai toisesta, ettei Kärppien kolmen miljoonan euron pelaajabudjetilla oikeasti saatu parempia kotimaisia hankintoja. Ei se voi pelkästään Suikkasesta johtua, kuten tiedämme. Iso osa menee toimiston kyvyttömyyden piikkiin.

Ruohomaa, Saarinen ja Hagman. En oikeastaan keksi, että olisi pitänyt olla kovemman profiilin pelaajia kuin nuo. Muita en keksi kuollaksenikaan, joilla ei jo sopimusta ollut, kun Aaltoset ja kumppanit kelpasivatkin KHL:ään. Suurin syy joukkueen kasaukseen ei ole Suikkanen tai hänen vetovoimansa, tai sen puute, vaan että oltiin aivan liian myöhään liikkeellä.

Ei siinä, en pidä Suikkasta erityisen houkuttelevana valmentajana, mutta kyllähän tuolla taas nimien perusteella on kova jengi. Ensi vuonna taas ymmärrettävistä syistä monikaan ei tee Suikkasen takia sopparia, mutta siihen on jo selvä näyttö ja syyt nyt tällä kaudella. Toki raha kiehtoo valtaosaa pelaajista (no ok, ei Pesosta, hahaha), joten eiköhän tänne ensi vuonnakin joukkue saada ja ihan huippunimiäkin. Aiemmin onneksi ollaan väkisinkin liikkeellä.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Kyllä on peli tuskaisen näköistä. Ihan kuin pelaajat polkisivat kuntopyörää paikallaan. Ainoastaan Pyörälästä huokuu sitä tahtoa ja itseluottamusta jota joukkue tällä hetkellä tarvitsisi. Valitettavasti hänkään ei pysty yksin joukkuetta kannattelemaan, vaikka reppuselässä Kärppiä on syksyllä raahannutkin. Tasonnostoa vaaditaan koko organisaatiolta, jos halutaan keväällä vielä pelata.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
On meillä nyt Pyörälä, Lehtonen ja Heshka yli kahen maalin kerhossa. Niiralaan valot päälle ja reeneihin, huomenna kotio. Suikkanen voi tulla pyörällä tänään.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Karua on kyllä, nolla pistettä kolmannen kerran peräkkäin ja jälleen uusi loukkaantuminen.

Kärpät pelasi tänään hyvän pelin vieraissa sarjakakkosta vastaan. Pelillisesti Kärpät oli aivan KalPan tasolla, mutta joukkueiden täysin eri ääripäissä olevat itseluottamustasot käänsivät pelin voittoputkessa matkaavalle kotijoukkueelle. Tulosta lukuunottamatta Kärppien suoritus lämmittää hiukan mieltä tässä muutoin niin perin kylmäävässä hetkessä.

Jokatapauksessa pisteitä on nyt ruveta kaapimaan keinolla millä hyvänsä. Tappio lauantain kotiottelussa KooKoota vastaan voisi toteutuessaan hyvinkin olla sysäys paniikkinapin painamiseen. Toki liputan kotivoiton puolesta! Jännäksi menee jo näin marraskuussa.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pahoin pelkään, ettei olla edes sääleissä keväällä. Eipä sillä, turhia pelejä ovatkin. Joukkueessa on laajuutta ja syvyyttä. Sitä vaan valmennetaan päin persettä. Fysiikkavalmennus kusee, kun ukkoja tippu jatkuvasti vemppaosastolle. Yksittäiset pelit ovat menettäneet jo merkityksensä. Isossa kuvassa ollaan niin syvällä suossa, ettei yksi voitto tilannetta miksikään muuta. Marraskuun loppuun mennessä ollaan tällä vauhdilla sääliviivastakin jo vähintään kymmenen pisteen päässä. Joku vois käydä oikeasti kattoon, mitä siellä treeneissä ollaan yrittävinään. Esim. Kalevan toimittaja vois muutamien treenien ajan seurata, mitä tilanteelle yritetään tehdä.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Itseä aika ajoin ketutti Marjamäen peruuttelukiekko, mutta siitä huolimatta joukkue oli kiekollisesti taitava ja sai maaleja aikaiseksi. Nyt Suikkasen aikakautena moni ehti vannoa nopean ja suoraviivaisemman pelin nimeen (niin minäkin), mutta nyt 20 pelin otannalla pakko on todeta seuraavat asiat: 1) Pelin taso heittelee erittäin paljon, yhtä hyvää erää seuraa usein huono. 2) Yhä useampi pelaaja näyttää olevan täysin kädetön hyökkäyspäässä (Leskinen, Hagman, Lehtonen, Kähkönen, Mäenalanen, Kalapudas, Kestilä, Vartiainen jne.), mistä seuraa huonoja ratkaisuja kiekollisesti, kiekon menetyksiä ja vastahyökkäyksiä. Peli ajautuu liian usein kulmiin jossa Kärpät osaa kyllä pörrätä aktiivisesti, mutta parhaille laukaisusektoreille ei tunnu reittiä löytyvän millään. 3) Kärppien karvauspelaaminen on näennäistä, yleensä sitä jaksetaan toteuttaa kun ollaan ns. pelin päällä, mutta takaa-ajoasemassa se unohtuu yllättävän usein jolloin siitä tulee yksityisyrittämistä. 4) Pakiston taso ei vain riitä. Kauden alussa odotettiin tasonnostoa NIemelän ja Ronkaisen pelaamiseen. Ainakaan toistaiseksi ei voi mistään sellaisesta edes puhuakaan, tason laskusta kylläkin. Päälle vielä Mikkola ja juniorit niin saadaan jalkeille 3 oikeasti Liiga-tasoista pakkia: Kukkonen, Heshka ja Hakanpää. 5) Pelisysteemin toteuttaminen. Nyt on pakko kyseenalaistaa että onko sitä olemassakaan minkään muun kuin avauspelaamisen suhteen? Hyökkäyspelaaminen on täyttä tuubaa. 6) Maalivahtipeliin ei Kärpät ole tällä kaudella kaatunut, siinä ollaan mielestäni onnistuttu tällä kaudella. 7) Suikkanen vannoi nopean luistelun nimeen aloittaessaan. Miksi joukkue näyttää jäällä sitten niin saakelin hitaalta?

No, Suikkasen puolustukseksi on kyllä sanottava se, että ketjukemioista on ihan turha puhua jo siksikin että ollaan pelattu vain kourallinen pelejä samoilla ketjuilla. Sairastuvan ovi on käynyt sen verran tiuhaan että Kärpät voisi varmaan kohta pyytää Oyksista omaa osastoa. Siltikin jäljelle jäävien pelaajien tulisi kyetä pelitavan noudattamiseen ja sen pitäisi onnistua ihan tuosta vaan.

Näyttää vahvasti siltä että Junno ja Co. ajoivat pahasti miinaan valitessaan Suikkasen päävalmentajaksi. Paitsi pelaajien suhteen, on Kaitsu jumissa myös valmennustiiminsä kanssa. Jos pelaajat tarvitsevat ketjukemioita onnistuakseen jäällä, tarvitsee valmennustiimikin omansa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Ruohomaa, Saarinen ja Hagman. En oikeastaan keksi, että olisi pitänyt olla kovemman profiilin pelaajia kuin nuo. Muita en keksi kuollaksenikaan, joilla ei jo sopimusta ollut, kun Aaltoset ja kumppanit kelpasivatkin KHL:ään. Suurin syy joukkueen kasaukseen ei ole Suikkanen tai hänen vetovoimansa, tai sen puute, vaan että oltiin aivan liian myöhään liikkeellä.

Jesse Saarista en pidä kovinkaan suurena seppänä, johtuen hänen epätasaisesta urastaan. Tätähän emme saa selville, miten onnistunut Saarinen olisi ollutkaan. Tämä kausi on hänen osaltaan varmasti pulkassa, vaikka palaisikin. Hagmanille, joka ei ihan enää ole se sama Hagman kuin 3v sitten Porissa, ei Kärpät kelvannut kesällä, kuten ei pari muutakaan seuraa. En viitsi edes ajatella, paljonko euroja Kärpät löi paniikissa IFK-tappion jälkeen tiskiin.

Oikeassa olet, suurin syy on toimistolla ja sen olemattomassa kyvyssä rakentaa joukkuetta. Ei se sattumaa ole, että Kärpät oli täysin sekaisin ennen Marjamäkeä ja heti hänen jälkeen. Marjamäki sai lopulta jopa Juhis Aaltosen pudotuspeleissä tasolle, jolle hän ei enää sen jälkeen päässyt. Iso osa Marjamäellä oli myös pelaajahankintoihin.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Aika sekasta oli tänään. En nähnyt sitä kiekkoa mitä parhaimillaan olen tällä kaudella Kärpiltä nähnyt. Lisäksi vähän huolettaa kun tuntuu, että Suikkanen on täysin turhautunut tilanteeseen ja antaa sen näkyä. Se tuppaa tarttumaan myös pelaajiin.

Olen ollut hyvinkin luottavainen jo pitkään, mutta ei tässä viitsi oikein valehdella vaan uskoa siihen mitä on nähnyt ja kuullut. Iso työ on nyt Suikkasella saada juna kääntymään. En tiedä kääntyykö se sillä jos jossain pelissä sattuu tulemaan enemmänkin maaleja vastustajan päätyyn. Tuskin kaikki on kiinni mistään "apinasta selässä".
 

Kalabalik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki, Luleå, Kärpät, Donskoi
Kyllähän tässä pelissä oli jo yritystä, toisessa vaan jäähyt pilas. Edelliseen peliin verrattuna tekeminen oli jo kohtuullista. Varmasti tuolla pelillä tulisi jo pisteitä heikompia joukkueita vastaan, kunhan se taso pysyisi edes tuossa.
 

Elmox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Siis karmeetahan tämä on kun ei aikaakaan niin pudotuspeliviiva karkaa niin ettei se ole enää meistä kiinni.
Itse asiassa mulla käy Suikkasta sääliksi kun ekoissa peleissä hän selvästi yritti peluuttaa pois viivelähtöjä.
Nopeaa pelinkääntöä ja aina ylöspäin ja vauhdilla. Se ei lähtenyt toimimaan niin mitä sitten tapahtui ?
Palattiin takaisin viime kevään viivelähtöihin, jopa niin viiveeseen että hyökkääjät karkaa pakeilta ja välimatka liian pitkä.
Mikä sen aiheutti ? Olisko ne kaksi puujumalaa siellä vaihtoaitiossa jotka olivat viime kevään valmennustiimissä ?
Jos Kaitsulla tuli hätä ja nämä kaksi on tuputtanut palaamista edellisen vuoden taktiikkaan joka ei ole yhtään Kaitsunomaista ?
Jos näin on niin kyllä harmittaa päävalmentajamme näkökulmasta. Pelihan on nyt täysin sekaisin.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siis karmeetahan tämä on kun ei aikaakaan niin pudotuspeliviiva karkaa niin ettei se ole enää meistä kiinni.
Itse asiassa mulla käy Suikkasta sääliksi kun ekoissa peleissä hän selvästi yritti peluuttaa pois viivelähtöjä.
Nopeaa pelinkääntöä ja aina ylöspäin ja vauhdilla. Se ei lähtenyt toimimaan niin mitä sitten tapahtui ?
Palattiin takaisin viime kevään viivelähtöihin, jopa niin viiveeseen että hyökkääjät karkaa pakeilta ja välimatka liian pitkä.
Mikä sen aiheutti ? Olisko ne kaksi puujumalaa siellä vaihtoaitiossa jotka olivat viime kevään valmennustiimissä ?
Jos Kaitsulla tuli hätä ja nämä kaksi on tuputtanut palaamista edellisen vuoden taktiikkaan joka ei ole yhtään Kaitsunomaista ?
Jos näin on niin kyllä harmittaa päävalmentajamme näkökulmasta. Pelihan on nyt täysin sekaisin.
Mitä helvettiä sä selität? Luuletko että herrat Manner ja Sihvonen päättää yli päävalmentajamme, minkälaista kiekkoa joukkue pelaa?
 

BonBon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, MG#64, Juhis#50, Donskoi#72, Pulju#98
Surkeaa Kärpät surkeaa!!

Nyt olisi ihan mukava kuulla Junnon mietteitä Kärppien tämän hetken tilasta.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse asiassa mulla käy Suikkasta sääliksi kun ekoissa peleissä hän selvästi yritti peluuttaa pois viivelähtöjä.
Nopeaa pelinkääntöä ja aina ylöspäin ja vauhdilla. Se ei lähtenyt toimimaan niin mitä sitten tapahtui ?
Palattiin takaisin viime kevään viivelähtöihin, jopa niin viiveeseen että hyökkääjät karkaa pakeilta ja välimatka liian pitkä.
Mikä sen aiheutti ? Olisko ne kaksi puujumalaa siellä vaihtoaitiossa jotka olivat viime kevään valmennustiimissä ?
Jos Kaitsulla tuli hätä ja nämä kaksi on tuputtanut palaamista edellisen vuoden taktiikkaan joka ei ole yhtään Kaitsunomaista ?
Jos näin on niin kyllä harmittaa päävalmentajamme näkökulmasta. Pelihan on nyt täysin sekaisin.

Kyllä mullakin kävi tuollainen mielessä yhtenä vaihtoehtona. Totta kai Suikkasen tehtävä on olla jämptinä ja tehdä päätökset, mutta olisihan se hankala tilanne jos tulosta ei tulisi ja molemmat apuvalmentajat ja ehkä jopa pari kapteeniston pelaajaa jankuttaisivat sitä kuinka viime kauden taktiikka toimii paljon paremmin nykylätkässä. Eipä sillä että itselläni olisi mitään tietoa tästä asiasta.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Surkeaa Kärpät surkeaa!!

Nyt olisi ihan mukava kuulla Junnon mietteitä Kärppien tämän hetken tilasta.

Vieläkö Aho muuten on reissussa? Hänellekin tekisi hyvää seurata Kärppien ottamuksia paikan päältä. Tai no eihän se toki hyvää tekisi sanan varsinaisessa merkityksessä.
 

El Samuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Janne Pesosen kyselyt Oulun suuntaan loppuivat mystisesti kesken talven. Jossakin vaiheessa talvea hän itse oli Kärppiin päin aktiivinen, tietävät kertoa. Kaikki tyynni, kotimaisista vain Ruohomaa voidaan laskea ns. korkeamman profiilin hankinnaksi tälle kaudelle. Muut olivatkin syystä tai toisesta jämämiehiä.

Kuten kirjoitin, ei kuulemani puheet Suikkasen vetovoimasta tai sen puutteesta liity pelkästään Kärppiin. Pidän kuitenkin erittäin ihmeellisenä, syystä tai toisesta, ettei Kärppien kolmen miljoonan euron pelaajabudjetilla oikeasti saatu parempia kotimaisia hankintoja. Ei se voi pelkästään Suikkasesta johtua, kuten tiedämme. Iso osa menee toimiston kyvyttömyyden piikkiin.

Meikäläisen tietojen mukaan, Pesonen oli vielä syksylläkin Junnon kanssa juttusilla. Tämä sieltä sukulaislähteestä. En kylläkään voi ihan satarosenttisesti pistää päätä pantiksi.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä mullakin kävi tuollainen mielessä yhtenä vaihtoehtona. Totta kai Suikkasen tehtävä on olla jämptinä ja tehdä päätökset, mutta olisihan se hankala tilanne jos tulosta ei tulisi ja molemmat apuvalmentajat ja ehkä jopa pari kapteeniston pelaajaa jankuttaisivat sitä kuinka viime kauden taktiikka toimii paljon paremmin nykylätkässä. Eipä sillä että itselläni olisi mitään tietoa tästä asiasta.

Juuri noin itsekin epäilen tilanteen olevan. Suikkanen tunnetaan pelaajia kuuntelevana pelaajana ja noin meritoituneen kapteeniston edessä kuka tahansa valmentaja kuuntelisi vielä erittäin herkällä korvalla. Maajoukkuetauolla yritettiin vielä kerran Suikkasen nopeampaa pelitapaa, mutta tulokset olivat nopeasti nähtävissä ja tänään Kuopiossa otettiin taas yksi askel taaksepäin. Sitä on vaikea arvioida kummassa leirissä Sihvonen ja Manner seisovat.

Eihän se homma toimi kun sitä Marjamäen pelitapaa ei ole kesästä asti tällä joukkueella harjoiteltu. Ja sen sisäänajaminen nyt voi olla jo liian myöhäistä.

Mutta pelitapa on vain osa ongelmaa. Kyllähän sen näkee, että vaikka etäisyydet ja sijoittuminen olisikin kunnossa niin ei tuollaisella syöttöpelillä ja noin hitaalla luistelulla voi pärjätä.
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tuo joukkue jumissa liiasta harjoittelusta vai muuten vain paskassa kunnossa? Ei ole yksi eikä kaksi peliä, kun ensimmäinen erä on joukkueen paras erityisesti liikkeen osalta ja sen jälkeen liike hiipuu ja pelin taso laskee kuin lehmän häntä. Tänään saatiin sentään jonkinlaista kiriä viimeiseen erään, mutta se on ollut aika harvinaista herkkua.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Onko tuo joukkue jumissa liiasta harjoittelusta vai muuten vain paskassa kunnossa? Ei ole yksi eikä kaksi peliä, kun ensimmäinen erä on joukkueen paras erityisesti liikkeen osalta ja sen jälkeen liike hiipuu ja pelin taso laskee kuin lehmän häntä.
Juuri saman olen havainnut. Ties kuinka monta peliä putkeen on jo ollut sellaista, että ensimmäinen erä pelataan vielä säällistä peliä, mutta sen jälkeen pudotaan täysin vastustajan kyydistä. Poikkeuksena viime viikonlopun lauantaipeli Turussa, jolloin ei perjantain pelin jäljiltä jaksettu pelata ensimmäisessäkään erässä.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juuri saman olen havainnut. Ties kuinka monta peliä putkeen on jo ollut sellaista, että ensimmäinen erä pelataan vielä säällistä peliä, mutta sen jälkeen pudotaan täysin vastustajan kyydistä. Poikkeuksena viime viikonlopun lauantaipeli Turussa, jolloin ei perjantain pelin jäljiltä jaksettu pelata ensimmäisessäkään erässä.

Onhan siellä aika iso määrä kavereita, jotka ovat liittyneet joukkueeseen vasta syksyllä, joten ainakaan he eivät ole olleet Suikkasen vetämissä kesätreeneissä. Hagmanilla ja Lystillä oli pitkät tauot alla, joten heidän osalta keskenkuntoisuus olisi hyvin odotettua. Sama, joskin vähän lievempänä, pätee Albertiin, Mäenalaseen ja muihin pitkään sivussa olleisiin.
 

Elmox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onhan siellä aika iso määrä kavereita, jotka ovat liittyneet joukkueeseen vasta syksyllä, joten ainakaan he eivät ole olleet Suikkasen vetämissä kesätreeneissä. Hagmanilla ja Lystillä oli pitkät tauot alla, joten heidän osalta keskenkuntoisuus olisi hyvin odotettua. Sama, joskin vähän lievempänä, pätee Albertiin, Mäenalaseen ja muihin pitkään sivussa olleisiin.

Tuossa on kyllä myös totuuden siemen. Olenkin pohtinut tuota Suikkasellekenkää-meininkiä ja ajatellut että onkohan siinä ratkaisu ? Kuopion peli osoitti että hykkäyskalustossa on paljon huippuainesta mutta viisikkopelaaminen tökkii pahasti ja alakerta vaatisi kovaa kokemusta - hankintoja ehkäpä kaksin kappalein.
Voi olla että kaksi laatupakkia tulisi jopa edullisemmaksi kuin valmentajan vaihdos. Tässä on vielä mahdollisuus kelkka kääntää jos viisikkopelaaminen kehittyy ja verkko alkaa viimeinkin heilua sekä muut joukkueet pelaavat sopivasti ristiin, heidän apuaan tässä aletaankin jo tarvita. . Ainoastaan tässä "palkka-armeijassa" on se huono puoli että hyvienkin uusien pelaajien sopparit ovat vain täksi kaudeksi ja keväällä, kävi miten kävi, on tilanne yhtä surullinen kuin viime toukokuussa. Pajatso tyhjenee ja ne flopanneet pelaajahankinnat jäävät kynsiin monen vuoden soppareilla (terveinä tai ei) ja taas uutta hankintaa sisään riskillä. Seurajohto ja valmennus on tälle kaudelle joukkueen rakentamisessa epäonnistunut todella pahasti ja on siinä ollut huonoa tuuriakin. Joskus se on onnistunut, nyt ei ja monenko vuoden taaperrus on edessä ? Olisiko viisainta antaa päävalmentajamme tehdä loppuun kaiken minkä vaan osaa ja arvioidaan sitten mikä jatkoksi ? Todennäköisesti tämä kausi on jo taputeltu kuitenkin...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyökkäyksiin lähdöt ja avauspelaaminen on kyllä hirveää katsottavaa. Eilisestä pelistä jäi kaikista eniten mieleen se, että pelaajat ei tiedä yhtään miten kentällä pitäisi sijoittua. "Oho kiekkoa pelattiinkin nyt alaspäin, luistelenpa vaikka tuohon suuntaan". Eikä se siis pelkästään pakkien tasosta ole kiinni, vaikka erityisesti Ronkaisen otteet ihmetyttää. Mikähän silläkin on, ku laittaa pakki-pakki -syötöt kaveria polveen ja tekee muutenkin jatkuvasti huonoja ratkaisuja, kun viime keväänä näytti jo hyvältä pelimieheltä. Nyt vaan ei tekisi mieli hommata enää yhtään lisäukkoa.

Hyökkäyspäässä, jos sinne päästään edes kohtuullisen yhtenäisesti, on välähdyksiä Tlustyn ym. taitotasosta. Mutta joku rentous siitä puuttuu, että semmoista juonikkuutta ei nyt oikein löydy, jolla päästäisiin hyville maalipaikoille. Semmoista väkisin koohottamista laput silmillä esim. se yksi yv-hyökkäys jossa Kukkonen toi kiekon alueelle ja jätti takana tulevalle Lehtoselle. Samaan aikaan vasemmalla kaistalla Heshka hakeutui sopivasti lapa ylhäällä tyhjään tilaan, josta olisi melko varmasti maalin tehnyt jos kiekko olisi saatu hänelle. Lehtonen ei edes miettinyt syöttöä, vaan laittoi ranteella suoraan logoon. Olausson toi aikaisemmin sitä tarvittavaa rauhallisuutta ja oveluutta hyökkäyspäähän, harmi kun on hajalla.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Olet aivan oikeassa. Yhtäkään uutta pelimannea millekään tontille ei todella kannata hankkia ennenkuin perusasiat alkavat sujua. Kyllä tuolla nipulla pitää pystyä olemaan aivan toisessa päässä sarjataulukkoa kuin missä nyt ollaan.
 

Elmox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olet aivan oikeassa. Yhtäkään uutta pelimannea millekään tontille ei todella kannata hankkia ennenkuin perusasiat alkavat sujua. Kyllä tuolla nipulla pitää pystyä olemaan aivan toisessa päässä sarjataulukkoa kuin missä nyt ollaan.

Rohkenen olla hiukan eri mieltä, lähinnä puolustuspään pelaamisesta. Oletko seurannut pakiston otteita ? Näillä vaan ei ihan pärjätä. Muuten kyllä nipussa on ainesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös