Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 255 035
  • 6 355

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei taas Manniskorttia.. Mielestäni tarvitaan jo niitä kovan tason pelaajia. Ja sentteriksi semmoisia ketkä repiivät niitä aloituksia kovalla prosentilla, pisteitä tekee ja kokoakin saisi minusta olla. Mutta joo jos Kalapudaksen tilalle tulisi niin kävisi itelle. Mutta silti tarvitaan vielä vahvistuksia ja reippaasti.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Tiedä häntä, mutta itselläni on pieni kutina, että Sakari vielä ensi kaudella Kärpissä nähdään.

Annetaan poikien pellaa isossa roolissa maakunnissa, ja kun siirtoraja häämöttää niin otetaan halvalla takaisin kotio. Ei vaan, Sakari osoitti viime kaudella kykynsä pelata hyvää kiekkoa isossa roolissa, ja omasta mielestäni oli Ahon ja Puljun rinnalla paras playoff pelaajamme. Uskoisin, että Mane vakiinnuttaisi 2. sentterin paikan ensi kauden Kärpissäkin.

En tosin haluaisi kaavailla mitään pelaajan varaan, jolla on jo hallussaan pitkä sopimus ja tärkeä rooli nykyisessä HPKn joukkueessa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kaudelle 2013-14 Kärpillä oli tässä vaiheessa kesää (siis heinäkuun lopulla -13) pistää tiskiin entinen runko höystettynä Maxwellilla ja Rynnäksellä, sekä kutakuinkin takuuvarmoilla Kukkosella ja Pyörälällä. Omien starojen kotiin palaaminen ilostutti koko kesää, ja huuma oli palaamassa kaupunkiin, kun väki odotti nousua takaisin kärkikahinoihin. Lupa olikin odottaa, kun mielenkiintoista joukkuetta oli ennakkoluulottomasti palkattu valmentamaan nouseva koutsi Marjamäki. Ja lopulta ennen runkosarjan alkua alkoi tihkua tietoa Aaltosenkin saapumisesta. Ihan sukat siinä pyörivät, kun Kärpistä tuli vain positiivisia uutisia. Melkein itkettikin, kun ajatteli, että viiden vuoden alamäki, painajainen, saattoi oikeasti olla lopussa.

Nyt kolme vuotta myöhemmin meillä on yhä Kukkonen ja Pyörälä, tosin kolme vuotta vanhempana, sekä oma poika Kaitsu penkin takana mouhaamassa. Suikkasella on valtavasti todistettavaa kaupunkilaisille ja koko kiekkoväelle, mutta ennen kaikkea itselleen. Jos kaikki menee nappiin, on Kärpät yhä kärkikahinoissa ensi kaudella. Onhan siellä Rynnäskin taas luukulla.

Joukkue olisi ensi kaudelle ihan hyvässä kuosissa, toki yksi laatupuolustaja voisi lisää olla, mutta hyökkäys on Pyörälä pois lukien täysin mauton ja arpoja täynnä! Ei omia nousevia junnuja Kuokkasen lähdettyä.

OK, viime kausi oli poikkeus, sen kaikki tiesivät. Ei maailmanluokan poikia juuri koskaan ole yhdessä joukkueessa yhtä aikaa niin paljon kuin meillä viime kaudella (Aho, Puljujärvi, Nutivaara) oli. Mutta se Kuokkanen olisi ollut kiinnostava seurattava.

Kärppien hyökkäyksestä puuttuu se jokin, joka ennen oli Viuhkola, Tenkrat, Bros, Aaltonen, Huml, Pesonen... Kuka siis laittaa ensi kaudella kiekot varmasti reppuun?

Tokihan jääkiekkokin on pelaajille työtä, ja joukkuetta valittaessa se iso palkkatarjous ei ole ainoa tekijä. Silti Aaltosen päätös pelata liigaa HIFK:ssä kaihertaa. Hänet olisi ehdottomasti pitänyt kotiuttaa. Ei Aaltonenkaan varmasti helpoin valmennettava ole, mutta olisi henkilökohtaisilla taidoillaan voinut olla se pelaaja, joka tuo joukkueeseen sen veijarimaisen vittupääasenteen, joka saa joukkueen lisäksi yleisönkin syttymään.

Kärpät tarvitsee ensi kaudella meidän kannattajien tukea enemmän kuin vuosiin, mutta pahalta se kausi maistuu silti nyt, kun ns. uuden omiin poikiin perustuvan rungon kasvattamisestakaan ei voida uskottavasti puhua Kuokkasen lähdettyä.

Jospa se tähtihyökkääjä vielä saataisiin meillekin. Hallille olisi iloisempi saapua.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei paskaa saa kuseksi vaikka kuinka kääntelisi.Liiga ja etunenässä Kärpät on menettänyt loputkin kiinnostukset pelaajamarkkinoilla.Ruotsiin ukkoa pukkaa useamman päivätahdilla.Liiga taitaa olla Euroopan mittapuulla tasoltaan sijalla 6- jotain..
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei taas Manniskorttia.. Mielestäni tarvitaan jo niitä kovan tason pelaajia. Ja sentteriksi semmoisia ketkä repiivät niitä aloituksia kovalla prosentilla, pisteitä tekee ja kokoakin saisi minusta olla. Mutta joo jos Kalapudaksen tilalle tulisi niin kävisi itelle. Mutta silti tarvitaan vielä vahvistuksia ja reippaasti.

Kärpillä oli viime kaudella kenties kaikkien aikojen kovin joukkue koska organisaatio jahtasi triplaa tosissaan. Ja Manninen oli käytännössä sen joukkueen ykkössentteri loppukaudesta jos Sebastian Ahoa ei lasketa keskushyökkääjäksi. Joku saattaisi argumentoida Mika Niemen puolesta, mutta itse rankkaan Mannisen hänen yläpuolelleen loppukauden esitysten perusteella. Liigaan erittäin kova pelaaja ja ymmärrän hyvin miksi Kärpät on valmis Kerholle maksamaan hyvänkin korvauksen siirrosta takaisin Ouluun.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Manninen ei kyllä kesää tee eikä talveakaan. Ihan hyvä runkosarjapörrääjä, joka kuitenkin aina hyytyy, kun tosi pelit alkavat. 32 play off ottelua, joissa saldona 4 maalia ja 8 syöttöä. Menee siis joukon jatkona, mutta ei todellakaan mikään ratkaisijatyyppi.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Manninen ei kyllä kesää tee eikä talveakaan. Ihan hyvä runkosarjapörrääjä, joka kuitenkin aina hyytyy, kun tosi pelit alkavat. 32 play off ottelua, joissa saldona 4 maalia ja 8 syöttöä. Menee siis joukon jatkona, mutta ei todellakaan mikään ratkaisijatyyppi.
Hiukan eri mieltä. Jos Manninen saataisiin Kärppiin, niin sentterinelikko Ruohomaa, Albert, Manninen ja Humaloja olisi riittävä mikäli Albert onnistuu. Ei Mannisesta tosiaan Kärppien ykköskentän vastuunkantajaksi ole, mutta sitä kukaan ei odotakkaan. Ota huomioon että noista pleijaritilastoista viime kautta lukuunottamatta iso osa peleistä oli tosi pienessä roolissa. Mies on nykyään aivan eri pelaaja kuin 2-4 vuotta sitten.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
En minäkään mitenkään vastusta Mannista, mutta ei hän tosiaan ole eturivin ratkaisija. Manninen hiipuu sitä mukaan kuin kahvaus kohti kauden loppua lisääntyy. Ei vaan fysiikka riitä liigan sallivassa linjassa. Taitoa ja pikkunäppäryyttä kyllä löytyy.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ohut on hyökkäysmateriaali tällä hetkellä, mutta kyllä me ihan kohtalainen ykkös-YV kuitenkin saadaan raavittua kasaan. Ruohomaa rakentaa ja ruokkii Pyörälää. Kukkonen on Suikkasen koostumuksessakin maalinedustalla. Viivaan tulee Heshka sekä toivottavasti joko Ohtamaa tai joku Leimun kaltainen maalitykki. Muutoin siihen on pakko istuttaa Ronkainen tai Hakanpää. Nykypäivänä puolustetaan niin tiukasti, että edelliset vuodetkin ovat osoittaneet ykkösylivoimaketjun tärkeyden varsinkin playoffeissa. Surullista jos joudutaan kolmella pakilla pelaamaan, mutta ehkäpä Mäenalanen kuitenkin mahtuu tuohon ykköseen.

Kakkos-YV sitten saakin vain kuluttaa ne sekunnit pois mitä ykköseltä jää. Albert, Kähkönen, Lehtonen, Mikkola, syvä huokaus.

Laskin tuossa myös, että jos tuo "hokkiosasto" pelaisi enimmäkseen Mestiksessä ja paikkaisi Liigassa vain loukkaantumisia, me ei saada vielä edes neljää pelaavaa ketjua kasaan. Rosterissa on vain 8 hyökkääjää, joiden voi sanoa varmuudella kuuluvan joka ilta avauskokoonpanoon.

Puolustuspeli tulee olemaan ehkä se kaikista mielenkiintoisin seurattava. Maalivahtiosasto ja pakisto on riittävä ja viisikkopuolustuskin varmasti toimii, mutta en millään usko että Suikkanen peluuttaisi yhtä yliprotektiivista kiekkoa kuin Marjamäki vaan olemattomalla hyökkäyskalustolla kuitenkin yritetään hyökätä.

Katsojan kannalta kaikista jännittävin yhdistelmä ensi kaudelle olisi ollut hirvittävä hyökkäysarsenaali, jonka takana heiveröinen puolustus ja epävarma maalivahtikaksikko. Se sitten pelaamaan Suikkasen suoraviivaista aggressiivista hyökkäyspeliä, niin katsomossa ei ainakaan olisi ollut tylsää. Nyt tämä vaan valitettavasti meni juuri päinvastoin. Neljä ketjua pelaa omaan päähän nollaa ja odotetaan ylivoimaa, jotta Spede tai Lasse pääsee tekemään sen yhden tarvittavan ja pisteet Ouluun. Mitään muuta taktiikkaa ei tämän hetkisellä rosterilla voi harkita, kun maalintekijöitä ei vaan ole riittävästi.

Mutta potentiaalia on ja varmasti sieltä pari yllättäjää nousee. Ahot, Puljujärvet, Donskoit, Aaltoset ja Kemppaiset vaan saadaan unohtaa ensi kauden osalta. Kenelläkään ei sen tason potentiaalia ole.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien viime kauden enemmän/vähemmän runkopelaajista Kärpissä ensi kaudella jatkaa vain 8 pelaajaa: 1 maalivahti (Aittokallio), 4 puolustajaa (Kukkonen, Hakanpää, Niemelä, Ronkainen) ja 3 hyökkääjää (Pyörälä, Mäenalanen ja Humaloja). Jatkaneet pelaajat lasketaan siis kahden käden sormin! Aika huikea fakta tuokin - mm. muualle siirtyneiden maalien ja tehojen lisäksi (jota tilastoa ovat mm. nimimerkit JPL ja GT ovat usein esille tuoneet).
 
Kukkonen on Suikkasen koostumuksessakin maalinedustalla. Viivaan tulee Heshka sekä toivottavasti joko Ohtamaa tai joku Leimun kaltainen maalitykki. Muutoin siihen on pakko istuttaa Ronkainen tai Hakanpää. Nykypäivänä puolustetaan niin tiukasti, että edelliset vuodetkin ovat osoittaneet ykkösylivoimaketjun tärkeyden varsinkin playoffeissa. Surullista jos joudutaan kolmella pakilla pelaamaan, mutta ehkäpä Mäenalanen kuitenkin mahtuu tuohon ykköseen.

Onkohan mikään joukkue ikinä ilman loukkaantumisia "pyörittänyt" yveetä kolmella pakilla? Melko huikeaa olisi. Ei Kärpät pelaa myöskään YVeetä kolmella pakilla, mutta hauska ajatelma.
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onpahan mielenkiintoinen joukkue tällä hetkellä: maalivahdit ja pakisto hyvässä kuosissa mutta ei se Ohtamaakaan pahitteeksi olisi. Hyökkäys on sen sijaan kääntämätön lehti. Oikeita vahvistuksia joukkueen hyökkäyspäähän kaivataan mutta toisaalta itseäni nipistelee ajatus antaa nuorille ja kokemattomille lupauksille vastuuta jo heti alkukaudesta. Totta kai tappiohin saisi tottua mutta en usko siihen, että niitä tappioita tulisi liikaa ja play off-paikka karkaisi heti alkukaudesta. Nähtäisiinpä mihin näistä nuorista kavereista olisi ja miten he kehittyisivät vastuuta saatuaan.

Kestilän pitäisi ehdottomasti saada vastuuta heti alkukaudesta, sillä niin hyvän viime kauden hän pelasi Hokissa onnistuen myös play off-peleissä. Varmastikin viime kausi kasvatti häntä rutkasti enkä usko pelaamisen olevan enää niin pelin ulkopuolella seilaamista kuin ensimmäisellä kerralla Kärpissä. Toinen, joka voisi olla kokeilemisen arvoinen pelaaja on Tuomas Vartiainen, joka Hokissa onnistui myös kiitettävästi. Hän on erittäin luisteluvoimainen pelaaja jolla on myös hyvät kädet.Toki pituutta ei ole liikaa ja massaa pitäisi saada lisää mutta hän on silti potentiaalinen pelaaja näistä "puutteistaan" huolimatta.

No eiköhän kaikki järjesty parhain päin kunhan Suikkanen pitää vain Ilun poissa ylivoimista :)
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No eiköhän kaikki järjesty parhain päin kunhan Suikkanen pitää vain Ilun poissa ylivoimista :)
Ilulla on ainakin 7 yli 20 pinnan kautta liigassa ja muutenkin yli 300 tehtyä pinnaa että tuossa ei ole Kärppien ongelma ensi kaudella. Hyökkäykseen tarvis paukkuja,pakisto on ihan ok.
 

sinikettu

Jäsen
Tämän päivän Kalevassa on yhden aukeaman juttu Albertista ja Kärppien joukkueesta. Jutussa mainitaan, että Albert on pelannut parina kautena Maxwellin Penan kanssa ja tuli osittain hänen suosituksestaan Kärppiin. Kuntotestien mukaan mies ei onneksi ole periamerikkalaisessa rapakunnossa kesän jälkeen, mikä antaa ainakin vähän positiivista sanomaa. Kalevan mukaan Albert on hankittu ykkössentteriksi. Toivottavasti sieltä kuitenkin vielä yks sentteri tulee viimeistään siirtorajalla, ellei Kala-Antti nyt ihan hirmuisia edistysaskelia ota.

Jutussa mainitaan myös Kärppien kanssa harjoittelevat Jokinen, Donskoi ja Aho. Ohtamaasta ei halaistua sanaakaan. Enteileekö tämä sitten hyvää vai pahaa, sitä en tiedä.

Lisättäköön vielä, että viereisessä kolumnissa mainitaan Kärppien hakevan yhtä-kahta kovaa tekijää hyökkäykseen ja puolustukseenkin saattaa olla odotettavissa kova nimi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Leijonat, Oulun Kärpät
Tämän päivän Kalevassa on yhden aukeaman juttu Albertista ja Kärppien joukkueesta. Jutussa mainitaan, että Albert on pelannut parina kautena Maxwellin Penan kanssa ja tuli osittain hänen suosituksestaan Kärppiin. Kuntotestien mukaan mies ei onneksi ole periamerikkalaisessa rapakunnossa kesän jälkeen, mikä antaa ainakin vähän positiivista sanomaa. Kalevan mukaan Albert on hankittu ykkössentteriksi. Toivottavasti sieltä kuitenkin vielä yks sentteri tulee viimeistään siirtorajalla, ellei Kala-Antti nyt ihan hirmuisia edistysaskelia ota.

Tässä vielä Kalevan verkkolehden juttua ko. aiheesta Ykkössentteri John Albert saapui Raksilaan | Liiga | Kaleva.fi (Linkki vie Kalevan verkkosivuille.)

Albertista hehkuu sellainen tietynlainen näyttämisen halu ja tekemisen meininki ja tämähän tietää vain hyvää tulevalle liigakaudelle. Toki kun miehen otteita ei ole päässyt jäällä vielä todistamaan, niin muutamia kysymysmerkkejä on ilmassa ykkössentterin tontin hoitamisesta. Tuleva näyttää!
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kalevassa oli myös Vuorjoen kirjoittamana kolumnissa se, että hyökkäykseen haetaan yhtä, maksimissaan kahta pelaajaa. Ensimmäistä kertaa mediassa nostettiin samassa jutussa esille termi välikausi.

Aika isoin kysymysmerkein CHL:ään ja Liigaan lähdetään hyökkäyksen osalta.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Kalevassa oli myös Vuorjoen kirjoittamana kolumnissa se, että hyökkäykseen haetaan yhtä, maksimissaan kahta pelaajaa. Ensimmäistä kertaa mediassa nostettiin samassa jutussa esille termi välikausi.

Aika isoin kysymysmerkein CHL:ään ja Liigaan lähdetään hyökkäyksen osalta.

Eihän tässä ole mitään epäselvyyttä siitä etteikö kyseessä olisi välikausi. Epävarmuustekijöitä ja puutteita on yksinkertaisesti aivan liikaa ja niiden korjaaminen on jo myöhäistä. Jotain voidaan pelastaa ja muutamalla onnistuneella hankinnalla voidaan pestä vähän kasvoja, mutta välikausi ei ole enää vältettävissä. Toivottavasti jatkossa tehtävät hankinnat ovat sitten sellaisia, että niiden avulla rakennetaan myös kautta 2017-18.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kalevassa oli myös Vuorjoen kirjoittamana kolumnissa se, että hyökkäykseen haetaan yhtä, maksimissaan kahta pelaajaa. Ensimmäistä kertaa mediassa nostettiin samassa jutussa esille termi välikausi.
Näin sitä voi tulkita lukemaansa tukemaan omaa mielipidettään. Ei sillä, minä teen samoin. Ei Vuorjoki kirjoittanut, että Kärpät pitää välivuoden. Hän kirjoitti, etteivät kannattajat kertakaikkiaan voi hyväksyä näillä leveysasteilla välivuotta. Vuorjoki kirjoitti myös:" Jos Kärpät tyytyisi keskinkertaisiin vahvistuksiin, kokoonpano olisi täynnä jo nyt. Kyllä ne huippunimet sieltä tulevat." Puolustuksesta hän mainitsi, että sinne odotetaan isoa ja kohahduttavaa nimeä. Mielestäni tämä nimi on Ohtamaa. Jännää, miten tekstiä voi tulkita eritavoin, hyvä GT. Toinen löytää siitä vahvistuksen negaatioille samasta tekstistä, mitä toinen pitää postiivisena.

Täytyy myös muistaa, että teksti oli Jouko Vuorjoen, eikä siinä ollut lainauksia sen kummemmin Aholta kun Junnoltakaan. Vaikka Vuorjoki on pitkänlinjan urheilutoimittaja ja tehnyt Kärppien kanssa yhteistyötä toimittajan ominaisuudessa pitkään, en ole aivan varma kuinka ytimessä hän on. Tuollainen epämääräinen kirjoitus yhdestä tai kahdesta huippuhyökkääjästä kertoo aika paljon siitä, ettei hän Kärppien suunnitelmia tiedä. Aho ja Junno tietävät, mutteivät ymmärrettävistä syistä kerro.

Aika isoin kysymysmerkein CHL:ään ja Liigaan lähdetään hyökkäyksen osalta.
Tämä on selvä asia, kun ottaa huomioon uuden päävalmentajan, suuren vaihtuvuuden pelaajistossa ja lyhyen valmistautumisajan. Kyllä se juna siitä kuitenkin raiteilleen asettuu.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aiemmin kirjoittelin Kärppien joukkueen syvyyskartasta. Nyt elokuun alussahan lähdetään jokseenkin tämän näköisestä tilanteesta rakentamaan joukkuetta:
Oulun Kärpät 2016-2017 Depth Chart (til. 17.7.2016) joukkueen hyökkäyksen osalta:

LW:
1. Mika Pyörälä (49, 15+17)
2. -
3. Saku Mäenalanen (46, 6+10)
4. Toni Kähkönen (46, 0+11)
5. Aku Kestilä (4, 0+0)
6. Sami Anttila (3, 0+0)

C:
1. -
2. Mikael Ruohomaa (59, 12+31)
3. John Albert (66, 12+24)
4. Miska Humaloja (27, 4+4)
5. Antti Kalapudas (31, 3+3)
6. -

RW:
1. -
2. -
3. Ville Leskinen (34, 5+10)
4. Mikko Lehtonen (50, 6+13)
5. Radek Koblizek (1, 0+0)
6. Tuomas Vartiainen (0, 0+0)

Nämähän on aina katsojan silmissä.
Syvyyskartta Kärpät 2016-2017 maalivahdit ja puolustus (til. 17.7.2016):

G:
1. Jussi Rynnäs (19, 92,1%)
2. Sami Aittokallio (33, 92,0%)
3. Sami Väliharju (0, 0%)

D (L/R):
1. Lasse Kukkonen (58, 6+19) L
2. -
3. Shaun Heshka (50, 1+9) R
4. Jani Hakanpää (60, 1+11) R
5. Ilkka Mikkola (43, 3+11) L
6. Taneli Ronkainen (32, 1+1) L
7. Mikko Niemelä (29, 1+4) R
8. Nicolai Bryhnisveen (0, 0+0) L
9. Aleksi Mäkelä (18, 0+3) R
10. Taneli Siikaluoma (0, 0+0) L
Minusta tämä Kärppien projekti on enemmän ns. "rakennusprojekti" kuin ns. "välivuosi". Puuttuvia palasia on vielä paljon, mutta joukkuetta on vielä aikaa "jalostaa". Lisäksi täytyy vielä nähdä, että ketkä joukkueesta kehittyy ja ketkä taantuu. Myös se osoittaa, että mitä osastoa ja kuinka paljon on tarvetta kauden aikana vahvistaa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Näin sitä voi tulkita lukemaansa tukemaan omaa mielipidettään. Ei sillä, minä teen samoin. Ei Vuorjoki kirjoittanut, että Kärpät pitää välivuoden. Hän kirjoitti, etteivät kannattajat kertakaikkiaan voi hyväksyä näillä leveysasteilla välivuotta. Vuorjoki kirjoitti myös:" Jos Kärpät tyytyisi keskinkertaisiin vahvistuksiin, kokoonpano olisi täynnä jo nyt. Kyllä ne huippunimet sieltä tulevat." Puolustuksesta hän mainitsi, että sinne odotetaan isoa ja kohahduttavaa nimeä. Mielestäni tämä nimi on Ohtamaa. Jännää, miten tekstiä voi tulkita eritavoin, hyvä GT. Toinen löytää siitä vahvistuksen negaatioille samasta tekstistä, mitä toinen pitää postiivisena.

Jos tarkkoja ollaan, niin olenko missään vaiheessa sanonut että Kärpät pitää välivuoden tai että kyseisessä jutussa olisi mainittu Kärppien pitävän välivuoden? En. Tämä teksti on käsittääkseni ensimmäinen, jossa tuo mediassa terminä näkyy. Siitä tässä oli kysymys.Olenhan itsekin tänne kirjoittanut, ja olen edelleen samaa mieltä, ettei Kärppien kokoinen organisaatio voi vaan pitää sarjassa nimeltä Liiga välivuotta.

Tekstejä, sanomisia jne. voi tulkita monella tapaa. Toistaiseksi en ole nähnyt mediassa kuin Ahon lausahduksen yhdestä hyökkääjästä, jota etsitään. Vuorjoen jutussa määrä oli noussut yhdeksi tai kahdeksi isoksi vonkaleeksi. Yhtä kaikki, minä elän sen tiedon varassa, että maksimi on se 1-2 kunnes toisin todistetaan. Varmasti joku ottaa sen negationa. Heitän kuitenkin nyt vastapallona, että miksi mediassa tällainen käsitys asiasta on, jos se ei pidä paikkaansa? Ja jos ei pidä, miksi Kärpät ei tietoa korjaa?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tekstejä, sanomisia jne. voi tulkita monella tapaa. Toistaiseksi en ole nähnyt mediassa kuin Ahon lausahduksen yhdestä hyökkääjästä, jota etsitään. Vuorjoen jutussa määrä oli noussut yhdeksi tai kahdeksi isoksi vonkaleeksi. Yhtä kaikki, minä elän sen tiedon varassa, että maksimi on se 1-2 kunnes toisin todistetaan. Varmasti joku ottaa sen negationa. Heitän kuitenkin nyt vastapallona, että miksi mediassa tällainen käsitys asiasta on, jos se ei pidä paikkaansa? Ja jos ei pidä, miksi Kärpät ei tietoa korjaa?
Edellinen viestisi välivuosi -mainintoineen ja kysymysmerkkeineen oli negatiivissävytteinen. Viestisi pohjana oli käytetty Vuorjoen kirjoitusta, jonka minä olin kokenut positiivisena. Tämän vuoksi kirjoitin tuosta tekstin monitahoisesta tulkintamahdollisuudesta. Tämä jälkimmäinen viestisi ei taas ole niin negatiivisesti virttynyt, vaan ennemminkin tyylikkään toteava.

Ihan mediasta olen saanut kuvan, että Nutivaaralle, Aholle ja Puljujärvelle haetaan huipputasoiset korvaajat. Kuokkasen lähteminen voi mielestäni vaikuttaa myös niin, että ylimääräinen vahvistus tarvitaan. On ilmeistä, että Kärpät pyrkii antamaan Kestilälle ja mahdollisesti myös Anttilalle selvän näyttöpaikan kolmos -tai nelosketjusta. Tämän vuoksi alaketjuja ei miehitetä täysin vierastyöläisillä. Kun Ahon ja Puljujärven paikkaajat saapuvat, jää kahden alaketjun neljästä laituripaikasta kamppailemaan seitsemän pelaajaa: Mäenalanen, Leskinen, Kähkönen, Kestilä, Anttila, Vartiainen ja Koblizek. Näin siis, jos lasketaan Pyörälä ja Lehtonen varmoiksi kärkilaitureiksi Ahon ja Puljujärven paikkaajien kanssa. Kaksi huippulaituria ja Ohtamaa, niin Kärpät on valmiina syyskauteen. Kauden edetessä nähdään, miten itsekukin suorittaa ja tällöin on totuttuun tapaan mahdollista tehdä tarvittavat täsmähankinnat.

Edit. Mitä tulee tuohon Kärppien hiljaiseloon ja tietynlaiseen epämääräiseen viestintään pelaajahankintojen suhteen, niin syinä lienevät neuvotteluasema ja taktikointi.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös