Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Oulun Energia Areena

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Juze80, 25.08.2004 klo 10.11.

 1. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Hienohan tuollainen digiympyrä parhaimmillaan varmasti on ja tuo lisätuloja seuralle. Lisäksi sisääntuloihin saisi oman mausteensa. Vaan mahtaa siinä pelaajia vituttaa, kun pystysyöttö jää vastaanottamatta kiekon hukkuessa juuri vaihtuvan tumman taustan syövereihin. Todellakin mainosten vaihdot vain pelikatkoille.
   
  Numero 11, Merovingi & Tamin teesit tykkäävät tästä.
 2. Knox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Lainaus:
  Tai sitten tämä on tarkoituksena, aina kun vastustaja lähtee hyökkäykseen vaihtuu keskialue sysimustaksi. Yritä siinä sitten erottaa että missä kiekko menee.

  Ei vaan, toivottavasti käytetään juuri sisääntuloihin, tuolla saa pirun hienoja juttuja jos vaan haluja on. Kunhan ei mikään Hanskin nakkisämpylä mainos pyöri kun joukkue jäälle luistelee.
   
 3. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Pelaajaesittelyt, yhdeksän metrin naamakuva jäähän nimi päälle. Samoin voi esitellä maalintekijät ja syöttäjät jos ei saa kuulutuksesta selvää niin näkee ainakin.
   
  Numero 11 ja Merovingi tykkäävät tästä.
 4. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Odotan innolla ensimmäistä liiga-alumniottelua ja näiden liigalegendojen esittelyä:
  Eka
  Toka
  Kolmas
   
 5. kop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Eihän nykyisissäkään led-näytöissä mainokset vaihdu kun peli on käynnissä, niin miksi keskiympyrässä sitten vaihtuisi? Eli turha pelko.
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei tällaisia tosiaan taida olla edes NHL:ssä. Mikäli osoittautuu toimivaksi niin luulisi markkinoita löytyvän. Tuskin monikaan seura vastustaa lisätuloja ja tällaisen näytön mukana tulevia muitakin mahdollisuuksia.

  Aika showta on jo nyt on peleissä tuolla rapakon takana:

  https://www.youtube.com/watch?v=JZOOJtyIm48

  https://www.youtube.com/watch?v=-dpgd8lNs1g
   
 7. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kauheaa tuollainen pippelidisco.
  Ja minun mielipide on ettei todellakaan peliä häiritsemään jäähän tai laitaan mitään vilkkuvaloja, tummia alustoja tai muuta epämääräistä.
  Mitta saadampa yksi tekosyy lisää miksi hävittiin Kärpille, tämä pönkittää meidän pienempien seurojen itsetuntoa huomattavasti.
   
 8. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas
  Lainaus:
  Tämä.

  Toivottavasti ovat oppineet viime kaudesta, eikä ne mainokset vaihdu kuin katkoilla. Jos ei muu auta niin on siellä helvetti vie aika monta Liigan osaketta, joilla pitäisi tällaisessa olla painoarvoa.
   
  WaLDo ja Porilaine miäs tykkäävät tästä.
 9. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Vaihtuu ajastimella, mikä ei ole sidottu mihinkään. Eli voi vaihtua vaikka samalla hetkellä, kun kiekko tippuu jäähän.
   
 10. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  "Fiksua" entrata tuota vanhaa latoa "muka nykyaikaiseksi" kaikenmaailman höpötyksillä.
  Tekisivät sen uuden hallin. Piste.
   
  Numero 11, Merovingi, Glove ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 11. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Onko tämä päätelmä nyt tuoreesta Jatkoaika.comin jutusta? Minä luulen, että tuossa kirjoituksessa esiin nouseva ajatus pelin aikana vaihtuvista mainoksista on joko toimittajan typeryydestä johtuva väärinymmärrys tai toimittajan tahallinen väärinymmärrys. En minä kyllä hevin usko, että tuollainen moderni jään alle sijoitettava näyttö ajastettaisiin toimimaan munakellolla.
   
  kop, Turpovitone, Janatuine ja yksi muu tykkäävät tästä.
 12. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Lainaus:

  Ja kirjoittaja nimen kun katsoo voi jopa olettaa kyseessä olevan tahallinen muurahaispesää kusaisu. Saadaan vähän kutinaa palstalle kesäksi
   
  pussukka tykkää tästä.
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Vaihtuiko ne jäämainokset viime kaudella pelin aikana? Muistelisin että ainoastaan silloin kun oli katko käynnissä, ainakaan en kiinnittänyt niin paljon huomiota asiaan.

  Lainaus:
  Tekisivät varmaan jos olisi pelkästään Kärpistä kiinni.
   
 14. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  No mikä estää Kärppiä rakentamasta omaa areenaa?
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Ekana tulee mieleen raha.
   
  Numero 11, Turpovitone, Raksilan haukka ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 16. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tällainen iäkkäämpi setämies olisi tuollaisen intron jälkeen niin loppu, että peli voisi jäädä näkemättä. Ja näistä videoista ei edes välity se kreisibailaus, ylävitosten läpsyttely ja muut välittömän riemun spontaanit ilmaisut, joihin rapakon takana pystytään. Odottelin hieman jonkun jumalan ilmestymistä tuohon jälle, muttta ehkä se on ameriikassa liian pitkästyttävää.

  En ymmärrä tätä digijutun tarvetta. Miksei mieluummin jaeta ovella vaikka jotan ilmaisia ämpäreitä tai jotain alennuskuponkeja? Kyllä kansaa tulisi niiden perässä halliin ja sen jälkeen voitaisiin jännittä peliä eikä keskiympyrää.
   
 17. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Hyvä homma tuo digitaalikeskiympyrä. Siihen vielä digitaalipelaajaesittely ennen ottelua niin hyvin menee.
   
 18. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Kyllä. En tiedä kauanko menee kun koko jään alla on led-näyttö. Sillähän voi sitten kätevästi tehdä viivatkin jäähän.

  Lähtökohtaisesti tuo keskiympyrän näyttö on varmasti tarkoitettu pelkästään mainostamiseen. Nähtäväksi jää saadaanko siihen jotain muutakin grafiikkaa.
   
 19. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tässä varmaan on enemmän kyse mainostamisesta, kun yleisön hallille saamisesta. Vaikka näyttöjä voisi käyttää johonkin spektaakkeliin, niin tuskin se itsessään vielä kauheasti lisää yleisöä halliin tuo ainakaan Suomessa. Paremmin täällä nuo ämpäritkin toimivat paikka paikoin. Muutenkin kaikkia on aika vaikea miellyttää oli ratkaisu mikä tahansa. Osa tykkää ja osa ei, vähän sama kuin musiikin kanssa.

  Aika monet täällä ovat keskiympyrän näytön kuitenkin jo tuominneet vaikka tätä ei vielä ole kunnolla nähty edes käytössä. Voihan se olla, että ei toimi kunnolla ja ärsyttää liian monia tai häiritsee pelaajia tai jotain muuta. Toisaalta jos toimii ja ongelmiin on keksitty toimivat ratkaisut voi käsissä hyväkin vientituote vaikka NHL:ään asti. Siellä tuollainen näyttö voisi ehkä maksaa itsensä takaisin jo yhdessä pelissä. Mielestäni on hienoa, että tällaisia ratkaisuja kehitetään Suomessa ja yritetään olla edelläkävijöitä. Taitaa Kärpätkin saada osansa voitoista, jos laite lyö läpi.
   
 20. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Kyllä tuo on varmaan ihan ok, mutta vain ja jos vain mainokset vaihtuvat ainoastaan pelikatkoilla.
   
 21. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Tuohon minä perustin. Eiköhän Pärnänen ole kuitenkin jollekin soittanut tästä. Ja viime vuonna mainokset kyllä vaihtui kesken pelin, mutta ei se kovin häiritsevää ole ollut.
   
 22. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Viime kaudella yhdessäkään liigapelissä eivät mainokset vaihtuneet pelin ollessa käynnissä. Ensimmäisissä preseason peleissä vaihtuivat. Minuakaan se ei häirinnyt. Keskiympyrässä tapahtuva liikehdintä kesken pelin voisi jo ollakin häiritsevää. Minusta on täysin hullu olettamus, että mainokset pyörivät yhtenä litaniana läpi ottelutapahtuman ilman mahdollisuutta tai halua vaikuttaa asiaan. En muuten usko, että Pärnänen on soittanut kenellekään, joka asiasta tietää. Sen verran hullun ajatelman hän esille tuo.
   
  Numero 11, -Mercury-, Goner ja yksi muu tykkäävät tästä.
 23. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan suunnitellaan kovaa vauhtia uusia monitoimiareenoita ja liigan suurin ja kaunein pelaa ottelunsa 2020-luvulla vielä Raksilan ladossa. Hävettää.
   
  Merovingi, Turpovitone, Tikiti ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. Pete Malmi Jäsen

  Lainaus:
  Harva lähtee pääkaupunkiseudulta toisessa kaupungissa järjestettävään tapahtumaan, jos junamatka on suuntaansa kuusi tuntia.
   
 25. Kramer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Jep jep. Areena olis pitäny rakentaa 10-15 vuotta sitten kun kaupungissa oli vielä rahaa. Poliittinen ilmapiiri on myös helvetin ahdasmielinen tukeakseen areena hanketta.