Ottelut ja ”show”

  • 664 208
  • 2 622

arghprkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulisiko järjestää äänestys siitä minkä biisin tulisi olla sisääntulossa? Tai ehkä ei kuitenkaan, kun masinoinin vaaran takia biisiksi saattaisi tulla vaikka naurava kulkuri, heh.

Komppaus täältä muuten tuohon Helsing#65:n toteamukseen. Sopisi myös minulle erittäin hyvin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jos täällä nyt aletaan sisääntulobiiseistä jotain huutoäänestystä pitämään, on se turhaa... Ei ole kuin yksi vaihtoehto: https://www.youtube.com/watch?v=KDMvN45sjo4 (Audioslave - Cochise)

Show vastaava voi samalla katsoa musiikkivideosta hieman inspiraatiota sisääntulo showhun.

Oli jo SaiPalla monta vuotta sitten eikä ainakaan silloin aiheuttanut minkäänlaista kiimaa.
Powerman 5000:lta vaan valitsee jonkun biisin:
When Worlds Collide
Bombshell
Show Me What You Got
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Mites vaik kendo anthem?? Anyone? Tai jotain norjalaista örinäheviä, paskat housuun vastustajille saman tien.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kohtahan se nähdään mitä show:lle on tauon aikana saatu aikaiseksi ja miltä joukkueen sisääntulo näyttää. Mielenkiinnolla odotan, toivotaan että tuokin olisi saatu joukkueen peliesitysten tasolle.

Viime viikon Expert messuilla oli muuten Jokerit Dance Team esiintymässä, en sit tiedä oliko Jokerit muutenkin tuolla näytillä?!?
 

Gemondo

Jäsen
Oli siellä expoilla Jokereilla ja Viasatilla yhteinen ständi josta sai ostettua fanikamaa sekä lippuja tämänpäiväiseen matsiin.
 

tmaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Ensimmäistä kertaa television välityksellä kotiottelu seurannassa, täältä käsin katsottuna kahden viikon hionta presentaatioon näyttäytyy lähinnä Hesburgerin ja Expertin ledimainoksina. Ainakin sisääntulo oli yhtä tunnelmaa laskeva kuin aikaisemminkin.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Todella hämmentävä "sisääntuloshow" oli tänäänkin.

Kaameus alkoi sillä, että kuuluttaja ilmoitti n. 15min ennen ottelun alkua Eteläpäädyn vetävän nyt Katupoikien Laulun. No, eihän siellä päädyssä ollut kuin kourallinen faneja ja laulu jäi täysin tuhnuksi. Olikohan tästä edes keskusteltu EP:n kanssa? Ajoitus meni ainakin täysin metsään, sillä ketään ei ollut paikalla.

Katupoikien laulun jälkeen tuli loputtoman pitkä introvideo, jossa esiteltiin pelaajia ja taustalla soi se Graciaksen I Am tms. Introvideon puolivälissä joukkueet tulivatkin jo luukulle ja kuuluttaja kuulutti kotijoukkueen sisään. Intro jatkui hetken ja mielestäni feidattiin kesken pois ennen kansallislauluja.

Ala arvoista toimintaa. Ei luulis olevan rakettitiedettä suunnitella ja aikatauluttaa pelaajaesittelyt ja joukkueiden sisääntulo?

Tulen hallille katsomaan jääkiekkoa, enkä todellakaan yleensä välitä alkushowsta. Tämän iltainen oli vain niin paskaa, että oli pakko avautua vähän.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, parannuksia odotin, mutta mitään konkreettista parannusta en ottelutapahtumassa havainnut. Eikun joo, maskotti oli tällä kertaa piilossa, kun katsomoruletti pantiin käyntiin. Katupoikien laulukin soi onneksi ainoastaan kaksi kertaa.

Sisääntulo kokonaisuudessaan on ikävä kyllä suuri vitsi. Sanoista tekoihin.
 

Kärkiminttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo itselle tuli kanssa lähinnä myötähäpeä tosta alun "Nyt Eteläpääty esittää Katupoikien laulun" episodista. Jotain pelisilmää näihin. Ja onko se englannin osaaminen ja kuulutusten tiivistäminen niin helvetin vaikeaa?

Jäälletuloon ei mitään muutoksia. Yhtä kuraa kuin kaikissa peleissä .
Ja miksi pitää näyttää katsomossa istuvia katsojia tai tanssityttöjä jumbolta, kun voisi katsoa hidastuksia jäähyistä ja muista tilanteista?
 

matpatt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Katsomokulttuuri
Sisääntulo oli jälleen aivan naurettava. Kahden viikon tauon jälkeen (kun shown parantamisestakin oli puhuttu) odotin jotain uutta ja hienoa liittyen sisääntuloon. Koomisintahan siinä oli se, että joukkue oli kerinnyt jo pyöriä jäällä muutaman sekuntin ennen kuin edes huomasin koko sisääntuloa. Meni oikeastaan maku kokonaan ottelun alusta. Ja eihän sitä "kiimaa" voi löytyä näitä nevöhööd ryssäjengejä vastaan jos ei sitä siinä ottelun alussa edes vähän yritetä nostattaa. Kuka tahansa tässäkin ketjussa asiasta valittanut tekisi paremman sisääntulon.

Koko sirkuksen aloitti se katupoikien laulu, josta en jaksa edes alkaa jauhamaan.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hallille en itse tänään päässyt, mutta kyllähän tuo alkushown aneemisuus kuulostaa surulliselta. Ottaisivat vanhan shown takaisin kun tämä ei toimi, ei se ainakaan huonompi olisi. Tuo Eteläpäädyn laulu kuulostaa jo sen luokan surkuhupaisuudelta että ei paremmasta väliä.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jokerit on vähintään moni-identiteettinen seura, kun ensin lauletaan Sörkän katupojista, vaikka seura noin periaatteessa on Töölön Vesan jatke Itä-Helsingistä. Kuoro laulaa Stadin ykkösistä, kun ajankohtainen olisi: "Stadis on vain yksi KHL-jengi..."

Ehkä tämä on sitten se kansojen yhteinen tahto.

Tämä oli ensimmäinen KHL-ottelu, jonka näin ja sisääntulo on ansiokkaasti ja aiheellisesti haukuttu. Tanssitytöt ovat sinänsä ansiokkaat, mutta paikassa, joista harva heitä näkee.

Uusittu show tarkoittaa käytännössä, että musiikkia soitetaan kovempaa kuin ennen.
 
Huomaa kyllä, mistä näkökulmasta näitä alkushow-kritiikkejä kirjoitellaan. Onkohan tullut mieleen, että pelaajan näkökulmasta sisäänmenot on aika vaivaannuttavia tilanteita, joissa ei tarvitse erityislatausta? Kotipeli itsessään riittää tunnetilan nostamiseen joukkueen sisällä.

Ei sillä, että koko show olisi mielestäni kunnossa. Yhteistyötä tuo homma tarvitsee eri toimijoiden välille toimiakseen, siinä on varmasti kehiteltävää.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
On tässä tullut vuosien varrella opittua, että jos Jokereissa kusee joku homma syyskuussa, kusee se myös koko kauden. Turha odotella mitään muutoksia. Kuuluttaja äänessä puolet koko pelistä ja "huutakaa, öhö öhö".

"Maailmanluokan show" - jossain lahdessakin vedetään paremmin.
 
Huomaa kyllä, mistä näkökulmasta näitä alkushow-kritiikkejä kirjoitellaan. Onkohan tullut mieleen, että pelaajan näkökulmasta sisäänmenot on aika vaivaannuttavia tilanteita, joissa ei tarvitse erityislatausta? Kotipeli itsessään riittää tunnetilan nostamiseen joukkueen sisällä.

No ei ole tullut mieleen. Onko sulle tullut mieleen, ketkä osaltaan maksavat näiden "vaivaantuneiden" pelaajien palkat? Niin, ne maksavat katsojat. Vaivaantuneiden pelaajienkin mielestä on varmaan ihan kiva, jos katsojat olisivat tyytyväisiä ja latautuneita peliin. Tästä sulle vielä virtuaalista rautalankaa:
 
Onko sulle tullut mieleen, ketkä osaltaan maksavat näiden "vaivaantuneiden" pelaajien palkat? Niin, ne maksavat katsojat. Vaivaantuneiden pelaajienkin mielestä on varmaan ihan kiva, jos katsojat olisivat tyytyväisiä ja latautuneita peliin. Tästä sulle vielä virtuaalista rautalankaa:
Pääsylipputuloja maksava satunnaiskatsoja ei maksa koko kauden rosterissa olevan pelaajan palkasta kuin murto-osan.

Takaan sulle sen, että jääkiekkoammattilaista ei kiinnosta peliin valmistauduttaessa, mitä kentän laidalla istuva fani ajattelee jostain alkushow'sta. Varsinkaan jos tämä oikeasti tosissaan alkaa marisemaan jostain sisääntulobiisistä.

Miettikääpä miten noloja sisääntuloja jokereiden ensimmäisen vieraskiertueen isänillä oli. Yhdessäkin pelissä joku pelaaja luistelu takaisin tunneliin kun meni väärään aikaan jäälle. Missä se fokus on tollasessa tilanteessa muutama minuutti ennen peliä? Ei ainakaan parhaansa tekemisessä oman joukkueen voiton tavoittelussa.

Tottakai jollekin voi olla tärkeää jotkut ilotulitukset mutta itse jääkiekkoihmisenä olen kiinnostunut vain ja ainoastaan oman joukkueeni menestyksestä tyylillä kaukalossa, pelin sisällä, en sen ulkopuolella.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mutta itse jääkiekkoihmisenä

Ketään ei kiinnosta minkälainen jääkiekkoihminen olet ja ties mikä ekspertti. Hallin täyttäminen nyt vain sattuu olemaan organisaation tavoitteena ja silloin edellytetään yleisön huomioimista.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Yleisöä vetää puoleensa Suomessa kaikista eniten menestys.
Joten eipä siinä sitten muuta tarvitakaan? Menestytään paskan äänentoiston, Tatun kuulutusten ja tseljabinskiläisen kuvanlaadun keskellä, niin kyllä yleisö tulee. Ei, kyllä suomalainen kaipaa myös laatua. Niin ja se on aivan sama maksetaanko palkat lipputuloista vai ei, jos yleisöä ei ole, ei pelata jääkiekkoa. Niinpä yleisö maksaa pelaajien palkat (=yleisön takia pelaajat pelaavat).
 
Menestytään paskan äänentoiston, Tatun kuulutusten ja tseljabinskiläisen kuvanlaadun keskellä, niin kyllä yleisö tulee. Niin ja se on aivan sama maksetaanko palkat lipputuloista vai ei, jos yleisöä ei ole, ei pelata jääkiekkoa. Niinpä yleisö maksaa pelaajien palkat (=yleisön takia pelaajat pelaavat).
Huomaa, ettet osaa asettua maksavan yleisön asemaan. Satunnaiskatsoja, joka tuo rahansa irtolipun muodossa ei ymmärrä kuka on mainitsemasi tatu, eikä tiedä mitä tarkoitat kuvanlaatu-spekulaatiollasi.

Pelaajat pelaa, koska saa siitä rahaa. Jääkiekkojoukkueen toiminnan rahoituksesta saat ehkä käsityksen, jos jonain päivänä alat itse pelaamaan tai valmentamaan jääkiekkoa. Siinä on aika vähän tekemistä jääkiekkoromantiikan kanssa, kun kansalliselle tai kansainväliselle tasolle mennään.
 
Oletko sporttipappa Liigan palkkalistoilla? Hämmästyttävän tutun kuuloista "lätkäjätkä"-jargonia ja palveluasennetta! Puttoselle terveiset!

Toki ei Jokereissa tämä touhu yllätä. Oletin, että Rotenberg toisi organisaatioon vähän tekemisen meininkiä, mutta pelkkää lämpimien puhumista oli jauhaminen maailmaluokan show'sta etc.
 
Huomaa, ettet osaa asettua maksavan yleisön asemaan. Satunnaiskatsoja, joka tuo rahansa irtolipun muodossa ei ymmärrä kuka on mainitsemasi tatu, eikä tiedä mitä tarkoitat kuvanlaatu-spekulaatiollasi.

Huomaa, ettet ymmärrä viihdeliiketoimintaa edes vähää alusta. Sitähän jääkiekko tällä tasolla eittämättä on. Satunnaiskatsoja ei tiedä kuka Tatu tai cobol on, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Olennainen kysymys on, miten Jokerit ryövää satunnaiskatsojan lompakkoa jatkossakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös