Ottelut ja ”show”

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Luin juuri että viime matsissa ei ollut tanssityttöjä. Pakko tunnustaa, että en huomannut koko asiaa.

Se mistä iso plussa, on että ainakin sunnuntaina, kenties myös perjantaina, joillain pelikatkoilla ei soitettu jytää, vaan kannustuksen annettiin jatkua. Näin sen pitäisikin mennä, pelisilmää ja pelikorvaa DJ:lle!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Tässä hieman omia mietteitä ja kysymyksiä alkukauden ottelutapahtumasta.

-Sitten nämä juontajat; Sara Sulander ja mikälie Töyssy. En mikään Mikko Honkasen fani ollut, mutta takapakkia otettu tässäkin asiassa. Sulanderista ei meinaa välillä saada mitään selvää ja tämä Töyssy vaikuttaa muuten vaan ärsyttävältä tyypiltä naamaa väännellessä ja tanssiliikkeitä tehdessä. En heitä tunne, eli ei henkilöitä mitään vastaan, mutta ei nyt tunnu tässä asiassa toimivan. Tomi Tuominen olisi kova kotiutus.
Allekirjoitan täysin koko viestin, käsittämätöntä amatöörien puuhastelua, mutta tähän kohtaan erityisesti pitää ottaa kiinni.

Kertokaa joku, miksi ihmeessä sinne edes tarvitaan katsomoon joku myötähäpeää aiheuttava pöllöpää puhumaan joutavia? Mikä ihme tähän on syynä? Eikö kuuluttaja voisi hoitaa nuo palkitsemiset yms. Oton kanssa?

Joka kerta vituttaa, kun avaavat suunsa vääristä asioista ja väärään aikaan. Eikä ole kyse siitä kuka siellä on, Honka Mikko oli aivan yhtä huono. Tuollaista ei vain tarvitse lätkäpeliin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Tää äijä on vieläpä näyttelijä. Just katon jotain suomalaista sarjaa, jossa se pyörii. Näyttelijä ja ulosanti on tuonlaista, ja vielä lukee kaiken lapuista. Ei hyvää päivää.
 

markrenton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NYI
Eilen kävin ensimmäistä kertaa hallilla tällä kaudella, vaikka suunnitelmissa oli etten hallille asti vaivaudu ennen kun Marjamäki on penkin takaa poistunut, mutta kuuluisalla ilmaislipulla kun pääsi niin miksei. Itse tykkäsin halloween-teemasta ja seuralaispoppookin viihtyi vaikka peli menikin miten meni. Mutta jumalauta tuo selostajakaksikko mikä lienee, äkkiä ulos huutamasta. Joka kerta sattui korviin ja sieluun etenkin kun Sara vai mikä olikaan nimeltään päätti suunsa avata.
 

Titaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mutta jumalauta tuo selostajakaksikko mikä lienee, äkkiä ulos huutamasta. Joka kerta sattui korviin ja sieluun etenkin kun Sara vai mikä olikaan nimeltään päätti suunsa avata.
Tämä.

Kyseinen kaksikko voisi lähteä Marjamäen kanssa samalla ovenavauksella, mieluiten nyt ja heti. En ymmärrä miksi sen Saran pitää kiljua mikrofoniin niin, että korviin sattuu. Sen enempää en pidä siitä Töyssystäkään, molemmat ulos ja äkkiä!
 
Mä oon pitkään miettinyt tätä: "Ottelutapahtuma täytyy olla kunnossa" -höpötystä.
Tämä on taas vain mun mielipide, mutta kaikki turha shaiba, mitä katkoilla on, pitäisi poistaa. Alkushow on se juttu, millä herätetään yleisö henkiin ja siinä yksinkertainen on kaunista. Pommeja, liekkejä, palavaa jäätä, nauravaa narria, vähän historiaa ja Pretender soimaan taustalle. Ei mitään juontajia, ehkä alkulämmittelyjä ennen 5min brief otteluun riittää. Lapsille jotain maskottihommaa, t-paitaa jne.
Peliä halliin mennään katsomaan. Ja porukkaa tulee hallille jos peli on viihdyttävää. Kyllä se sana kiirii.

Ei Suomessa toimi mikään USA -hömpötys. Emme ole sellaista kansaa. Ihan turhaa apinointia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös