Otteluseurantaketju ti 29.06.2010

  • 23 776
  • 210

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Morientesin legenda elää Espanjan hyökkäyksessä edelleen!
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Mukava on Espanjan peliä katsella, on tuo peli vaan pirun kaunista. Vaikea kuitenkin on maalia tehdä, kun vastustaja pelaa noin puolustavasti ja maalivahti seivaa nuo parit tilanteet. Sääli jos Portugalin esittämällä anti-futiksella mentäisiin jatkoon, ei ole Ronaldokaan ollut kovin usein noin näkymätön kaveri kentällä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Espanja oli vain hidas ja se jo parissa matsissa orastanut suoraviivaisuus oli taas jännyt sinne koppiin. Portugali puolusti toki hyvin, mutta... Muutaman kerran (Ikerin maalipotkuissa) toki Portugali otti varsin tyhmästi todella ylhäältä kiinni tai ei siinä mitään väärää ole, mutta silloin vain se pitäisi tehdä kunnolla. Nyt se oli varsin näennäistä ja Spanskit saivat avattua tästä huolimatta peliä todella kevyesti ja silloin nähtiin myös jopa hivenen nopeampaa hyökkäämistä kun karvaajat jäivät pelin taakse.

Coentrao vakuutti jälleen. Tuossa olisi se vastaus Barcan vasemman pakin paikalle, joten Rosell simmut auki.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Kerrankin voi varauksetta kehua tuomaria. Ei mene itkupotkuraivarit ja filmit läpi.

Aika yllättävän hyvin on Portugali (Pasi Rautiaisen mukaan "mukakova futismaa") pysynyt Espanjan kyydissä. Jotenkin on sellainen kutina, että jos menee pilkulle, niin Espanjan surullinen MM-historia saa jatkoa.
 

J.Petke

Jäsen
Minä en ainakana näe tuota Espanjan peliä lainkaan maagisena. Varmaa pelataan ja uskotaan siihen, että se yksi maali saadaan tuikattua jostain vahinkotilanteesta. Hidasta ja mielikuvituksetonta tuolta porukalta.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.

COCKSUCKER!

Päivän edelliseen peliin verrattuna huima ero, tässähän tapahtuu jotain. Vastahyökkäyksiä, vetoja, Xavin harhaantumattomia syöttöjä, no joskus menee vikaan. Välillä kaadutaan syystä ja syyttä, tuomari on ollut mainio.
 
Ekan jakson perusteella Potugali jatkoon. Espanja vaikuttaa jotenkin hitaalta. Mukavaa peliä, harmi että toinen tippuu.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Espanja pelaa ehkä liian pikkunättiä. Vaikka menisi tästä jatkoon, niin tuskin on Argentiina/Saksaa vastaan jakoa välierissä, ellei tule lisää suoraviivaisuutta.
 

ditrim

Jäsen
Joko Del Bosque ei nuku tai sitten se on pilvessä ainakin silmien perusteella.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Mukava on Espanjan peliä katsella, on tuo peli vaan pirun kaunista. Vaikea kuitenkin on maalia tehdä, kun vastustaja pelaa noin puolustavasti ja maalivahti seivaa nuo parit tilanteet.

Kaunista toki, muttei tehokasta. Alussa oli mukava vauhti päällä ja Torres-Villa kaksikko pääsi pari kertaa kokeilemaan, mutta sen jälkeen Espanjan peli oli taas niin luvattoman hidasta. Nopeammin palloa liikkeelle, niin pari-kolme kertaa tulevat repimään Portugalin puolustuksen auki. VAMOS!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Portugali on kyllä mun leijonat futiksessa, ei voi mitään. Ajattelin, että sympatiat menevät suurinpiirtein tasan, kun matsi on Espanjaa vastaan, jolle myös soisi menestystaä, mutta ei. Kyllä ne vahvasti Purtugalille paukkuvat. Portugali-Uruguay olisi kyllä kova finaali, tosin vaikea valita puolta kahdesta pienestä maasta. Kahdesta maasta, jotka sijaitsevat isompiensa sylissä, sydän leijonan muotoisena!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sampio on tainnut löytää jonkun viinapullon. Jutut on kuin muilla kalsarikänniketjussa. Portugalilla parhaat maalintekipaikat tähän mennessä ja tuomari jatkaa hyviä otteitaan
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Molemmilta kärjet vaihtoon. El poju on niin keskenkuntoinen, että pakko se on meikäläisenkin myöntää, että ei tuolla tasolla ole asiaa avaukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös