Otteluseurantaketju Liiga 6.4.2015 (3. välierät)

  • 70 400
  • 680

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Boyce ei voi tuon enempää olla maalivahdin alueella ja Tarkille siitä jäähy. Olisiko Tarkin pitänyt väistää ja siirtyä pois työpaikaltaan, että maali ammottaisi tyhjyyttään.
 

Bacon

Jäsen
Luin ensimmäiset 150 viestiä tauolla. Niistä #89, 108, 125, 134, 136 ja 149 Tapparan kannattajien itkemistä tuomarilinjasta. Vastaavasti #141 ja 143 Lukon kannattajilta. Kumpikaan niistä ei tosin liittynyt Tapparan kahvaamiseen tms. Plekästään, etä jäähyvä pitäisi antaa enemmän.

Voin jatkaa tutkimusta, jos haluat. ;)

EDIT: ilvesläisiltä ym tosin tuli jotain kuittia jo tuohon mennessä. :)

Ite ainakin katselisin mielummin tällä hetkellä peliä, jos oma jengi pelais. Jokainen tavallaan.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tosi raikasta peliä JYPiltä tänään. Huomattavasti paremmalla jalalla ollaan tänään liikkeellä kuin edellisessä pelissä. Vähän ollu huonoa tuuria, mutta onneks se ei oo vaikuttanu JYPin peliin, vaan onnistuttiin tekee kaks tärkeetä maalia. Toivottavasti ei lähdetä kolmanteen erään turhaa peruttelemaan. Jatketaan vaan samaa iloista ja raikasta peliä niin hyvä tulee. 20 minuuttia peliä jälellä. Tää on ihan omissa käsissä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kylläpä tuomaritoiminta lässähti selvästi tämän erän loppua kohden. Kärppien pelaajia on näemmä pakko laittaa jäähyaitioon oli syytä tai ei.

Ai nyt ne kohtelee molempia joukkueita tasapuolisesti, kun peli on jo ratkennut? No kerta se olisi ensimmäinen tähän ottelusarjaan.

Jotenkin käsittämätöntä, että Liigassa on kaksi välieräsarjaa menossa ja molemmissa pelataan ihan eri tuomarilinjoilla.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Lukko taitaa viedä kotiedun tästä sarjasta.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kolmas erä täysin Tapparan hallinnassa, lukolla nolla hyökkäystä ensimmäiseen vitoseen.

Totta, ja tuota osasi odottaakin. Lukko iskee vastahyokkayksista sitten. Noinhan se yleensa menee kolmannessa erassa kun joukkue on johdossa.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Lukko on kyllä passivoitunut ihan täysin.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kertokaa mitkä olisivat kertoimet lukemille 7-2, kun maalivahtien torjunnat ovat kahden erän jälkeen: I.Tarkki 21 / T.Tarkki & Rajaniemi 12!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Uskomatonta itkua Marjamäeltä, kun vihdoin omakin joukkue alkaa saamaan rangaistuksia selvistä tilanteista. Mikäli tuo viimeinen oli Marjamäen mielestä tuomarivirhe, ovat sitten JYPinkin saamat rangaistukset olleet selkeitä virheitä, kun niissä ollut mitättömän pieni rike, kuten tuossa Tarkinkin tilanteessa.

Juurikin näin. Pieni tulkinnanvaraisia rikkeitä puolin ja toisin. Ei noista pidä play-offeissa viheltää.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kääpiö ottaa näköjään viittaa tuolla toisessa pelissä
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Siis mikäs kaveri tämä Palo-Pena on? Pitkän linjan Tappara-faniko? Ihan kuin olisi Lukko-rekvisiittaa ollut mukana, ja veikkasi myös Lukon voittoa tästä pelistä?
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Molemmat estaa kiekotonta miesta jatkuvasti. Ainoastaan yhdesta vihellettiin ja sekin tuli lukolle. Mista helvetista te itkette?
Kritisoin tota joka painaa liirumlaarumia, ei tunnu tajuavan hevon huilua mitä kentällä tapahtuu. Kirjottelee vain provosoiden, tosin puupäitä löytyy muualta myös.

Sua ei mun kirjoittelu koske.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En tiennyt että pitää kaikkien muitten joukkueitten palstatkin lukea. Yritän pitäytyä omissa pöydissä. Mutta onneksi olkoon ihan koko pointin tahallaan (?) väärin ymmärtämisestä joten suomennetaan. Turha itkeä vaan toisen virheistä jos itse rikotaan samassa mittakaavassa.
Otteluseurantaketjut olisi riittänyt.
Palola rikkoo saman verran kuin Lukko yhteensä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös