Otteluseurantaketju Liiga 6.4.2015 (3. välierät)

  • 70 388
  • 680

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jos jyväskyläläiset väittävät, että tasakentällisin peli on tasaista, niin kannattaisi hieman vähemmän kuunnella niitä johtavan horinoita.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Kyllä Lukko on hieman yllättäen jopa hallinnut peliä. Takakarvaus toimii hienosti ja Tapparan hyökkäykset tyrehtyy jo keskialueelle.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No sittenhän se on vastustajan mailasta kiinnipitäminen. Myönnät siis itsekin Lukon pelitavan perustuvan sääntöjenvastaiseen pelaamiseen.
Kyllä siellä on molemmilla joukkueilla runkosarjan mittapuulla ihan yhtälailla sääntöjenvastaista pelaamista - se on sitä playoff hokii! Tappara roikkuu omassa päässä Lukkolaisten selässä ihan yhtälailla, joten ihan turha on kitistä jostain yksipuolisesta kahvaamisesta. Tämä on pelin tuomarilinja ja sen mukaan on pelattava.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
7-2 ja jyp peliin mukaan.

Voi siellä silti pelata loppuun asti vaikka homma on ratkennutkin.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Just. 7-2 ja JYPin yv myös 100%.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Taas 9 maalin peli. Ja vielä erä pelaamatta.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se, että ylivoima on sataprosenttista ei nyt ole kummoinenkaan juttu, mutta se, että alivoimateho on NOLLA % kertoo joukkueista joitain
 

Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #44,
Näinhän se on. Uskomattoman herkästi Jypin pelaajat lähtee boxiin. Tämän sarjan jäähyjakaumaa katselessa voisi olettaa että Kärpät olisi dominoinut täysin tätä sarjaa. Tässä vaiheessa on hyvä tasoitella, kun peli on selvä.
 

Väinö

Jäsen
Tappara hyötyisi tarkemmasta tuomarilinjasta selvästi. Nyt vielä korostuu, kun lukko näyttää väsyneeltä. Luistelua lisää, niin paikat aukee tai köriläät on boksissa. Hyvä tästä tulee!
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Mielestäni Niskala löi kiekon ränniin, josta lähti pyöritys ja Tapparan tasoitus.
Tikkasen nimiin minä sen laittaisin. 100-varmaksi en sano kun Lukon otteita vasta playoffeissa olen seurannut niin ei äijien olemukset ole täysin selkäytimessä.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
MAALIIIII!!!!!!! :D Pelissä mukana!
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kärpät-JYP ottelusarjan voittaja ei tule kyllä voittamaan finaalia.. Eihän noin järkyttävän paskaa alivoimapelaamista voi olla näin tärkeissä peleissä. Ei se kummankaan ylivoima nyt niin maagista ole, että aina soi omissa.

Edelleenkin 5-5 pelissä tässä sarjassa ei ole hätää, mutta ei noilla av prossilla voi jatkossakaan tätä sarjaa voittaa, varsinkin jos imurointeja menee myös 5-5 pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös