Tila
Viestiketju on suljettu.
Yksi asia mistä olen huolissani on katsojien määrä kotipelissä. Toivottavasti määrät nousevat kauden edetessä.
Mutuna heittäisin, että ainakin viimeiset 30 vuotta ne ovat nousseet kevättä kohden (@axe voi tulla komppaamaan) ja faktana, että suosittu, seksikäs ja raikas naapurijoukkue on viimeksi ollut edellä kaudella 2010-2011. Että eiköhän tuokin vielä korjaannu.

Mutta onpa oudon hyvä alku Jukan joukkueeksi...
 
My women were bespoke, just like my suits. Double breasted. Always.

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvin menee mutta menköön. 14 maalia kolmeen peliin ja tänään jo sujui myös puolustaminen. Ei ihme, että kaikilla näyttää olevan hauskaa.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itseäni lämmittää eniten 0 päästettyä maalia. Ässien keskialueen ylitys oli todella hankalaa, eikä Garteig tainnut saada edes hikeä pintaan. Omassa päässä pyöritykset katkesivat nopeasti ja peliä käännettiin todella nopeasti.
 
1959 1961 1964 1975 1977 1979 1982 1984 1986 1987 1988 2003 2016 2017

Sniper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Suden kääntölämäri
Kaikki toiminta jäällä tapahtuu aina suhteessa vastustajaan. Oliko Ässät vaan huono tänään vai saiko Tappara sen näyttämään huonolta?
Minun mielipide on, että omalla pelaamisella tehtiin Ässistä huonomman näköisiä kuin olivatkaan. Päätypeli oli ehkä tänään se isoin myrkky, missä porilaiset ottivat isosti kuokkaan tai eivät olleet siihen valmistautuneet. Ja kovasta prässistä helpon näköinen nousu ylös varmasti söi vastustajan tahtoa.
 
Standardinmukainen allekirjoitus

Kukko

Jäsen
Pakko pistää posia ja peli on mukavan näköistä. On se ihme juttu, kuinka yleinen rentous lisääntyy itseluottamuksen kasvun myötä. Ässät oli aika paljon perässä, Tappara todellisuudessa hölläsi jo aika paljon viimeiseen erään. Alkavankauden otannalla voisi sanoa, että kärki kahinoissa ollaan. Kausi vasta alussa, joten turha tässä vielä isommin henkseleitä paukutella.
 
@McTorso :
Toivon, että pari kolme seuraa ei pysty ensi kaudella pelaamaan. Näin saisimme tästä Koronan aiheuttamasta erittäin ikävästä tilanteesta irti jotain positiivistakin.

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pakko antaa kehuja, kun on sen paikka. Paras peli vuoteen, minkä olen nähnyt Tapparalta. Todella raikasta peliä maalivahtia myöten. Kaksi seuraavaa peliä näyttävät missä todella mennään, mutta tolla pelillä niihin on hyvä lähteä. En kuitenkaan vielä ala Rautakorpi faniksi.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Olkaa huoleti, kyllä se "reenijumikin" saadaan päälle kevättä varten, viimeistään tuossa marraskuun pimeydessä...
 
Viimeksi muokattu:
1953 1954 1955 1959 1961 1964 1975 1977 1979 1982 1984 1986 1987 1988 2003 2016 2017

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt puuttuu tänään täysin liike. Mihin se on kadonnut. No eka erä ei pidä vaipua synkkyyteen. Nyt on kyllä ihan eri vastus, kun Ässät olivat.
 

U2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & anyone against russia...
Vituiksi meni lainaus, en osaa näköjään uudella palstalla muokata.
 
Mies voi rakastaa elämänsä aikana useaa eri naista, mutta vain yhtä jääkiekkojoukkuetta.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
No eihän se vituiksi mennyt, kun voitto tuli. Olimme huonompia tänään, mutta paras ei aina voita. Tästä on hyvä jatkaa.
Jaa että huonompia. Ja paras, eli Rauman Lukko ei aina voita. Näinpä näin.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaa että huonompia. Ja paras, eli Rauman Lukko ei aina voita. Näinpä näin.
Älä nyt itseesi ota. Hyvä peli kuten sanoin, mutta pelillisesti Lukko oli parempi. Joo maalit ratkaisee ja eniten maaleja tehnyt voittaa. Rauma on vaikea paikka pelata ja siksi suuret pisteet meille. Miksi aina kun kritiikkiä esitetään, joku ottaa herneen nenään, vaikka pelihän oli kaikkien nähtävissä, jos haluaa maksaa
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaaha, Tappara polkas kaasua. Tää ranskalainen on hyvä vahvistus meille eikä Morleykään ole hassummin pelannut. Kun vaan saadaan Malkkinen ja Olavi tuonne pelaan, niin hyökkäys näyttää hyvältä ja saataisiin porukkaa hallille.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Puusilmäiset kokit
Uskomatonta paskaa toi Tapparan pelaaminen Tampereen paikallisessa. Me ollaan hävitty tää peli.
 
Jyväskylä on täydellinen kaupunki, kaikin puolin.

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vikaan erään jää kirittävää. Munatonta pelaamista, kun kuitenkin pelataan paikallispeliä. Viime pelien aneemisuus korustuu tänään , kun vastassa on hyväjalkainen Ilves, joka ei ole harjoitellut laisinkaan viime aikoina, kun jalka on noin raikas. No vielä yksi erä pelaamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.