Otteluseuranta (SaiPa)

  • 354 315
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ei me vissiin enää pelata SHL-kiekkoa, kun Terolle tuli yllätyksenä, että peli on yleisesti kehittynyt kahden vuoden aikana. Nyt se joutui keksimään jotain muuta, mutta ei ole ihan vielä oikein lähtenyt.

Näköjään joo. Tero selailee nyt kuumeisesti sitä tyhjää pelikirjaansa löytääkseen sen yhden sivun, jossa on jotain merkintöjä.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Ana on saalistanut isot siiat saimaan rannalle :) :) kyllä se pojat siitä lähtee, jos ei lähe niin syyhän onkin katsojan silmissä :) :)
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Se siitä
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
JYP ei ajattele nyt tarpeeksi pitkälle. Tappiolla olisi vielä teoreettiset mahdollisuudet saada keltamusta vastaan playoffeissa.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
ja miten vitun kujalla voidaa olla tossa 4-1 -maalissa. miksi se pakki rynnii ylös ryskeellä kun satavarmana pitäis tietää että vastahyökkäys tulee kovaa jos laidassa kiekko hävitään......
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Miten vitussa voidaan voittaa yhtään matsia, kun pystytään tekee max se 1-2 maalia per peli, oma puolustus on mestistasoa ja joka toisessa matsissa molarit imuttaa 1-2 helppoa?? Siihen päälle olematon pelikirja. On mahtava yhtälö.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös