Tila
Viestiketju on suljettu.

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Täytyy vain ihmetellä, että mitä pelejä siellä toimistolla on katseltu, kun Espoon vapahtaja vain porskuttaa. Sokea reettakin näkee, että ei tämä nyt oikein toimi.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
On se vaan kumma. Vaikka menisi pukukopin luottamus Lehterältä, niin seurajohto ei anna potkuja. Jos Lehterällä mennään kausi loppuun, niin Zabo haluaa purkaa sopimuksen ennen siirtorajaa, kun lyödään rahoiksi.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kohta alkaa meidän kiri
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
4-0, kukaan ei tee mitään. Vittu mikä lammaslauma, painukaa helvettiin sieltä kentältä!! Koittaako jengi "pelata" Lehterää ulos? Jotainhan tossa täytyy olla, kun on viisi päivää aikaa valmistautua peliin ja sitten mennään kentälle luovuttamaan peli saman tien.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
On tää hulvatonta kuinka se Tirkkosen ja Kallioniemen aikakauden hyvä meininki on onnistuttu tuhoamaan käytännössä 100 prosenttisesti karmeimman asian ollessa se, että mä en ainakaan näe mitään viitettä seuran toiminnassa siitä, että tämä joskus muuttuisi.

Hanskat tiskiin? Laittakaa vittu vaikka hanskat jäälle, niin tulisi jotain sielua tähän touhuun.
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Tää alkaa olemaan jo hauskaa. Tero saa mun puolesta mennä ottelun jälkeen Espooseen, omalla kyydillä toki. En pistäisi myöskään pahakseni, jos ottaisi Ramun mukaansa. Ropo voi valmentaa tämän kauden loppuun ja ensi kaudeksi voitaisiin hankkia joku ammattimies sinne penkin taakse.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.