Tila
Viestiketju on suljettu.

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Onko se vaan parempi, että jäädään kaikki seuraavan kotipelin ajaksi kotiin ihmettelemään ja palataan asiaan, kun on nähtävissä, että edes hitusen kiinnostaa.
 
"Eihän siinä olis mitään järkeä, jos SaiPa voittais aina!"

- Huuto Kisapuistossa

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Helsingin IFK, Espoon juniorikoulu
Final Countdown on muuten aika sopiva laulu tähän tilanteeseen. Montakohan kertaa vielä soi? Pitäskö omaksi maalilauluksi vaihtaa Jätkä lentää?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Nuoret eivät kuulemma käytä alkoholia kuten ennen. NHL:ssä on suomalaisten kausi alkanut hyvin. Konepajalla Helsingissä on varmasti hyviä keikkoja lähitulevaisuudessa. Ja mitäs muuta? Ulkona on kaunis syyskeli. Posin kautta hei!
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vittu mitä puolustamista taas...tuo Riikola on kyllä aivan järkyttävän paska. Miten helvetissä tollanen Suomi-sarja tason pelle on tonne hankittu?? Tossa hankinnassa on kyllä Tuomenoksa & Lehterä olleet aivan vitun sekaisin.
 
SaiPadatassa kerrottiin, että viimeksi SaiPa on ollut ensimmäisen erän jälkeen neljän tai useamman maalin tappioasemassa kaudella 1988-1989 eli 30 vuotta sitten... Sillä kaudella niin tapahtui kolme kertaa. Onko tämä enne?
 
RAPORTOI
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.