Otteluseuranta (SaiPa)

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kohta alkaa meidän kiri
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
4-0, kukaan ei tee mitään. Vittu mikä lammaslauma, painukaa helvettiin sieltä kentältä!! Koittaako jengi "pelata" Lehterää ulos? Jotainhan tossa täytyy olla, kun on viisi päivää aikaa valmistautua peliin ja sitten mennään kentälle luovuttamaan peli saman tien.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
On tää hulvatonta kuinka se Tirkkosen ja Kallioniemen aikakauden hyvä meininki on onnistuttu tuhoamaan käytännössä 100 prosenttisesti karmeimman asian ollessa se, että mä en ainakaan näe mitään viitettä seuran toiminnassa siitä, että tämä joskus muuttuisi.

Hanskat tiskiin? Laittakaa vittu vaikka hanskat jäälle, niin tulisi jotain sielua tähän touhuun.
 

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Tää alkaa olemaan jo hauskaa. Tero saa mun puolesta mennä ottelun jälkeen Espooseen, omalla kyydillä toki. En pistäisi myöskään pahakseni, jos ottaisi Ramun mukaansa. Ropo voi valmentaa tämän kauden loppuun ja ensi kaudeksi voitaisiin hankkia joku ammattimies sinne penkin taakse.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Onko se vaan parempi, että jäädään kaikki seuraavan kotipelin ajaksi kotiin ihmettelemään ja palataan asiaan, kun on nähtävissä, että edes hitusen kiinnostaa.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Helsingin IFK, Espoon juniorikoulu
Final Countdown on muuten aika sopiva laulu tähän tilanteeseen. Montakohan kertaa vielä soi? Pitäskö omaksi maalilauluksi vaihtaa Jätkä lentää?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Nuoret eivät kuulemma käytä alkoholia kuten ennen. NHL:ssä on suomalaisten kausi alkanut hyvin. Konepajalla Helsingissä on varmasti hyviä keikkoja lähitulevaisuudessa. Ja mitäs muuta? Ulkona on kaunis syyskeli. Posin kautta hei!
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vittu mitä puolustamista taas...tuo Riikola on kyllä aivan järkyttävän paska. Miten helvetissä tollanen Suomi-sarja tason pelle on tonne hankittu?? Tossa hankinnassa on kyllä Tuomenoksa & Lehterä olleet aivan vitun sekaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös