Otteluseuranta: puolivälierät 14.5

  • 165 538
  • 1 518
Tila
Viestiketju on suljettu.

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Edelleen olen sitä mieltä, että jos nämä paskajäähyt kostautuvat niin pistetään sitten kunnolla läskiksi ja haistatetaan vitut sveitsiläiselle hammaslääkärille, Putinille ja IIHF:lle ja pistetään kunnon tanssit pystyyn. Kerta jäähyjä tulee "estämisestä" niin vedellään sitten kunnolla levyiksi ja näitä pikku-sloboja myöskin turpaan.

Tästä sama mieltä. Kovuutta peliin, jäähyjä tulee kuitenkin.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Salmelan jäähy nyt oli aivan selvä, maila jalkojen välissä, vaikkakin vahingossa. Kontiolan jäähy vähän yllättävä, mutta sinänsä ihan oikea tuomio.

Huolestuttavan kuumana käy suomalaiset tilanteiden jälkeen, voi olla tyytyväinen ettei ole enempää tullut alivoimaa. Salmela ainakin voisi rauhoittua erätauolla.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Jos olet känyt Tsekeissä niin tiedät tsekkien suhtautumisen venäläisiin... Voin sanoa että Suomessa ollaan suopeita verrattuna Tsekkeihin.
Tiedän toki. Nyt onkin kysymys venäläisten suhtautumisesta tsekkeihin ja kyllähän he mieluummin slaaviveljensä jatkossa näkevät kuin Suomen (pienemmän pahan teoria). Sen verran on kiekkomaailmassa Suomen ja Venäjän suhteet tulehtuneet, että tässä on hyvä paikka näpäyttää meitä finskejä.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja odottakaahan kohta kun studio alkaa taas inisemään...farssi jne.

Nostan käden ylös virheen merkiksi - hienosti Aravirta ja Nurminen jätti oma-aloitteisesti lähtemättä mukaan noista tuomareista valittamiseen. Kemppaisen tilanteessa olisi pitänyt antaa jäähy tshekkipelaajalle. Suomi voittaa aivan varmasti tämän pelin.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Pitäisi Mertsi päänsä kiinni, kun ei mistään mitään tiedä. Ei todellakaan synny mitään kohua tuosta tilanteesta, kun se oli päivän selvä jäähy Kontiolalle estämisestä.

Soita sille, kyllä se kaltaistasi besserwisseriä kuuntelee. Päivän selvää tilanteessa oli ainoastaan syntynyt maali. Aika moni kiekkomies on kanssasi eri mieltä joten pää kiinni toivotukset kannattaa osoittaa laajemmalle säteelle.

Päivän selvä jäähy. :D:D:D
 

Sic

Jäsen
nyt pitää vain saada vähintään yhtä terävä startti vikaan erään kuin tokassa, sen jälkeen pitää rukoilla kaikkia kiekkojumalia että ylivoimapeliäkin pääsisi vääntämään..
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kyllähän Tsekki on ollut selkeästi parempi ja aloitteellisempi joukkue, sillä heillä on taitotasossa selkeä etu ja sitä pitää käyttää. Onhan tuolla kotiedulla myös pieni tekemisensä kaikessa...

Tuostakin huolimatta tuomarit voisivat viheltää ne tilanteet, mitkä pitääkin.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
No meni lukukelvottomaksi tämä ketju viimeistään nyt taas. Molemmat kiistanalaiset suomalaisjäähyt oli vihellettävissä. Läheskään aina ei olisi vihelletty, mutta nyt vihellettiin...vaikea tuosta on kuitenkaan mitään salaliittoa löytää, mutta tää palsta pystyy kyllä siihenkin. Selvästi suurin tuomarivirhe oli tuo Kemppaisen mailan poislyömisen huomioitta jättäminen,

Kaiken kaikkiaan täytyy kuitenkin olla pettynyt Suomen peliin toistaiseksi tässä matsissa. Tshekki on vienyt peliä yllättävänkin selvästi, ja siihen nähden aika ymmärretävä tuo tämänhetkinen tilanne on.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt täytyy Suomen alkaa pelaamaan viisikoilla paljon aktiivisemmin. Käsijarru pois päältä ja rohkeaa aktiivista peliä. Pavelec on korkeintaan kohtalainen veskari Rinteeseen verrattuna eli hänelle pitää saada painetta. Nyt on lauottu 12 kertaa maalia kohden ja kaksi erää kulunut. Kertoo jotain leijonien aktiivisuudesta hyökkäyssuuntaan.

Kontiolan jäähystä sen verran, että viime kesänä futiksen mm-kisoissa Hummels kolasi Varanea samoin ja teki maalin ja maali hyväksyttiin. Nyt tuli Konnalle jäähy. Eli kumpi näistä lajeista olikaan se kontaktilaji? Silti oli vihellettävissä, mutta kova tuomio oli kyllä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu mitä paskaa taas! Kemppainen seisoo yksinään, Tsekki luistelee ohi ja lyö alapuolelta Kemppaisen mailan hevon helvettiin. Viisi sekuntia myöhemmin Tsekki tasoittaa.
Suomen jäähyt olivat ihan ok, mutta tuollaisen kun jättää viheltämättä niin ei tässä voi taas kun vituttaa.
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä täällä on hauskaa lukea näitä värilasillisia kommentteja. Tuo mertarannan itkemisen kuuntelu taas on aika raskasta. Tuomarit olleet kohtuullisia, suomi ei tuomareiden takia ole tappiolla.

Mites tuo ku Kemppaiselta lyötiin maila kädestä? Oliko oikea tuomio jättää jäähy viheltämättä?
 
Miten muuten se JMA:n jäähy, meni vähän itsellä ohi. Nopeasti näytti siltä että mies piti alle puoli sekuntia mailaa kädessään sen jälkeen kun se meni poikki. Miksi siitä vihellettiin jäähy?
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Puhutaan siitä, että maalille pitää mennä kovaa, mutta heti kun siellä Tsekki pelaaja häviää maalinedessä kaksinkamppailutilanteen, niin itketään, että aivan selvä homma ja laitetaan Konna jäähylle. Mielestäni juuri tuolla maalinedessä PITÄÄ olla kova ja jos siellä saatana jäät toiseksi, niin sitten jäät. Maalinedessä vain makuupaikkoja jne. Kuvottavaa toimintaa ryssäkaksikolta.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jaahas, täällä työnnetty jo päät pensaaseen ja kevennetään omaa vitutusta haukkumalla kaikkia muita ;)

Tsekki tietty vie ja on muutenkin vahva, mutta kyllähän Suomi sitä kaivattua suoraviivaisuutta on taas mukavasti tosipaikkaan löytänyt. Kolme kertaa saatu kiekko häkkiin "tuurillakin" toimittamalla sitä kiekkoa maalille, joten eipä kai se ihme olisi jos toinenkin kolmas maali vielä sieltä tulisi ja rankkareilla homma kotiin? Hanurististakaan ei ole harmia kuin ylivoimalla, joten joutuu kai vaan toivomaan ettei niitä enää Tsekki saisi.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Molemmissa tilanteissa voidaan antaa omasta mielestäni myös paskaa ninskaan pakeille...

Meinaat, että mailoja voi lyödä sääntöjen mukaan käsistä vittuun ja maalivahtia käydä törkkimässä?? En näe syytä miksi niistä pitäisi syyttää pakkeja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös