Otteluseuranta: puolivälierät 14.5

  • 165 545
  • 1 518
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Slaavilainen veljeys kieltämättä näkyy tuomaritoiminnassa. Myös kotiyleisön paine ohjaa dumareita. Tsekki toki parempi, mutta ei niitä noin pitäisi avittaa, jos eivät 5 vs.5 osaa ratkaista.

PS. positiivisen yllättynyt Immosen tiukasta nokkapokasta siinä aloituskahakassa.
Jos olet känyt Tsekeissä niin tiedät tsekkien suhtautumisen venäläisiin... Voin sanoa että Suomessa ollaan suopeita verrattuna Tsekkeihin.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Pitäisi Mertsi päänsä kiinni, kun ei mistään mitään tiedä. Ei todellakaan synny mitään kohua tuosta tilanteesta, kun se oli päivän selvä jäähy Kontiolalle estämisestä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Salmelan jäähy oli aivan selvä jäähyn paikka, kun työnnetään maila jalkojen väliin niin se on selvä peli.. Kontiolan ehkä aavistuksen kevyt, mutta siinäkin voi kyllä halutessaan jäähyn nähdä

Ennen kaikkea tällä hetkellä on kuitenkin sen vuoksi turha rutista, että Tsekki on ollut aivan käsittämättömän hyvä ja selvästi on ollut parempi
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Olihan noi Suomen jäähyt oikeastaan ihan selkeitä, mutta miksi Jagr ei saanut jäähyä kun löi Rinteeltä mailan pois ennen 3-2 maalia.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Suomen tulisi johtaa parilla maalilla, mutta slobopellejen vuoksi tilanne slaaveille. Onko ennen mm-tasolla nähty puolivälierissä matsia jossa toinen maa ei pääse ylivoimalle ollenkaan? Aivan.
 

Sic

Jäsen
2-2 maaliin johtanut rangaistus oli kyllä täysin huterilla perusteilla annettu. Kyrsiihän se hitusen kun tällaisilla lahjoilla annetaan kaverille tuossa saunassa momentum... Hattua päästä jos jellonat tän vielä kääntää voitoksi.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Tsekki saa estää kiekotonta pelaajaa vaikka kuinka paljon ja jäähyä ei takuulla tule. Jo viime erässä tuosta kirjoitin kun kiekottomilta otetaan vauhti pois. Myöskin mailan saa vetää käsistä vittuun......
 

J.Petke

Jäsen
Eniten kyrsii tuo Jalosen käden heilutus. Saatana, siellä pitää huutaa, raivota ja juoda sian verta jos ei ole tyytyväinen tuomiohin. Jalonen käväsee laidalla ja huispauttaa vasurille tuomareita kohti. Ei näin.
 

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Btw Suomi on ollut aivan vastaanottaja tässä pelissä joten numerot imartelee kyllä Suomea.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Kyl toi Kemppaisen kädestä mailan huitominen vastaa tota Kontiolan jäähyä...toisest ei tullu jäähyy ja toisest tuli....pentele
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Haluan mielipiteitä lisää. Oliko Kontiolan työntely maalilla mukamas ihan sallittua?
Oliko Jagrin mailanisku Rinteen patjaan juuri ennen Kovarin maalia sallittu? Rinne liikkui iskun/työnnön voimasta maalia kohti. Aivan yhtä suuri estäminen kuin Kontiolaltakin. Yksi pieni merkittävä ero tilanteilla vain oli...
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Harmi että kansainvälinen ohjaaja ei näyttänyt sitä Kemppaisen mailanmenetystä uusintana, siinä on sitä todellista farssin ainesta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Kotiyleisön paine näkyy noissa venakoitten viheltämissä jäähyissä, aika ihme mikäli Tsekit ei saa yhtään AV tilannetta, mikä ei kyllä yllättäs yhtään.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tsekki täysin ansaitussa johdossa, laukaisumäärissä järkyttävä ero, samoin onko Suomi saanut yhtään kunnon rakennettua viisikkohyökkäystä? Kiekko on käytännössä kokoajan Tsekin pelaajilla, Suomen hyökkäyksiin lähdöt ovat surkeita, pakit sähläävät kiekon kanssa omissa, avaukset menee persiilleen jne.

Ei tämä tuomareiden toimintaan toistaiseksi ole kaatunut, kyllä pitää paljon muuttua pelaamisessa kolmannessa erässä jos tässä oikeasti halutaan haastaa.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Sinivalkoiset lasit pois silmiltä. Ei mulla muuta. Jäähyt perusteltuja.

Ilmeisesti myös sinikeltaiset lasit häiritsevät näkymää, koska eivät ymmärtäneet Ruotsin selostajatkaan Kontiolan jäähyä.
 
Kontiolan jäähy oli perusteltu mutta kyllä noita jätetään paljon viheltämättäkin. Sen sijaan Lepistön ja immosen tilanteissa Suomi hyötyi, kun eivät joutuneet alivoimalle.
Immosen tilanteessa ehkä, mutta eihän tuosta Lepistön tilanteesta olisi pitänyt kenellekään jäähyä antaa. Tai sitten juurikin molemmille, mutta Tsekille vaan filmaamisesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös