Otteluseuranta (Jukurit)

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
No jos ei ollut Ahon päivä tiistaina, niin vielä vähemmän oli tänään Rajaniemen päivä...
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huomioita tuosta niin jännä ettei Hyvärinen pääse koettamaan vaikka on jo Liigan sivujen mukaan terveenä ja annetaankohan liikaa tasoitusta kun kakkosketjussa aloittajana oletusarvoisesti n. 30% kaveri. Ylipäätään toivoisin edes testiä että Vähätalo laitaan ja keskelle vaikka Nikkanen, tai näillä senttereillä Weigel. Saraultin onnistuessa keskellä, myös hän voisi jatkaa siinä ennemmin kuin Julius. Mielenkiintoiset ketjut kuitenkin, aika tasaisesti laitettu ratkaisuvoimaa ja vääntäjää sekaisin. Alakerrassa Jaatinen - Jalonen vähän hirvittää ennakkoon.

Meinanneeko muuten että A-junnut vetävät koko Lappeenrannan turnauksen ilman Kakea? Olisi aika uskalias veto mielestäni.
Mites tuo Vähätalon alotusprosentti eilen, 12,5% syö vähän mahdollisuuksia harjotelluilta hyökköyskuvioilta, olettaen että harjotuksissa Vähätalo on sentää jonku alotuksen voittanu Jaatista vastaan että on kuviota ylipäätää päästy harjottelemaan. Ekassa erässä joitain välähdyksiä tuolta Vähätalon ketjulta, mutta tuntui että Vähätalo jäi Jahosta ja Roineesta kokoajan jälkeen ja todelliset paikat uupui.

Muutoinkin niin Kärppiä kuin muitakin vastaan toivoisi vähä enemmän suoraviivaisuutta ja kiekon toimitusta maalille. Sitä oli alkukaudesta enemmän havaittavissa. Ei tuo Annunen mikään jumalainen maalissa ollut!
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllähän tänään olisi pinnat otettava. Ilves ei ole ihmeitä esittänyt viime aikoina(kaan) ja Jukureilla peli on muutamasta tappiosta huolimatta ollut ihan kelvollista.

Jos takkiin tulee, niin alkaa väkisin hiipimään mieleen viime syksyn kahdeksan ottelun tappioputki, joka käynnistyi juuri Tapparaa vastaan. Uskotaan kuitenkin raikkaaseen esitykseen rasituksesta huolimatta. Onneksi pelaajia on hieman kierrätetty ja kuntopohja pääosin hyvällä tasolla.
 

Tepukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Boston, sympatiat KaPa-51
Eilinen unholaan ja tänään toisenlaiset turkikset nylkyyn.
Hyvää ja kamppailuvalmista peliä eilekin, mutta Annunen ja osin tuuri pitivät kotijoukkueen nollilla.

Samalla lailla vaan tänään Hakametsässä ja kolme pinnaa kotimatkalle tuliaisiksi.

Eilissestä mieleen jäi Saraultin piristyneet otteet. Oli huomattavasti näkyvämpi kuin aiemmissa peleissä.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
Ei nyt kilinvit... Ahon huonokin peli rupee näyttämään nyt hyvälle, kun näitä katsoo...
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt tiisvistämään! Siel o tasan yks ketju jonka peli toimii. 54-16-15, muut ei saa mitään nyt ailaseksi.
Pelin jälkeen sitten mentalcoachingia oikein urakalla Rajusta alkaen. Ei noihi prkl oo vaa varaa jokatoisessa pelissä..
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Voisivat tulla tänään juosten kotiin, jos se asenne alkaisi taas vaikka sieltä löytymään.

Puolihuolimatonta sohimista, mikä näkyy ihan kaikessa tekemisessä. Etenkin maalipaikoissa. Ilves pistää joka paikasta kiekon sisään, kun taas Jukurit vetelee yli, ohi, veskarin syliin tai lähintä vastustajaa päin. Ihan mihin muualle vain kuin kohti maalia.

Täytyy kyllä hämmästellä mihin helvettiin se runkosarjan alussa nähty taisteluasenne on näissä muutamissa viime peleissä hävinnyt. Moni pelaaja alisuorittaa pahasti. Puolustus nyt kaipaisi ainakin sitä fyysistä ja henkistä johtajaa. Toivottavasti reagoidaan ennen kuin on liian myöhäistä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Paniikkinappulaa ei ole tarve painaa, mutta reagoinnille on tosiaan tilausta. Vuosi sitten pakka romahti maaottelutauon jälkeen ja kausi ohi tappioputken myötä, nyt olisi tavallaan mahdollista yrittää pakottaa homma takaisin uomiin ennen sitä romahdusta kun aika heikkoja merkkejä on ilmassa. Piti olla kuuden pisteen viikko, yhteen tyytyminen ja siinäkin auttoi kaverin veska kun paikkatuhlailusta huolimatta kolme saatiin tehtyä. Kusta oli mutta oli paskaakin.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Good things will happen!
Nyt olis sitten varmaan aika kääntää homma raiteilleen aika nopeasti tai kauden jälkeen voidaan taas selitellä maalinteon tehokkuudella ja sillä ettei osata kääntä pelejä voitoksi. Järkyttäviä virheitä puolustuksessa (sijoittumiset) ja maalivahtipeli vuotaa. Hyökkääjillä pleksit paukkuu.

On vain sanottava viimeinkin ääneen, vaikka se pahalta tuntuukin, että nyt olisi aika Holtarin alkaa kaikessa hiljaisuudessa etsiä ykköskassaria ensi kaudelle.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
On vain sanottava viimeinkin ääneen, vaikka se pahalta tuntuukin, että nyt olisi aika Holtarin alkaa kaikessa hiljaisuudessa etsiä ykköskassaria ensi kaudelle.
Kun huomioidaan Holtarin olevan rautainen ammattimies, voidaan olettaa ensi kauden kassarin olevan jo melko hyvin tiedossa.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Leskinen-Henritius-Piitulainen
Galvas-Piipponen

Sarault-Weigel-Roine
Jaatinen-Jalonen

Partanen-Vähätalo-Pereskokov
Hyvärinen-Jakovenko

Kalliola-Hotakainen-Ritamäki
Kokkonen

Rajaniemi-Randelin

Ok, mutta:
1. Toivottavasti ekasta vaihdosta selvitään ilman takaiskuja, Galvas hereillä!
2. Vähätalo? Miksei Tanus tai se Nikkanen, jopa Hotakaisen näkisin mielummin tuossa kolmosen keskellä!
3. Kokkonen ei ole 7. pakki!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös