Otteluseuranta 5.1.2024 (9. kisapäivä)

  • 45 991
  • 1 178

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suomesta jäi näissä kisoissa mieleen nämä johtojen sulamiset. Pelattiin hetkittäin todella hyvin, mutta pidemmän päälle ei oltu hyviä. Pari hyvää erää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Piti sitten tämäkin nähdä.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Hyi vittu sanon minä, ihan uskomatonta, että ensin päästetään saatana alivoimalla pukukoppimaali toisen erän lopussa ja sen jälkeen pelataan ihan sukkasillaan viimeinen erä arvokisojen PRONSSIPELISSÄ! Ja päästetään jumalauta 5 maalia vikaan erään???

Haistakaa nyt kaikki vittu siellä liiton hyvä veli -saunassa! Mikkolalle palkankorotus ja hornetit saattamaan jengi kotiin.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Varmaan raskasta seurata maajoukkue-urheilua jos koko ajan pitää miettiä kuka maksaa kenenkin pelaajan palkan. Eihän suomen paskaa alivoimaa saa millään maalivahdin syyksi.

Lähinnä väsynyt humoristinen heitto vitutuksissa. Asiahan on kuten sanoit, mutta ei Kokko onnistunut myöskään. Yhtään game saveria näkynyt, mutta tosiaan erikoistilanteisiin tämä kaatui. Eilen taas maalivahti pelasti paljon, vaikka turpiin tulikin. Valmennus tässä turnauksessa loppujen lopuksi kyykkäsi, ei voi olla noin heikot erikoistilanteet.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Siis oonko nyt missannut jotain mutta saiko All-Time-Worst Coach Mikkola vielä JATKON???
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Aidosti muuten vihaan tuota joukkuetta. En halua enää ikinä nähdä tätä joukkuetta. En enää ikinä. Suomessa pitäisi olla isompi cancel-kulttuuri, jottei kukaan näistä pelaajista ole enää ikinä julkisuudessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös