Otteluseuranta 4.–5.1.2021 (9. kisapäivä)

  • 76 856
  • 1 616

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku kyseli, että mistä pelin näkee ilman televisiota. Dplay-sovelluksesta, mutta pitää etsiä valikoista kanavat ja TV5. Jos yrittää katsoa suoraan matsin siitä etusivulta, pitää olla tilaus.

Edit: Pahoittelut, alkusarjassa tämä vielä toimi näin, mutta ei enää.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
oispa kiva kuulla se taikasana millä Pennanen sai syötöt napsumaan noin nätisti. edelliset pelit ei hirveesti enteilly tätä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jätkät jatkaa suoraan siitä, mihin Ruotsia vastaan jäätiin. Nyt on ketjutkin loksahdelleet paikoilleen. Varsinkin tuo kakkonen pelaa ihanaa lätkää.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Suomi oli kyllä paljon parempi! Jenkit aikalailla yhden ketjun joukkue ekan erän perusteella ja maalikin tuli aikamoisen tuuripompun kautta.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Ei mitää hätää Leijonilla. Finaaliin me mennään. Laitan herätyskellon jo nyt valmiiksi huomiselle kello 4.00. En ymmärrä teitä Venäjän kannattajia, jotka eivät tähän porukkaan uskoneet. USA:han on ihan paska.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt sitä paskaa oikeasti syötiin, kun joku Bluesin valmentaja asiaa joskus avasi
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Sitä tässä jäi vain miettimään, että jos Suomi menee finaaliin, niin riittäisikö tämä peli Kanadaa vastaan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hyvää kiekkoa kyllä Leijonilta. Olin kuulevinani että tolppa kilisi siinä toisen yv:n lopulla mutta patjalla taisi sitten saada vielä jenkkiveska pelastettua. USA yritti alkuun rynniä yli mutta ei onnistunut ja kyllä tuossa ote koko ajan enemmän siirtyi meidän jätkille, etenkin hyökkäysalueen karvauspeli oli älyttömän tehokasta ja monessa kohtaa katsoin että jenkillä helppo katkon paikka (tai ei edes tilanne missä kuvittelisi katkoa tarvittavan) ja sitten siihen ninjaileekin Leijona viemään kiekon edestä ja myllyt valmiina.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Oli kyllä täysin Suomen erä. Yksi huono vaihto (sen aivan ekan lisäksi) ja siitä USA sai maalinsa, muuten kyllä täysin Suomen hallussa peli. Jenkkien puskeminen Suomen sumppuun keskialueella oli suorastaan ihanaa katsottavaa.
 

Raate

Jäsen
Sen timanttisuuksia kuuntelin tossa Venäjä-pelin verran ja ei ollut yhtäkään samanlaista sutjakkaa heittoa mitä Ruotsi-pelissä löytyi :(
Viihdearvo kaukalon ulkopuolella kärsii, mutta mieluummin näin päin. Kakkosketju tosi pirteä. Kiekonhallinta kun pidetään ja saadaan jenkit rikkomaan niin jossain vaiheessa osutaan lisääkin yv:llä
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ehkä se Paljon peli -mainos on sittenkin paras näistä Mäkkärin mainoksista.... Muiden taso vajoaa vaan alemmas ja alemmas
 
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga, Leijonat, U20,
Hienosti myös Zegras saatu pysäytettyä sen 1v1 haastoissa missä lienee kuitenkin näiden kisojen paras. Pariin kertaan yritti käytellä suomen pakin mailan alta mutta siihen jäi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös