Otteluseuranta 31.12.2017–1.1.2018 (6. kisapäivä)

  • 52 666
  • 739
Tila
Viestiketju on suljettu.

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On maalintekijä, eikä mikään vaihdosta toiseen peliä dominoiva. Itse asiassa Tolvanen tarvitsisi jonkun "Teräväisen" dominoimaan ja pelaamaan hänelle maalipaikkoja saadakseen vahvuutensa esiin. Siinä mielessä KHL sopii hänelle paremmin kuin junnukisat, joissa pitäisi itse loistaa ja "dominoida" vahvuusalueensa ulkopuolella.

No joo voipa se olla tietysti noinkin. Kyllähän tuolla on ihan kohtuullisia paikkojakin ollut, mutta ei kyllä ole se maalintekijän profiili ihan hirveästi vielä näkynyt. Jospa tuo Räsänen nyt tarjoilisi paremmin kuin Kuokkanen. Vesalainen ei ole näkynyt kyllä yhtään, joten ei kai kaikkea voi tuon Tolvasen niskaankaan kaataa. Nyt niitä maalintekijöitä kyllä kaivattaisiin.
 

Knap

Jäsen
Haiskahtaa pronssivuodelta. Pohjois-Amerikan joukkueita vastaan ei riitä, välierissä jotain Tshekkiä/Venäjää höynäytetään, kun heilläkin kone yskii. Välierissä turpaan, pronssiottelussa taas Suomea kiinostaa pelata toisin kun välierässä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Paul Kariyan poika jäähylle jenkeiltä.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Ihan käsittämätöntä, että Suomella on koko ajan kolme hyökkääjää syvällä hyökkäyksissä kun tiedossa on, että USAn suurin vahvuus on irtokiekoista kääntö omalla alueelta. Pakkien ja hyökkääjien välissä paljon tilaa toiselle aallolle, onneksi näistä ei ole vielä kolissut.
 

RiverDog

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Äskinen maali oli aika fifty sixty. Noin pienen matkan päästä tullut laukaus, reaktiolla arvioi ja räpsä menee pari senttiä ohi

Omaan silmään Luukkonen ylipelasi maalissa jo syötön vastaanoton ja poikittaisliikkeessä alkoi kääntymään sivuttain. Täytyy katsoa paremmin hidastuksesta.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
No voi harmi, kun YVllä Juolevi laukoi.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ja taas päin ensimmäistä jalkoihin. Miten voi joka ikinen veto jäädä ekaan pelaajaan?
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Eeli painaa puolivälierissä 3

Epäilen, Eeli on loistava prospekti mutta ei mielestäni pääse loistamaan junnukisoissa. En oikein osaa selittää, mutta nää junnukisat on enemmän sellasta juoksemista kuin järkevää peliä.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oli mennä vaa mitästä tyhjää, ku ei tyhjään mene.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös