Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 29.–30.12.2018 (4. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Avuton tunari, 29.12.2018 klo 15.58.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tuntuu hieman turhalta lähteä nostelemaan tätä ketjua ylös koska kyseessä jo vanha otteluseuranta, mutta pakko kuitenkin vastata sillä tämä oli loistava esimerkki siitä, kuinka keskustelua käydään ns. rakentavasti. Ei henkilöön kiinni hyökkäämällä ja heittämällä jotain naurettavaa lässynlässynläätä, niinkuin aina tapahtuu jostain kumman syystä kun aletaan vertailemaan ruotsalaisia ja suomalaisia jääkiekkoilijoita, vaan näin. Eli ihan vaan argumentoimalla kylmänviileästi ja myös perustellen. Kiitos.

  Olen muuten tismalleen samaa mieltä kanssasi tuosta, että nuo em. luettelemasi syyt ovat juurikin niitä, miksi Jokiharju pelaa nyt MM-kisoissa ja nämä kaksi muuta eivät. Eli syyt ovat tässä tapauksessa ennenkaikkea joukkuelähtöisiä, ei pelaajalähtöisiä.

  Kaikki kolme ovat kuitenkin nousseet jo heti tällä tulokaskaudellaan joukkueidensa kärkikastiin. Josta syystä onkin mielestäni puhdas makuasia laittaa noita kolmea tällä hetkellä mihinkään paremmuusjärjestykseen. Pisteidenkin valossa tulosta näyttäisi tulevan aikalailla samaan tahtiin. Enkä muuten usko, että Jokiharjunkaan paikkaa Hawksin ykkösparissa olisi horjutettu, ellei valkku olisi vaihtunut. Taas muuten yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka kukakin näkee minkäkin pelaajan "hyvyyden". Ei noissa ole mitään absoluuttista totuutta. Ei minunkaan väitteissäni, tietenkään, vaikka niitä saatan täällä joskus sellaisina esittääkin. Niin tyhmä en sentään ole minäkään.

  Tasatilanteessa vedän tietenkin aina kotiinpäin, koska olen karjalalippis ja hemmetin ylpeä sellainen :)
   
  Atthe tykkää tästä.