Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 29.–30.12.2018 (4. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Avuton tunari, 29.12.2018 klo 15.58.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tuntuu hieman turhalta lähteä nostelemaan tätä ketjua ylös koska kyseessä jo vanha otteluseuranta, mutta pakko kuitenkin vastata sillä tämä oli loistava esimerkki siitä, kuinka keskustelua käydään ns. rakentavasti. Ei henkilöön kiinni hyökkäämällä ja heittämällä jotain naurettavaa lässynlässynläätä, niinkuin aina tapahtuu jostain kumman syystä kun aletaan vertailemaan ruotsalaisia ja suomalaisia jääkiekkoilijoita, vaan näin. Eli ihan vaan argumentoimalla kylmänviileästi ja myös perustellen. Kiitos.

  Olen muuten tismalleen samaa mieltä kanssasi tuosta, että nuo em. luettelemasi syyt ovat juurikin niitä, miksi Jokiharju pelaa nyt MM-kisoissa ja nämä kaksi muuta eivät. Eli syyt ovat tässä tapauksessa ennenkaikkea joukkuelähtöisiä, ei pelaajalähtöisiä.

  Kaikki kolme ovat kuitenkin nousseet jo heti tällä tulokaskaudellaan joukkueidensa kärkikastiin. Josta syystä onkin mielestäni puhdas makuasia laittaa noita kolmea tällä hetkellä mihinkään paremmuusjärjestykseen. Pisteidenkin valossa tulosta näyttäisi tulevan aikalailla samaan tahtiin. Enkä muuten usko, että Jokiharjunkaan paikkaa Hawksin ykkösparissa olisi horjutettu, ellei valkku olisi vaihtunut. Taas muuten yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka kukakin näkee minkäkin pelaajan "hyvyyden". Ei noissa ole mitään absoluuttista totuutta. Ei minunkaan väitteissäni, tietenkään, vaikka niitä saatan täällä joskus sellaisina esittääkin. Niin tyhmä en sentään ole minäkään.

  Tasatilanteessa vedän tietenkin aina kotiinpäin, koska olen karjalalippis ja hemmetin ylpeä sellainen :)
   
  Atthe tykkää tästä.