Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 29.–30.12.2018 (4. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Avuton tunari, 29.12.2018 klo 15.58.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tuntuu hieman turhalta lähteä nostelemaan tätä ketjua ylös koska kyseessä jo vanha otteluseuranta, mutta pakko kuitenkin vastata sillä tämä oli loistava esimerkki siitä, kuinka keskustelua käydään ns. rakentavasti. Ei henkilöön kiinni hyökkäämällä ja heittämällä jotain naurettavaa lässynlässynläätä, niinkuin aina tapahtuu jostain kumman syystä kun aletaan vertailemaan ruotsalaisia ja suomalaisia jääkiekkoilijoita, vaan näin. Eli ihan vaan argumentoimalla kylmänviileästi ja myös perustellen. Kiitos.

  Olen muuten tismalleen samaa mieltä kanssasi tuosta, että nuo em. luettelemasi syyt ovat juurikin niitä, miksi Jokiharju pelaa nyt MM-kisoissa ja nämä kaksi muuta eivät. Eli syyt ovat tässä tapauksessa ennenkaikkea joukkuelähtöisiä, ei pelaajalähtöisiä.

  Kaikki kolme ovat kuitenkin nousseet jo heti tällä tulokaskaudellaan joukkueidensa kärkikastiin. Josta syystä onkin mielestäni puhdas makuasia laittaa noita kolmea tällä hetkellä mihinkään paremmuusjärjestykseen. Pisteidenkin valossa tulosta näyttäisi tulevan aikalailla samaan tahtiin. Enkä muuten usko, että Jokiharjunkaan paikkaa Hawksin ykkösparissa olisi horjutettu, ellei valkku olisi vaihtunut. Taas muuten yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka kukakin näkee minkäkin pelaajan "hyvyyden". Ei noissa ole mitään absoluuttista totuutta. Ei minunkaan väitteissäni, tietenkään, vaikka niitä saatan täällä joskus sellaisina esittääkin. Niin tyhmä en sentään ole minäkään.

  Tasatilanteessa vedän tietenkin aina kotiinpäin, koska olen karjalalippis ja hemmetin ylpeä sellainen :)
   
  Atthe tykkää tästä.