Tila
Viestiketju on suljettu.

Avuton tunari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vähän kaikki.
23:00 Tanska - Sveitsi
01:30 Slovakia-Suomi
03:00 Kanada - Tshekki
05:30 Ruotsi - USA

Näistä mielenkiintoisin (Suomen peliä lukuunottamatta) on Ruotsin ja Yhdysvaltojen peli. Jos Ruotsi voittaa, se on lohkon ykkönen hyvin suurella todennäköisyydellä. Yhdysvaltojen voittaessa tilanne menee tiukaksi, ja Suomellakin on mahdollisuus lohkovoittoon.

Eiköhän keskustelua herää enemmän kuin viime otteluseurannassa!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi elämän kevät näitä alkamisaikoja. Eikö ne osaa siellä jenkeissä kääntyä meidän aikaan?
Pakko se on vanhan koittaa jaksaa valvoa
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Kisojen tärkein matsi Suomella edessä. Vain voitto kelpaa, vaikka paikka puolivälierissä on miltei varma. Suomihan voisi toki välttää Kanadan(?) myös voittamalla USAn ja muiden pelatessa sopivasti ristiin, jos Suomi häviäisi Slovakialle.
Slovakian ikäluokka 99 on kuitenkin varsin kova, se hävisi Suomelle 4-5 alkusarjassa U18 MM-kisoissa v. 2017. Muutoinkin joukkue pelasi tasaisia pelejä huippuja vastaan ja jäi vain niukasti välieristä. Suomi on toisaalta kisoissa ilman Vesalaista ja Heiskasta, jotka loistivat mainituissa kisoissa. Samoin ovat poissa mm. Ikonen ja Kotkaniemi.
Näin ollen, materiaalissa annetaan aika lailla tasoitusta.
Kupletin juoni lienee selvä. Tosin on mahdollista, että pelistä tulee coast to coast- tyyppistä peliä, jossa taktiset hienoudet on minimoitu ja jossa koohotetaan yksilöinä eteenpäin. Tässä skenaariossa Suomi olisi vahvoilla parempien yksilöidensä vuoksi. Mutta suurella todennäköisyydellä Slovakia on skoutannut Suomen heikkoudet esim. avauspelissä ja sumputtaa keskialueen tiiviisti. Näin ollen, ottelussa tulee vähämaalinen vääntö, jossa maalintekotaito ratkaisee vähissä paikoissa.
Mielenkiintoisin asia tässä matsissa on, herääkö Suomi näihin kisoihin, onko sillä vielä jokin ylimääräinen vaihde, joka nyt heitetään päälle. Nousevatko yksilöt omalle tasolleen. Vaikka Suomen voitto ei olekaan pakollinen, nousevat paineet joukkueen sisällä taas todella suuriksi, jos ei nyt kyetä esittämään parempaa peliä kuin kahdessa ensimmäisessä matsissa.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Ajat ovat kyllä mahdollisimman kehnot, mutta pakkohan se on kaksi ensimmäistä peliä yrittää väijyä. Ruotsi - Yhdysvallat on jo vähän liikaa.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mä diggaan kyllä alkamisajasta. Sieltähän tulee entisten nuorten kultaleijonien NHL-pelejäkin pari-kolme sopivasti pohjaksi. Ja huomenna, vill Gud, on vapaapäivä.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL
Sveitsillä heti alku minuuteilla muutama vaaaaaraliinen tilanne Tanskan maalilla, saas nähdä löytääkö Tanskalaiset mitään aseita Sveitsiä vastaan.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL
Kurashev vie Sveitsin ylivoimalla 0-1 johtoon, hetkeä aiemmin Tanskalaisilla oli alivoimalla hyvä tilanne mutta ei tullut valmista.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL
Sveitsi johtaa ensimmäisen erän jälkeen 0-2, Kurashev molempien maalien tekijänä. Tanskalaisten paras tilanne koko ottelussa tulee olemaan varmaan tuo alivoimalla syntynyt tilanne, hämmentävää.
 

Knap

Jäsen
Saa kyllä aikamoinen ihme tapahtua jos ei Tanska halua ottaa jopa Kazakstanilta turpaansa.
Itse oon kallistunut kyllä siihen, että Kazakstan rökittää Tanskan. Kazakstan oli ainakin Suomee vastaan tosi pirtee loistomaalivahti viimeisenä lukkona, ja Tanska taas nähdyissä peleissä ei oo saanu mitään aikaiseksi, edes yhtä maalia koko turnauksen kolmessa pelissä.

Jos on mahdollisuus betsata, että kumpi tippuu B-sarjaan, laittasin isolla Tanskaa.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Eipä vakuuta oikeen tuo Ahokkaan haastattelu. Kaikki on niin mahottoman hyvin mutta jotenkin vaivaantuneelta mies vaikutti ja eiköhän pelikin taas tule olemaan ihan paskaa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 19-20: Miettisen Mietteillä
jos sitä ekan erän kattelis kotona ja erätauolla hilautuis tuonne baariloihin.

uhkaa tuo kalja loppua...
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
191019

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Keitäs pelaajia kannattaa laittaa Slovakian puolelta tarkkailuun? Löytyykö lainkaan talenttia sieltä suunnasta?
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Juman kekka että on tää YLEn touhu tuskaa. Aivan onneton käytettävyys, sekä nettisivuilla, että areenassa. Millehän paskalaitteille noi on tehty. No onneksi kymmenen eri klikkailun jälkeen sai pelin näkymään.

Nyt junnut näyttäkää että kehitystä on tapahtunut.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.