Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 29.–30.12.2018 (4. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Avuton tunari, 29.12.2018 klo 15.58.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Onko Ahokkaan KooKoo-pesti varmistunut? Mä oon luullut, että se on huhu joka varmistetaan myöhemmin.
   
 2. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tällä yv.lla vois vielä kaunistella lukemia.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Paras suoritus Kupari-Heponiemi akselilta.
   
 4. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Onko kaikilla Yle Areenan kuva täyttä paskaa?
   
 5. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 6. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Ok? Kyseenalaistit että minä en ole nähnyt Eeli Tolvasen maaleja.

  Puunaama mikä puunaama, eikös tuo sinun näkemyksesi tuulettamattomuudesta juuri sitä vahvista. Silti haluat vängätä.
   
 7. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
 8. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Terolehterämäinen aikalisä. Otetaan aikalisä silloin kun sillä ei ole enää väliä eikä silloin kun joukkue tarvisi herätystä 0-2 tappioasemassa.
   
  Laitela tykkää tästä.
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Arttu Wiskariako ne siellä soittaa
   
 10. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Voi olla että luin viestisi väärin, jonka takia omani myös poistin. Puunaamahan se on. Sinä teit siitä negatiivisen asian. Tähän varmaan vastaat, että et missään vaiheessa sanonut niin ja siihen minä vastaan jo etukäteen, että hyvää yötä.
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mitä Eeli on sulle tehnyt, että voi olla noin paljon jotain parikymppistä jätkää vastaan. ISÄM MAAM PETTURI, kun ei ole tehnyt turnauksessa maalia?
   
 12. Timoteus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lehtinen olisi pitänyt nollat ja tehnyt 2+2
   
 13. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihan kohtuuhyvä peli Suomelta. Vielö täytyy parantaa, jos mitali aiotaan ottaa.
   
 14. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Hei ystavat hyvat,jattakaa nyt herrajumala Eeli rauhaan ja keskittykaa johonkin muihin asiohin ,vai pitaa pahaa Han on teille tehnyt?!

  Ei vaan, ei iske meikäläiseen tuo uhriutuminen, kiukuttelu, vittupaskahuutaminen, yksinyrittäminen ja ylimielisyys. Isot elkeet vaatisi isoja tekoja, enkä puhu todellakaan pelkästään tästä turnauksesta.
   
 15. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Millä tavalla tuo ylimielisyys näkyy? Muutama tyhmä kiekonmenetys, mutta vastapainoksi polki jopa yllättävän kovaa omiin vielä pari minuuttia ennen loppua 5-1 tilanteessa. Isot elkeet? Huutonaurua.
   
  Rambokala tykkää tästä.
 16. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Enhän mä edelleenkään pelkästään tästä pelistä puhu. Ylimielisyytenä olen ottanut nuo kommentit draftista ja AHL-elämästä. Ja yleisesti pidän hieman kukkoilevista kiekkoilijoista, mutta Eelillä se muuttuu kiukutteluksi ja minäminä ajatteluksi turhan usein omaan makuun. Varmasti nuokin vähenevät ajan kanssa ja pojasta kasvaa hyvä NHL-kiekkoilija, ainakin toivottavasti.
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ruotsi vie Yhdysvaltoja. Menee amerikkalaisjunnuilla kuskaamiseksi.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hugg 2-0.
   
 19. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  3-0 jo. Ei tuo Suomen 1-2 tappio Ruotsille enää niin paskalta näytä.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  4-0 -> 4-4. Wow.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Boqvist pitää streakin elossa!
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Jaa ruotsi hävisi alkusarjassa... eiku.
   
 23. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tuo YLE:n selostaja nyt vaan on umpisurkea. Saukkosen Anukin tuntuu tuon rinnalta maestrolta.

  Ammattitaidoton, ei tiedä kiekosta (kuten jäähyistä ja niiden syistä) juuri mitään, ei näytä minkäänlaista tunnetta selostaessaan ja sekoilee kaikissa pikkuasioissakin. Kehnoin selostaja, mitä mieleen tulee sitten 80-luvun. Muistuttaa tyyliltään hieman "legendaarista" Pentti Salmea aneemisessa ulosannissaan. Tai (tämän päivän) Pentti Lindegreniä joka taisi juuri vielä lähes 80-vuotiaana viime kisojen aikaan jonkun matsin selostaa ja oli joka tilanteessa noin viisi sekuntia myöhässä "oho, sieltä taisi tulla maali" (kun kiekko oli jo ehditty laittaa keskiympyrän kautta peliin aikaa sitten). Pentillä varmaan on kieltämättä tietämystä kiekosta, mutta on silkkaa vanhan miehen kiusaamista laittaa sitä enää selostamaan.

  Ja mitä tulee ruotsalaisiin puolustajiin, niin käydään sitä keskustelua sitten jossain ihan muualla, sille sopivassa ketjussa ja mielellään ihan kunnon argumentein eikä siltä pohjalta että ruotsalaiset puolustajat nyt vaan ovat maailman parhaita koska joku jossain on joskus niin sanonut.

  Tuo argumentti, että Dahlin on siksi parempi kuin Jokiharju, koska Jokiharju pelaa MM-kisoissa, on suorastaan naurettava. Samalla logiikalla esim. McDavid oli jokunen vuosi sitten vielä umpisurkea, koska tuli MM-kisoihin pelaamaan. Ja Matthews, Laine, Aho ja mitä näitä nyt on.

  Ja entäs sitten Heiskanen? Eihän Heiskanenkaan päässyt nyt kisoihin, joten millä perusteella Dahlin olisi sitten Heiskasta parempi? Hassua Ruotsi-fanitusta.

  Silloin kun tuon näkemykseni heitin, oli varmasti kenelle tahansa (muille kuin Ruotsi-faneille) selvää, että niin Heiskanen kuin Jokiharjukin olivat selvästi Dahlinia edellä. Se näkyi niin tehopisteissä kuin joukkueiden sisäisessä hierarkiassakin ja peliajoissa päivänselvästi. Nyttemmin tilanne on hieman tasoittunut Dahlinin päästyä enemmän NHL:n peliin ja vaatimuksiin mukaan. Edellä se ei missään nimessä vielä ole tuota kaksikkoa.

  Enkä sitäpaitsi ole koskaan väittänyt Dahlinin mahtuvan Ruotsin pakiston top 6:een. Ainakaan vielä.
   
 24. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Lainaus:
  Ottamatta itse keskusteluun hirveästi kantaa niin taisit ymmärtää tämän argumentin väärin. McDavid, Matthews ja Laine (tai edes Puljujärvi) eivät ole kukaan pelanneet nuorten MM-kisoissa sen jälkeen kun heidät on varattu NHL:n. Sitä ennen, alle 18-vuotiaana, ei ole ollut mahdollista pelata NHL:ssä. Aho pelasi 2016 nuorten kisoissa kun hänellä oli jo varaus Carolinaan ja niiden kisojen jälkeen NHL on vienyt miehen, vaikka olisi vielä 2017 ollut iän puolesta kelpoinen pelaamaan.

  Laittaakseni sekaan omat kaksi senttiäni: nyt kyseessä olevat kaverit, Jokiharju, Heiskanen ja Dahlin, ovat molemmat jo pelanneet tällä kaudella NHL:ää, mutta näistä yksi pelaa junnukisoja samaan aikaan kun kahta muuta ei päästetty/laitettu sitä pelaamaan. Ja tähän voi vaikuttaa esimerkiksi myös se, että Chicago ei tule taistelemaan pudotuspelipaikoista, joten alhainen sijoitus runkosarjassa takaa hyvät varausnumerot eli nuoret pelaajat voi laittaa hyvällä omatunnolla turnaukseen josta voivat sillä kaudella voittaa jotain. Buffalo ja Dallas taas ovat näillä näkymin juuri siinä pudotuspelipaikkojen rajalla, jolloin ei ole varaa antaa maajoukkuepeleihin yhtäkään pelaajaa.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.