Otteluseuranta 29.–30.12.2016 (4. kisapäivä)

  • 77 627
  • 1 045
Tila
Viestiketju on suljettu.

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Onkohan Rautakorpea ja Uramaa edes päästetty erätauolla pukuhuoneeseen? Toivottavasti ei.
 

Nemirovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mikäli Suomi on toisen erän puolella purjeessa siellä alkaa onneks Buffalon peli, missä on kaikkien aikojen dominoivin pakki. Aina. Sarjatasosta riippumatta.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Laiturien luistelulinjat on nyt Jukan toimesta piirretty millintarkkaan muottiin optimaalisen kahvausaseman saavuttamiseksi. Tää on voitettu peli.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Oon kai mä nyt. Tuo alkaa jo näyttää junnupeliltä, vauhtia enemmän kun järkeä. Hyvä.
Joo kyllähän tämän junnulätkän pitää olla tällaista vauhdikasta koohotusta. Pelikirjakiekko saadaan jättää aikuisille.
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Tämä erävoitto tulee omistaa Rauli Uramalle. Siinäpä mies, joka on aina valmis suoraselkäisesti kantamaan vastuuta, kun isänmaa sitä eniten tarvitsee.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tuulola tuuletti jo neljä sekuntia ennenkuin maali tuli ja tietenkin nuuska huulessa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pelaajathan siellä palaverit on pitäneet. Olli Juolevin ansioita.

Ei vais, valmennus ensimmäisen erän perusteella onnistunut tänään. En silti ymmärrä, miten se poistaa tosiasian että he ovat isoja syyllisiä että tällainen kuoppa ollaan kaivettu.

Tsekki-pelistä olen sitä mieltä että Suomi oli huono ja sen pistän valmennuksen piikkiin. Kuitenkin Tanska-pelissä Suomi laukoi sen 34 kertaa(tai sitä luokkaa) ja vastustaja 7 kertaa. Jos Suomi siis vie peliä käytännössä täysin ja luo selvästi enemmän paikkoja, niin voiko valmentaja tehdä enempää. Ok, valmentajien tehtävä myös henkisesti valmistaa niin ettei ns. mailaa puristeta tai hörppäisyjä tule. Silti näen että on mahdollista valmentajan tehdä asiat hyvin ja jopa pelin olla ihan hyvää, mutta silti voidaan hävitä peli. Eikä se välttämättä ole kenenkään, varsinkaan valmentajan vika.
 
Pakko sanoa, kaikesta aiemmasta huolimatta, että tuo eka erä näytti jo todella hyvältä. Finskit saivat hyvällä vauhdilla pikkuruotsin näyttämään aika hitaalta ja rotsit auki lähteneeltä porukalta, joka alkoi heräillä vasta loppua kohden. Numerot voisivat olla jopa 0-2, jos ylivoimalla viivasta vedetyt osuisivat edes joskus maalitolppien väliin ja loisivat ripareita sekä kimmokkeita. Vapinaa ei juuri testattu, enkä sikäli ole kauhean luottavainen siihen osa-alueeseen Suomen pelissä. Mutta hei, eipähän tarvi jättää ekaan erään tätä kattomista, enemmän sekin ko mitä odotti.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Mun kello soittaa seittemältä ja uni meinasi tulla jo ennen matsia mutta eiku perkele nyt valvotaan. Hieno erä Suomelta. Kuokkanen vielä messiin niin mestaruus on meidän.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Juoleville plussa (tai yleensäkin joukkueen johtohahmoille) kerta ovat myös oma-aloitteisuutta osoittaneet tuossa joukkueen pelastamisessa. Joukkuepalaveri, jossa päätetään että nyt on homman muututtava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös