Otteluseuranta (Ässät)

  • 475 715
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

oki1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät , Noormarkun Koitto, RU-38
Se oli sit siinä, olihan tossa yritystä kyllä!
Kohti uusia pelejä!
 

Pataatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle. TML
Ei se hyvä taistelu vaan riitä, niin kauan kun annetaan tollaisia lahjoja kuin Killinen eka ja Vuorisalo toka maali. Toisaalta ei Teemu mitenkään mokannut, oli keppinä vaan ihan oma itsensä, kuten aina kun pitäis vähääkään puolustaa. Antais nyt tän turhakkeen paikalla vaikka Varttisen säheltää. Negaa oli myös Pihlajamäen todella typerä jäähy.

Kyllä Spinkit kohtuullisesti kulmissa pörräsivät ja posia, tottakait oli Yv maali.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Ei se hyvä taistelu vaan riitä, niin kauan kun annetaan tollaisia lahjoja kuin Killinen eka ja Vuorisalo toka maali.

No en kyllä pistäisi ensimmäistä maalia Killisen piikkiin. Taimi olisi voinut ottaa sen Killisen Taimea kohti kaapiman kiekon, kun vaan olisi ottanut tilanteen tosissaan. HIFK:n pelaajalla vaan oli huomattavasti kovempi halu ottaa se kiekko kuin Taimella, joka meni tilanteeseen maila yhdessä kädessä ja täysin ponnettomalla potkulla. Tietysti hänen olisi ollut mahdollista myös pelata miestä ja estää HIFK:n pelaajan eteneminen kiekon kanssa, mutta ei tehyt sitäkään, kun ilmeisesti ylimielisyyksissään piti itsestään selvänä, että tuollaisella 50% tekemisellä hän sen kiekon siitä saa. Pelasi sitten vain itsensä täysin ulos tilanteesta. Miten voi jääkiekkoilija olla noin vetelä ja välinpitämätön?
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei sinällään liity oikeastaan Ässiin, mutta tekee mieli mainita.

Oli tänään henkilökohtaisesti väsynyt päivä. Päätin tehdä kävelylenkin Kirjurinluodon ja Musan kautta Isomäkeen ja keskustan kautta kotiin. Isomäkeen päästessä tuli todella hyvä mieli, kun päähän alkoi tulvia ajatuksia Ässistä, seuran historiasta ja muuta positiivista. Astora Areenasta kaikuvat laukaukset ja tömähdykset laitaan vilkastuttivat ajatusvirtaa entisestään.

Tuli ensimmäistä kertaa muutamaan päivään aidosti positiivinen olo Ässistä. Usko on viikonlopun aikana ollut koetuksella, ja olen lytännyt joukkuetta ihan tauotta. Nyt on vaihteeksi se parempi ja turvallisempi fiilis joukkueesta, vaikka ajat ovatkin hieman hankalat.

Maalintekoon on saatava tehokkuutta, niin voittojen määrä kasvaa kohisten. Koska se tapahtuu, sitä ei tiedä. Selin ja muu valmennus koittavat varmasti saada joukkuetta suorittamaan paremmin, joten tuloksia odotellessa. Lauantaina olisi hyvä paikka napata Isomäessä voitto tämän hetken kärkiporukoihin kuuluvasta JYPistä ja palata jo sitä ennen voittojen tielle perjantaina Lahden vierailulla.

Nyt on mukavaa odotella, että pääsee taas näkemään oman suosikin livenä kaukalossa. Tässä olla hävitty tai voitettu vielä mitään, kukaan muukaan ei ole. Lauantaina syntyi jo kauan odoteltu ylivoimaosumakin. Mutta joo, nyt oikeasti sitä kiekkoa maaliin, Ässät. Kun se luonaa hyvin, alkaa sijoitus kohista. Niukatkin voitot kelpaavat luonnollisesti, mutta se edellyttää aina erinomaista maalivahtipeliä, eivätkä Aittokallio ja Tarasov ole kelpo otteistaan huolimatta raantoja, jotka pysäyttävät kirjaimellisesti lähes kaiken. Tämä heitä yhtään väheksymättä, jos se kuulostaa siltä.

Olen myös ollut läpi alkukauden positiivisella mielellä siitä, että patasydämet @Kit Carson ja @ks ovat päättäneet pitkän hiljaiselonsa ja tuoneet puhetta sekä säpinää tänne osioon mielipiteillään ja sanomisillaan. Peukkua teille kahdelle. Myös uusi jäsen @Sue on mukava tapaus. Jatkoajassa ei ole koskaan liikaa patasydämiä hämmentämässä keskusteluita.

Perjantaina sitten valmiina antamaan joukkueelle joko hatullinen posia tai kannullinen paskaa, hehheh. Tsemppiä, Ässät! Lauantaina sitten pitkästä aikaa yhteiset voitonjuhlat, eiksje.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pelipäivä. Valmiina möyhentämään pussillinen pelikaaneja. Toivottavasti joukkueella on ottelun alkaessa yhteneväinen fiilis. Onnea peliin, Ässät!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Millä numerolla Aleksi, Matti tai Mikko (mikä näistä onkaan) pelaa? Otetaan kaveri erityisseurantaan telian kuvanlaadun suomin mahdollisuuksien mukaan.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tommi Taimi vttuun ylivoimaa pilaamasta!! Täysin paskaa pelaamista taas kerran.
 

frodo

Jäsen
Nyt on padalla irtonaisen näköistä liikettä. Kyllä nuo kovat harjoittelujaksot näkyivät viime viikon peleissä. Hirvosella on hieno pelisilmä.
 

Sue

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, #89; lentosuukko KooKoolle
Voin sanoa täältä hallilta, että on vähän synkkiä pelsukasvoja tässä ympärillä just nyt...

e: 0-3, varsinkin nyt on vähän hapan ilmapiiri.

e: 0-4, johan on kuulkaa peli! Vastahan tässä on eka vartti takana...
 
Viimeksi muokattu:

oki1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät , Noormarkun Koitto, RU-38
Ei tää oo tottakaan, mikä tästä vielä tulee!
 

oki1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät , Noormarkun Koitto, RU-38
Aika touhua... Appelgren hienoa työtä ja vielä Taimen syötöstä!
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaah joku kohno puukäsi yrittää noutaa ässien kultakypärä Tiivolaa.

Ville Nieminen saa varmaan sydänkohtauksen tuolla penkin taksna kun se kattoo tota löysää ja välinpitämätöntä puolustamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös