Otteet kaukalossa 2017–2018

  • 307 552
  • 2 502

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Saako Korhosta kehaista kun teki Kärjen syötöstä maalin vai olenko Korhosfani nyt?
Ässät pelaa tärkeimpiä pelejään tällä hetkellä ja Korhonen tehnyt ujot 5+5 kahdeksaan edelliseen.

Selvää on toki se, ettei kaverilla silti mitään asiaa ole tulosyksikköön ja kaikki jota muuta väittää ovat Korhosen fanityttöjä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt on hyvää pöhinää vaikka Tappara onkin sekaisin kuin seinäkello. Silti vahva 2.erää Ässiltä. Tommilan tekemä maali oli hieno piristysruiske, harvoin Tommila pääsee noin vapaasti veivaamaan maalivahdin kanssa kahden
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Taitaa olla Tukka-Jukan pelikirja päässyt vanhentumaan käsiin... Tapparan piti olla tänä vuonna se kiistaton mestarisuosikki, mutta nyt ei kyllä siitä näy jälkeäkään.
Materiaali toki sen verran laadukas että on jopa Tukka-Jukan opeilla varmistanut itselleen kotiedun.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan erilainen fiilis johtoasemassa kuin pari viikkoa sitten. Kova on luotto omiin. Laganiere puhui haastattelussa ennen peliä hyvästä joukkuehengestä.
Ollaan 3-0 johdossa ja Saken kaltainen taitopelaaja taklaa paikan tullen. Andy torjuu illasta toiseen hyvällä tasolla.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tappara on juuri niin steriili kuin tällä kaudella aikaisemminkin ollut monessa näkemässäni pelissä. Ei yllätä, kun katsoo, kuka siellä penkin takana heiluu. Rautakorpi onnistunut tästä paperilla hyvästä joukkueeesta imemään kaiken elämän pois.

Mitä Ässiin tulee, niin jälleen erittäin hyvä esitys (tähän asti ainakin :)). Ville Korhonen on ehkäpä maailman paras jääkiekkoilija.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Do dii.. joko uskaltaisi sanoa, että tekemisessä on saavutettu ihan kunnollinen perustaso. Sen verran hyvin paketti tuntuisi olevan kasassa..

Pääasia tietysti, että kyllä tästä jonkinlainen kausi ilmeisesti vielä saadaan pelastettua..
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Erittäin hyvä taistelu tänään joka ukolta. Andy saanut hienosti itseluottamuksen takaisin. Tästä on hyvä jatkaa...
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nämä kaksi tärkeää kotipeliä ja 6p aika suvereenien esitysten jälkeen. Ei voi olla kuin tyytyväinen.

Yhden yksilön nostan esille näistä peleistä. Andy Bernard on nyt isossa paikassa ollut helvetin hyvä!

Nyt seuraavaksi Lukko tähtäimeen ja kotietu sääleihin.
 

Puliveivaamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Flyers & Barca
Aika paljon on omat tunnelmat muuttuneet kuukauden takaisesta! Toivo alkaa heräilemään, ihan kuin kentällä olisi eri joukkue! Nyt vielä vieraspelaaminen kuosiin. Tommilalta hieno byyri, myös se hylätty.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
On kyllä hienoa kun saa joskus yllättyä olemalla väärässä oman huikean tietämyksen keskellä, Kotkaniemeen vaihto on kuitenkin tuonut lopulta hyvää, vaikka pitkään näyttikin kehnolta. Tiedä sitten olisiko Ahollakin saatu tällä miehistöllä homma takaisin ruotuun, mutta nyt on ainakin kotikentällä sellainen Ässät mitä varmasti suuri yleisö ja miksei se oikeakin taho eli jatkoaikalaiset arvosta. Pelaajat vetää nyt vapautuneesti kotona eikä kipsaa yhtään, ollaan luovia ja sopivan agressiivisia. Tommilan maali tänään aiheutti aidon hörähdyksen, mitä vittua:D

Nämä viime ajat ovat oikeasti ihan perkeleen tärkeä juttu Ässien lähitulevaisuudelle, Kotkaniemi on saanut rivit kasaan ja joukkueen puhaltamaan yhteen hiileen. Henki näyttää juuri nyt ihan helvetin hyvältä. @Pratu, onkohan tilastoja blokatuista vedoista, vaikka vaan tänään? Kyllä siellä otettiin mustelmaa ja autettiin molaria, mitä ei liikaa näkynyt synkimmillä hetkillä. Toki nyt kulkee putkikin aika huolella, Tappara oli tänään potkun perässä täydet kolme erää.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kotkaniemi on saanut rivit kasaan ja joukkueen puhaltamaan yhteen hiileen. Henki näyttää juuri nyt ihan helvetin hyvältä. @Pratu, onkohan tilastoja blokatuista vedoista, vaikka vaan tänään? Kyllä siellä otettiin mustelmaa ja autettiin molaria, mitä ei liikaa näkynyt synkimmillä hetkillä.

Helvetti, tänään jopa Sakari Salminen taklasi ja tuli nöyrästi alas puolustuksen avuksi. Tätä ei taatusti näe joka pelissä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Helvetti, tänään jopa Sakari Salminen taklasi ja tuli nöyrästi alas puolustuksen avuksi. Tätä ei taatusti näe joka pelissä.

Juu tuli laitettua sama merkille, Sakke painoi kahdesti melko ahtaisiin;) On kyllä hyvää pöhinää, säälit on vaan vähän pompputouhuja mutta on tässä nyt melkoisen kirkas valo tunnelin päässä, tällä nipulla on aika nättiä lähteä bussimatkailemaan parin viikon päästä, tiedä sitten mihin saakka vie!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mitä se Sakke turhaan höntyilee alaspäin, kun juuri sanoi haastattelussa, että onneksi ei tarvitse puolustaa koska Kupru.

Pakko se on jonkun paikata kun Taimi vetelee kypärä takaraivolla toisessa päässä kenttää.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Erityismaininnat tänään. Ei missään järjestyksessä.

Andy Bernard sekä joukkueen puolustaminen.

Neloskenttä. Maalin tehneenä olisi arvosana 11, nyt vain noin 10.

Mikael Kotkaniemi. Onhan mukavaa seurata poikien peliä tällä hetkellä. Itseluottamus on jotain, mitä ei oikein osaa sanoin kuvata. Virheitä ei pelätä. Ne kuuluvat jääkiekkoon. Pienessä ajassa sellainen muutos, että ei joukkuetta samaksi tunne mikä oli jäällä muutamia viikkoja sitten. Hauskuus näkyy Kiinaan asti.

Jari Korpisalo. Onneksi olet lafkan UTJ.

Kaikki tämä kuitenkin vain tällä hetkellä.

Ja vielä lisäksi Angus. Tiedätkö miksi ei pelota ja voin olla joskus väärässäkin, mutta erityisen harvoin. Uskon vieläkin, että Pelsut eivät ohita Ässiä ja Ilves sitä ei tee.


Ps. Unohtui vielä. Salmisen taklaukset. Tämä kultalehvin....
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät pitää huolta kiekosta ja silloin harvoin kun puolustetaan omissa, niin homma on hanskassa ja pelaajat tietävät tehtävänsä. Andy nostanut samalla tasoaan.

Seuraava haaste on saada nostettua pelaamisen tasoa vieraissa. Ei pitäisi olla vaikeaa, sillä niin kaameaa kuraa se on enimmäkseen ollut viime aikoina.
 
@Pratu, onkohan tilastoja blokatuista vedoista, vaikka vaan tänään? Kyllä siellä otettiin mustelmaa ja autettiin molaria, mitä ei liikaa näkynyt synkimmillä hetkillä. Toki nyt kulkee putkikin aika huolella, Tappara oli tänään potkun perässä täydet kolme erää.
En ole Pratu mutta Liigan laukaisukartta näyttää 8 blokattua laukausta.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Kaksi hyvää peliä alla, Andyltä vahvoja esityksiä ja säälipaikka varmistettu.
Toivottavasti nyt ei huokasta KooKoo peliin kun minimi saavutettu, vaan saadaan hyvä vire jatkumaan runkosarjan loppuun ja ollaan valmiita kun säälit alkaa.

Pakisto on nyt saanut tauon jälkeen huomattavasti parannusta puolustuspeliin ja varmaan muutamat voitot tuovat lisää vielä itseluottamusta kiekolliseen pelaamiseen. En tiedä onko tuo vaikuttanut, että on siirrytty pelaamaan pääasiassa 6lla pakilla?
Taimi ei ole ehkä häikäissyt, mutta pisteitä on tullut hyvin. Tommi on 26p kausivauhdissa siitäkin huolimatta, että ekat ottelut aika hakemista olikin.
Seppälä Peltola pari ei hyökkäyspäässä ole vielä ollut parhaimmillaan, mutta muuten perusvarmaa pelaamista.
Matushkinin kokonaisvaltainen pelaaminen on kyllä kehittynyt tällä kaudella ja ei enää pelota kun MM on kentällä ja peli pyörii omissa.
Toivottavasti Blood pysyy kunnossa ainut selkeästi lihaosaston kaveri joka hoitelee laitaväännöt kovalla prosentilla. Toki siellä Mäkelä ja Walli reservissä, mutta tämän hetken Blood on loistava pakki pelaamaan omaa rooliansa. Toivottavasti jatkaa.

4 kenttä oli tänään hyvä vaikka ei mahdottomasti taklannut, mutta sai paineen vastustajan päähän ja luotua paikkojakin. Varsinkin Lampergilta kiekollisena ihan hyväkin esitys.
Kolme muuta kenttää pelaavat tasavahvasti. Kaikilla ollut hyviä pyörityksiä hyökkäyspäässä ja onnistumisiakin tullut.
Insam ei ole hyökkäyspeliin kovin paljon antanut , mutta varmaan pelaa ihan roolinsa mukaisesti, kuten Kupru omassa kentässään.

Jos sieltä saikulta apuja vielä tulee niin, mielenkiintoista nähdä mitä Kotkaniemi tässä tilanteessa tekee?
Ehkä Insam vaihtuisi Lähteenmäkeen?
Vai olisko kova sana molempien palatessa, että neloskenttä Lähteenmäki-McRae-Appelgren/Lamperg?
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiekollinen peli on parantunut huimasti, nyt vaan loppukausi samalla otteella. Loukkeja ei saa tulla. Andyn ote hyvä, mutta lepuuttaakin pitäisi. Se taito on nyt tullut esiin, mitä olen koko ajan odottanut. Tässähän voidaan mennä pitkälle, kun vaan tekemisen nöyryys säilyy, ja miksei säilyisi, riittävästi paskaa tullutkin jo niskaan. Eteenpäin, sano.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ai jai! N-A-S-U-L-I-A!

Bojaa vastasivat odotuksiini pelaamalla yhden kauden parhaista peleistä. Valmentajan vaihdosta voi olla montaa mieltä, mutta ajoitus siinä oli kohdallaan.

Nyt sitten viimeisten treenipelien teemana on vieraissa käyminen onnistuneesti. Kouvostoliitto on vittumainen paikka ja Ryynikylässä sitten veri punnitaan todenteolla. Viimeinen matsi vielä huippuvireisiä Rööperi-Krisuja vastaan. Tässä vaiheessa veljet eivät saa enää tehdä itseään pieniksi, vaan tämä peli-ilme pitää säilyttää.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Helvetti, tänään jopa Sakari Salminen taklasi ja tuli nöyrästi alas puolustuksen avuksi. Tätä ei taatusti näe joka pelissä.
Ai eikös se tullutkaan vain rahastamaan kuten jotkut täällä mainosti?! Uusi case Ryan *huutonaurua*
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olipas se eilen hieno voitto. Joukkueesta paistoi määrätietoisuus, mutta myös rentous ja usko omaan tekemiseen. Ässät nollasi Tapparan lähes täydellisesti. 5vs5 pelissä Tapparan maalipaikat laskettavissa yhden käden sormin.

Muutoksia on selkeästi pelitapaan tehty, vaikkakaan ei isoja, mutta kuitenkin. Kyllähän Ässät nyt pitää kiekkoa selkeästi enemmän kuin Ahon aikana. Uskalletaan. Ei pelätä epäonnistumisia.

Selkeitä heikkoja lenkkejä ei tällä hetkellä löydy. Päinvastoin, tason nostajia on ilmoittautunut. Mm. Korhonen, puolustus kaikenkaikkiaan ja tietenkin Andy. Myös nelonen on toiminut hienosti. Omissa ei juurikaan ole heidän kentällä ollessaan oltu ja se on tärkeä juttu se.

Napit silti vielä kiinni ja hyvä päätös nyt runkosarjaan. Säälipleijari paikan varmistuttua saadaan onneksi vähän henkisesti ”levähtää”.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yhteisiä kokemuksia joukkue kaipaa eikä mitään lepuutuksia. Pohdinnan paikka on kannattaako Lähteenmäkeä ja McRaeta edes ottaa kokoonpanoon sääleissä kun ketjut toimii nyt aika hyvin. Jos oikeisiin pleijareihin eli puolivälieriin päästään voi kaksikon ottaa mukaan jos ovat täysin terveenä. Säälit on niin lyhyt rypistys ettei turbulenssia ketjuissa ja yhtään epävarmuustekijää ketjujen toimivuudessa kannata ottaa.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yhteisiä kokemuksia joukkue kaipaa eikä mitään lepuutuksia. Pohdinnan paikka on kannattaako Lähteenmäkeä ja McRaeta edes ottaa kokoonpanoon sääleissä kun ketjut toimii nyt aika hyvin. Jos oikeisiin pleijareihin eli puolivälieriin päästään voi kaksikon ottaa mukaan jos ovat täysin terveenä. Säälit on niin lyhyt rypistys ettei turbulenssia ketjuissa ja yhtään epävarmuustekijää ketjujen toimivuudessa kannata ottaa.
No Lähteenmäki sitten Huhtasen paikalle ainakin, jos häpy- tai häntäluun rasitusmurtumat kondisessa 100%
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Norja
  • 4.35
  • 4.45
  • 1.61
Ruotsi vs Ranska
  • 1.03
  • 16.00
  • 24.00
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös