Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ottawa Senators 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Hendo, 09.07.2018 klo 20.31.

 1. Tunnettu Sotilas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, mutta siis silloin kun tekivät päätöksen pitää 2018 pick
   
 2. rottamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ottawa Senators
  Lainaus:
  Kyllä vaan, Senatorsilla oli aikaa pohtia asiaa ihan siihen asti kun oma vuoro 2018 draftissa osui kohdalle. Lähteeksi vaikka tämä TSN:n artikkeli, jossa sanotaan näin:
  Lainaus:
  Tuo viimeinen lause ei asian kannalta ole mitenkään olennainen, mutta se nyt vaikka osoituksena siitä että tuo Orleansin Pierrekin aina aika ajoin osaa hiukan ennustaa.
   
 3. Tunnettu Sotilas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Okei. No sitten oli dorka päätös, joka saattoi nyt kääntyä hyväksi after all :)
   
 4. Hendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Senators, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Kieltämättä. Muistan vielä aluksi, kuinka lievä shokki oli jo Senatorsin hakiessa Brady Tkachukin eikä esimerkiksi Filip Zadinaa, jota esim. itse olin odottanut innoissaan.

  En usko tällä hetkellä yhdenkään Senators fanin katuvan Tkachukin valintaa tai sitä, että varaus käytettiin viime kaudella. Tkachuk on myös potentiaalinen nimi kapteenistoon jo lähitulevaisuudessa.

  ...

  Belleville onnistui saamaan avaimet omiin käsiin, mutta putosi silti pudotuspeleistä runkosarjan viimeisellä kierroksella. Sääli kyllä, mutta saa ainakin nuoret keskittyä kesän harjoituksiin kunnolla. NHL miehistön kannalta Bellevillessä pelaajat pärjäsivät seuraavasti:

  Koodi:
  Drake Batherson  59 22+40=62 +15
  Logan Brown    56 14+28=42 +19
  Nick Paul     43 16+23=39 +20
  Filip Chlapik   57 16+18=34 -1
  Rudolf Balcers  43 17+14=31 -4
  Christian Wolanin 40  7+24=31 +7
  Vitali Abramov  18   4+3=7 0
  Erik Brännström  9   0+4=4 -2
  
  Marcus Högberg  39  2.32  91.7%
  Filip Gustavsson 31  3.38  88.7%
  
  Enemmän hyvää kuin huonoa tällä rintamalla. Batherson pelasi aivan upean kauden ikäisekseen ja uskoisin hänen olevan ensi kaudella avainhyökkääjiä ylhäällä kahdessa ensimmäisessä kentässä. Balcers ja Wolanin myös toivottavasti vakiokokoonpanossa mukana. Logan Brown on mielenkiintoinen pelaaja. Pelasi hyvän ja melko ehjän kauden kahteen suuntaan. Pelottaa vieläkin miehen liike NHL:n osalta, mutta älyä hänellä on esimerkiksi kahteen ensimmäiseen kenttään tulosvastuun kannalta huomattavasti mm J-G Pageauta enemmän. Nick Paul pelasi Brownin ja Bathersonin kanssa erinomaisesti. Chlapikin kausi oli pettymys. Oli lähellä aloittaa kauden ylhäällä, mutta ei onnistunut loppujen lopuksi olemaan edes kärkisentterinä Bellevillessä.

  Abramovin ja Brännströmin lyhyet stintit olivat tehollisesti lieviä pettymyksiä, mutta molemmissa on valtavasti potentiaalia. Abramov pelaa varmasti ensi kaudella Bellevillessä, mutta Brännström on mielenkiintoinen tapaus.

  Högberg oli läpi kauden kunnossa ollessa selkeä ykkösmaalivahti. Gustavssonin kausi oli myös suuri pettymys. Högbergin on huhuttu lähtevän takaisin Ruotsiin. Gustavsson pääsisi tässä tapauksessa taistelemaan Daccordin kanssa Bellevillen ykkösmaalivahdin paikasta.

  Taitaa olla enään ainoastaan Alex Formenton, jolla kautta on jäljellä. Hän toki suuressa roolissa London Knightsissa ja toivottavasti jatkaa kautta vielä ensi yön game sevenin jälkeen. Parin viikon päästä alkaa toki myös Skoda cup, jossa lienee Thomas Chabotin johdolla muutamia Senators pelaajia.
   
 5. Hendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Senators, Erik Karlsson
  Kesäkuun puolella ollaan, joten pientä aktivointia taas. Onhan parissa kuukaudessa jotain kuitenkin ehtinyt tapahtua.

  - Uudeksi päävalmentajaksi valittiin Toronton apuvalmentaja D.J. Smith. Oli mielestäni ihan kelvollinen valinta. Nuori valmentaja, mutta ilmeisesti ihan pidetty apuvalmentaja oli Torontossa. Lisäksi kokemusta junioreiden valmentamisesta OHL:n puolella useammalta kaudelta. Ja mikä tärkeintä: oli varmasti myös melko edullinen Melnykille!

  - Anders Nilsson teki kahden vuoden ($2.6/kausi) sopimuksen. Jatketaan samaan rataan, kuin Hammondin ja Condonin kanssa, että muutaman kymmenen pelin jälkeen suoraan viiden miljoonan pahvia pöytään. Toki Nilssonilla kokemusta on enemmän ja ansaitsi loppukauden näytöillä myös sopimuksensa. Andersonin aika on hiljalleen ohi ja Nilsson lienee Senatorsin ykkösmaalivahti tulevalla kaudella.

  - Yksi Erik Karlsson treidin palasista, eli Josh Norris teki tulokassopimuksen. Norris on viime aikoina hyvin pärjänneen Yhdysvaltojen junioripuolen vakionimiä arvokisoissa. Brady Tkachukin hyvän ystävän viime kausi päättyi loukkaantumiseen, mutta on Norris ehdottomasti NHL tason lupaus. Ensi kauden osoitteesta on hyvin vaikea sanoa yhtään mitään. Monissa spekuloinneissa Norrisin odotetaan jopa ottavan NHL paikan samantien.

  - Varaamaton Ruotsalaispuolustaja Olle Alsing tarttui Senatorsin haaviin. Kuukausi sitten 23 vuotta täyttänyt puolustaja pelasi nappikauden Djurgårdenissa ollen SHL:n luotettavimpia kahden suunnan puolustajia. Aloittanee kauden varmasti Bellevillen puolella, mutta mielenkiintoinen löytö joka tapauksessa.

  ..........


  Tämän päivän median huhuissa mielenkiintoisia huhuja Erik Karlssonin ja Jason Spezzan suhteen. Spezzan ura on ollut melko jyrkässä alamäessä, mutta olisihan hänen paluu niin seuran kuin nuorten kannalta ihan hieno asia. Ilomielin ottaisin Spezzan mentoriksi mukaan. Mitä tulee sitten Karlssoniin.... Vaimokkeen koti-ikävän ja halun palata Ottawaan uskon, mutta miksi ihmeessä Karlsson haluaisi pelata Melnykin alaisuudessa? Niimpä. Pariskunnan kotipaikaksi voi hyvinkin tulla Ottawa, mutta Erikin työpaikka lienee muutaman tunnin lentomatkan säteellä New Yorkissa tai jopa Montrealissa ennen Senatorsia.