Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ottawa Senators (2.) – Boston Bruins (3.), Atlantic 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Helsing#65, 11.04.2017 klo 09.57.

 1. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Bruins alkoi toisesta erästä lukien pääsemään hyökkäyksiin siten, että keskialue ylitettiin vauhdilla. Senators lyö edelleen lukkoon keskialueen, joten kiekkojen hukkaamisen välttämiseksi päätypeli on ainoa oikea ratkaisu. Ikävä päätös tosiaan pelille ja tuntui menevän Pierre McGuirellekin tunteisiin se Nashin jäähyyn johtanut vihellys. Muutenkin tuomarilinja oli aika poukkoileva, vaikka kumpikaan joukkue ei Nashin jäähyä lukuunottamatta tilanteesta hyötynyt.

  Iso lampaan perse kyllä katsojille, jotka ilmeisesti pelin päätyttyä heittelivät jäälle jotain. Ei tosin yllätä, koska Boston on käsittääkseni urheilun saralla yksi junteimmista kaupungeista.
   
 2. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Tämä Widemanin mailasta kiinni napannut sankari sentään pääsi järjestysmiesten ohjaamana ulos hallista, tuskin on hetkeen asiaa takaisin: Brazen Bruins fan tries to steal Wideman's stick after Senators win - YouTube

  Karlssonille propsit napakasta napautuksesta idiootin sormille.
   
 3. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Huhhuh mitä tekstiä. Pistin googleen hauksi world's top universities. Ensimmäisenä tuli tällainen tulos:
  QS World University Rankings 2016-2017 | Top Universities

  Näyttäisi olevan top-kolmosessa kaksi opinahjoa Bostonin alueelta. Porin yliopisto ei käsittääkseni nouse kovin korkealle edes suomalaiskoulujen keskinäisessä vertailussa. Ainakaan en ole koskaan kuullut siitä mitään positiivista.

  Bruinsin matseissa ne Bostonin lukuisat matikkanerot tuskin viihtyvät kovin hyvin, mutta eivätpä jääkiekon seuraajat muuallakaan Pohjois-Amerikassa mitään ruudinkeksijöitä ole. Myös Montréalissa ja muissa NHL-kaupungeissa lätkä vetoaa lähinnä siihen kansaosaan, joka tykkää huutaa kurkku suorana "tapa se" tai "tuomari on nuija".
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 16.48
 4. ML17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Ei tässäkään Bostonin joukkueessa tunnu olevan riittävästi asennetta... Vaikka loukkaantumistilanne ja tuomarointi on ollut valtava etu Ottawalle tässä sarjassa, olisi Bruinsin pitänyt pystyä parempaan. Varsinkin oman alueen puolustuspeli sekoaa välillä täysin ja Senators saa ilmaiseksi loistavia maalipaikkoja. Osa voi mennä pakkien poissaoloihin, mutta kyllä hyökkääjien kuitenkin pitäisi paikkansa tietää.

  Sarjasta positiivista voi antaa Acciarille, joka on pelannut tasoaan paremmin. Myös McAvoy on tullut kovaan paikkaan lupaavin ottein. Kevan Miller on myös ollut hyvä. Muista ei tasojen ylittäjiä löydy, mutta ehkä viimeisessä pelissä jotkut parantavat.
   
 5. Helsing#65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ei-venäläisessä sarjassa, Sens, Blackhawks
  Yksi maali riitti Sensille hienoon taisteluvoittoon Bostonista, ja 3-1 tilanteesta on todellakin kiva lähteä takaisin kotiin pistämään sarjaa poikki. Toki tuuriakin oli vähän matkassa, kun onnistunut valmentajan haasto vei Bruinsin johtomaalin, selvä paitsiohan se oli ettei siinä. Vähän tyhmä sääntö tuo on, mutta nyt en todellakaan valita. Tuomarit onnistuivat omassa hommassaan mielestäni vähintäänkin kohtuullisesti tässä pelissä.

  Toiveissa tietysti olisi, että Bostoniin ei tarvitsisi enään palata, mutta katsotaan nyt. Tiukkaahan tuo sarjan tappaminen aina tekee, mutta tällä vieraspeleissä nähdyllä pelaamisella kaikki saumat todellakin on. Bostonin tähdet on pystytty pitämään kurissa, varsinkin keskialueen tukkiminen on toiminut hienosti. Tänään Bruinsilla oli kyllä ihan hyvin laatupaikkojakin, mutta Anderson oli päättänyt vetää ison vaihteen päälle, hieno nollapeli yhdeltä NHL:n aliarvostetuimmista veskareista. Hyökkäyksessä taas parhaimmat olivat loistavaan pudotuspelimoodiin päässeet Ryan ja Brassard - ja tietysti Karlsson. Ryanille toinen voittomaali putkeen, hienoa nähdä, että saa nyt onnistumisia.

  Karlssonista vielä, niin taas aivan maaginen syöttö tuohon Ryanin maaliin, ja ei voi muuta kuin ihailla ruotsalaisen suoritustasoa juuri nyt, taitaa vielä pelata vähän loukkaantuneenakin. Maailman paras puolustaja, ja ihan vähintäänkin top-5:ssä myös hyökkääjät mukaanlukien.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Juuri nyt, siis nyt Erik Karlsson pelaa aivan maagista lätkää. Toki tämä kausi oli muutenkin todella hieno, mutta se mitä EK tekee tällä hetkellä tuolla jäällä Bruinsia vastaan on ihan hemmetin vakuuttavaa, kaataa lähes yksinään vastustajansa näköjään tässä avauskierroksella.
   
 7. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Juu, Karlsson on aika säännönmukaisesti jeesustellut joka ottelussa Sensille yhden maalin tyhjästä. Sen lisäksi, että Bruins voi luovuttaa syvältä karvauksen samoin tein jos #65 on jäällä. Siitä ei tule muuta kuin vastustajalle ylivoimahyökkäys. Maailman paras.

  Silti. Tämä on ensimmäinen pudotuspelisarja viimeiseen kymmeneen vuoteen, jossa Bruins on taktisesti alakynnessä. Pelisuunnitelma ei ns. riitä. Ei ole vastausta Sensin pitkiin ja korkeisiin purkuihin/avauksiin, vaan neljättä peliä oltiin ongelmissa. Keskialueen ylittäminen ei onnistu kiekollisena.

  Bruinsilla oli ottelussa a-luokan maalipaikkoja lähinnä Sensin virheistä. Joukkue ei pysty luomaan minkäänlaisia tilanteita kiekonhallinnan ja kontrolloitujen hyökkäysalueelle pääsyjen kautta. Toiveet tuloksen osalta ovat siinä, että Rask seisoo päällään ja Marchand onnistuu läpiajoistaan kovalla prosentilla.
   
 8. Hendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Senators, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Juuri näin. Senatorsin pelityyli sopii mainiosti Bruinsia vastaan - etenkin tällä hetkellä, kun heidän pakistonsa on vajavainen. Keskialueen todella tiivis viisikko on haastavaa ohittaa etenkin, kun Bostonin tämän hetkisen puolustuskaluston avaustaidot ei päätä huimaa. Ainoa vaihtoehto on käytännössä pistää kiekkoa päätyyn. Tähän peliin taas Bruinsin jalat eivät ole riittäneet. Senatorsin puolustajat Karlssonin johdolla ovat pystyneet kääntämään päätykiekot nopeasti omiin vastahyökkäyksiin.

  Yksilötasolla melkoinen Karlsson show ollut useammassakin pelissä. Oletin itse mm. Marchandin ja Backesin hiillostavan Karlssonia enemmän, koska sen verran arvokas pelaaja on joukkueelleen. Marchand on ollut itselle suuri pettymys, eikä mieheltä olla kyllä nähty edes minkäänlaista hämmentämistä kiekollisten tilanteiden ulkopuolella. Backes on sentään yrittänyt antaa painetta Sens pakkeihin, mutta ei tuo ole saanut ketään kiinni Phaneufia lukuunottamatta. Karlssonin ollessa jäällä laukaukset ovat Ottawalle neljän pelin jälkeen 88-59 (+29). Karlsson pelaa lähes joka toisen vaihdon, joten siinä on toisella Bostonin puolikkaalla kaivettava työhaalarit esiin ellei Karlssonia saada pysäytettyä.

  Karlssonin lisäksi propsit myös Ryanille ja Brassardille. Ryan on ollut oma sylkikuppi jo toista vuotta, mutta nyt voin ensimmäistä kertaa parin vuoden aikana myöntää, että Ryan on ollut hyvä. Todella hyvä. Isoja maaleja ja arvokasta työtä maalin edessä. Brassard oli runkosarjassa pettymys, mutta pudotuspeleissä miehen arvo on aivan toinen. Tuskin ketään Senators fania kaduttaa enään se, että Zibanejad lähti vaihdossa New Yorkiin. Ben Harpur myös noussut niin sanotusti puskista ylös ja pelannut erinomaisesti puolustavassa roolissa.

  Muutamat mielenkiintoiset avaintilastot:

  Runkosarjassa:
  Aloitukset: Boston 53,2% (#3), Ottawa 51,0% (#10).
  Ylivoima: Boston 21,7% (#7), Ottawa 17,0% (#23).
  Alivoima: Boston 85,7% (#1), Ottawa 79,7% (#22).
  Laukaukset vastustajan maalia kohti: Boston 35,5 (#2 eniten), Ottawa 30,0 (#17)
  Laukaukset omaa maalia kohti: Boston 26,8 (#2 vähiten), Ottawa 30,1 (#15)

  Pudotuspeleissä:
  Aloitukset: Boston 46,8% - 53,2% Ottawa
  Ylivoima: Boston 18,2% - 23,1% Ottawa
  Alivoima: Boston 76,9% - 81,8% Ottawa
  Laukaukset: Boston 24.0 - 28.8 Ottawa

  - Ottawan jokainen neljästä keskushyökkääjästä on aloittanut yli 50% onnistumisilla.
  - Ottawa on voittanut aloitukset ylivoimalla 18-3. (Brassard 11-0, Turris 7-2, Stone 0-1).
  - Boston on laukonut selvästi vähiten maalia kohti joukkueista, jotka pudotuspelejä pelaavat.

  Bostonin puolelta pakko myös täältä antaa McAvoylle valtavat kehut. Pari virhettä on tullut, mutta peliajan, vastuun ja paineet huomioiden ottaen nuori mies on pelannut kyllä upeasti ja virheiden määrä on mitätön oletusarvoihin nähden. Erittäin valoisa tulevaisuus edessä hänellä varmasti, jos jo nyt on noinkin kypsä pelamaan huipputasolla.

  Seuraavassa pelissä katkolla kotiyleisön edessä, joten luotto on kova, mutta tasainen peli varmasti nytkin luvassa. Joko Bostonin aloituskoneisto, erikoistilannepelaaminen ja kärkipelaajat Raskia lukuunottamatta heräisivät? Kohta on myöhäistä.
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Tätä olen kanssa ihmetellyt, että Cassidyn Bruins menee pahasti käsijarru päällä (vastustajan hyvyyttä) ja Julienin Montreal taas pelaa loistavaa playoff-kiekkoa. Runkosarjassa näytti menevän valkkuvaihdosten jälkeen ihan päinvastoin.
   
 10. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Lainaus:
  Bruinsin puolustus on siipirikko, mutta silti rohkeaa väittää, että kiekollinen peli olisi McAvoyn, Lilesin ja Morrown vuoksi heikompaa kuin mitä se olisi Carlon, McQuaidin ja Krugin kanssa. Voi olla päin vastoin.

  McAvoy tosiaan ollut todella positiivinen yllätys. Vahvistaa. Vähän katsojasta kiinni, että onko se iloinen vai surullinen asia, että 19-vuotias collegejannu hyppää NHL:n pudotuspeleihin ja on jo kolmannessa ja neljännessä ottelussaan joukkueensa parhaimmistoa.
   
 11. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Eipä tämä sarja enää tasaisempi voisi olla paitsi jos voitot olisivat 2-2. Ekassa erässä strech pass toimi ihan hyvin ja taisi olla maalipaikat 8-3 Bostonille jossain vaiheessa. Bräd tuhlasi 2 läpäriä ja etenkin toisessa tilanteessa jossa Anderson tuli vastaan nhl17 tutulla pokella olisi pitänyt tehdä maali. Lopulta se ainokainen kolmannessa erässä riitti tärkeään Ottawan voittoon. Toki Ottawan puolustus on myrkkyä Bruinsille ja on ollut sitä jo pitemmän aikaa. Ihan ok on silti tuo dump and chase toiminut, mutta mikä ärsyttää taas kerran on tuo hyökkäyksiin lähtö ja se ettei syötöt löydä pelattavissa olevien ukkojen lapoihin. Välilä niitä ei nähdä kun on kiire pistää kiekkoa päätyyn ja toisaalta silloin kun nähdään niin syötöt pomppiii mailojen yli. Ottawa tulee simppelisti syöttelemällä alueelle ilman mitään ongelmia.
  Puolustus nyt on mitä on. Paremmin ovat pelanneet kuin odotettua, mutta siltikään ei ole hyvä juttu että 19v kaveri on paras pakki uransa ensimmäisissä otteluissa kuin muut. Lilesistä en tykkää kyllä yhtään. Kaveri on enemmän sellainen hyvä kun selviydyn tällä tasolla puolustaja kuin difference maker jonka otteet auttavat voittamaan pelejä ja sarjoja. Tarkoitus ei ole kritisoida miten sälli ja muut tuuraajat ovat pelanneet, mutta kun se taso vain ei ole riittävä.
   
 12. ML17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  On tämä aikamoiseksi sarjaksi muodostunut. Ei niinkään joukkueiden välisellä jännitteellä vaan kaikella muulla. Loukkaantumiset alkavat painamaan todella paljon, kun tänäänkin pelattiin kahden pelin edestä. (vasta toinen maali ratkaisi) Tänään lähti Krejci saikulle, hänkin polvitaklauksen seurauksena. Nyt siis kaksi polvitaklausta, jotka johtivat loukkaantumiseen, minuutteja yhteensä kaksi. Jos linja on tämä, niin eikö kannattaisi heti ensi pelin alkuun vetää Karlssonin polvi pakettiin?

  Bostonilta vahvoja otteita esittivät taas Acciari ja McAvoy. Nuorukaisen itseluottamus on aivan käsittämätön. Välillä katsoessakin kauhistutti, kun McAvoy lähti alimpana tuplajatkoajalla harhauttelemaan useampaa pelaajaa. Nyt on kiva kun sunnuntain peli tulee jo kymmeneltä. Hyvä sarja tästä kehkeytyikin!

  Niin meinasi itsestään selvin unohtua. Kuraly toi hyvin jalkavaa energiaa ja palkinnoksi kaksi maali, joista toinen vielä voittomaali.
   
 13. tumba17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit jo vuodesta 1971
  Karlsson painoi 41 minuuttia matsissa! Aivan uskomaton aika, tuon on pakko tuntua pohkeissa seuraavissa matseissa.
   
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tuntui jo nyt kun venytteli kramppautuneita jalkojaan tokassa jatkoerässä ja pelasi siinä muutenkin (selvästi) vähemmän kuin siihen asti pelissä.
   
 15. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Edelleen Bruinsin ongelmana on se, että kiekollinen peli jää kevyeksi. Senators edelleen puolustaa sen keskialueen niin tiiviisti, että joko on mentävä kovempaan koohottamiseen ja pystysuunnan jääkiekkoon tai sitten otetaan kiekkokontrollia vahvemmin omissa haltuun ilman edes pyrkimystä kiekon nostoon, mikäli joukot eivät ole kasassa. Nyt Bostonin peli sakkaa, koska sinisten välissä vietetään liikaa aikaa ja Senatorsin puolustus on todella hyvää tällä osa-alueella, ehkä jopa liigan parasta.

  Kulmapyörityksiä Bruins tuntui saavan enemmän tässä edellisessä pelissä kuin aiemmin sarjassa. Ja nuo kulmapyöritykset ovat toki sitä Bruins-kiekkoa parhaimmillaan. Ne tilaisuudet, kun Karlsson huilaa tulee myös käyttää maksimaalisesti, koska Karlsson kääntää tavalla tai toisella kaksinkamppailut itselleen. Kuralyt, pastrnakit, marchandit ja kumppanit ovat jalalla sen verran vahvoja, että kulmissa voidaan muita Sens-puolustajia päästä karkuun.

  Erik Karlssonista on tosiaan paljon puhuttu, ja onhan hän ollut tässäkin sarjassa täysin dominoiva hahmo. Bobby Ryan on pelannut myös todella vahvasti. Mutta Karlsson, on johtanut joukkoja tavalla, jota ei ihan joka päivä näe.
   
 16. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Parin erän verran c-luokan peliä Bruinsilta ja silti kammettiin voitto monenmoisen koettelemuksen jälkeen. Aivan karmeaa paskaa oli puolitoista erää Bruinsilta. Syötöt karkaili taas lavoista ja pitkiä kiekkoja vähän väliä. Lisäksi noihin kulmiin ei ehditä ikinä taistelemaan kunnolla kiekoista jos sen räkäsee sinne päätyyn liian nopeasti ylin ukko. Sitten kun kiekkoa alettiin siirtämään tyhjiin tiloihin omille ONNISTUNEESTI niin hyökkäys näytti heti huomattavasti vaarallisemmalta. Tykkäsin myös toisella jatkolla kun heti alkuun päästiin vetämään painavia niittejä.

  Spoonerin tilalle nostettu Kuraly oli kahdella maalilla joista toinen Backsin ja McAvoyn esityn jälkeen syntynyt voittomaali. Krejcin loukkaantumisen vuoksi Spooner varmaan nähdään seuraavassa ottelussa taas. Pasta oli myös loistava ja parin erän ajan ainoa joka pystyi kiekollisena jatkuvasti tekemään jotain muutakin kuin menettämään tai vippailemaan päätyihin. Rask tulee otettua liian monesti itsestään selvyytenä, mutta huikea peli jälleen kerran eilen ja voitto pitkälti hänen ansiotaan. Brad oli ihan helvetin paska eilen, teki toki esityön kavennukseen ja ot oli pirteä yrityksissään,mutta varsinaisella menetti jokaisen kiekon ja otti myös ottelun alkuun typerän jäähyn kun estämisiä otettiin normaalia tiukemmin. Charan piikkiin toinen maali kun jostain syystä oli menossa ihan väärässä paikassa kenttää Ottawan nakatessa kiekkoa läpäriin. Jos oikein muistan niin Moore myös perseili kyseisessä osumassa jättäen lopullisen maalintekijän täysin vartioimatta hetken mielijohteesta. Morrow näytti tosi pehmeältä lapaselta ot ja teki useammankin virheen mutta muuten ihan ok.
  Backsille 0+2 5taklia ja voitti kaikki aloitukset kun sai oman ketjun johdettavaksi joten onnistunut iltapuhde.

  Kolmannen lopussa tosiaan Moore ensin otti typerän katsomoon purun johdosta 2 minuuttisen ja sitten vielä liikaa pelaajia jäällä jäähy joukkueelle niin viimeiseen 5 minuuttiin tarjottiin Ottawalle ratkaisua. Lisäksi joukkuetta koeteltiin jatkoilla kun ensin hylättiin maalin edustalta syntynyt maali maalivahdin häirinnästä johtuen ja toisesta mylläkästä Backs pääsi hieman koskettamaan kiekkoa joka oli liukumassa maaliin mutta maalivahdin takana Pageau? työnsi ensin kiekkoa Andersonin alle maaliviivalta mutta takaisin kimmottuaan sulki sen allensa josta ei vihelletty pilkkua kuten säännöissä kuuluu. Sitten vielä Bergeronille toisen ot alkuun aika heppoinen estäminen, mutta kaikkien näiden vaiheiden jälkeenkin joukkue tosiaan halusi tänään voittaa ja palkinto saatiin kun Backs voitti 100-0 aloituksen josta McAvoy lähettti kiekon maalille josta kiekko pomppi tyhjiin tarjolle Kuralylle joka vapautti joukkueen piinasta!

  Aivan mahtava peli jossa kumpikin olisi jälleen voinut korjata potin kotiin, mutta tällä kertaa oli Bostonin vuoro ja päästään ainakin yksi ottelu vielä näkemään. Seuraavaan otteluun toiveissa että rohkeasti syötellään sitä kiekkoa omille jos siellä on pelaaja suht vapaana menossa ylöspäin ja päästään tiiviimpänä yksikkönä niihin päätymylläköihin vaikka ne kiekot karkailisikin niin mielestäni tämä on oikea tapa verrattuna niihin rupeleihin dumppeihin joista ei saada mitään aikaan ja vihu pääsee kiekolliseksi joka kerta.
   
 17. Dougie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  bruins
  Todellakin nyt se Karlsson kylmäksi polvitaklauksella, kun ne on kerran sallittuja. Eikös hänellä ole ennenkin ollut loukkaantumisia jaloissa. Nyt scoutit hereillä. Ottawa on niin halveksittava joukkue.
   
 18. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Lainaus:
  Joka jengin faneista löytyy näitä mätäpaiseita, myös Bruinsista.
   
 19. Dougie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  bruins
  Lainaus:
  Kuten myös Jokereiden, Arsenalin ja Starsin jengeistä.
   
 20. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Tämmöisistä lausunnoista pitäisi saada jo kirjoituskieltoa, jos oman suosikkijoukkueen riveissä luistelee Rat Marchand.

  Muutoin mielenkiintoinen ja yllättävän tasainen sarja, Bruins päässyt yllättämään että pystyy näin hyvin laittamaan Senatorsille kampoihin. Habs / Rangers otteluparin ketjussa puhuttu että voittajalla helppo tie idän finaaleihin, kun tämän parin voittaja tulee vastaan. Kun vastassa on Senators, niin ei tule olemaan helppoa.
   
 21. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Samaa mieltä, hittoako sitä etua antaa vaan vastustajalle. Ukkoja kylmäksi toiseltakin puolelta, niin eiköhän kurinpito herää.
   
 22. steierwrass Jäsen

  Onko Bostonilla vielä sopimuksenalaisia pelaajia kokoonpanollisen verran. Siellä oli miestä sairastuvalla sarjan alkaessa reilusti ja koko ajan menee lisää (osa toki "paluumuuttajia"). Karlsson on vaan kova. Ekassa kahdessa pelissä näytti, ettei liiku ihan omalla tasollaan, mutta sekin parantunut. Tosin viime yönä näki, että painaa sielläkin nämä pitkät pelit.
   
 23. Dougie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  bruins
  Lainaus:
  Marchandilla on hetkensä kyllä. Tuntuu, että kaikki luulee sen vetävän usealla pelikiellolla per kausi, mutta oikeasti se vaan kiikkuu pistepörssin top 10:ssä.

  Ja on kai se sarja tasainen jos Bruinsilta puuttuu välillä 4 puolustajaa ja Krejci, sekä tuomarit ratkaisee ensin kolmannen pelin jatkoajalla Ottawalle, sekä viime yönä hylkää yhden Bruins maalin jatkoajalla sekä antaa Ottawan pelaajien sulkea kiekon maalivahdin alueella.

  Terve Bruins ja tasavertaiset tuomarit veisi tämän sarjan helposti Bruinsille. Olen silti sitä mieltä, että Rangersille tulee helppo sarjaa Bruins/Sens vastaan. Molemmat näistä joukkueista on tällä hetkellä aika heikkoja.
   
 24. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Lainaus:
  Niinhän mä just sanoin?
   
 25. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Tunnetta ei tässä sarjassa ole nähty ja Bruins pelaa tosiaan liian kilttiä ja siistiä kiekkoa. Kakkossentteri vedetään polvitaklauksella pelistä pois mutta intensiteetti ei nouse tippaakaan. Taitaa Krejci olla melkosen paska jätkä. Hävettää katsoa tuollaista munatonta touhua. Etenkin Karlssoniin pitäisi saada osuma joka vaihdossa, mitä kovemmin sen parempi.

  Tuomarit ovat olleet tämän sirkuksen heikoin lenkki ja niiden joiden juomapulloissa on oltava jotain alkoholipitoista. Samasta pullosta on siemaillut myös Marchand joka tuntuu pelaavan kännissä, huonoja ratkaisuja ja väkisin yrittämistä miltei vaihdosta toiseen.

  Itseäni nolottaa kun olen koittanut pumpata Joe Morrowin renkaita tällä jatkoajassa, eihän se edes kestä pystyssä kentällä puhumattakaan sitä että olisi hyödyksi. Samaan kastiin menee C. Miller ja Liles eli puolia pakeista en laittaisi kentälle jos olisi edes jonkinlaisia pakkeja varastossa. Onneksi McAvoy on näyttänyt pelimiehen elkeitä ja siellä on vielä muutama kovan profiilin nuori nousemassa parin vuoden sisään.

  Tämä 2-3 tilanne on suoranainen ihme ottaen huomioon puolustuksen ja ykköshyökkääjien katoamisen. Bergeronin ruuti on märkää, Krejcin pelit lienee tältä kaudelta pelattu, Spooner voi minun puolesta jäädä kotiinsa eli Butch Cassidy: pidä se Backes keskellä myös seuraavassa pelissä (olisiko näin voitu pelata jo muutaman pelin ajan runkosarjan aikana, mitä?) ja anna nuorten poikien painella siellä laidoilla innosta piukeina hyvässä mentoroinnissa. Jostain pitää löytää tehoja ja Backesin vitja voi päästä pelaamaan Sensin heikompia pakkeja vastaan. Raskin on jatkettava timanttisella tasollaan ja alempien ketjujen saatava muutama räkämaali aikaan niin pienet mahdollisuudet jatkoon on olemassa.