Onnellisuusketju

  • 1 292 853
  • 7 895

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Helvetillisen paljon onnea! Hieno juttu!

Kyllä on naurattanut jo jonkin tovin eikä hymy tahdo laantua millään. Pitää varmaan purra itseään kieleen tai jotain, pääsee vitutusketjuun valittamaan.

Unohtui: Kiitos.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
No nyt alkoi kymmenen päivän loma. Vuoden alusta asti on painettu yksin kahden ihmisen työt - kylläpäs vapaa maistuu.
Lähdetään länteen. Enkä ota lenkkareita mukaan. Otan iisisti ja juon kaljaa aina kun vaan siltä tuntuu. Ensi viikon jälkeen juostaan pöhö pois.
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa, kausi 2008-2009, pronssi, tarvitseeko enempää perustella.

Helvetin hieno palkinto kaudesta joukkueelle, jonka piti vain taistella pääsystä kymmenen sakkiin.

Onnellista.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Kiitos sinnekin. Mitäs 22. päivä tapahtuu? Ehdin saada potkut siihen mennessä, pomo sanoo penamaiset sanat, lähe menee vielä kun ehdit.

Oho, sori, 23.5 :D Tosin mehän otetaan kuntopiikki kunnon känneillä pe ja la aamulla mietitään ketkä ajaa Vierumäelle :D
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Oho, sori, 23.5 :D Tosin mehän otetaan kuntopiikki kunnon känneillä pe ja la aamulla mietitään ketkä ajaa Vierumäelle :D

Niin se, miitissä ehdin jo kertoakin että olen joutunut perumaan oman lähtöni. Et muista enää vaikka olitkin paremmassa hapessa kuin JWC haminoissa. Kyllä te pärjäätte ilman minuakin.
 

jossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Liverpool FC
Nyt on useampikin aihe tyytyväisyyteen ja onnellisuuteen.

Asunto ehti olemaan myynnissä viikon verran ennen kirjallista tarjousta, jolla saan sen mitä pyysinkin. On tutun kautta tiedossa jo vuokra-asuntokin, jonka saan vielä erinäisistä syistä pelkän vastikkeen hinnalla. Ihanaa saada asuntolaina ja muutama pienempi velka pois rasittamasta tiliä ja päätä.

Lisäksi sain kutsun työhaastatteluun, vaikka en kyseistä paikkaa ole edes hakenut. Työkkäristä olivat tietoni saaneet. Joskus näinkin.

Mielettömän huojentunut olo.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Täytyy sanoa, että sukulaislasten touhujen seuraaminen aiheuttaa onnellisuuden ja lämmön tunteen sisällä. Ei ihme, että lähipiiri on onnesta soikeana.
 
Viimeksi muokattu:

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Olen onnellinen, olen iloinen.

Seuraavaksi pitää varmaan raportoida KK-ketjussa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen onnellinen tästä maasta missä elämme. Vaikka välillä tulee napistuakin, niin Suomi on lopulta aivan ihanteellinen paikka asua ja elää. Tämä korostui kun palasi eilen Pietarista kotiin. Ei sillä, etteikö olisi ollut erittäin mielenkiintoinen kaupunki ja kokemus sinällään olla siellä, mutta monet asiat on sellaisia, että on tyytyväinen siihen, että meillä toimitaan toisin.

Kotiin ei voi palata ellei joskus lähde sieltä pois, vai miten se sanonta nyt meneekään. Matkailu tekee onnelliseksi ja vielä onnellisemmaksi tulee kun on koti minne palata.

Suomi on aihe onnellisuuteen. Ihan ilman mitään ylimääräisiä isänmaallisuuden puuskia.
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Tänään sain opinnäytetyöni hyväksytysti läpi ja valmistumispäivä odottaa kesäkuun puolivälissä. Lisäksi tästä johtuen myös pieni palkankorotus on tiedossa. Fiilikset on todella hyvät!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Hyvä meininki täällä. En muista olleeni näin täydellisesti onnellinen ikäni aikani. Jokaisena aamuna on kiva nousta sängystä ylös. Mikään ei vituta, ei pienimmissäkään määrin. Jatketaan tällä tavalla.
Huomenna vapaapäivä ja tänään illalla pikku bileet altaan reunalla.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Varmistui, että syksyllä koetaan sitten ensimmäistä kertaa Oktoberfest. Lentoliput on hommattu ja majoituskin pitäisi hoitua natiivien nurkissa. Kerrassaan mainiota!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Huomenna kansanjuhlaa, tänään on pirun nätti keli, siivous maistuu (kerrankin) ja samalla opetellaan sanoja Nykäsen Matin piisiin Urheilu on ihanaa! Hieno fiilis.
 

jossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Liverpool FC
Aamulla oli työhaastattelu ja pari tuntia myöhemmin sain puhelun, että paikka on mun. Kyse tosin on vaan kolmen kuukauden sijaisuudesta, mutta tyytyväinen olen siltikin. Aloitusta joutuu kuukauden odottamaan, mutta saanpahan muuton pois alta ennen sitä.

Parturissakin kävin pitkästä aikaa ja ostin vähän pientä kivaa itselleni. Kaunis ilmakaan ei haittaa. Aivan mahtavan onnellinen olo!
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
YT:t loppuivat ja sain kuulla, että sopimustani jatketaan edelleen. Pelipaikka muuttuu, mutta koska se siirtyy lähemmäksi kotia niin muutos käy vallan hyvin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Vuoden sisään on tapahtunut kolme asiaa joista olen erityisen onnellinen. Paras ensiksi, oman pojan syntymä. Kyseessä on ensimmäinen lapseni ja iloinen vesseli tuo on.

Aikajanassa seuraavana on JJK:n nousu Veikkausliigaan. Sain olla onnellisessa asemassa tuon joukkueen jäsenenä. Nousujuhlat joukkueen sisällä, saunaillat jne. oli mulle uusi kokemus.

Viimeisimpänä on JYPin mestaruus. Tämä tuntui samalta kuin poikani syntymä. Aivan jotain käsittämättömän upea fiilis.

Good times.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Perkele nytkin tulee lunta ihan vitusti
Sama on tilanne Jyväskylässä. Olisi tuo sade saanut edes odottaa huomista, jotta juhlat saataisiin vietyä läpi hyvässä säässä. Toivottavasti sade loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin.
Ei ehkä vielä pitäisi juhlia, mutta sade loppui ja aurinkokin näyttäisi pilkistävän välillä. Toivottavasti tämä sää pysyy iltaan asti.
 

Vertical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Emmätiiä. Ei siihen ihmeitä tarvita. Elämän joka saralla kulkee hyvin ja jaffakin paistaa pororajalla. Kesätyöt varmistui äskettäin ja koulussakin kulkee, vaikka sen eteen ei ole oikein jaksanut enää keväämmällä panostaa. Punttisalilla kulkee ja ystävät/kaverit on lähes poikkeuksetta hyviä tyyppejä.

Ai että, ai että....
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vihdoin ja viimein. Huomenna onnellisuutta tulee lisää roppakaupalla, kun pääsen samaan kohteeseen tuon oman naiseni kanssa. Näkeminen ja yhdessä olo on huomattavasti helpompaa tässä työssä, kun matkaa ei ole enää 60 kilometriä vaan vain 25.
Pitäisköhän tässä pikku hiljaa alkaa uskomaan siihen, että onnikin voi olla pysyvää?
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Vaimolle työhaastettelukutsu, itsellä kiva kevättalkoot-huppeli, hyvää musiikkia ja vappu parin päivän päästä. Ei sitä enempää tarvita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös