Onnellisuusketju

  • 1 292 153
  • 7 895

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Yliopistosta tuli vastaus: ilmoittautumisesi on perillä.

Yes. Ei enää unettomia öitä eikä epäilyjä postin - tai Itellan (WTF) suuntaan.

Hele-watan kiinnostuneena odotan suomen kielen oppeja!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huomenna olisi edessä viimeinen duunipäivä ennen kesälomaa. Ilmat eivät ole yhtään hassummat lomailuun, eikä haittaa sekään, että pääsen kauaksi pois Turusta juuri, kun DBTL tulee ja muuttaa jokirannan paskaksi paikaksi elää ja asustaa. Maistuu.
 
Viimeksi muokattu:

JHOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Löysin tänään täydellisen mekon kaverin huomisille synttärikekkereille, kävi vielä todella hyvä tuuri kyseisen vaatekappaleen kohdalla hinnan ja laadun suhteen. Loma, lupaukset hyvistä keleistä seuraavillekin päiville, hyvä musiikki taustalla jne. Onnellisuutta ei laannuta edes tämä kyseinen kellonaika ja se, että on kuuma kuin saunassa. No, eiköhän se uni kohta ala tulla silmään.

Onpas hyvä olo pitkästä aikaa. Voisi vaikka alkaa siivota.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kesäloma alkoi ny!
Näin teki ja onnistuin jo pienen päiväkänninkin nostamaan päähän. Ai että kun sitä voikin olla vähästä onnellinen. Kesäloma, hieno sää ja ensi viikon rallireissu nostavat fiilikset korkealle.
 

Jarzki

Jäsen
Aiai, kolmen viikon kinkku intissä takana, kotiutuminen lähestyy mukavasti ja lähes viikon lomat edessä. Mitä sitä vielä hyvän sään lisäksi voi vaatia. Huomenna lähtö mökin kautta kiertelemään rannikkoseutua, ei kyllä tee mieli valittaa yhtään mistään.

Tai no, auto ei lähde enää käyntiin.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Hienot ilmat, hienoa futista vaikka pojan joukkue onkin hävinnyt kaikki pelinsä ja valmentaja ei osaa peluuttaa sitten kruunuksi vielä Hattrickissä yllätysvoitto sarjakärjestä vieraissa. Pitkä vapaa alkoi ja vielä yks ekstrapäivä siihen. Nyt kaljaa koneeseen, olo on mitä mainioin.
 

Puster

Jäsen
Pari viikkoa erinäisistä asioista tuli otettua stressiä mutta nyt on hyvät fiilikset. Olut on hyvää ja whopperit maistuu. Muutenkin pitkästä aikaa on aika helpottunut olo.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Joskus on hieno kokea onnellisuutta ilman mitään merkittävää syy. Tili on turhan pieni laskujen jälkeen, huomenna on töitä ja viikko kiireinen, mutta lapsille hyvän yön suukon antaminen ja vaimon halaaminen muistuttaa onneksi siitä, millä on lopulta merkitystä.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Kannattaa se tuo Pokerikin joskus. Pikku turbo turnaukseen 2taalalla ja tunnin päästä 260taalaa ulos. Kiitosta vaan.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Olen niin onnellinen ettei korsetin narut meinaa kestää! Neljä päivää töitä ja sitten kuudeksi viikoksi kesälaitumille kirmailemaan uudessa pinkissä mekossa niin, että pitsit vain liehuvat...
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Olen niin onnellinen ettei korsetin narut meinaa kestää! Neljä päivää töitä ja sitten kuudeksi viikoksi kesälaitumille kirmailemaan uudessa pinkissä mekossa niin, että pitsit vain liehuvat...

Tarvi tulla tänne huuteleen! :D Meikäläiseltä loppuu taasen loma tässä muutaman viikon päästä.. Mutta kyllähän sitä vielä on jäljellä.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Töitä kolme päivää jäljellä. Sitten kolme päivää rentoutumista ja uuden työn aloitus. Ensimmäinen kuukausi menee Turun ulkopuolella koulutuksessa ja syyskuussa sitten kuukaudeksi Kanadan reissulle.
Keli loistava ja fiilis hyvä, kun tuli pyörällä töihin.

Kai sitä vois asiat aikalailla huonomminkin olla.
 

scholl

Jäsen
Täytyy sanoa, että olen erittäin onnellinen siitä, että Zimbabwessa menee talous päin helvettiä ja nollia on seteleissä ihan sikana. Vituttaa näin ollen vähemmän Saksan kova inflaatio ennen sotaa ja se, että mutukit ajoivat valkoiset tilanomistajat Zimbabwesta.

Asiallinen meininki.
 

Outsider

Jäsen
Kesäloma alkoi just, huomenna heti aamusta parhaiden kavereiden kanssa koko viikonlopuksi rallia katsomaan ja mikä tärkeintä, Jatkoajan etusivulla on uutinen Tomekin kotiin paluusta. Nyt on aivan helvetin hyvä fiilis!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Vaikka oma loma päättyykin tulevana viikonloppuna, niin silti iloinen. Rentoutunut olo, Geoff Platt ja huomenna alkava Ilveksen kiekkokausi tällä hetkellä iloisen mielen tuojana, jea!
 

Valkohuulikyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Samurai Blue, Arsenal
Tänään viimeinen koe tällä lukukaudella. Huomenna nokka kohti Osakaa ja siitä sitten ympäri Japania pari viikkoa. Sitten Suomeen kuukaudeksi saunomaan ja näkemään kavereita. Sen jälkeen takaisin tänne nousevan auringon maahan, missä kaikki on mennyt paremmin, kuin osasi edes kuvitella.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Muutaman tunnin kuluttua Azul suunnistaa puoliskonsa kanssa Klippaniin syömään. Keittiömestari on tuttu, joten voi olla takuuvarma siitä, että ruoka ei petä.

Parasta asiassa on kuitenkin se, ettei puoliskon tarvitse mennä huomenna eikä ylihuomenna töihin, joten edessä on yhteinen vapaa viikonloppu.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Tämä on kyllä vähän kliseistä avautua onnellisuusketjuun kuinka hienoa on loman alkaminen on, mutta onhan se ihan törkeän siistiä. Jee!

Loma alkaa nyt. Jee!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Olen tällä hetkellä onnellinen siitä, että noin kymmenen tunnin päästä kykin Juupajoen ja Väärinmajan pätkien varrella katselemassa ja kuuntelemassa ralliautoja. Toisaalta vitutusketjuun voisi avautua siitä, että mikä häslinki siihen ralliin kuuluu ja kuinka paljon siellä on porukkaa.. Mutta toisaalta eipä luulisi niin kauheasti olevan, koska muutama vuosi sitten Ouninphjallakaan ei ollu kovin paljoa porukkaa, vaikka se sentään on legendaarinen pätkä.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jee jee! Liput Bullet for my valentinen Tampereen keikalle varattuna! Olkoonkin vasta joulukuussa, kyllä hyvää kannattaa odottaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös