Onnellisuusketju

  • 1 291 153
  • 7 895

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eivät jokerifanit ole hylänneet joukkuettaan! Huomenna Areenalle katsomaan Jokerit-Lukko -peliä ja lauantaina 12.30 kauan odotetulle JUNAMATKALLE JOKERIJUNALLA Turkuun. 450 enemmän tai vähemmän humaltunutta jokerifania lähtee valloittamaan Elysee Areenaa. Tänään heräsi vielä pieni toivo ottelun voitosta, kun tapahtui muutoksia. Jos vielä play offeihin.

Vielä 43 tuntia 32 minuuttia THE JUNAMATKAN alkuun...
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kesätyötä pukkasi mieleisestä paikasta. Erityisesti lämmittää se, etten lähettänyt mitään kirjallisia hakemuksia, ansioluetteloita tai papereita aikaisemmista saavutuksista, vaan koska uuden työpaikan pomo tuntee edellisten kesien esimieheni, päätös palkkaamisesta tehtiin vain ja ainoastaan näiden edellisten esimiesten lausuntojen perusteella (kyse on siis saman konsernin eri osastoista). Ovat siis olleet ilmeisen tyytyväisiä tähänastisiin näyttöihin, ja ensi kesänä pääsee pätevöittämään itseään omalla alalla lisää. Eipä ole isompaa huolta huomisesta juuri nyt.
 

Erik Loka

Jäsen
Kun muutama nimimerkki vitutusketjussa tuskailee Fujitsu-Siemensin kanssa, niin ajattelin että kun kerran oma toimii niin kirjoitetaan sitten tänne! :)

Eli hyvä että edes tämä kappale Fujitsua toimii... Ja mainiosti toimiikin!
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
HIFK jyrää vakuuttavasti kohti kotietua pleijareihin. Postissa tuli eilen Canalin kortti digiboksiin. Pääsee meikäläinenkin nauttimaan NHL matseista ja Linkun legendaarisesta selostuksesta. Vaimo ja lapset saavat nähdäkseen lisempää elokuvia. Pakkanen ei puristele, kun takka tuo oman lämpönsä kämppäämme.
 

Voittaja

Jäsen
Nurmijärven Peto kirjoitti:
Postissa tuli eilen Canalin kortti digiboksiin. Pääsee meikäläinenkin nauttimaan NHL matseista ja Linkun legendaarisesta selostuksesta.

Ja ekan pelin jälkeen Nurmijärven Peto pääseekin kirjoittamaan Vitutusketjuun..
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Jouko Narvanmaa eroaa Tepsin toimitusjohtajan paikalta, voiko enää ihanampaa päivää olla. Aamu aukeni heti onnellisesti, kun heräsin kaverilta tulleeseen tekstiviestiin missä hän kertoi Narvanmaan lähtevän.
 

FlaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Pystyn vihdoinkin kääntämään kivutta päätä vittumaisen niskakivun jälkeen.. Huoh!
 

kissankarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Äskeisen puhelun perusteella näyttää vahvasti siltä, että oman alan kesätöitä on tarjolla, sekä keikkahommaa koulun ohella. Se taas tarkoittaa sitä, että saan sanoa hyvästit nykyiselle työpaikalle. Ja kaikki tämä tarkoittaa sitä, että olen ihan saatanan onnellinen!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Uuteen työpaikkaan hakemukset sisään ja kutina on päällä...työnkuva on sama, mutta paikka ja työyhteisö paljon parempi kuin nykyisessä mestassa..

Lauantaina taas fanireissu edessä niin hienoon ja mahtavaan Kirkkonummen latoon..Salamat kaatuu!!
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
mysteeri kirjoitti:
Mä nukun äärimmäisen hyvin lihasrelaksanteilla.
Tää kuuluu ehdottomasti tänne onnellisuusketjun puolelle, sillä en herää pikku kitinöihin ollenkaan. Luksusta.
Nimeltä mainitsematon lääke on loistotuote.

Sirdalud?

Omalta kohdaltani täytyy hiukan hehkuttaa uudelleen (jälleen kerran) alkaneesta kuntosaliharrasteesta. Käyn 3 kertaa viikossa ennen töihin menoa tekemässä tunteroisen mittaisen reenin ja kävelen salilta töihin. Tämän lisäksi olen hiukan remontoinut ruokavaliotani terveelisempään suuntaan. Yleinen olotila on huomattavan paljon parempi kuin ennen ryhtiliikettä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
No niin, onnittelisin veiniä 1800 viestiä tulee täyteen. Kiittäisin lukuisia tuhansia lukijoitani mielenkiinnosta. Olo on hieman samanlainen kuin jääkiekkomatsien urkurilla, voitin myöskin vetoni joka koski kyseistä rajapyykkiä. :) Siitä olenkin erittäin tyytyväinen.

Tulen palaamaan Torinon pienempien kisojen jälkeen mieli aiheeseeni elikkä Turenki 2006 maailmanmestaruus-kisoihin, tietenkin kyseisessä ketjussa ja hieman muuallakin, lisäksi kiittäisin moderointi tiimiä hyvästä yhteistyöstä kohta vuoden oleskelun jälkeen.

Ps. Onnitelut voi osoittaa tähän :)
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Ilahdutti kovasti kun 8-vuotias sukulaistyttö soitti ja kysyi "Voisitsä joskus lähtee mun kaa kattoo KooKoon peliä?"
Muutaman kerran aikaisemmin olen hänet vienyt peliä katsomaan, ja nyt uskon että taitaa tykätä.
Ja muutenkin elämä sujuu mukavasti, viikonloppu meni matkaillessa ja rahat meni, mutta hauskaa oli. Ja kummipoika oli ottanut ensimmäiset askeleensa.
Viikonloppuna olisi kaverin synttärit, joten ei tiedä mistä sitä itsensä löytää vaikka tarkoitus olisi pysyä kotona.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Nyt on hyvä olo. Koko vitun syksyn ja talven piinanneet fysiikan labra-raportit alkaa olla paketissa paljon ennen viimeistä takarajaa (joka on huomenna 14.00). Lisäksi triojärjestelmällä ristit kiinni!

Olisikohan liikaa pyydetty, jos tuuri jatkuisi viikonloppuna radalla?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, itse olen hyvin iloinen siitä, että Kari Lehtonen saatiin siirrettyä siististi syrjään Torinon joukkueesta.

Uskon nimittäin, että jokeritaustaisella maalivahdilla ei tällä kaudella mennä kuuhun, eikä juuri muuallekaan.

Täältä tähän
 

Rinoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen aivan uskomattoman onnellinen siitä tiedosta että tänään on perjantai ja pakollista töissä olo aikaa on jäljellä enää kuusi tuntia. Pahasti pelkään että olisin keksinyt sadistisia käyttötarkoituksia niittarille, mikäli tämä työviikko ei olisi näin lähellä loppuaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnellisuutta tai hyvää fiilistä, en tiedä mutta on avauduttava. Jouduin juuri käyttämään taksia stadissa. Tällä kerralla puikoissa oli ammattilainen ja selkeesti paikallinen ukko, tölikän kundiksi itsensä luki.

Osoite jossa asun on suhteellisen vaikea löytää, kyse ei ole mistään pääkadusta. Tämä heppu kuitenkin löysi sen heti ja sain siis cabin parin minuutin odottelulla. Ja sitten kohteeseen, annoin osoitteen ja äijä lähti ajelemaan. Jossakin vaiheessa sitten kyselin, että et käytä tuota onko se nyt GPS-karttaa tai mitä lie. Ukko vastasi ettei osaa, mutta stadin ladut hän tuntee.

Koko loppumatka oli juhlaa, juteltiin siitä, että teiden/latujen tunteminenkin on osa ammattitaitoa. Kunnollinen stadilainen taksikuski, ei niitä montaa varmasti enää ole. Tänään sellaiseen törmäsin ja siitä iso kiitos. Loistavaa läppää ja homma hanskassa.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Harrastekiekkojoukkueeni järjestää huomenna ulkojäätapahtuman + näytösmatsin, ja järjestelyt tuntuvat tässä vaiheessa olevan hyvin hallussa. Huomenaamulla katsellaan paikat kuntoon, ja ilman pitäisi olla ihanteellinen: poutaa ja pakkanen välillä -5...-10. Ja matsin jälkeen saunailta...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Pienet asiat lämmittävät mieltä

Niin, en malta olla esiintuomatta, että rahapussin löytyminen ennen soittoa Luottokuntaan lämmittää krapulaista mieltä enemmän kuin Cobolin pelikielto.

Täältä tähän
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aurinko

Ulkona paistaa aurinko, joka lämmittää ! Kesä voi siis ainakin teoriassa vielä joskus tulla. Äänestysoikeus käytetty ja vaikka sunnuntai onkin, niin nyt aukeaa olut ja painun takaisin pihalle moikkaamaan aurinkoa.
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
On se mukavaa, kun pitkästä aikaa hymyilyttää jo aamusta alkaen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös