Onneksi olkoon SUOMEN MESTARIT 2011

  • 78 042
  • 358

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Isot onnittelut koko HIFK:lle, ja varsinkin faneille joita on tullut tavattua ja turistua. Yhden matsin ehdin nähdä Nordiksella Lukko-sarjasta, harmi kun ei enempään ollut mahdollisuutta. Hieno halli, hienot fanit, hieno joukkue!

Olette mestaruutenne ansainneet! Onnea!!
 

Raksila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnujoukkueet
Onnittelut täältäkin - oikea joukkue voitti! Heinäpään Haukka näytti hauista! Palauttakaahan Haataja ehjänä takaisin Ouluun, sen nakkikupin vois palauttaa myös lainasta!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Onnea naapuriin, vaikka kirpasee, niin tän te ansaitsitte. Meikäläisten jälkeen kaikki oli vain suuria suupaloja teille. Hienoja pelaajiakin teiltä löytyy muutama. Onnea vielä kerran, ja NAUTTIKAA!! (Koska ens kaudella poika tulee toiseen halliin teidän kustannuksella)
 

skolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Guti.HAZ
TACK! KIITOS!

Tätä on odotettu. Ihan käsittämätön fiilis. Kyllä kaikki se tuska mitä on vuosien varrella koettu on ollut tämän arvosta.

JAG ÄLSKAR IFK!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tätä jumalauta vieläkään käsitä. Me ollaan mestareita. Ikuiset häviäjät, Kuhdat, Lennut, Lundellit, Södet ja kumppanit on mestareita. Illalla sitten juhlat pystyyn Nordiksella!

Kiitos vielä kerran HIFK!
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Ensin mää ajattelin että ei vittu, sitteen mä aattelin että ei saatana. Sit mä hiffasin että me oikeesti voitettiin kultaa. Kiitos HIFK.
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Hienoin ja kaunein niin kentällä kun katsomossa .

Pääsin itse todistamaan 2 narrisarja peliä kotona + viime la 3 Finaalimatsin , kaikki aivan mielettömiä pelejä , vieläkään en ymmärrä mitä tapahtu narrisarjassa , ja mitä on nyt tapahtunut . Ehkä se ensikauden alussa vasta hiffraa kun laatta nousee kattoon missä lukee 2011 Suomen mestarit .

Lundell , Kibe , Söde , Lennu kun te nostitte kannun minä hymyilin sisäisesti eniten . Lennu= jätkä samalla IFK fani ja samalla meidän tärkeimpiä pelaajia . Kibe sanat ei riitä ..... Rakkaus seuraan , ihailtavaa

ja nyt kun meillä on 2000-luvulla tämä voittamisen kulttuuri tuotu takaisin Nordikselle , niin ei narista täällä pienistä tulevaisuudessa jatkoajalla .

Vanhat haavat ovat umpeutuneet nyt lopullisesti .

ps. ja ei kun Tatska aikaa varaamaan
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
13 playoff-ottelua paikanpäällä. Kunnon darra, tunti sitten heitin laattaa.Kaikkien aikojen playoff-kevät. Aivan helvetin hyvä fiilis!

Tätä ei kukaan, koskaan vie meiltä pois. Broidi, V-kaiset, tantta ja muu B-röökimestan jengi: TÄÄ ON VITTU TOTTA!
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Aivan mahtava fiilis - 13 vuoden patoutumat poistu eilen, vihdoinkin!

Loistava tunnelma Baronalla, en ole vastaavaa kokenut IFK:n peleissä aiemmin (varsinkaan "vieraskentällä").

Kiitos koko JOUKKUEELLE ! Juhlikaa, nauttikaa !!!
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Mitä tähän nyt sitten kirjottaisi? Niin ainutlaatuista tämä on. Kiitos koko joukkueelle näistä hetkistä. Ei tätä käsitä vielä ja siksi en saa oikeastaan mitään kirjoitettuakaan. No juhlitaan nyt muutama päivä ja laitetaan sitten ajatukset kokoon. Go ifk!
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos IFK!!!

Aivan tajuton olo, lähes kirjaimellisesti.. Mestaruutta tuli juhlittua aamuviiteen, Kanada-maljaa nosteltu, pelaajia kätelty ja onniteltu, ääni menetetty.. Oli huikea fiilis illalla/yöllä Velvetissä. Hieman sääliksi kävi niitä, ketkä sinne oli tullu bilettään sen klubin avajaisia ja jotka oli aivan pihalla et ketäs helvettiä tänne yhtäkkiä paukahti. Toisaalta pari mimmiä kiitteli sitä et ilman punaista merta ois ollu melkosen vähän porukkaa paikalla ja melkoisen paljon paskempi fiilis..

Mutta mutta, kattila kotona, nakit hankittu, Barona-areena valloitettu näytöstyyliin ja tämä onni ei ihan hetkeen katoa!

Kiitos IFK, kiitos Stadin ylpeys, kiitos punainen meri, tää homma maistuu!

TOINEN PUOLI HUUTAKAA MEILLE - TOINEN PUOLI HUUTAKAA MEILLE !!!!!!!!!
STADIN KINGIT - IFK !!!!!!!!!!!
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Mun sydämessä isoimmat propsit menevät Söden upealle lämärille game 3:ssa ja ylivoimakuviossa Lukkoa vastaan.
Lunkan, Kiben ja Lennun kilvenmuotoisen sydämen voitto.
Villen paluu kotiin.
Koko joukkueen tahto pelata oma ruutu joka pelissä kybällä.
Nokka rules.

ISOLLA SYDÄMELLÄ HIFK
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vilpittömät onnittelut koko konkkaronkalle!!! Harvemmin moista näkee että finaaleihin päästyä sitä ihan kävellään mestariksi!
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Vilpittömät onnittelut täältä lomalaitumilta. Kun puolivälieräsarja päättyi 28.3., laitoin konjakkipullon likoon IFK:n mestaruuden puolesta. Välierät ja finaalit oli vakuuttavaa näytöstä: 8 voittoa putkeen ja oikeastaan ylivoimaista voittoa. Konjakki on saatanan hyvä juoma!
Vielä kerran: Onnea Suomen Mestarit 2011 HIFK!

Ja aivan erityinen hatunnosto: Ville Peltonen, Kimmo Kuhta, Toni Söderholm, J-P Haataja ja Juuso Riksman. Olette todellakin ansainneet tämän. Respect!

Älä nyt Nybari kuitenkaan laita timpureita pulttaamaan sitä kannua kiinni mihinkään Nordiksen nurkkaan. Voi meinaan olla, että sitä viedään jo vuoden päästä kilsan verran pohjoiseen;)
 

Paha Elvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tällä tiellä mestaruuteen, joka itse asiassa alkoi jo kolme vuotta sitten, on ollut vähän isompia stemuja esteenä. Kaikki raivattiin lopulta edestä pois, kovalla duunilla, intohimolla, fyysisyydellä ja kunnialla.

13 vuotta sitten mestaruusjuna kulki riemusaatossa tammikuusta pääsiäiseen, nyt ei ollut samanlaista murhaavaa ylivoimaa - ennen kuin välieristä eteenpäin. Joka ikinen IFK;n kundi pelasi parhaat pelinsä pleijareissa. Uskomatonta venymistä ja sellaista tason nostamista, mitä liian harvoin näkee suomalaisessa urheilussa ylipäänsä.

IFK 2011. Joukkueellinen äijiä on todella ansainnut mestaruuden ja paikan Legendojen joukossa, sillä jokainen IFK:ssa mestaruuden voittanut on LEGENDA!
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
JESS!

Tuli pidettyä ihan tarkoituksella taukoa JA:sta koko pleijarien ajan! Kiitos joukkue ja kiitos fanit! Oli melkoiset juhlat eilen eka Baronalla sit Nordiksella ja vielä velvetissäkin! Tänään jatkuu!
Mitä tähän voi enää sanoa, KIITOS!

En kärlek som aldrig dör!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Unohtui eilen kiittää vielä Nordiksen zambonikuskiakin - onnea sinullekin!!
Ja niitäkin itse asiassa nykyään ihan kaksin kappalein, onnittelut siis molemmille!

Hieman on stadissa aamuyöhön asti venähtäneet kosteat mestaruusjuhlat verottanut päivän duunikondiksesta, mutta onneksi tämä Jatkoajan lukeminen ei niin kovin skarppia iskukykyä vaadi. Kunhan välillä malttaa muutaman meilin puskea eteenpäin, muuten ajatukset ovatkin pitkälti eilisessä ja sen fiilistelyssä.

Onnea vielä kerran koko seuralle ja tälle kasassa olleelle aivan mahtavalle joukkueelle, yhtäkään kaveria en edelleenkään nosta ylitse muiden vaan kaikki ylittivät itsensä ja veivät näytöstyyliin kauden parhaan jengin tittelin eli jumalauta Suomen mestaruuden 2011!

Kiitos IFK!
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Meikäläisen mopo on karannut niiiiin käsistä. Keulii Manskuu päästä toiseen loputtomasti.

Kelaan you Tubesta vanhoja pätkiä ja olen onnellinen osana tätä ainutlaatuista perhettä.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK! III-EF-KOOOOOOOOO!

Kiitos HIFK! Tätä on odotettu! KJ tuli ja voitti! Upea kasvutarina koko joukkueelta. Tippa tuli linssiin kun summeri soi, eikä oikein vieläkään tiedä miten päin olis! Tahti hiipui kauden alun voitosta voittoon-menosta mutta sieltä noustiin! Jyp oli tämän kauden kovin jengi, mutta tosipaikassa ei potku riittänyt ja HIFK vei potin. Uskomaton fiilis, narrisarjan voiton jälkeen kone ei hyytynyt hetkeksikään.

Ville, Kibe, Söde, Lunkka; oon kyllä onnellinen noiden puolesta kuten koko joukkueenkin! Loppupeleissä ei ollut heikko lenkkiä, Juuso löysi tasonsa oikealla hetkellä ja kelat pakiston riittävyydestä olivat turhia. Ei ollut Sweattia tai Vatasta, meillä oli Kousa, Söde ja Mara! Syvyyttä leveydessä ja sitä rataa. Hade teki mitä ykköskentän laiturin pitääkin!

Kelatkaa Mikkeä, ainakin kauden alussa itse olin vahvasti sitä mieltä että junnun fysiikka ei riitä ykkösen senaksi. Mitä vielä, wonder kid voitti poffien pörssin (Hadehan siellä keulilla mutta kuitenkin)! Tätä biletetään kyllä loppu vuosi, se on saletti!

Kohta alkaa MM-kisat, mitkäs skabat ne olikaan?
 

Darius

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea koko joukkueelle, heikkoa lenkkiä ei ollut:) Eiköhän tästä alkanut monivuotinen dynastia! Ainakin kaikki edellytykset siihen ovat hallussa.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Onkohan Hakilla yhä jotain hampaankolossa Jalosta kohtaan? Tämän lausunnon perusteella(joka varmasti sinänsä pitää Peltosen roolin kohdalla paikkansa) tulee mieleen päälimmäiseksi semmoinen hieman vähättelevä maku Nokan roolista IFK:ssa. Ukothan eivät jostain syystä aikanaan tulleet muistaakseni yhtään toimeen keskenään IFK:ssa.

linkki vie ISn juttuun: HIFK-legenda: Ilman Ville Jalosella olisi ollut vaikeaa - Ilta-Sanomat
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös