Onneksi olkoon SUOMEN MESTARIT 2011

  • 78 023
  • 358

J-ML

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Anaheim, Liverpool ja Sotkamon Jymy
"Olen sen sukupolven jätkä, jonka suurin unelma pikkupoikanan oli voittaa jonain päivänä Suomen mestaruus – IFK:n paidassa. Nyt se on totta." – Ville Peltonen

(Sitaatti lainattu Jääkiekkolehden Facebook-sivuilta)
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Onnea nyt sitten. Se näyttää olevan niin, että aina Lukon pudottaja voittaa mestaruuden :)
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
KIITOS KAUDESTA JA SUOMEN PARHAALLE JÄÄKIEKKOJOUKKUEELLE ! Syksyllä tavataan.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
<tiedote>
Helsingin IFK on voittanut jääkiekon SM-liigan mestaruuden kaudella 2010-2011. Seura haluaa erityisesti kiittää saavutuksesta pelaajia, valmennusta ja huoltoryhmää. </tiedote>
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea IFK!

Huomasin yhden asian tuosta porukasta, jota ei ole ennen ollut; hermokontrolli.

Ja toisen, joka yhdistää edelliseen mestaruuteen; poika tuli pelaamalla, eikä rymistelyllä.

Eli toivottavasti palaatte ensi kaudeksi vanhaan moodiin.. Ja Pena takaisin!!!
 

Fordél

Jäsen
Onneksi olkoon Suomen mestareille! Onnea etenkin sen faneille, joiden pitkä odotus palkittiin. Tällä kertaa ei pelattu mitään erityistä brandikiekkoa vaan voittavaa kiekkoa. HIFK:lla oli henkisesti aivan poikkeuksellisen vahva joukkue tällä kaudella, joka Jokerit-sarjan jälkeen tiivistyi mestarijoukkueeksi. Loistavan joukkuehengen aisti ja oli kyllä hieno katsella pelaajien juhlintaa summerin soidessa. Sykähdyttävää oli myös fanien pitämä mekkala vierasareenalla. Mikäs HIFK:n oli pelatessa finaaleja kun sillä oli aina kotiottelu. Loistavaa työtä faneilta!

Erikseen täytyy vielä onnitella Jan Lundellia. Siinä on pelaaja, jolle tämän Mestaruuden soi ehkä eniten kaikista sarjan pelaajista. Lunkkaa ei voi kuin arvostaa. Kaikesta siitä paskasta huolimatta mitä hän on saanut niskaansa, Lunkka on aina pelannut täydellä sydämellä HIFK:lle ja laittanut aina parastaan. Moni olisi heittänyt leikin kesken jo vuosia sitten, mutta Lunkka on jaksanut tehdä töitä kaudesta toiseen ja tässä on siitä palkinto. Oli tälläkin kaudella tärkeä osa joukkuetta.

Lunkalle!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensinnäkin, liikuttuneen miehen onnittelut ihan koko joukkueelle, joka jätkälle tasapuolisesti! Ja sitten asiaan, stadissa ollaan ja mietitään, että missäs porukka viettää tänään mestaruusjuhlia? Ei tästä ihan heti jaksais kotiin lähteä..
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea HIFK. Erityisen lämpimästi onnittelen Lundellia ja Kojoa. Haataja, ihanaa,että palaat kotiin entistä ehompana. Lundell, eräs Kärppäfani sai kyyneleet silmiinsä, kun nostit "poikaa", tai pitäskö sanoa tylsemmin "kannua", kuten jostain syystä te HIFK:läiset haluatte sanoa. Olit totisesti ansainnut sen hetken!

Jos on etäKärpät upeasti kannustava faniporukka, niin kyllä sitä on myös HIFK:n vastaava. Vaikka telkusta katselin matsin, niin jopa sen kautta välittyi aivan uskomaton kannustus. Mahtoi olla käsittämättömän tunne olla paikan päällä!Vastustajan luola valloitettiin sekä jäällä että katsomossa. Nauttikaa vimosen päälle sekä pelaajat että fanit, että huolto. Olette sen ansainneet. Tänä keväänä oli aika nopeasti selvää, mikä on joukkue, jota ei tulla voittamaan. Onnea vielä kerran HIFK!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Ei epäselvyyksiä, ei selittelyjä, ei mitään urputuksia.

Kauden 2010-2011 ylivoimaisesti paras joukkue oli Helsingin IFK.

Onnittelut joukkueelle ja kaikille kannattajille!
 

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnitteluni

Monella tapaa sitä on (piilossa) Jokeri-kannattajanakin tyytyväinen, että mestaruus tuli Helsinkiin. Helsinki tarvitsee vahvat kaksi joukkuetta ja Hifk:n mestaruus on vain positiivinen asia helsinkiläisen jääkiekon kannalta. Onnea vielä, maalaisten valtakausi on ohi.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Ei jumalauta, että osaa olla tunteet pinnassa. Jokainen pelaaja ja vaikuttaja ansaitsisi oman ketjun ja kiitossanat sinne. Mutta laitetaan nyt minun puoleltani onnittelut tähän ketjuun ja koko organisaatiolle: JOUKKUEELLE, seurajohdolle, valmennusporukalle, huollolle, lekureille, faneille jne jne. Aivan huikeaa, kun pitkä odotus palkitaan. Ja millä tyylillä. Aivan kuin satu tuo Peltosen hat-trick tuohon ratkaisupeliin, paikallispelisarjat, haudan partaalta kannuun, viime kauden oppivuodesta kehittyminen jne jne jne jne. Peltosen, Kuhdan, MG:n, Lennun kaltaisia hienoja konkareita&persoonia ja nuorempia lupauksia. Rakastettava jengi. On vaan niin vaikea kuvailla, kun näkee nämä meidän yleensä tappioihin tottuneet pelaajat nostamassa Kannua. Niin paljon on paskaa tullut niskaan ja vastoinkäymisiä mutta fanit ovat olleet messissä silti.

Jokainen menestystarina on aina omanlaisensa tarina ja tässä kaudessa oli paljon upeita hetkiä. Talviklassikosta Stadin yöhön, voitetut sarjat, huikea yhteenkuuluvuus jne.

En minä osaa nyt oikein mitään järkevää. Kiitokset vaan kaikille! Nyt voi levollisin mielin jatkaa kevättä ja kyllähän tässä juhlitaankin.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onneksi olkoon mestareille! Sir Pentin haamu on viimein karistettu pois Nordiksen uumenista ja HIFK pelaa mestarilätkää. Hieno homma !
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onnea.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä oikea joukkue voitti! Onnittelut teille siis. Jälkiviisaana olisi voinut sanoa, että mielummin olisi ottelusarjat mennyt toisinpäin eli paikkalisfinaalit ja 7. ottelu.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Onnittelut Mestareille 2011!

Vakuuttavaa ja tyylikästä lätkää läpi pudotuspelien. Oikeaan osoitteeseen meni!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Kiitos IFK. Tampereen kannattaja kiitt ja istuu juuri junassa kohti Helsinkiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös